Orijinalini görmek için tıklayınız : ford fiesta 1.4i titanium x
öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar.
başlıkta belirttiğim Fiesta'yı 0 almayı düşünüyoruz bu aracı kullananlar memnun mu ? (Yakıt, konfor, yol tutuşu açısından)
Aracı ödeme seçeneğindeki kolaylıktan dolayı tercih ediyoruz, gerçekten güzel imkanlar sunuyor.
Bir de bu arabayı alırken dikkat etmemiiz gereken birşey var mı ?
teşekkürler :)
2 adet aldik cok memnunuz kiz arkadasimin kullanimina gore surekli klima acik 5.4 yakiyor sehir ici trafiginde konforuda iyi
benzin ve 5.4..süpermiş..
Skyhawk34
22-08-2012, 20:35
1 sene benzınlısını kullandım ülkemizde maalesef çok para harcarsın benınlısıne onun dısında o paralara alınabilecek mantıklı bir araç 2009 titanium x paket kullandım
Skyhawk34
22-08-2012, 20:36
benzin ve 5.4..süpermiş..
imkansız dizel olmalı
benzinli düşünüyoruz sizinki benzinli mi dizel mi ?
paspası ve reflektörü koyup koymadıklarına dikkat et.
paspası ve reflektörü koyup koymadıklarına dikkat et.
teşekkürler bunu yazdım listeye başka bişey var mı ilk 0 aracımız da :)
sizde fiesta mı var
bende fiesta yok .Kitapçığa teyp code'u yazdırmayı unutma eğer birgün aküyü değiştirirsen 15 lira vermemek için servise.
dizel olarak yakıtta ıyı kullanıyorum klıma acıkken bıraz bayma var bende onun dısında bı kusur goremedım ha bırde hızlanmasını pek begenmedım yada corolla dan ınıp buna bınıce acayıp geldı
dizel olarak yakıtta ıyı kullanıyorum klıma acıkken bıraz bayma var bende onun dısında bı kusur goremedım ha bırde hızlanmasını pek begenmedım yada corolla dan ınıp buna bınıce acayıp geldı
dizel puntoyu verip benzinli fiesta alıcaz pişman olur muyuz diye merak ediyorum. Dizel düşündük fakat 2 araç var evde ve çok km yapmıyoruz gerek yok gfiye güşündük bakalım :)
bende fiesta yok .Kitapçığa teyp code'u yazdırmayı unutma eğer birgün aküyü değiştirirsen 15 lira vermemek için servise.
bunu da yazdım :)
2009 ağustosundan beri kullanıyorum ben.
yol tutuşu ortalamanın üstünde ancak ben stock haliyle çok kısa süre kullandım. 5 cm'lik h&r yay takılı, nazar değmesin ama her virajı çok rahat alabiliyorum, hiç öyle kopma etme yapmadı çok şükür.
konfor tabii yay olmadan çok iyiydi, şu anda seke seke gidiyorum işte. bir de ben aldığımda 16" 45 yanaklı jant + lastik vardı, şu anda 0 alırsanız 15" 50 yanak veriyorlar sanırım, daha da rahat bi sürüş sağlar şüphesiz.
yakıt olarak da hiçbir zaman ekonomik kullanmadım aracı, hiç öyle 90'la sabit de gitmedim, sol şeritten gitmeye çalışırım mümkün olduğunca işte, 7.5'i hiç geçmedi. açık hava filtresi de var, bir depo benzinle 500-550 km kadar gidiyorum, menzilde de bir 50 km kadar daha gider yazıyor. daha düşük seviyeye indirmemeye çalışıyorum benzini.
en dolusu zaten donanım olarak çok tatminkar, far-yağmur sensörleri, otomatik kararan ayna, isterseniz bluetooth + iphone bağlantısı filan. tek eksiği sunroof.
servisten mutlaka park sensörü filan koparmaya çalışın hediye olarak, genelde kabul ediyorlar.
bir de bu sene sonunda ön tarafı komple değişiyor fiesta'nın aklınızda bulunsun.
kickbuttowski
22-08-2012, 22:24
Lastikleri yeni tutarsanız yol tutuşu çok iyidir. Yakıtı dizelde hiç mi hiç üzmez ben öğrenci halimle ordan oraya fink attım 1 ay boyunca boreas'ın dediği gibi tek eksiği sunroof onun dışında direksiyon mili arızası kroniktir direksiyonu çevirirken tıkırtı duyar yada hissederseniz hemen servise başvurun 2. defa da değiştiriyorlar.
yarın opel corsa ile vw polo ya da bakmaya gitmeye karar verdik onları da görüp hepsini son kez bidaha değerlendiricez bakalım yorumlarını eksik etmeyenlere çok teşekkürler :)
kickbuttowski
22-08-2012, 23:47
yarın opel corsa ile vw polo ya da bakmaya gitmeye karar verdik onları da görüp hepsini son kez bidaha değerlendiricez bakalım yorumlarını eksik etmeyenlere çok teşekkürler :)
En önemli şeyi eklemeyi unuttum, arka koltuklar! Fiestanın arka koltukları ve arkadaki görüş açısı cidden dar ve inanılmaz rahatsız. Uzun yolda özellikle canından bezdiriyor insanı.. Deneme sürüşünde arkada oturmayıda unutmayın :)
2011 1.4 dizel vardı arkadaşımda ve 2012 1.2 benzinlisini kullandım uzun süre konfor olarak iyi olmasına ragmen yol tutuşu olarak kötü eger hız yapan birisiysen tavsiye etmiyorum, her gün 200 km yol yapıyordum 1.2 benzinliyle 200 kmde hergün 55 60 tl yakıt yakıyodum bilgin olsun.
ford genel olarak çok yakar bu bir gerçek bu konu baya düşündürüyor, görüş açısı evet biraz sıkıntılıydı camın yüksekliğinden dolayı. Yarın Corsayla poloya bakalım kesin sonucu yine burdan bildiririm
İbrahim33
23-08-2012, 00:53
şehir içi normal kullanımda 8-9 litre yakar , içi çok basıktır , ferah değildir , performansı ortalama 1.4 atmosferik araca göre iyi sayılabilir , hava filtresi ile çok güzel ses alınır :)
arkadaşlar bugün corsa için opele gittik astra yı beğendik çıktık Fiestayla aynı paraya full Astra alıcaz yarın İzmir e almaya gidicez inşallah yorum yapan herkese teşekkürler :)