Orijinalini görmek için tıklayınız : 2005 vtec2 vs 2002 pug 206 1.6 110 hp 5k
Merhaba arkadaşlar,bugün halamın oğlu almış,filtre ve son susturucu taktık,deneme imkanımız olmadı,ama ben onun arabasnı sürdüm,sankı vtec2 den daha seri gibi geldi bana acaba szin yorumlarınız nedir
0 dan basabildiğimiz yere kadar
kısada 206 alıyor uzundada vtec 2 206 yı yalan ediyor...denenmiştir.
JusticeForAll
24-08-2012, 13:19
kısada arkadaşın dedıgı gıbı 206 alabılır uzunu bılmıyorum
onn_dear
24-08-2012, 22:15
vitekiki CAI headers düz boru egzozla kısada da geride kalmaz, kafa burun yürür
180-200 e kadar sanırım 4 boy kadar önde olur 206. Sonrasında roller değişir. Stok yada stoka yakın araçlar için söylediğim.
4 boymu?206 gti ile karıstırdın sanırım 1.6 206 yı ???
rollingde 206 1 boy öne atar kendini. sonrasında vtec2 ayıra ayıra gider. 0 dan basma olayı daha çok pilotaja baktığı için yorum yok.
slowmotion
25-08-2012, 00:32
biz quik ile denedik. 2 boy önden gidiyor 210lara kadar
KGüneyli
25-08-2012, 08:32
206 yı ammada abarttınız he.
bizde denedik kısadada uzundada 2 aracı.sizin vtec 2 sanırım sıkıntılıydı. cierli vtec 2 206 yı uzunda paramparça eder.
Bende 206 yi sürdüm ama sadece 1 2 3 yaptım 4 e atma ihtimalim olmadı.gozlemime göre 1 2 3 206 önden gider ama deneme şart tabiki
JusticeForAll
29-08-2012, 22:47
abartılacak bi durum yok ortada bence. 1.6 xt modeli olan 206 aracdada flıtre egzoz vardı .130hp mitsubishi carismayı geçmişti bi videoda
buyrun eski vtec2 miz ile pug 206 gtı denemesi xt yada xs değil ( vtec2 bolt on yapılı)
Vtec2 vs 206 GTI s16 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/vtec2-vs-206-gti-s16_1999182.htm)
110 lugu vtec2 yı gecıyof denenmıstır tabi araç var bıde teneke var:)
uzun olsa tabiki vtec ama kısada 206 yer gibi ufak bir farkla
kaan megi
02-09-2012, 20:22
valla bizdede var 2005 vtec 2 40000 km de henüz 206 larla aynadığımı biliyorum headers simota kit son susturucu araç otomaitk 17 ofsetli jantlarla buna quik de dahil
kaan megi
02-09-2012, 20:26
http://b1209.hizliresim.com/11/2/ckzh7.jpg (http://bit.ly/c25MCx) hatta aracımızda bu
buyrun eski vtec2 miz ile pug 206 gtı denemesi xt yada xs değil ( vtec2 bolt on yapılı)
Vtec2 vs 206 GTI s16 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/vtec2-vs-206-gti-s16_1999182.htm)
Vtec 2 çok iyi yürümüş maşallah :)
Splendour
02-09-2012, 23:20
rollde 206 170 180 e kadar önde olur gibi
vtec2 yi çok abartıyorsunuz aslında.
1.6 110 luk 206 190-200 lere kadar en az 2-3 boy önde olur, sağlıklı bi araç ve eşit pilotajda.
arkadsım sen sanırım 206 gti le karıstırdın 1.6 206 yı...
pejonun yüz karası 2 rabası var birisi 206 diğeri 206 gti.
Splendour
03-09-2012, 12:07
pejonun yüz karası 2 rabası var birisi 206 diğeri 206 gti.
yüz karası ? bir sokağa çıkta say istersen 5dk içinde bir caddede bak bakalım kaç tane 206 geçecek bunca insan salak dimi idrak edemiyorlar dandik olduğunu? niye *** atıyorsunuz anlamam adamın beklentisi odur bütçesi odur alır biner.konuyu açanın derdide pejonun yüz karası kim değil aralarında ne olur diye açmış.
yüz karası ? bir sokağa çıkta say istersen 5dk içinde bir caddede bak bakalım kaç tane 206 geçecek bunca insan salak dimi idrak edemiyorlar dandik olduğunu? niye *** atıyorsunuz anlamam adamın beklentisi odur bütçesi odur alır biner.konuyu açanın derdide pejonun yüz karası kim değil aralarında ne olur diye açmış.
Peugeot tasarımından satıyor,salak değil ama gösteriş meraklısı bir millet olduğumuz için pejonun cicicili bicili arabalarına para bayılıyoruz.Elektronik aksamı sorunlu ön takımı zayıf motorundan istisnasız her aracından yağ damlatan bir model. Senin niye bu kadar zoruna gitti ki yüz karası denmesi tasarımında rolün mü var ?
Splendour
03-09-2012, 13:13
Peugeot tasarımından satıyor,salak değil ama gösteriş meraklısı bir millet olduğumuz için pejonun cicicili bicili arabalarına para bayılıyoruz.Elektronik aksamı sorunlu ön takımı zayıf motorundan istisnasız her aracından yağ damlatan bir model. Senin niye bu kadar zoruna gitti ki yüz karası denmesi tasarımında rolün mü var ?
adam sormuş ne olur diye varsa yorumun o konuyla ilgili söyle geç,bu forumda 206 kullananda var niye milletin arabasına *** atılsın ? 2 sene kullandım söylediklerinden sadece elektronik aksam sorununu yaşadım.yok ön takımı sorunlu yok yağ damlatır.2 sene boyunca kışın 15 yazın 17 jant ve 5 cm yayla 45K KM kullandım aracımı.eşşek gibi bindim hiç bir sorun yaşamadım yüyürenle ilgili tek bir parça değiştirmedim.bakımından bakımına yağ değiştirttim.emin ol parasını hakeder.ben aracıma yok "ruhu var" yok "fanatiğiyim" veya hayat onda diye binmedim ve bu yüzden savunmam.
yinede ilk yorumumu yaptığım abi(30 yaşındaymış) de senin gibi sorunlarını anlatıp yüz karası dese tamam haklıdır.ama direk yüz karası derse savunurum.
Yine dediğin gibi tasarımında rolüm yok ne yazıkki keşke olsaydı,eğlenceli olurdu.ama bunuda bana söyleme git honda konularında veya forumda 15 dakika durabilen "vti ların fiyatları neden uçtu?" adlı konularda ölümüne savunanlara sor tasarımında rolünüzmü var diye :)
O kdr gosterdk duzgunu nasil yuruo die hala *** atiolar ya once vti lar gecsn gti i sonra vtec2lere bakariz:d iyiki bi cop 206 bulup gecmisiniz her forumda ayni video bizdemi koyalim stock 206gti ile vti lari nasil gectgmizi hatta abartip headerslilarla yurudugumuzu gostermeye gerek yok burdakiler bilio ztn:d gene aldrcaklar bana bi katil 206:d
emretorlak
03-09-2012, 20:33
Yorumun nokta olmuş.Sanırım geçmişte kullandın.Elektronik aksamı sorunlu, yürüyen aksamı özellikle ön takım zayıf, iç aksamda ses gelmeyen yer yoktur delirtir.
O kdr gosterdk duzgunu nasil yuruo die hala *** atiolar ya once vti lar gecsn gti i sonra vtec2lere bakariz:d iyiki bi cop 206 bulup gecmisiniz her forumda ayni video bizdemi koyalim stock 206gti ile vti lari nasil gectgmizi hatta abartip headerslilarla yurudugumuzu gostermeye gerek yok burdakiler bilio ztn:d gene aldrcaklar bana bi katil 206:dstock 206 gtı ile stock hatta ve hatta headerslı vtı mı geçtin sen şimdi ?
bizim zamanında başardıgımız şey hayal değildi yapılabılırdı de , sizin ki ciddi hayalmiş,
şimdi konuyu pejo honda polemiğine çevirmemek adına haklısınız dogrudur dıyorum :icon_tup:
206 Quiksilver sunroof'lu 17 jant ile bile vtec2'ye çok ama çok rahat 2-3 boy atıyo 180-190a kadar. 2002 model 206 1.6 110 hp ise quiksilverdan farklı olarak telli gaz kelebeğidiri (quiksilver elektronik) jantıda orjinal 15 ölçüsüde ise çok rahat 3-4 boy civarına çıkar. Senelerdir çeşit çeşit 206 kullandım. GTI ile karıştırmıyorum merak etmeyin.
Geri kalan üyelerde saçmalamayı bir kenara bırakıp konuya ilişkin yazsın bence.
17 jantla 2 3 boy hmmm...anladım siz yanlış anlamısssınız arkadas konuyu 1.6 206 vtec 2 olarak acmış 206 rc degıl...varsa ole vtec 2 yı 17 jantla 2 3 boy rahatca ayırabılecek stock 206 getırsın deneyelım...yada sizde varsa siz getirin deneyelim.
17 jantla 2 3 boy hmmm...anladım siz yanlış anlamısssınız arkadas konuyu 1.6 206 vtec 2 olarak acmış 206 rc degıl...varsa ole vtec 2 yı 17 jantla 2 3 boy rahatca ayırabılecek stock 206 getırsın deneyelım...yada sizde varsa siz getirin deneyelim.
Hocam sen benim yazdığımı okudun mu ? Quiksilver demişim onu gördün mü ? RC diye birşey yazdım mı ben herhangi bir yerde. Quiksilver dediğimiz araç 1.6 16v 110 hp motora sahip bir araç oluyor. 8 airbagli felan full donanımı olan sadece 2004 ve 2005 modeli olan elektronik bir aracı kastediyorum.
GTI yada RC değil.
stock 206 gtı ile stock hatta ve hatta headerslı vtı mı geçtin sen şimdi ?
bizim zamanında başardıgımız şey hayal değildi yapılabılırdı de , sizin ki ciddi hayalmiş,
şimdi konuyu pejo honda polemiğine çevirmemek adına haklısınız dogrudur dıyorum :icon_tup:
Hayaldi gercek oldu:) 1kac farkli vti ile denemistk ug 206 ile son ucu gormstk konu uzamasn cidden sizle tartsmakdan biktm askere geldm burdada ugrasmayalm:)
görüntü açısından vs demedim, motor açısından heleki 206 gti tam yüz karası.
O kdr gosterdk duzgunu nasil yuruo die hala *** atiolar ya once vti lar gecsn gti i sonra vtec2lere bakariz:d iyiki bi cop 206 bulup gecmisiniz her forumda ayni video bizdemi koyalim stock 206gti ile vti lari nasil gectgmizi hatta abartip headerslilarla yurudugumuzu gostermeye gerek yok burdakiler bilio ztn:d gene aldrcaklar bana bi katil 206:d
benim geçtiğim araç sadece 206 gti değil, si a nekadar fark atmışım egb16 ile nasıl yürümüşüm onlarada bi bak o videolarıda izlemişindir nede olsa, demekki bunların hepsi çöpmüş.
206 ile vti geçtiğiniz videoları hatta abartıp headerslısını geçtiğinizi gösterinde inanalım madem, a ama bidakka o vti kesin çöptür.
206 ile vti geçtiğiniz videoları hatta abartıp headerslısını geçtiğinizi gösterinde inanalım madem, a ama bidakka o vti kesin çöptür. vti ın çöpü bile 206 gtı ya yeter be bırcet :D
benim geçtiğim araç sadece 206 gti değil, si a nekadar fark atmışım egb16 ile nasıl yürümüşüm onlarada bi bak o videolarıda izlemişindir nede olsa, demekki bunların hepsi çöpmüş.
206 ile vti geçtiğiniz videoları hatta abartıp headerslısını geçtiğinizi gösterinde inanalım madem, a ama bidakka o vti kesin çöptür.
Dostm o zaman seninkide fabrikadan farkli cikan vtec2 lerden gerci senin aracda bisiler vardi hatrlamiyorm. Yapmisindr yuruyodur.
ayrıca headerslıları geçiyorm demedim yürüyorum dedim:)
Headerslı
http://www.youtube.com/watch?v=-yYP-B2RHXU&list=UUipVjpi6oLwseV-R179n9Ww&index=5&feature=plcp
headerssız
http://www.youtube.com/watch?v=7J6ORzdasl4&list=UUipVjpi6oLwseV-R179n9Ww&index=12&feature=plcp
headerslı
http://www.youtube.com/watch?v=dc1JNo9AJfg&list=UUipVjpi6oLwseV-R179n9Ww&index=22&feature=plcp
Gerci simdi bu 206 stock deil yada vti lar çöp dersinz konu uzar gider pij olur:D
Splendour
04-09-2012, 22:24
Dostm o zaman seninkide fabrikadan farkli cikan vtec2 lerden gerci senin aracda bisiler vardi hatrlamiyorm. Yapmisindr yuruyodur.
Headerslı
UG 206 GTI & AJ CIVIC VTI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=-yYP-B2RHXU&list=UUipVjpi6oLwseV-R179n9Ww&index=5&feature=plcp)
headerssız
UG 206 GTI & H CIVIC VTİ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=7J6ORzdasl4&list=UUipVjpi6oLwseV-R179n9Ww&index=12&feature=plcp)
headerslı
UG 206 GTI & TV CİVİC VTİ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=dc1JNo9AJfg&list=UUipVjpi6oLwseV-R179n9Ww&index=22&feature=plcp)
Gerci simdi bu 206 stock deil yada vti lar çöp dersinz konu uzar gider pij olur:D
çok sert :D
bu 206 stock ölemi?böle deli gibi devir cevırıo bıtmek bılmeden...tamam biz hıcbırsey bılmıyoruz.uzatmaya gerek yok.
Murat Özcan
05-09-2012, 03:48
vtec 2 güzel yürümüş ya maşallah
Mami sıra sende videoları ekle, tek eğlence fanatik hondacılar onlarda olmasa :)
Mami sıra sende videoları ekle, tek eğlence fanatik hondacılar onlarda olmasa :)önce pejo 2.0 tl den 140 hp değil honda gibi 240hp cıkarsında hondacılar pejocuları o zaman muhattab alır ;)
önce pejo 2.0 tl den 140 hp değil honda gibi 240hp cıkarsında hondacılar pejocuları o zaman muhattab alır ;)
tamam abi iletirim :D
ykavcioglu
05-09-2012, 08:41
vay be, peugeot firmasının eksik koyduğu beygirler forumu ikiye bölecek neredeyse:D
Fransa'yamı yazacaz?
fanatiklik söz konusu değıl neden bahsedıyorsun adamın biri 206 gti doldurmuş deli gıbı cevırıyo sonra sımdı bu hondacılar stock der dıyo biz stoch gti a hıc bınmedık nasıl gıttıgını bılmıyoruz.hondayla pejonun hıcbır konuda karsılastırılamayacagını arabadan anlayan herkes bilir ...
fanatiklik söz konusu değıl neden bahsedıyorsun adamın biri 206 gti doldurmuş deli gıbı cevırıyo sonra sımdı bu hondacılar stock der dıyo biz stoch gti a hıc bınmedık nasıl gıttıgını bılmıyoruz.hondayla pejonun hıcbır konuda karsılastırılamayacagını arabadan anlayan herkes bilir ...
bu tartışmanın sonu gelmez sana göre honda bana göre pejo ama burada altındaki arabayı lambo sanarak milletin arabasını boklamak hiç hoş değil,
Yalanmi soluyoruz zamaninda 100kere dedik isteyen icin sanayiye getirirm araci baktirir dolumu stockmu die...
Stock deilse beni stocksa seni...? Adami zorla kotu konusturmayin...
ykavcioglu
05-09-2012, 09:35
Yalanmi soluyoruz zamaninda 100kere dedik isteyen icin sanayiye getirirm araci baktirir dolumu stockmu die...
Stock deilse beni stocksa seni...? Adami zorla kotu konusturmayin...
Türkiye'nin en pahalı vtecini geçersen adamın ağzını bozarlar böyle:heyoo:
rebeloghy
05-09-2012, 11:43
izmirde varsa stock 1.6 206 bi video cekelim vtec2yle benimkini sattım ama 206 geccek hondacı cok izmirde buyrun :)
ben altımdakı arabayı lambo sanmıyorum merak etme cmg. ayrıca altımdada honda yok ben kımsenın arabasnıda boklamam merak etme boklasam bıle bu seni ilgilendirmez...cruel sana burda bişiy derdımde forumdayız neyse...sen anladın beni...
ben altımdakı arabayı lambo sanmıyorum merak etme cmg. ayrıca altımdada honda yok ben kımsenın arabasnıda boklamam merak etme boklasam bıle bu seni ilgilendirmez...cruel sana burda bişiy derdımde forumdayız neyse...sen anladın beni...
ben senin için bir şey söylememiştim, diğer çok bilgili atarlı arkadaşlar için demiştim,
JusticeForAll
09-09-2012, 15:32
Headerslı
UG 206 GTI & AJ CIVIC VTI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=-yYP-B2RHXU&list=UUipVjpi6oLwseV-R179n9Ww&index=5&feature=plcp)
headerssız
UG 206 GTI & H CIVIC VTİ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=7J6ORzdasl4&list=UUipVjpi6oLwseV-R179n9Ww&index=12&feature=plcp)
headerslı
UG 206 GTI & TV CİVİC VTİ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=dc1JNo9AJfg&list=UUipVjpi6oLwseV-R179n9Ww&index=22&feature=plcp)
görünen köy klavuz istemez herşey ortada
ya arkadaşlar bole konusmayla olmuıyo varsa o kadar atarlı 1.6 206 gelsın bende vtec 2 getırıyım deneyelım hersey oratda fln noluoruz varmı stock atarlı 1.6 206 ???
Doldurmuş mu ? Doldurulmuşu böylemi gidiyor sanıyorsun. Sen GTI'a bindiğini sanmışsın o kadar diyorum ben sana. Ayrıca bildiğin kahve ağzı lafları ile konuşuyorsun. Sen sakın Peugeot ile Honda karşılaştırma. Senin yapıcağın karşılaştırmada Peugeot'lar 3 tekerlekli bak Honda'da 4 tekerlek var dersen şaşırmam.
Deli koylu bindigi essegi at sanarmis:D
sen bu lafları banamı soluyorsun???ben stock gti nında nasıl gıttıgını gayet ıyı bılıyorum dolununda nasıl gıttıgını bılıyorum o arababaya dolu demedım lafın gelışi bu araba stock degıl stock 206 gti ole gıtmez dedım laflarımı nerenle dınlıyosun?sen pejoyla honda karsılastırılması yapma zaten hondaya hakaret etmış olursun ki bu karsılastırmayı yapıosunya kendını kucuk dusurmekten baska hıcbısıy yapmıyosun...nyse sen devam et fransızı sawunmaya tamam mı?herkes kendı bıldıgını yapsın...ben hondaya bınıyım.sen pejoya bın.bu konuyada baska bıısy yazma kendını daha fazla kucuk dusurme.
sen bu lafları banamı soluyorsun???ben stock gti nında nasıl gıttıgını gayet ıyı bılıyorum dolununda nasıl gıttıgını bılıyorum o arababaya dolu demedım lafın gelışi bu araba stock degıl stock 206 gti ole gıtmez dedım laflarımı nerenle dınlıyosun?sen pejoyla honda karsılastırılması yapma zaten hondaya hakaret etmış olursun ki bu karsılastırmayı yapıosunya kendını kucuk dusurmekten baska hıcbısıy yapmıyosun...nyse sen devam et fransızı sawunmaya tamam mı?herkes kendı bıldıgını yapsın...ben hondaya bınıyım.sen pejoya bın.bu konuyada baska bıısy yazma kendını daha fazla kucuk dusurme.
Ya küçük düşürme felan gibi cümleler kurmaya çalışmışsında emin ol ben küçük düşmem. Ancak sen komik oluyorsun o kadar. Yazdıklarına tek tek cevap verecek kadar kale almıyorum bile seni. Sen bir tane 110 luk xs bul Ankara'dan da ağzının payını al.
UmutRıza
11-09-2012, 01:11
ne 206 mış be kardeşim :)
UmutRıza
11-09-2012, 01:13
yahu burada atar yapmanın ne alemi var getir bi vtec vti 206 gti ile bi gazlayalım bakalım bi nasıl geçiyomuş bu vti lar vtecler 206 gti ı merak ettim :)
JusticeForAll
11-09-2012, 01:42
yahu burada atar yapmanın ne alemi var getir bi vtec vti 206 gti ile bi gazlayalım bakalım bi nasıl geçiyomuş bu vti lar vtecler 206 gti ı merak ettim :)
noktayı koymuşsun gene abi..
onn_dear
11-09-2012, 03:35
hiçbir durumda 206 gti vti geçememeli tanrılar yenilmemeli :D
206 gtı cı arkadaşlar fazla inanmış vtı gececeklerıne , stock vtı& stock gtı dan bahsetmıyosunuz sanırım öylemı arkadaşlar ??
nedir bu peugeot cuların atarlı hali ya bu kadar da olmazkı hondayla bir tutuyolar kendılerini pejo gitsin ılk once şu bıtmeyen sorunlarını bı halletsın ondan sonra gelsın hondayla .... yarıstırsın.tamam pejo hondadan daha iyi arkadaşlar uzatmayın...
Bir tutmak ne demek Allah aşkına sen bu Honda'yı Ferrari felan sanıyorsun galiba. Hadi canım kumluk az ileride.
UmutRıza
11-09-2012, 09:17
Geçer geçmez meselesini burda yazıp birbirinizi germeyin dün gecede dediğim gibi bendede 206 gti var 15 güne hazır olur vtec-vti sahibi arkadaşlarla denemekten zevk alırım :)
ben hondayı ferrari sanmıyorumda sen pejoyu gozunde buyutmussun...arabayı doldurdugun surece her araba yapılan ıslemlere gore yurur.ama bak bunu iyi oku! pejo hondayla NE ALT TAKIMDA NE YURURDE NE MOTOR SAĞLAMLIGINDA NE MEKANIK AKSAMDA NE ELEKTRONIK AKSAMDA NEDE KAPORTADA KISACASI HICBIR KONUDA MUNAKAŞADA BULUNAMAZ.ha bunuda arabadan azcık anlayan her ınsan bilir cok anlamana gerek yok azcık bılmen yeterli.banada bu konuda pejoyu sawunup durma lutfen gıt baska konuda sawun.
ykavcioglu
11-09-2012, 10:20
vayki vayy, yanlış adama yanlış cümle kurdun arkadaşım:)
Ya kusura bakma ben seni sadece fanatik olan NORMAL bir insan zannettim ondan cevap veriyordum. Meğer boşa nefes klavye ömrü tüketiyormuşum.
UmutRıza
11-09-2012, 10:22
ben hondayı ferrari sanmıyorumda sen pejoyu gozunde buyutmussun...arabayı doldurdugun surece her araba yapılan ıslemlere gore yurur.ama bak bunu iyi oku! pejo hondayla NE ALT TAKIMDA NE YURURDE NE MOTOR SAĞLAMLIGINDA NE MEKANIK AKSAMDA NE ELEKTRONIK AKSAMDA NEDE KAPORTADA KISACASI HICBIR KONUDA MUNAKAŞADA BULUNAMAZ.ha bunuda arabadan azcık anlayan her ınsan bilir cok anlamana gerek yok azcık bılmen yeterli.banada bu konuda pejoyu sawunup durma lutfen gıt baska konuda sawun.
geçen gün e5 de bir kaza gördüm a3 arkadan honda civic e vurmuştu, a3 ün plaka yere düşmüş honda arka koltuklara kadar içeri girmişti, motorda yürürde iyi olabilirde uzak doğru arabasını kaporta sağlamlığında övmek biraz komik olmuş :)
tamam hondanın kaportası o kadar saglam degılde pejo kadarda degıl hani ;)ayrıca bişiy dicem arkadasım a 3 te celık zırhmı varda sadece plakası dusmus honda yarıya kadar pert olmuş???eger boyle olduysa a 3 te celık zırh olması lazım o yuzden soledım senın soledıgın bıraz sacma geldıde
UmutRıza
11-09-2012, 10:54
tamam hondanın kaportası o kadar saglam degılde pejo kadarda degıl hani ;)ayrıca bişiy dicem arkadasım a 3 te celık zırhmı varda sadece plakası dusmus honda yarıya kadar pert olmuş???eger boyle olduysa a 3 te celık zırh olması lazım o yuzden soledım senın soledıgın bıraz sacma geldıde
Çelikle alakası yok avrupa bir araba ile uzakdoğu arabalarının çarpışmalarındaki manzara hep budur :)
Splendour
11-09-2012, 12:21
adam sana getir deniyelim diyo,diğeri vtec2yi büyütmeyin diyo,sen satış sorumlusu gidi başlıyon kaportadan mekanikten yürürden....bide kendi kendine triplere girip bana savunmayın diyon :)
JusticeForAll
11-09-2012, 12:54
adam sana getir deniyelim diyo,diğeri vtec2yi büyütmeyin diyo,sen satış sorumlusu gidi başlıyon kaportadan mekanikten yürürden....bide kendi kendine triplere girip bana savunmayın diyon :)
ahahahaha +1 :D :D:D
geçen gün e5 de bir kaza gördüm a3 arkadan honda civic e vurmuştu, a3 ün plaka yere düşmüş honda arka koltuklara kadar içeri girmişti, motorda yürürde iyi olabilirde uzak doğru arabasını kaporta sağlamlığında övmek biraz komik olmuş :)
umut rızanın ekmeğidir hesabı bir yorum olmuş :)
bukadar hayal dünyasında yaşamak gerçek hayatta sıkıntı yaratır :D
hayır cidden merak edıyorum fanatıklıkten değil !!!!
peugeot un 206 gtı modelının , honda civic vtı ı stock a stock bir denemede geçeceğine inanan arkadaşlarım varmı ??
kesinlikle yanlış anlaşılmasın tamamen samimi ve ciddi olarak soruyorum
hondaya sağlam araba dendi ya pes , bunları alın burdan.
adam ne hondaci cikti pes
bunları alın burdan.:soru::soru::icon_wack:icon_wack
onları alıp nereye atsınlar ??
O değilde Şuayip gibi(Schumi) pejonun fabrikasına götürüp Ar-ge müdürü yapsan sırıtmayacak adama pugu anlatıyorlar ya ona bitiyorum.Biraz kim kimdir öğrenin sonra anlatırsınız la fontaine'den masalları.
O değilde Şuayip gibi(Schumi) pejonun fabrikasına götürüp Ar-ge müdürü yapsan sırıtmayacak adama pugu anlatıyorlar ya ona bitiyorum.Biraz kim kimdir öğrenin sonra anlatırsınız la fontaine'den masalları.şuayb ile kendi adıma kesinlikle polemiğe girmem peugeot konusndakı bılgısınıde bılmeyen zaten yoktur orda sıkıntı yok !! evet bazı hondayı savunan arkadaşlarında uslubu yanlış onda da sıkıntı yok !!! ammaa velakın peugeot u savunan bazı arkadaşlarında alın bunları burdan gibi yorumları YERSİZ, TALİHSİZ,KABA VE BOŞ olmuş , burada bır konu açılmış ve konuyu acan arkadaşta forumdakı ahalının yorumlarına dayanarak bir işe kalkışmış fikir bazında , tabiiki ayrı görüşler olması muhtemel bunu izeeti nefis meselesi yapmak saçmalık :icon_tup:
Splendour
11-09-2012, 15:46
şuayb ile kendi adıma kesinlikle polemiğe girmem peugeot konusndakı bılgısınıde bılmeyen zaten yoktur orda sıkıntı yok !! evet bazı hondayı savunan arkadaşlarında uslubu yanlış onda da sıkıntı yok !!! ammaa velakın peugeot u savunan bazı arkadaşlarında alın bunları burdan gibi yorumları YERSİZ, TALİHSİZ,KABA VE BOŞ olmuş , burada bır konu açılmış ve konuyu acan arkadaşta forumdakı ahalının yorumlarına dayanarak bir işe kalkışmış fikir bazında , tabiiki ayrı görüşler olması muhtemel bunu izeeti nefis meselesi yapmak saçmalık :icon_tup:
bi bak bakalım o konuyu açan arkadaş hangisi daha iyi diyemi açmışta ? hondacılar başlamış kaporta ve yürüyen kıyaslamasına ? adamın biri vermiş cevabı varsa vtec2 deneyelim diye.hala don lastiği gibi uzata uzata yok pejo kötü yok bilmem ne almayın abi o zaman.konuya sağdık kalın ona göre şeyler yazın.
bi bak bakalım o konuyu açan arkadaş hangisi daha iyi diyemi açmışta ? hondacılar başlamış kaporta ve yürüyen kıyaslamasına ? adamın biri vermiş cevabı varsa vtec2 deneyelim diye.hala don lastiği gibi uzata uzata yok pejo kötü yok bilmem ne almayın abi o zaman.konuya sağdık kalın ona göre şeyler yazın.
evet konu hangisi daha iyi mevzusuna döndü belli bır zaman sonra ama gerek yok hangısının daha ıyı olduğunu tartışmaya zaten
Kim kimi geçer ne olur hangisi iyidir vs. bilmem herkesin görüşüne saygım var ama biri de çıkıp pejoyu en iyi bilen adamlardan birine sen gti ile rc'yi karıştırıyorsun vs. derse pardon denir.Kimse kusura bakmasın ki adam ciddi ciddi teknik bilgi verirken söyleniyor bir de bu laf.
Splendour
11-09-2012, 17:38
evet konu hangisi daha iyi mevzusuna döndü belli bır zaman sonra ama gerek yok hangısının daha ıyı olduğunu tartışmaya zaten
30 liravti'a vereceğime gider 15 liralara 206 alırım.bencede kıyaslanmaz :icon_tup:
10kere gectk bazilarinin kanitida var hala gecemez deniyo ona ayar oluyorum ama hosumada gdiyo:D
rebeloghy
11-09-2012, 18:07
forumda fıkra bölümü açılmış hoş olmuş :)) honda'ya cok saglam arabadır getirin volvo'larınızı carpıstıralım bakalım diyen yok !! honda civic vtec2 pejo 206 dan daha saglamdır diyen var. futbol topu geldiğinde icine göcen bir camurlugu oldugunu biliyoruz esek değiliz. ha gel gelelim konuyu acan demis ki hangisi gecer. hangisi daha iyidir tartısmasına gerek yok.
ben aracımı sattım ancak stock vtec2 cok izmire yolu dusen pejocu beklenir misafir edilir.....
10kere gectk bazilarinin kanitida var hala gecemez deniyo ona ayar oluyorum ama hosumada gdiyo:D
sen fazla konusma pis alfacı :D
:soru::soru::icon_wack:icon_wack
onları alıp nereye atsınlar ??
yanlış anlasılmasın laf sokma vs. manasında soylemedim , bi yere atılması fln degil film repliği olarak yazmıştım :) hani peugeot hondadan dandiktir denince bir insanın ne kadar aslında otomobillerden haberinin olmadıgını gorunce sasırdım.
JusticeForAll
11-09-2012, 21:48
hayır cidden merak edıyorum fanatıklıkten değil !!!!
peugeot un 206 gtı modelının , honda civic vtı ı stock a stock bir denemede geçeceğine inanan arkadaşlarım varmı ??
kesinlikle yanlış anlaşılmasın tamamen samimi ve ciddi olarak soruyorum
cruel nickli arkadaşın videolarını izlersen görürsün sonucu
JusticeForAll
11-09-2012, 21:52
Kim kimi geçer ne olur hangisi iyidir vs. bilmem herkesin görüşüne saygım var ama biri de çıkıp pejoyu en iyi bilen adamlardan birine sen gti ile rc'yi karıştırıyorsun vs. derse pardon denir.Kimse kusura bakmasın ki adam ciddi ciddi teknik bilgi verirken söyleniyor bir de bu laf.
çok güzel söylemissiniz gerçekden
30 liravti'a vereceğime gider 15 liralara 206 alırım.bencede kıyaslanmaz :icon_tup:neden vtı 30 da pejo 15 ??? butun soruların cevabı bu olsa gerek :icon_tup:
denon abimiz güzel cevap vermiş hatta butun soruların cevabı orda :) uzatmaya gerek yok pejocularla tartımaya gırılmıyor...hemen atara kalkısıyorlar e bende dedımkı madem 1.6 206 vtec2 yı gecer stock stock?getırın deneyelım varmı o kadar atarlı 1.6 206 dedım?konunun gti la alakası yok...konu 1.6 206 vs vtec 2???bende stock 1.6 206 var gecerım ederım don lastıgı yaparım fln dıosanız ben hala bunu derım!!!isteyen gelir dener bizim kapımız herkeze açık...
hatta ford focus var 1.6 onla deneriz :)))))
onn_dear
11-09-2012, 23:37
neden vtı 30 da pejo 15 ??? butun soruların cevabı bu olsa gerek :icon_tup:
+5500 diyorum abi ağzına sağlık
JusticeForAll
11-09-2012, 23:44
bence vtinin neden 30 olduğunu kendinize sorun geçen sene 15 milyara vtiler vardı ne çabuk unuttunuz ??????????????????
JusticeForAll
12-09-2012, 00:04
siz kralsınız........
onn_dear
12-09-2012, 00:28
bence vtinin neden 30 olduğunu kendinize sorun geçen sene 15 milyara vtiler vardı ne çabuk unuttunuz ??????????????????
şöyle ki; pug un hala yüksek model bu sınıfta araçları var (RC-GT gibi) fakat honda da dohc vtec artık yok bu da aracı yıl geçtikçe daha değerli yapmaya yetiyor zaten.
JusticeForAll
12-09-2012, 00:36
şöyle ki; pug un hala yüksek model bu sınıfta araçları var (RC-GT gibi) fakat honda da dohc vtec artık yok bu da aracı yıl geçtikçe daha değerli yapmaya yetiyor zaten.
o zaman neden aracını satıp bi vti almıyosun ?
Arkadasmda rolandgarros vardi 110luk olur hepsi hemde cam tavan vs xs den agirdir.o arac 1.6ies i geciyordu vtec2 bu halde yaklasamamasi lazm.. Yakin gucdeki araclarin tartisilmasi cok sacma aracdan araca fark edebiliyor.deneyin gorun
neden vtı 30 da pejo 15 ??? butun soruların cevabı bu olsa gerek :icon_tup:
vti'a 30 lira verirmisin?
bence vtinin neden 30 olduğunu kendinize sorun geçen sene 15 milyara vtiler vardı ne çabuk unuttunuz ??????????????????15000 e vtı haala var peugeot 206 gtı ayarında olduğu için :icon_tup:
vti'a 30 lira verirmisin?ben vermem ama piyasası bu kardeşim yapacak bişey yok
ykavcioglu
12-09-2012, 08:35
kaç tane vtec 30 a satıldıda piyasa oluştu onu çözemedim ben:D
konu nerden nereye gelmiş :)
20 22 ydi askere gelrken 7 ayda 30mu oldu:d biz bosuna altina yatrm yapiyoz 2tane vti alsaydm koseyi donmustuk:D
Dip not 30a satilan vti da 17ye satilan gti i gecemedi :) gti 65binde vti dan daha temz ve donanimli belrtelm bunuda hala 30 deniyo ya:)
sana bişiy sorucam cidden.stock 206 gti nın stock vti yi gecmesine sen ınanabılıyomusun bunu cok samımı bı sekılde soruyorum benım 1.6 ies eskı aracım stock 206 gti le 1 boy arkadan yuruyodu 1.6 iesdede fıltre komple eksoz headers vardı baska hıcbıısy yoktu ve ***** yerde denedık yanı ankardaki bazı arkadaslar bilir 206 gti le 200 e kadar 1 boy arkadan gelıyodum...sımdı sen dıceksınkı 206 gti bıtık dokuk yıkık???arkadasın arabasının yururu gayet saglıklıydı?bide sole soluyum ben stock vti lada denedım 10 boy yedim.???sımdı sen ınanabılıyosan stock olarak 206 gti nın gecebılecegıne benım artık sana dıcek hıcbırseyım yok...
20 22 ydi askere gelrken 7 ayda 30mu oldu:d biz bosuna altina yatrm yapiyoz 2tane vti alsaydm koseyi donmustuk:D
Dip not 30a satilan vti da 17ye satilan gti i gecemedi :) gti 65binde vti dan daha temz ve donanimli belrtelm bunuda hala 30 deniyo ya:)
sen askerde ceza yıyıp 4 sene yaptın heralde :D
sana bişiy sorucam cidden.stock 206 gti nın stock vti yi gecmesine sen ınanabılıyomusun bunu cok samımı bı sekılde soruyorum benım 1.6 ies eskı aracım stock 206 gti le 1 boy arkadan yuruyodu 1.6 iesdede fıltre komple eksoz headers vardı baska hıcbıısy yoktu ve ***** yerde denedık yanı ankardaki bazı arkadaslar bilir 206 gti le 200 e kadar 1 boy arkadan gelıyodum...sımdı sen dıceksınkı 206 gti bıtık dokuk yıkık???arkadasın arabasının yururu gayet saglıklıydı?bide sole soluyum ben stock vti lada denedım 10 boy yedim.???sımdı sen ınanabılıyosan stock olarak 206 gti nın gecebılecegıne benım artık sana dıcek hıcbırseyım yok...
Sen ies le 1boy arkasndan geldgne inandign gibi bende stock vti i 3boy gectgme inaniyorum ve kanitim var senin varmi? Hala ayni seyleri soleme dostm ya:) ayni aciklamalari yazmakdan skildm.
Denon@
Gulmemizmi lazmdi:)
UmutRıza
12-09-2012, 20:09
Piyasada 12-13 binden şahin, 10-11 binden renault 12 yazan varsa vti ada 30 bin yazana şaşırmamak lazım klavye kullanmak için ruhsat alınmıyor yazan yazar nerede bunu alan :)
neyse bişiy demiyorum artık :)ama ankaraya olurda yolun duserse kesın denemek ıstıyorum senınle haberıın olsun...
UmutRıza
12-09-2012, 22:22
neyse bişiy demiyorum artık :)ama ankaraya olurda yolun duserse kesın denemek ıstıyorum senınle haberıın olsun...
Crullemi benlemi deneyeceksin :)
Crullemi benlemi deneyeceksin :)
Bana demistr bana nasi olsa askerdeym:D
benimle dene ?
tamam cuma gunu ***** yerde ol deneyelim.
tamam cuma gunu ***** yerde ol deneyelim.
hemen çıkalım özelden tlf no gönder.
arkadaşlar cuma akşamı her zamnkı yere cmg arakdasımız stock 1.6 206 getırcek bende stock vtec 2 getırcem denıcez vıdeo cekıcez buraya koyucaz...hem aracları denemış olucaz hemde konuyu acan arkadaş fıkır sahıbı olucak :)
burada gti'dan bahsetmişsin şimdi 1.6 diyorsun, ben şimdi nereden stock 1.6 bulayım maminin arkadaşında 1.6 vardı o kabul ederse hep beraber buluşup deneriz.
gti den hepımız bahsettik sen hemen atladın ben denerım dıye senın gti stockmuda hemen atladın?burda stock gti stock vti dan bahsedıyoruz...ayrıca konu 1.6 vtec 2 vs 1.6 206. ha eger ben stock gti getırırım dıyosan yarın akşam gel deneyelim...yada buldugun zaman msj atarsın.
110luk 206lar güzel gider ;)
Uzun yıllar 206 Quiksilver ım vardı "0" km almıştım
1.6 110 hp topu topu 1000 kg (1013 falandı ) araç söz konusu
Çok zevkli eğlenceli bir motordur çokta güzel giderler..
tabi sene 2012 1.6 110 hp lik versiyonlar 2002-2004 civarlarında kaldı
8-10 senelik araçlardan bahsediyoruz durumu nasıldır ne hale gelmiştir oda aracına bağlı ;)
BurakYozgat.
14-09-2012, 08:36
Ya gerçekten anlamıyorum. Bende Honda kullanıcısıyım Pejoyuda asla kötülemiyorum ama polemikler gereksiz. En başta polemik başlıyo video koyun görelim susalım deniyo video koyuluyo ispatlanıyo ki CRUEL'in aracının bi sürü videosu var başka araçlarla yendiğide oluyo yenildiğide. Konu yürürden, kaportaya piyasasına geçiyo. Abi alınmaca gücenmece yok ama resmen ezmeye çamur atmaya altta kalmamaya yer arıyosunuz :S Honda dünyanın en güzel en sağlam en hızlı arabasıymış gibi davranıyosunuz. Kabul etmesenizde belli gerçekler var. Hondanın piyasasını biz bu hale getirdik. Tamam Pejoya göre daha sağlam daha sorunsuz ama malesefki donanım olarak daha boş. Neyse kimse uzatmasın birbirinizi kırmayın gereksiz şeyler için.
UmutRıza
14-09-2012, 08:41
Ya gerçekten anlamıyorum. Bende Honda kullanıcısıyım Pejoyuda asla kötülemiyorum ama polemikler gereksiz. En başta polemik başlıyo video koyun görelim susalım deniyo video koyuluyo ispatlanıyo ki CRUEL'in aracının bi sürü videosu var başka araçlarla yendiğide oluyo yenildiğide. Konu yürürden, kaportaya piyasasına geçiyo. Abi alınmaca gücenmece yok ama resmen ezmeye çamur atmaya altta kalmamaya yer arıyosunuz :S Honda dünyanın en güzel en sağlam en hızlı arabasıymış gibi davranıyosunuz. Kabul etmesenizde belli gerçekler var. Hondanın piyasasını biz bu hale getirdik. Tamam Pejoya göre daha sağlam daha sorunsuz ama malesefki donanım olarak daha boş. Neyse kimse uzatmasın birbirinizi kırmayın gereksiz şeyler için.
Şaşırdım fanatik olmayan honda sahipleride varmış :)
fanatik olmayan hondacı değildir :D :D :D
BurakYozgat.
14-09-2012, 08:46
Şaşırdım fanatik olmayan honda sahipleride varmış :)
şaşırmana gerek yok abi ne kadar arabamızı sevsekte kabullenilmesi gereken gerçekler var :)
fanatik olmayan hondacı değildir :D :D :D
ahahahaha deme öle Yusuf abi :D
böyle güzel yürüyen vtec2ler varsa denemek isterim
arkadaşlar cuma akşamı her zamnkı yere cmg arakdasımız stock 1.6 206 getırcek bende stock vtec 2 getırcem denıcez vıdeo cekıcez buraya koyucaz...hem aracları denemış olucaz hemde konuyu acan arkadaş fıkır sahıbı olucak :)
olum barış ile feridun denedi işte neyini deneyecen sonuç belli fanatıklık yapma :D muz gibi ayırır 206 :D:D:D
böyle güzel yürüyen vtec2ler varsa denemek isterimartık öyle güzel yürüyen vtec2 ler yok , bız arabaları söktük ve sattık :icon_tup:
ne 206 mış arkadaş gorende sahınle 206 yı karsılastırıo sanar. sadece sunu dıyım kısada 206 alır bunu bastada soledım ama iş uzuna geldımı orda durun vtec 2 4 e attıgı anda don lastıgı gıbı sundurur 206 yı :))))
ben sanıyorumki hondacı arkadaşlar 206 xs in 90 luk versiyonu ile karıştırıyorlar..
110 luk xs in 2 avantajı vtec2 ye göre
1 hafif
2 şanzıman oranları kısadır
ilk arabamdı çok severdim, bende hiç problem çıkmamıştı hemde canını almıştım yani öle böle değil.. kalkışlar, gazlamalar.. 6500 de devir atmalar, 190 - 200 ile giderken 4-3-2 yapmalar.. baya bi kasaptım yani, ona rağmen sıfır problemdi..
ne 206 mış arkadaş gorende sahınle 206 yı karsılastırıo sanar. sadece sunu dıyım kısada 206 alır bunu bastada soledım ama iş uzuna geldımı orda durun vtec 2 4 e attıgı anda don lastıgı gıbı sundurur 206 yı :))))
vtec 2 kaça çıkabiliyor, standart olanından bahsediyorum, ben 206 ile 220 yi görüyordum düz yolda, rampa aşşağı 230 da kesiciye girerdi..
vtec 2 kaça çıkabiliyor, standart olanından bahsediyorum, ben 206 ile 220 yi görüyordum düz yolda, rampa aşşağı 230 da kesiciye girerdi..
Son 218 yapar
JusticeForAll
14-09-2012, 22:09
ayakta alkışlıyorum seni gerçekden benden 6 yaş küçüksün ama gerçekden bunları senden 10 15 yaş büyük insanlardan önce görebilmen gerçekden güzel böyle bi hondacıyı ilk defa görüyorum bu anı not defterime yazdım :hahaha:
@ferroo
Ankaranın Bağlarıda Büklüm Büklüm Yolları Ne Zaman Sarhoş Oldunda Kaldıramıyon Kolları hobaaaa :hahaha:
sen dengesizmisin komik bişiymi var ortada?
O kadar kanıt ve bilginin üstüne yorum atabiliyosun ya komik olan o iyi forumlarrrr :)
KGüneyli
17-09-2012, 15:33
konu hergün problem haline gelior varsa istanbul civarı düz boru orta susturucu ile denicek gelsin deneyelim videoyuda cekelim kim kimin içinden gecicek görelim.
sana bişiy soran oldumu?sanane ben yorum yapmısım yapmamısım senı ılgılenıren bıısy varmı ortada?sanamı sorucam ben yorum yaparken?terbıyesızlık yapma forumda...atarlı pejocular burda forumda konusuyor iş ıcraata geldımı fısss yıne dıyorum varsa o kadar atarlı 1.6 206 hemen mesaj atın...1.6 stock focusla gelıp denıcem...
estağfurullah ne haddime terbiyesizlik ettiysem ne kusura bakma :)))))))))))) sadece bi görüştü dediğim sonuçta forum ortamındayızz
ben bu siteyi sohbet muhabbet amaçlı sanıyordum fakat peugeot honda rekabetine dönmüş durumda boşverin arkadaşlar kim geçerse geçsin.peugeot kullananlar pejo diycek honda kullananlarda honda.
YunusCan
20-09-2012, 00:54
arkadaslar kimse kimseyi kandırmasın smdi 3-5 tane pejocu birlesmis honda geçiyoruz diyorsunuz ben hondacı felan degılım. ama adanada yakın bi arkadasımın 1.6 ies i ( Düz boru , 4-2-1 headers, kat iptali son susturucu, cai kit, kapak taşlama, port polish, 15 spoon jantlar) AFU plakalı 206 gti yi 1 km mesafede 0 dan kalkarak 1 boy arkasında çekti :D 3 kere denendigi halde fark hemen hemen aynıydı. kaldıki vti den bahsedıorsunuz. yapmayın beyler . stock 206 gti varsa deniyelim 1.6 ies ile eglencesine adanadan...
JusticeForAll
20-09-2012, 00:59
206 gtinin üstüne bu kadar oynanması bu aracın bazı sizin gözünüzde yenilmez araçların içinden geçmesinden kaynaklı o kadar. bu kadar büyütmeyin bence bu araçları bendede 206 gti var vtiyide vtec 2 yide hiç bi zaman kötülemedim ama herşey ortada videolar vs. yüklü bi vtec 2 206 gtiyı gecebılır arada 50-60 bg bı fark yok 206 136 vtec 2de 110 atmosferik yüklüleri 130 140 bg gibi bi civara geliyor modifiyesi kolay bi araç. ama stock vtec2 gelsin geçsin arabam tüplü motor beyninde sıkıntı olmasına rağmen deneriz
stock vtec2 ile 206 gti yürüse tabiki gti alıcaktır o tartışılmaz.peugeot kötü araba değil.fakat mekanik olarak honda kadar iyi değil.bunuda ben söylemiyorum bilmiyorum çünkü bunu sanayideki motor ustalarının %90 ı diyor.şimdi civic vti ile 106,206 gti 15.000tl aynı para olsa yada 106 quık ile civic 1.4 is 10.000tl olsa 3-4 sene öncesine gidelim.o zamanda peugeot mu alırdınız eğer öyleyse nedenini söylermisiniz.
zaten ben hıcbır zaman stock vtec 2 stcok 206 gti gecer demedım dememde burda tabı 206 gti alıcaktır.ben stock 1.6 206 stock vtec 2 vtec2 alır dedım halada derım yani :)
nemonomani
20-09-2012, 09:09
ne saçma gelicek bende honda alıyorum ama bu bi gerçek honda peynir tenekesi 30 liraya vti almam ben 30 vti al yok sıkıştırması yok itelemesi yok ekzantiri boku küsürü 50e mal et sonra adam 15 liralık gti a 15 harcasın 300 350 hp de vti bırak typ ra delik açsın yanlış anlama 30 liraya diyorum sakın bana yok vti turbolasak muhabbeti yapma
Bir tutmak ne demek Allah aşkına sen bu Honda'yı Ferrari felan sanıyorsun galiba. Hadi canım kumluk az ileride.
abi az kaldı yakında typ r la f16 yı roll e çıkartacaklar :D:D
UmutRıza
20-09-2012, 09:20
stock vtec2 ile 206 gti yürüse tabiki gti alıcaktır o tartışılmaz.peugeot kötü araba değil.fakat mekanik olarak honda kadar iyi değil.bunuda ben söylemiyorum bilmiyorum çünkü bunu sanayideki motor ustalarının %90 ı diyor.şimdi civic vti ile 106,206 gti 15.000tl aynı para olsa yada 106 quık ile civic 1.4 is 10.000tl olsa 3-4 sene öncesine gidelim.o zamanda peugeot mu alırdınız eğer öyleyse nedenini söylermisiniz.
Anlamadığınız şu, vti yada diğerleri puglar aynı para olsa ben yine pug alırdım sebebi açık çünki onu seviyorum. ben zevkim için arabama 35-40bin para harcadım şimdiye kadar derdimiz para olsa direk alırım bi evo herkesin içinden geçerim :)
Mesele zevk melelesi ise eğer araçların değeri tartışılmaz sana göre vtec 30 bindir bana görede getirip 50 bin önüme sersen benim gti ımı alamassın satmam :)
Sonuçta bu araçları günlük kullanmak için almıyoruz alıp kafamıza göre bişeyler yapıyoruz gerginlik şundan çıkıyor, siz çıkıp kıyaslamada kalite farkından bilmemneden bahsederseniz uzak doğu arabalarına her zaman galip çıkar avrupa arabalar ve tartışma uzar gider insanlar birbirini kırar bu tür konuların altına kapsamlı yorumlar yerine sade yorumlar yapmak gerekir, atarı gideri forum sayfalarında değil yollarda yapmak gerekir diyorum :)
şöyle bir gerçek var uzak doğu arabası dediğiniz japonların yapmış olduğu araçlardır.kaportasına konforuna birşey dediğim yok.bir alman arabası gibi değil ama motor mekanik dedin mi.ben japonun üstüne tanımıyorum.adam sırf motora önem veriyor.turbosuz bir şekilde 96 yılında 1.6 200 bg araç üretmiş.yine günümüzde toyota prius modeli yılın elektrikli aracı seçildi.
şurdada doğru söyledin amacım polimik yaratmak değil fakat vti 25-30 isteyen arkadaşlar gerçekten çok istiyorlar.o paralara sıfır araba satıyorlar.
nemonomani
20-09-2012, 09:41
şöyle bir gerçek var uzak doğu arabası dediğiniz japonların yapmış olduğu araçlardır.kaportasına konforuna birşey dediğim yok.bir alman arabası gibi değil ama motor mekanik dedin mi.ben japonun üstüne tanımıyorum.adam sırf motora önem veriyor.turbosuz bir şekilde 96 yılında 1.6 200 bg araç üretmiş.yine günümüzde toyota prius modeli yılın elektrikli aracı seçildi. hangi arabdab bahsediyorsun 1.6 litre 200 hp
Civic Sedan VTi'da üstten çift egsantrikli, 16 supaplı VTEC motorkullanılmış. Programlı çok noktadan yakıt püskürtme sistemiyle (PGMFI) beslenen motorun en önemli özelliği, değişken zamanlamalı egsantrik millerine sahip olması. Bu sistem sayesinde 5500 devre kadar normal bir motor izlenimi veren VTEC, bu devirden sonra supap açıp kapama zamanlarının uzamasıyla daha fazla oksijen emebildiği için bir performans motoruna dönüşüyor ve karakteri değişiyor. Honda VTEC teknolojisi sayesinde 1.6 litrelik motor hacminden 7600 devirde 160 beygir güç üretiliyor. Bu kadar yüksek güce rağmen 153 Nm'lik torkun oldukça düşük olması ve 7000 d/d'de ortaya çıkması sürücünün alışılagelmiş devir aralıklarının üstünde otomobil kullanmasını gerektiriyor. Yapılan hızlanma testlerinde O'dan 100 km/s hıza 7.6 saniyede ulaşan Civic VTi'm test koşullarındaki 12.2 litrelik (100 km'de) yakıt tüketimi yüksek gücün bedelininde yüksek olduğunu gösteriyor. Civic'in vites kutusunda oranlar motorla uyumlu seçilmiş. Her viteste kesintisiz olarak 8000 devre kadar rahatça çıkılabiliyor. Vites oranları arasında boşluk bulunmuyor.
www.otomobilnet.com dan alıntıdır
97 civic type-r diye geçiyor.185 bg ve 200 bg olanı var.türkiyedede bir tane olan bir arkadaş duymuştum.
Motor Tipi: B16B
Motor: Su soğutmalı IL4 DOHC VTEC
Hacim (cc): 1595
Bore x Stroke (mm): 81.0 x 77.4
Sıkıştırma: 10.8
Yakıt sistemi: PGM-FI
Beygir Gücü (PS/rpm): 185/8200
Tork (Kgm/rpm): 16.3/7500
KGüneyli
20-09-2012, 10:30
yav gelin deneyelim diyorum :D zır stock um cay corpa 30 liralık benzin yakarız :D kim kime saplıyo görürüz. Borunuzu takın gein :D konuyuda kitleyin birbirinizi kırmaya gerek yok :D
JusticeForAll
20-09-2012, 10:51
yav gelin deneyelim diyorum :D zır stock um cay corpa 30 liralık benzin yakarız :D kim kime saplıyo görürüz. Borunuzu takın gein :D konuyuda kitleyin birbirinizi kırmaya gerek yok :D
denemek istediğin araç 1.6 mı yoksa sen atarı gtilere mi yapıyosun
abinin aracı vtec 2 olduguna gore atarı 1.6 ya yapıyor.vtec 2 y le gti ye dıkecek hali yok :)
JusticeForAll
20-09-2012, 17:04
imzasına bakarsan neden böyle bişey sorduğumu anlayabilirsin
KGüneyli
21-09-2012, 06:17
maksat konu uzamasın kırmayın birbirinizi. ama bu sekilde gidersen sen gtı a da giderim 16 yada. noldu senin atarın ne böyle şekil şemal konusuyosun ?
@JusticeForAll
maksat konu uzamasın kırmayın birbirinizi. ama bu sekilde gidersen sen gtı a da giderim 16 yada. noldu senin atarın ne böyle şekil şemal konusuyosun ?
@JusticeForAll
Yavaş git sakatlanma
KGüneyli
21-09-2012, 09:26
Sikinti olma ;) alttarafi pug hryeri beygir olsa nolur. Ben hondaciyim kafa yasiorum sanane gtiada saplarim gelir sanada saplarim . Sana hitaben bi laf yoksa adam akilli yorum yap yapicaksan
konu kan davasına dönmüş :D
KGüneyli
21-09-2012, 09:31
konu kan davasına dönmüş :D
Millet klavye swaplamis ben hayla duz borudayim.......
Millet klavye swaplamis ben hayla duz borudayim.......ies emmesi tak alayına go :D :D :D
Sikinti olma ;) alttarafi pug hryeri beygir olsa nolur. Ben hondaciyim kafa yasiorum sanane gtiada saplarim gelir sanada saplarim . Sana hitaben bi laf yoksa adam akilli yorum yap yapicaksan
Ölmekle bayılmayı karıştırma ne yazacağımı sanamı sorucam gelirim deme gel o zaman.
KGüneyli
21-09-2012, 09:39
Ölmekle bayılmayı karıştırma ne yazacağımı sanamı sorucam gelirim deme gel o zaman.
Tamam siz adamsiniz. Klavye swap ina devam.
Tamam siz adamsiniz. Klavye swap ina devam.
Klavye mi? ne oldu gelip saplıcaktın acayip çelişiyon ya ???
KGüneyli
21-09-2012, 09:46
Klavye mi? ne oldu gelip saplıcaktın acayip çelişiyon ya ???
Burda millet birbirine atar gider yapio ben kirmayin birbirinizi die mesaj atiorum sen kalkip adam akilli cevap vermiosun atar gider yaparak mesaj atiyosun. Amk madem cok guveniosun bu kodumun arabasina ankaraya geldigimde seni ariycam cayimda benzinjnde benden az braz ayik ol az braz sikintisiz yasa problemjn olurum senin. Forumda kime ne yazdini bil 7 24 tssakk yaptin adam degilm ben dahada bu konuya yazma amk banliosanizda admnlee eyvallah
UmutRıza
21-09-2012, 09:57
Burda millet birbirine atar gider yapio ben kirmayin birbirinizi die mesaj atiorum sen kalkip adam akilli cevap vermiosun atar gider yaparak mesaj atiyosun. Amk madem cok guveniosun bu kodumun arabasina ankaraya geldigimde seni ariycam cayimda benzinjnde benden az braz ayik ol az braz sikintisiz yasa problemjn olurum senin. Forumda kime ne yazdini bil 7 24 tssakk yaptin adam degilm ben dahada bu konuya yazma amk banliosanizda admnlee eyvallah
seninle bi deneyelim yaşımızda denkmiş sende istanbuldasın bendede kötü 206 gti var bana bi saplada rahatlıyım :)
pardon ya adam polat alemdar çıktıya la, tehdit filan da ediyor nasıl bir tipsin kimsin nesin s..kimde değil yani şurada mesajları oku yazdıklarını oku kim atar gider yapıyor,
JusticeForAll
21-09-2012, 11:12
tamam abi sen büyüksün pardon kusurumuza bakma :( :( :(
nemonomani
22-09-2012, 09:04
uuuuw eleman coşmuş walla saygılar abi :D bu adam bu gazla gti bırak rc ye 306 a alayına saplar :D
uuuuw eleman coşmuş walla saygılar abi :D bu adam bu gazla gti bırak rc ye 306 a alayına saplar :D
hangi rc ye hangi 306 ya bu gazla ferrariyle rolling yapar Maşallah :D:D
JusticeForAll
22-09-2012, 12:43
o bu gazla uzay gemisiyle bile roll yapar beyler maşallah maşallah
UmutRıza
22-09-2012, 12:56
Ulen millet gideri yapıyop yapıyo 206 şöyle kötü böyle kötü hadi kalkalım diyorum aynı arkadaşlar tekrar bu konuya uğramıyo ne iş :)
bendede bi kıçı kırık tüplü 206 var denemek isteyen honda varsa 3 boy önden gönderecem .) şehir dışından gelen arkadasların denerken benzın masrafları tarafıma aittir :D
KGüneyli
24-09-2012, 16:40
ANGARA atarlı :D
Mardinden hondaci varsa unimog kirpi cobra fln ile 2de deneriz hat yolunda:D
JusticeForAll
24-09-2012, 17:09
:D :D :D hayırlı teskereler bu arada şafak kaç
:D :D :D hayırlı teskereler bu arada şafak kaç
Safak; bi hafta sonra 206 GTI:D
Bu konu hala yaşıyor mu ya.
alt tarafı 1.6 206 yı sormuştum ama herkes bildiğini okumuş,konuyu karıştıran DENON nickli abimizdir çünkü vtec2 vs 206GTI rolling videoları ile pugcuları isyana çağırmıştır :D
şaka bir yana ben hondacı olmama rağmen 0 120 de 1.6 pug un alacagını sonrasıdna ise vtec2 nin geçeceğini düşünüyorum
ben bunu en başta solemıştım :)
mayına falan gelmeyelım olum
mayına falan gelmeyelım olum
Mayin benim gobek adim aga bisi olmaz:D m.o den kalma mayinlar cogu patlamio ztn:D
Mayin benim gobek adim aga bisi olmaz:D m.o den kalma mayinlar cogu patlamio ztn:D
cierli bi 206 var elimde askerden gelde satim sana :D:D:D
Bu saatten sonra atmosferik kullanmiyorum:d turbo dizel iyidir:d