Orijinalini görmek için tıklayınız : hayatı araba ve modifiye olan herkeze merhabalar
torrento
11-03-2008, 20:48
herkeze merhabalar aranıza yeni kayıt oldum beni aranıza kabul ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim
izmir bornovada oturuyorum ismim tolga
iki tane aracım var tabiki ikiside babamın biri megane2 diğeri ise vectra A 2.0i gl
ikisinde de modifiye kesinlikle yok tabiki iğşallah yakın bi zamanda kendime güzel bi araba alacağım sizlerinde fikirlerini alacağım tabikide tekrardan söylüyorum hepinize merhabalar
yanlıs geldın kardes burdakı ınsanların daha onemlı ıslerı var bu sadece hobı eglence...
flexamin
11-03-2008, 20:52
hosgeldin kardes.. tunay bence biraz ayip ediorsun
tünay ayıp etmemiş doğruyu söylemiş.
hoşgeldin tolga keyifli forumlar ;)
flexamin
11-03-2008, 20:58
kardesim sonucda ne olursa olsun hosgeldin denir.. gelen kisi bilincli deilse araclar konusunda biz forum uyeleri olarak bilinclendirebiliriz.. kusurabakmayin zittt.... git demis gibi oldu yeni arkadasa biraz daha insancil dawranabiliriz
kardesim sonucda ne olursa olsun hosgeldin denir.. gelen kisi bilincli deilse araclar konusunda biz forum uyeleri olarak bilinclendirebiliriz.. kusurabakmayin zittt.... git demis gibi oldu yeni arkadasa biraz daha insancil dawranabiliriz
walla gıt demedım yanlıs geldın dedım....yanlıs bı sey soledıgımı de dusunmuyorum...
flexamin
11-03-2008, 21:12
yok bana ole geldi kardes sorun yaratmak icin solemedim icin rahat olsun..
sıkıntım yok rahatım..olur bole anlasılmalar...
Kardeşim hoşgeldin, umarım aktif olursun...
bence Tünay kusura bakma da tarzın yanlış olmuş..
yine de senin seçimin saygı duyarım fikrimi söledim sadece..
hoşgeldin, keyifli forumlar.
hoşgeldin kardeşim iyi forumlar..
hoşgeldin iyi forumlar...
torrento
11-03-2008, 21:44
hepinize hoşbulduk ugur kardeşimin tavsiyesiyle foruma geldim ve çok beğendim çok kapsamlı bi site yapılmış
hoşgeldın kardeş..kımse herseyı bılıcek dıye bişi yok herkes bişiler ogrenıcek tabı bunu :)
Maxiboost
11-03-2008, 22:14
arkadaş sadece sıcak bir giriş ypamak istemiş....
hoşgeldin
torrento
11-03-2008, 22:22
foruma gelişimiz ne olay oldu anlayamıyorum burda önceliğim hepiniz gibi fikir alış verişi yapmak ve bilgilerinizden bişeyler çıkarmak
ama yanlış anlaşılıyor sanırım neyse ya
Serkan.S
11-03-2008, 22:52
tunayın bu sert çıkışları bitiriyo zaten :)
hoşgeldin
Hosgeldin, dogru yerdesin :)
kendimden örnek veriyorum;
3 arkadaş bi kafede oturup muabbetin %70 i araba,modifiye v.b ise hayatımızın büyük bölümü bundan oluşuyo demekki.
arkadaşın söylediğide bu bence.
frekans karıştırmaya gerek yok.
hoşgeldin kardeşim.
iyi forumlar
hoşgeldiniz keyifli forumlar:)
hoşheldin keyifli forumlar.
BENİMDE GEELİMİŞMDE tartışma olmuştu boşver kafana takma sen güzel biyere geldin ve hoşgeldin
hoşgeldin foruma eğer dediğin ugur 1.6vti ugursa ilişkini kes onla gereksiz adamdır :P :D uğurum selamlar :D
hoşgeldin foruma eğer dediğin ugur 1.6vti ugursa ilişkini kes onla gereksiz adamdır :P :D uğurum selamlar :D
yok kanka tutturamadın, diğer uğur bu mavi Si'ı olan, adaşım kankamdır uğur, yeni arkadaşı tanımıyorum ama tanışırız...
ama ıskaladın bu sefer auhauhauauhauh, a.s gürselim :D :ninca:
Yeni arkadaşa da hoşgeldin diyelim :)
yok kanka tutturamadın, diğer uğur bu mavi Si'ı olan, adaşım kankamdır uğur, yeni arkadaşı tanımıyorum ama tanışırız...
ama ıskaladın bu sefer auhauhauauhauh, a.s gürselim :D :ninca:
Yeni arkadaşa da hoşgeldin diyelim :)
sağol kanka :) tolga tam bi crx delisi yakında inş istediği gibi bi crx hazırlıcak :)
dragon07
12-03-2008, 21:31
hoşgeldin iyi forumlar.gelebileceğin en iyi foruma geldin.
torrento
13-03-2008, 18:26
kesinlikle geleceğim en iyi foruma geldim hepinizle iğşallah en yakın zamanda görüşeceğiz
Yiğit G.
15-03-2008, 21:25
yanlıs geldın kardes burdakı ınsanların daha onemlı ıslerı var bu sadece hobı eglence...
Tünay senmi karar vermeye başladın insanların dogru veya yanlıs yere geldiğini ? Çok yanlış bir karsılama olmuş yakıştıramadım.
yıgıt gec kaldın ya kapandı o konu...bı dahakıne artık...