Orijinalini görmek için tıklayınız : E63 M6 vs E92 M3 ???
CanberkD
24-08-2012, 13:50
Arkadaşlar merhaba,
evo 9 dan sonra aklımda iki araba var arabaların ikiside 08 model olucak.
M6 makyajlı oluyor, m3 ise ilk çıkanlardan makyaj yok.
Siz olsanız hangisni tercih ederdiniz ve sebepleri?? Veya başka önerebileceğiniz araç varsa nedir? corvette c6 asla duşunmuyorum :D 85k euro sınır diyelim
tesekkurler
Satarken M6 daha fazla zarar ettirir gibime geliyor.
Onun dışında ben de kararsız kaldım :).
PS: ***** sitede 2008 M3 ilanı yok.....
Erdem K.
24-08-2012, 14:11
ikisi arasında e92 m3'ü sadece m6'ya göre ikinci el üstünlüğü yüzünden tercih ederdim.alıp evladiyelik binilecese m6 daha dikkat çekici, keyifli ve konforlu olacaktır diye düşünüyorum.
Alternatif olarak mustang gt olabilir mi...
:icon_rule:icon_rule
sesi yeter :)
BMW M5 E60 V10 sounds - Hamann, Eisenmann & Manhart Racing; 1080p HD- YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=d9y8osL-mmg)
BMW M5 with Eisenhaus Meisterschaft GT Exhaust In Action - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=vt1_OKkZzp4)
m6 alınmıycaksa c63 derim.
hakotech
24-08-2012, 15:33
hahahaha c6 al canberk :D kardesim m6 smg sanziman sikinti biraz..m3 dkg ise m3 derim manuel isede m3 derim kisaca ben m3 derim :)
rallyesport
24-08-2012, 16:01
maksata gore degisir. Gunluk kullanim olup olmayacagi, pist dusunulup dusunulmedigi onemli etkenler olmali bence..bambaska iki arac neticede..Amaca uygun olmali derim..
Canberk bu konuyu Bmw sitesinde,hem kullanicilar hem de o anki sahiplerinin tecrubeleriyle uzun uzunnn tartismistik.
Ben ikisinide kullanmis biri olarak son tahlilde M3 dkg derim...
para bende olsa ve ikisi arasında kalsam, m6 alırdım. 507 hp'lik v10:
BMW M Serisi M6 2006 Model 70.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 97204346 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2006-model-bmw-m6-97204346/detay)
BMW M Serisi M6 2008 Model 85.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 97122232 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-garden-2008-m6-borusan-head-up-isitma-hafiza-deri-f1-keyles-97122232/detay)
BMW M Serisi M6 2007 Model 96.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 97073207 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m6-coupe-tv-dvd-head-up-display-carbon-paket-28-000km-de-borusan-97073207/detay)
AVz5szUcNgw&feature=related
Drifting M6 Black Forest - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=AVz5szUcNgw&feature=related)
XSbBfqf04B4&feature=related
BMW M3 e92 DRIFTING part 1 eti m3power - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=XSbBfqf04B4&feature=related)
M3 bence daha genc isi, ama m5-m6 cok baska arabalar canberk :)
Bence taypar al :D
Turboğuz54
24-08-2012, 23:18
e92 m3 derim ne kadar m6 desede gönlüm 2'side ayrı bi dünya
ecz_murat
24-08-2012, 23:18
ikiside muhteşem, hangisini alırsan al doğru karar vermiş olacaksın.
CanberkD
24-08-2012, 23:45
Herkese yorumları için tesekkurler,
4 çeker dusunmuyorum en azından evo9 dan daha hardcore bir 4 çeker olmadıgı surece(gtr yada turbo) harici 4 çeker olarak tatmin etmez.
m6 ile m3 yanyana çok farklı duruyorlar, m6 çok daha heybetli goruntu olarak çok hosuma gidiyor.
Donanım olarak alabileceğim m3 ile m6 arasında farklar var. m3 de idrive bile olmycak oysa m6 da hud veya en bosunda bile idrive var.
m3 2008 model olucak, yılı dolayısıyla makyajsız ve motor içi olarakda çok farklılıklar var o beni korkutuyor. 08 m3 ler biraz sorunlu oldu bmw yatakları vb değiştirdi.
08 m6 ise makyajlı ve onunda gerek motor içi gerek smg de revize gören parçaları var o yuzden kafamı biraz rahatlatıyor.
fun factor olarak m6 beni daha çok eğlendiricek gibime geliyor :S
driftboy
24-08-2012, 23:48
Ben senin evoyu alayım, sen m3 al :)
M6 kesin makyajli al...
M3 2009 dkg olsun min...
Ama M6 nin GT oldugunu sakin unutma ;)
CanberkD
24-08-2012, 23:59
M6 kesin makyajli al...
M3 2009 dkg olsun min...
Ama M6 nin GT oldugunu sakin unutma ;)
abi seninle telden iletişime geçicem inan aklım çok karışık m3 m6 konusunda.
m6 masraf olarak daha cok uzucek ama daha zevkli olucak gibime geliyor nedense :)
m3 dkg çok soft geliyor tamam çok hızlı ve sıkıntısız ancak vites attıgını bile hissettirmiyor nerdeyse..
400+ hp arabaya biniyorsun birazcık hissettirmeli kendisni diye dusunuyorum :)
smg nin vites attıgındaki vurması bile beni kendine aşık ediyor :o
Ama o eskidendi,artik aci veriyor :(
Cok fazla tecrubem oldu V10 ile,ne sororsan cevaplamaya calisirim...
Canberk madem korkuyorsun c63 bakmaya ne dersin ? Aile araci gibide gezilir :)
Bmw'den daha sorunsuzdur kesin
CanberkD
25-08-2012, 00:35
Canberk madem korkuyorsun c63 bakmaya ne dersin ? Aile araci gibide gezilir :)
Bmw'den daha sorunsuzdur kesin
Kanka c63 bazisinda kilitli diff bile yok performancepack li bulmak lazim ama c63 bunlardan dha soft geliyor bana. Evodan sonra merc fazla konforlu gelir :))
M performans araci olarak her yonden daha ustun bence..
TurboJDM
25-08-2012, 00:36
Bir yanda v10 507 hp bir yanda v8 420 hp. Tercihim M6dan yana olurdu ama başka araç önerin demişsinizde onlarında mı 2008 model olması gerekiyor?
surus zevki yol tutus m3
duz yol rolling prestij m6
karari oncelikler belirler:D
surus zevki yol tutus m3
duz yol rolling prestij m6
hem m3'de hem m6'da var hepsi. :)
M6 agir ve Gt arkadaslar,M3 cok daha spor ve teknolojik...
Potansiyel masrafi daha az ;)
Firat.M3
25-08-2012, 01:45
m6'nın sadece adı var. m3 hertürlü avantajlı. 6 kasanın cezbeden tek tarafı sıra dışı tasarımı.
onur_guler88
25-08-2012, 08:25
bence 335 coupe çok başka motoru modifiye için çok uygun ve daha az maliyetlerle bi m3 den daha iyi yürüyebiliyor.
e92m3 Daha yeni yüzü olan bir araç.
Şu anda benim de düşündüğüm bir araç.
Serhat Y.
25-08-2012, 10:05
e92 m3 makyajlı kasa olmadıktan sonra ben olsam düşünmezdim. m6 iyidir dediğin gibi smg nin o vites artırımlarındaki vurma sesi harika. ama tanıdıgım kadarıyla savaşın orda görmüştüm karıştırmıyorsam eğer fiziken m6 ile aranda biraz fark olucaktır:) m6 büyük bi araç sonuçta, yerinde olsam daha kontrollü bi araç bakardım, farklı alternatiflerde üretilebilir neden porsche düşünmüyorsun mesela 2005-2006 carrera s bakılabilir.
m3 kesinlikle dogru tercih olur canberk,m6bildigin okuz gibi hantal bi araba pisttede baya kullanmistik bildigin gemi:)
m3 cok daha kivrak yeni zewkli ve teknolojik,dkg muhtesem bu arada...
makyajda m3 un sadece stoplari deisti baskada bi farki yok bilginize(e92-93 lerdeki gibi far farki ws yok m3lerde)
Serhat Y.
25-08-2012, 10:59
m3 kesinlikle dogru tercih olur canberk,m6bildigin okuz gibi hantal bi araba pisttede baya kullanmistik bildigin gemi:)
makyajda m3 un sadece stoplari deisti baskada bi farki yok bilginize(e92-93 lerdeki gibi far farki ws yok m3lerde)
m3 lerde benim makyajdan kastım şanzuman farklılıklarıydı, görsel değişiklikleri bilmiyorum bile. çok takip etmiyorum m leri ama piyasadan kulak misafiri oldugum kadarıyla 2011 2012 lerin vites sistemleri çok daha iyi diyolar.
BlackEmperor
25-08-2012, 11:00
m6 nın sesi paha biçilmez ama evladiyelik olmayacağı için m3 alırım, m3 konusundaki güncelleme vs ne varsa ona göre model yılını belirlersin
bence m6 daha alımlı duruyor 3 serisi heryerde çoğaldığı için 6 serisi göze daha bir başka geliyor gibi:)
Emre İlbi
25-08-2012, 11:08
Gönül M6 der, mantık M3 :rolleyes:
e92 m3 arkadaşımda vardı hiç zevk alamamıştı corvette c6 dan sonra almıştı,c6 bile daha ii derdi hep
m6 bence daha iyi ve daha üst bir tercih
M6 nin motoru(parcalari) ve guc aktarim parcalari nazlidir...
Turkiyede buaraclarin cogu sahibi kullanmayi ve bakmayi bilmedigi icin ya gercek performanslarini gosteremez yada surekli sorun cikartirlar...
Alinicaksa 2008+ alinmali(bir cok parca degisti,bilgi istenirse veririm)
M3,bir cok yeni teknolojiyi barindiriyor ve potansiyel sorun sansi daha az(M6 ya gore daha basit teknoloji var) 2008,ilk cikis yiliydi,bende 0km duz vites almistim(dkg daha sunulmamisti). Ancak 2009 da motor ici ve saft baglatilari gibi guncellemeler oldu. 2010 da sanz ve bazi parcalarda. Yibe istenildigi taktirde aktaririm Canberk.
Kisacasi; cokkkkkkkkkkk temiz(kasadan bahsetmiyorum,mekanik)2008 M6 olmadigi surece, 2009 M3 ;)
CanberkD
25-08-2012, 12:01
Dün akşam çok yakın bir arkadaşımın m3 unu kullandım,forumdanda bazı arkadaşlar tanır Burak ı, oturup sohbet ettik..
çok keyifli, sesi olsun gidişi olsun gayet tatminkar ancak insan daha fazla zevk alırmıyım m6dan diye dusunuyor hep ??
Kendisi bile m6 al diyor bütün herşeyi yıktı :D
Sene içinde 10-15k km arası yapıcam zaten iki aracıda alırsam gunluk olmayacak ancak m3 dkg hergun kullanmak için çok uygun. Hiç sıkıntı çıkarmayacak.
özgür abi keşke sadece far-stop makyajı olsa, m5m6 ve m3 de makyajlarında çok şey değişti. Sen daha içindesin ama m3de ilk çıkanlar baya sıkıntılıydı bmw nin recallı bile var diye hatırlıyorum kol yada ana yataklar için. 08 sonrası v10 da aynı şekilde çok fazla revize var hersey daha sorunsuz hale getirilmiş.
Dediğim gibi sınır 85k euro daha ustune çıkmak istemiyorum, o parayada m3 olarak anca 08ler var..
e92 m3 makyajlı kasa olmadıktan sonra ben olsam düşünmezdim. m6 iyidir dediğin gibi smg nin o vites artırımlarındaki vurma sesi harika. ama tanıdıgım kadarıyla savaşın orda görmüştüm karıştırmıyorsam eğer fiziken m6 ile aranda biraz fark olucaktır:) m6 büyük bi araç sonuçta, yerinde olsam daha kontrollü bi araç bakardım, farklı alternatiflerde üretilebilir neden porsche düşünmüyorsun mesela 2005-2006 carrera s bakılabilir.
serhat abi, evet dediğin doğru ancak zevk işin içine girince boyut kısmını hiç düşünmüyorum:)
carrera s çok yakın bir arkadasımda vardı çok fazla kullandım ve yanında oldum, pdk olmadıktan sonra alınası bir araba değil, kilit yok ve 2s bile çok fazla kafadan kayma durumuna geliyor açıkcası beni hiç sarmadı..
e92 m3 arkadaşımda vardı hiç zevk alamamıştı corvette c6 dan sonra almıştı,c6 bile daha ii derdi hep
cem abi, dun m3 unu kullandığım arkadaşımın c6 sı vardı hatta hala var ve m3 alınca ilk dediği arabaya bindiğimi şimdi anlıyorum demişti c6 sadece duz yolda gidiyor ve gerçekten çok dengesiz beni çok korkutuyor, yaşadığım tehlikeleri göz önüne getiriyorum c6 ile ve benlik bir araba değil,m3 m5 m6 gibi dengeli olmalı araba. Türkiye asfaltında yllarında c6 ile hep savaş içinde olmanız lazım :D
Turkiyede buaraclarin cogu sahibi kullanmayi ve bakmayi bilmedigi icin ya gercek performanslarini gosteremez yada surekli sorun cikartirlar...
M3,bir cok yeni teknolojiyi barindiriyor ve potansiyel sorun sansi daha az(M6 ya gore daha basit teknoloji var) 2008,ilk cikis yiliydi,bende 0km duz vites almistim(dkg daha sunulmamisti). Ancak 2009 da motor ici ve saft baglatilari gibi guncellemeler oldu. 2010 da sanz ve bazi parcalarda. Yibe istenildigi taktirde aktaririm Canberk.
Kisacasi; cokkkkkkkkkkk temiz(kasadan bahsetmiyorum,mekanik)2008 M6 olmadigi surece, 2009 M3 ;)
abi baktığım birkaç araba var, 08 M3 kesinlikle düşünmüyorum, diğerlerininde fiyatlarından dolayı m6 ya isteyerek kayıyorum :)
DoDo_hamann
25-08-2012, 12:20
Yukarıdada tecrübe sahibi herkes yazmış, M3 olacaksa kesinlikle makyajlı, M6 olacaksada minimum 2008, öncesi M6'ların yalnızca şanzıman sorunu bile insana saç baş yoldurtacak seviyede maddi, manevi. M6'nın yakıt tüketimide M3'e göre çok çok fazla olacaktır, bassanda basmasanda içiyor, M3 V8 motoruna, sunduğu sürüş zevki ve performansına göre makul seviyelerde yakıyor.
DSC devre dışı iken M3 biraz daha avucunun içinde gibi :)
Serhat Y.
25-08-2012, 12:40
evet evet çok zevklidir o arkadaşın senin zaten. bende onun fikirlerini dikkate alırdım:D allahım yaa:D
canberk bulursun umarım kardeşim istediğin kriterlerde bi araç:icon_tup:
şu da var, her gün ya da her hafta insan piste gitmez. bırakın m6 ağır olsun. :)
evet evet çok zevklidir o arkadaşın senin zaten. bende onun fikirlerini dikkate alırdım:D allahım yaa:D
canberk bulursun umarım kardeşim istediğin kriterlerde bi araç:icon_tup:
Olm adamin dunya gorusunden bahsetmedik otomobil gorusu hahaha
2 M5(2005/2008) 1 M6(2006) sahibi olarak(kullanan degil) yaziyorum sevgili V10'u ;)
İci kullanani,disi kullanmayani yakar ;)
Pist olarak bakmayin duruma,gunluk kullanim olarakda yorumlayin...
2008 M6(temiz) hayirli olsun ;)
2008 m3 tr de elin parmak sayisini gecmes,ilk cikanlarda ufak tefek sorunlar hep olur her modelde gecerlidir bu 09 alicaksin canberk alicaksan makyajda ciddi bi fark yok sanziman yada motorda makyaj zate 2010 2. yarisinda oldu ve facelift olarak gecti ciddi mekanik fark yok...
m6 bence uzak dur:)masraf agir benden demesi:))
evolution_9
29-08-2012, 20:18
ben olsam hiç düşünmeden 911 turbo alırım
Lacordello
11-04-2013, 23:02
Canberk arkadaş hissetmek istersen f1 kullanırsın kulağı nekadar hızlı bükersen okadar çok hissedersin geçişleri :)m6 yusyuvarlak toparlak bir araç unutmayın arkadaşlar 507ps v10 vs vs bunlar ş.içi büyük etkenler değil.Size ş.içi max sıklıkta lazım olacak hız 0-100 100-200.Şunuda göz önünde bulundur BMW'in en çok üzerinde durduğu modeli m3 tür tartışılmaz :)
GokhanE.
11-04-2013, 23:11
Canberk arkadaş hissetmek istersen f1 kullanırsın kulağı nekadar hızlı bükersen okadar çok hissedersin geçişleri :)m6 yusyuvarlak toparlak bir araç unutmayın arkadaşlar 507ps v10 vs vs bunlar ş.içi büyük etkenler değil.Size ş.içi max sıklıkta lazım olacak hız 0-100 100-200.Şunuda göz önünde bulundur BMW'in en çok üzerinde durduğu modeli m3 tür tartışılmaz :)
konu güncelliğini yitirdiği için "hortlama" tabir ettiğimiz olay gerçekleşmiş :)
Canberk m6 aldı, hatta ufak tefek modifiyesini bile yaptı binmekte.
Bazen gözden kaçabiliyor konunun güncel olup olmaması :)
Lacordello
11-04-2013, 23:23
yok yok halen şansı var güncel güncel :)
CanberkD
11-04-2013, 23:34
yok yok halen şansı var güncel güncel :)
08 m6 aldim artik m3 sansi kalmadi :)
Simdiye kadar cok sukur hic canimi sikmadi, bilincli kullanmayla ve rutin bakimlarini aksatmadan birsey olcagini sanmiyorum.
M3 de kullandim, cok yakin arkadaslarimda cok icinde bulunuyorum var ancak bence ikisi cok farkli. m6 ile gazlarken aldigim keyif m3de yok. m6 nin tepkileri sanzumani motoru ve sesi performansli kullanimda gercekten cok baska keyif veriyor.
m5-6 vites atarken ki tekmesi hicbir arabada yok :) ayrica gunlukte cok konforlu, ic alani genis gayet ferah, sadece benzin tuketimi cok fazla :D
makethewayforme
04-10-2024, 15:57
merhabalar
kendime 3. şahsi araba olarak, e92 m3 dkg (makyajlı) ve 2010 e63 m6 v10 arasında kalmış durumdayım
başlık sahibi CanberkD ile biraz yazıştık özelden saolsun bazı yorumlarda bulundu.
e92 m3'ün daha zevkli olduğunu & olacağını tahmin ediyorum, özellikle uludağ, kartalkaya, poyrazköy v.b. bol virajlı dağ yollarında (zemin kuruyken tabi), ama beni m6'ya çeken bişey var ve bulduğum araç sadece 50 bin km'de
üretim sonlanmadan önceki son model yılı olan 2010 m6'da, ilk makyajsızlara göre ne farklar vardır, bilginiz varsa ve 12 sene sonra unutulmadıysa o bilgiler & yorumlar, rica etsem yazar mısınız ?
** biliyorum e63 m6 daha ağır ve hantal olacaktır, ama günlük aracım yazılımlı, LSD'li, KW v3'lü f10 530d'nin yanında bana her türlü hafif ve atik hissettirir zaten diye düşünüyorum & umuyorum.
m6'nın 2010 olması da kronik arıza acısını bi nebze azaltır diye düşünebilir miyiz ?
** bu arada hangisini alırsam alayım, Allah kaza bela vermezse ömürlük tutmayı düşünüyorum elimde...
Fena hort olmus bu konu :)
M6 almistim convertible... Biraz dertli bir aracti. 3 kasa bmwler ise bana sanirim boydan dolayi olsa gerek hic keyif vermiyor...
Eger teknik sorunlarla bogusmada sorun yoksa m6 cok guzel bir arac, cok guzel bir cizim...
Gecen gun 2008 650i manuel buldum aldim hemen, arada geziyorum onunlada... Bana ne kucuk ne buyuk geliyor... Ayni hissi jaguar XKRda da almistim... Mesela Mercedes SL600 biraz rahatsiz geliyor bana boyut olarak. Bence boy kilonuzuda dusunun secerken...
cabrioleter
06-10-2024, 14:45
evladiyelik saklanacaksa v10 derim. sonuçta f1 motoru yavrusu. bir daha öyle bir makine kolay kolay gelmez. m6 tasarım olarak da çok ikonik 30 sene sonra bile bir döndürür bir baktırır.
Fena hort olmus bu konu :)
M6 almistim convertible... Biraz dertli bir aracti. 3 kasa bmwler ise bana sanirim boydan dolayi olsa gerek hic keyif vermiyor...
Eger teknik sorunlarla bogusmada sorun yoksa m6 cok guzel bir arac, cok guzel bir cizim...
Gecen gun 2008 650i manuel buldum aldim hemen, arada geziyorum onunlada... Bana ne kucuk ne buyuk geliyor... Ayni hissi jaguar XKRda da almistim... Mesela Mercedes SL600 biraz rahatsiz geliyor bana boyut olarak. Bence boy kilonuzuda dusunun secerken...
XK veya XKR için yorumunuz nedir?
Günlük kullanıma uygun mudur çok gereksiz problem çıkartır mı?
XK veya XKR için yorumunuz nedir?
Günlük kullanıma uygun mudur çok gereksiz problem çıkartır mı?
Ben gundelik kullaniyorum baya zorlayarak... 4.2ler oyle cok keyif vermedi ama 5.0 ve 5.0 supercharged iyi motorlar diyebilirim...
5.0larda buyuk supercharger yuzunden tamir biraz zorlayabilir... Su eksitlme durumuna dikkat ederseniz cok cok keyifliler. Ne yalan soyleyeyim supercharged araçlarda Turbo araclardan daha cok keyif aliyorum ben. SL600 v12 oldugu icin elbette nadir bir arac ama kullanim dinamikleri 2010 uzeri 5.0 xkrlarda bence cok daha iyi...
Ben suan gundelik 2015 XF Supercharged kullaniyorum, yaninda 2005 sl600 v12yi yapmaya basladim... Iyi bir XKR olsa daha hosuma giderdi acikcasi...
Bunu yazdıktan sonra acikartirmaya 2015 xkr coupe last 50 edition düştü... En son üretilen 25 coupeden biriymiş. Bakalım alabilecek miyim...
Ben gundelik kullaniyorum baya zorlayarak... 4.2ler oyle cok keyif vermedi ama 5.0 ve 5.0 supercharged iyi motorlar diyebilirim...
5.0larda buyuk supercharger yuzunden tamir biraz zorlayabilir... Su eksitlme durumuna dikkat ederseniz cok cok keyifliler. Ne yalan soyleyeyim supercharged araçlarda Turbo araclardan daha cok keyif aliyorum ben. SL600 v12 oldugu icin elbette nadir bir arac ama kullanim dinamikleri 2010 uzeri 5.0 xkrlarda bence cok daha iyi...
Ben suan gundelik 2015 XF Supercharged kullaniyorum, yaninda 2005 sl600 v12yi yapmaya basladim... Iyi bir XKR olsa daha hosuma giderdi acikcasi...
Bunu yazdıktan sonra acikartirmaya 2015 xkr coupe last 50 edition düştü... En son üretilen 25 coupeden biriymiş. Bakalım alabilecek miyim...
Genel olarak XK XKR yorum videoları çok iyi, harerete yatkınlığı olduğunu okumuştum bende, sizden gelen yorumla birlikte tekrardan araç bakmaya başlıycam,
SC'nin her devirde canlı ve atik olmasını bende seviyorum açıkçası,
Çok teşekkür ederim,
Aslında mesele şu. Su pompası update edildi. Bozulmadan siz degistirin. Birde motorla şanzımanın birleştiği yerde , tabiki superchargeerin altında kalan bir plastik köprü var. 20 dolarlik basit parça. O gidiyor. Bu iki sebeptenn hararet yapıyor. Bunları önden değişmek gerek.
Geçen 150bin milde xJL supercharged almıştım 2015. Saat gibiydi. Bakılınca çok iyi motor aslında...
Şanzımanlar yıllara göre 6 ile yada 8 ileri zf. Yani BMW ile aynı. Ben 6 ileri daha çok seviyorum devamlı spor mod kullandıgim için. Spor modu gerçekten spor mod çünkü... 6 ileride daha keyif verici..
Yazılım , krank kasnağı ve egzoz ile 100 beygir güvenli olarak alırsınız... Yada hiç dokunmadan çok güzel bir grand touring olarak birakir keyfini çıkarırsınız...