Orijinalini görmek için tıklayınız : Titreme Problemi
Arkadaşlar aracım kalkışta 10km süratteyken direksiyon titriyor stop edicekmiş gibi oluyor. 130-140 km arası süratte de direksiyon titreme yapıyor.
Lastiğimi jantımı yeni değiştirdim balans yaptım.
cabriolet
24-08-2012, 14:31
bu tt lerin hepsi yapıyo galiba bunu kardeşimin ttsdede bi titreme problemi var aynı sorundan 4-5 kere gönderdik arabayı doğuşa lastikleride değişti yinede gitmedi problem :)
140 daki titreme bayadır var , lastiği jantı değiştirdim gitmedi , ama bu 10da yaptığı titreme daha bir kaç gündür oluyor, daha önce hiç olmamıştı.
cabriolet
24-08-2012, 15:45
kardeşimin arabada sert kalkınca bide tam 120 de başlayan 130 olunca kesilen bi titreme var çözemediler bi türlü sorunu :)
valla usta aynı sorun bendede var jant lastık yenı balansta yaptırdım ama 110da falan arac kopacak gıbı oluyo :S
140 daki titreme bayadır var , lastiği jantı değiştirdim gitmedi , ama bu 10da yaptığı titreme daha bir kaç gündür oluyor, daha önce hiç olmamıştı.
bir kaç gün öncesinde sert bir kasise düştüyseniz jantınız yamulmuş olabilir, bir başka nedenide jantın göbek bileziği uyumlu değilse tam merkezleme yapmaz ondanda titreme yapar jant lastiği taktırdığınız yere bi kontrol ettirin kolay gelsin.
aynen jant bileziği bu sorunu yapabilir eğer ordan da akslardan da olabilir , ama jantınızı yeni takmışsınız muhtemelen bilezikten çünkü yavaş hızda ortaya çıkıyor ayrıca lastikçiler balansı araç üstünde yapmadıklarından bunu göremiyor ...
araçta plastik jant bileziği var yeni jant lastik alırken adam değiştirmedi eskilerini, bunlar araca göre değiştirmek iyi değil fln filan tarzı birşeyler söyledi. Araca göre bilezik nerde bulabilirim ?