Orijinalini görmek için tıklayınız : hibe araba :)
bayan için hibe ayarında araba arıyoruz :p eninde sonunda kaza yapılacak biliyoruz :)
1999 suzuki swift , yine 1999 model fiesta 1.25 ve skoda felicia 1.3 glxi arasında kaldık , hangisini tercih edelim ? hangisi daha ekonomiktir daha sorunsuzdur .tesekkürler
kemal_koker
26-08-2012, 14:21
fiesta .
proton var ıstersenız tek kapı 315 kasa ıstersenız :) görüştüre bilirim
fiestalara bir şey olmuyor 1.2 ler :D
98 -99 00 model 1.4 corsa olabılır alternatif olarak veya ıkı kısılık ufak park sorunu ve yakıt sorunu olmayan ve bı okadar da saglam olan smart ı onerırım :) nışanlıma aldım yıl donumu hedıyesı olarak kendısı oldukca acemıdır hıc ama hıc zorlanmıyo hem park sorunu yok hemde yakıt sorunu yok . yalnız ıkı kısılık olması eger sızın ıcın sorun degılse sıddetle tavsıye ederım :)
engin vti
26-08-2012, 21:18
taş gibi fiesta :)
hirpalanmamis fiesta isinizi gorur, nasilsa carpicaksa kasasi da bu belirttiginiz araclar icinde en rijit olani bence
felicia 'yı 6yıl kullandım. bahsettiğiniz araçlar içerisindeki küçük görünüp en geniş olan feliciadır. rahattır konforludur, triger kayışı yerine zincir vardır polo motorludur. her felicianın ön otomatik camları arızalıdır, ender derecede klimalısı ve hidrolik direksiyonlusu vardır. az yakar çok kaçar lpg'ye gerek yok. elden kolayca çıkartabilirsiniz ben ilan koydum 4üncü gün arabayı satmıştım.
fiesta 1.25 bayan bi arkadaşımın var sürekli kullanırım. dar'dır, hidrolik direksiyon, ön camlar otomatik vardır 1.25lerde klima ve hava yastığı varmı bilmiyorum ama 1.4'lerinde var. bahsettiğiniz araçlar içinde en hızlı kaçanıdır 1.25 motoru olmasına rağmen son hız'ı bence diğerlerine göre çok çok iyi. 1.85 boy'um var direksiyonda pek rahat olduğum söylenemez :). ikinci eli ölü değildir.
bu seçeneklerinize corsa'da eklemelisiniz.
## EDIT
pardon bayan için yazdığınızı görmemişim :). bayan içinse tamamiyle fiesta 1.25 az yakan, çok kaçan, parçası orj. yan sanayisi bol, sorun çıkartmayan top gibi bi araçtır. oh mis ..
ben de fiesta derim ama temizse.
Swift içinse bakıma bile gerek yok :) Düzgünse, abartmıyorum benzin koy git o derece sorunsuz arabadır swift + maruti ...
JusticeForAll
29-08-2012, 22:50
subaru justy de olabilir mi aralarında en ucuz o olur herhal
valla bayan iyi kullanmıyor sanırsam.Fiesta denildiği gibi sanayisi bol,az yakan güzel bir araba.Ama bu kadar kötü durumdaysa biraz daha sağlam birşeyler almak lazım? Kaza yapacağını biliyorsanız bütçenizle yakmasından çok sağlamlığına bakın.Can a geleceğine mala gelsin..
kişi siz ve çevresi tarafından çok sevilen birisi değil sanırım,
maddi durum iyiyse alın 00 - 04 model aras smart fortwo , 13 - 14 e alınır.
üzerine kasko yapılır.
inanın kaza yapmak çok zor smartla :) kör nokta diye birşey yok omuzlarını geçtiği anda kırabilirsin sağa sola , trafikte ufacık smartla başka bir arabaya denk getirip çarpmak bile zor :)
Benim 3 smartım oldu 1 iyle kaza yaptım oda tamamen kendi kaşıntımdan oldu oraaya da girer mi diye imkansızı denerken :)
1998corsa
30-08-2012, 10:19
subaru justy de olabilir mi aralarında en ucuz o olur herhal
justy nin tek farinin ne kadar oldugundan haberiniz yok anlasilan...
bayan icin alinabilicek en kullanisli arac bence 4 kapili corsa olur alman araci saglamdir motor olarakta pek sikinti cikarmaz
AtmoSpheriC
12-09-2012, 21:45
1.2 corsa veya palio fln işinizi görür bence.
_driver_
12-09-2012, 21:53
uno parça fiyatı konusunda hepsinden makuldur sanırım
maddi durum iyiyse alın 00 - 04 model aras smart fortwo , 13 - 14 e alınır.
üzerine kasko yapılır.
inanın kaza yapmak çok zor smartla :) kör nokta diye birşey yok omuzlarını geçtiği anda kırabilirsin sağa sola , trafikte ufacık smartla başka bir arabaya denk getirip çarpmak bile zor :)
Benim 3 smartım oldu 1 iyle kaza yaptım oda tamamen kendi kaşıntımdan oldu oraaya da girer mi diye imkansızı denerken :)
:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
JusticeForAll
13-09-2012, 17:41
justy nin tek farinin ne kadar oldugundan haberiniz yok anlasilan...
bayan icin alinabilicek en kullanisli arac bence 4 kapili corsa olur alman araci saglamdir motor olarakta pek sikinti cikarmaz
yok gerçekden ne kadar olabılır kı :D
Suzuki Swift 1.6 GLX 1990 Model 3.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - Pasif İlan - 91547502 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-1990-model-motoru-sifir-suzuki-swift-91547502/pasif-ilan/#classifiedTitle)