Orijinalini görmek için tıklayınız : Süperonline
arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır süperonline fiber intermet kullanıyorum.3 ay önce evimi taşıdım.yeni taşındığım mahallede fiber alt yapı mevcut.süperonline ile yaptığım görüşmede apartmanda çalışma yapmaları için apt.sakinlerinden imza alınması gerekiyormuş.yaklaşık 2 ay önce bu imzalarıda topladık.imzalardan sonra evin kaldırımına fiber kutusunu kurdular ama apt.da herhangi bir çalışma yapmadılar.defalarca aradım ne zaman kullanmaya başlayacağımı sormak için,aldığım cevap net bir tarih veremiyoruz v.s.vs:mad: kontratlı abone olduğum için 3 aydır kullanmadığım internetin parasını ödüyorum ve sözleşmemide iptal edemiyorum.bu konu ile alakalı neler yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim.
saygılar.
mechanic
27-08-2012, 13:11
oyyy .. 100 TL taşıma ücreti ödemedin mi
müşteri hizmetleriyle görüşmeye devam et. kullanmadığın internetin kendilerinden olan kısmını sana hediye edebilirler.
ha bir de face deki superonline sayfasında güzelce durumunu anlat . ordan da bişeyler koparabilirsin.
para dlıalr bızden serfsızler
mechanic
27-08-2012, 13:16
yani 2 aydır kendilerinin bağlayamaması sebebiyle olankısmı onların yetersizliği.
tüketici haklarından bile alırsın iadeyi.
oyyy .. 100 TL taşıma ücreti ödemedin mi
müşteri hizmetleriyle görüşmeye devam et. kullanmadığın internetin kendilerinden olan kısmını sana hediye edebilirler.
ha bir de face deki superonline sayfasında güzelce durumunu anlat . ordan da bişeyler koparabilirsin.
valla ismetciğim apt.da alt yapı olsaydı 100 tl de ödiyecektik,akşama face deki sayfalarına döşiyeyim güzelce:D
En yakın kaymakamlığa gidin. Tüketici haklarına gidip durumu anlatın. Dilekçe verin, gerekeni onlar yapar.
Bir de www.superoffline.net sitesine girip daha detaylı yardım ve bilgi alabilirsiniz.
mechanic
27-08-2012, 13:22
valla ismetciğim apt.da alt yapı olsaydı 100 tl de ödiyecektik,akşama face deki sayfalarına döşiyeyim güzelce:D
döşeme yaparsan babayı alırsın. tatlı dil tatlı.
işte lütfen yardım ediniz vs.. mağdur oldum vss.. evden çalışıyorum internete giremiyorum işimden olacağım vs...
bu arada akşama değil şimdi yap.
https://www.facebook.com/Superonline
Yok abi. Döşe döşeyebildiğini :) Biz öyle yaptık, mahkemeler, yurt dışında bile mahkemeye verdiler. Ana Sayfa (http://www.superoffline.net) domaini için. 5-6 ay oldu daha kotaydı adil kullanımdı uygulayamadılar.
döşeme yaparsan babayı alırsın. tatlı dil tatlı.
işte lütfen yardım ediniz vs.. mağdur oldum vss.. evden çalışıyorum internete giremiyorum işimden olacağım vs...
bu arada akşama değil şimdi yap.
https://www.facebook.com/Superonline
yazdım faceden hemen aradılar.projeyi yapan firmayla görüşün dediler,projeler yeni ok'lenmiş.en kısa sürede bağlıyacaklar:)
mechanic
31-08-2012, 22:03
hahaah ben de güzelce yazdım beni de aradılar.
100 liramı istiyorum dedim 50 de anlaştık :D
facebokda açtıkları sayfadan sorunlarınızı iletin hallolma şansı var...