Orijinalini görmek için tıklayınız : Killer Vtec
Absinthé
13-03-2008, 09:26
Killer i-Vtec :p
http://www.ebaumsworld.com/pictures/view/210326/
Motordan gelen sesin sebebi... :eek:
anacondamı babacondamı bu ne:D
egeturbo
13-03-2008, 09:57
allah göstermesin bu ne yaa ıyy içim ürperdi ben o arabaya bidaha binmezdim herhalde:D
piton yada boğa yılanına benziyor :D:D
sene 2001 veya 2002 mazda minibus ile çiftalan köyu / kemerburgaz taraflarına gölde balık tutmaya gitmiştik... sabah kahvaltılık almak için köye doğru yola çıktım yolun ortasında bir baykuş yerde yatıyordu aldım attım minibuse :D:D akşam yola çıkıcaz baykuş minibuste yok:D:D torpidonun içine girmiş:D çıkartana kadar aklam karayı seçmiştik:D:D
Jam da Joker
13-03-2008, 13:08
Aaa yılan kayış olmuş :D
Cidden cok sakat bi durum, fare falan gördük de bölesini görmemistik TRde :)
kediler girerdi bi ara araclarn motorlarna,o zamanlarda fenaydı. :)
benim kuzenin aracına fare girmişdi, işin kötüsü gece yolda giderken vitesinde buluşmuş elleri hemen sağa çekmiş fln. ben olsam direk pert ederim aracı o telaşla
yok cnm daha neler pire için yorganmı yakılırmış :)
paliojet
13-03-2008, 15:12
boğarak öldürmeye çalışmıs salak hondaya girdiğini farkedememiş bnce vtec acınca patlamıstır
SerkanKurt
13-03-2008, 15:46
vtec açmış :D
Absinthé
13-03-2008, 15:49
vtec açmış :D
yılan yardırmış kanka :D
cemlerınde mercoda yolda gıderken fare çıkmıştı on konsoldan haha
benim arabada da vardı bi ara fare :D bigün gidiorm araca baktım kafalıkta duruo öyle bakınıo :D direk kılıflar değişti tabi sonra noldu bilmiorm çıkmadı piyasaya belki hala araçtadır :p
DaRkNeSs-
13-03-2008, 20:01
benim arabada da vardı bi ara fare :D bigün gidiorm araca baktım kafalıkta duruo öyle bakınıo :D direk kılıflar değişti tabi sonra noldu bilmiorm çıkmadı piyasaya belki hala araçtadır :p
ppuhahahahah abi isim tak artık o arkadaşa bi daha görürsen:D:D:D
bu arada yolda giderken olmuş bu olay yaw nası anlamadım ki yılanın üstünden geçerken motora mı almış nası olmuş
baya da büyük bişimiş piton sanırım...
egzoda fare ölümleride kötü kokulara sebebiyet verebiliyor:D
Salak hayvan yaaa kayışı falan kopmuş yanlız Vtec in yazık olmuş eğilmiştir siboplar falan öle bi izleni yarattı kaşırı kopartmış yani kayış yok çünkü. Merak ettiğim kasko ödicekmi pertemi çıkarıt :D
Sheyhzade
15-03-2008, 09:22
benim eski arabanın kalorifer borusundan pis kokular gelmeye başlamıştı , fare olduğu anlaşıldı , araç satılıp refaha erildi :D yılan sakat bişi yaww ben binemezdim bi daha o arabaya :S
ben o arabanın sahibini tanıorum cocuk aslen afrıkalı ama amerıkada sanırım ikamet edio bu bişey deil bi keresınde trigieri sıyırmiştı yolda orayada tımsahı doLamiştı :P :P :P hahahaha
biizimde güzel bi kedi maceramız var :) ne kadar yıkatıysadak satıp kurtulduk :D