Orijinalini görmek için tıklayınız : nıssan 200sx s14 mu subaru ımpreza gt turbo mu performans,sorunsuzluk ve yakıt sızce?
arkadaslar byuk ugraslar sonucu aracımı sattım bu ıkı arac arasında kaldım butcem 23 lıra aracı gunluk kullancam
wrcsinan
28-08-2012, 22:03
Eğer yanlamak gibi bı derdin yoksa gc8 daha iyi gibi duruyor. Benimde yaklaşık 10 senedir iki araca karsi özellikle subaruya merakım var. Ancak suan 200sx bakıyorum. Arkdan itisli diye
acıkcası yakıt ve sorunsuzluk on planda bnm ıcn
23 liraya alacağın iki araçta sorunsuz olmaz diye tahmin ediyorum.artı istediğiniz araçlar için yakıt düşüncesini ön plana çıkarmanız pek mantıklı olmamış ikiside çok yakan araçlar
200 sx bulunyr temızde gt turbo zor gbı ama buluunr aradıkta sora
200 sx bulunyr temızde gt turbo zor gbı ama buluunr aradıkta sora
sorunsuz 200 sx bulmak başlıca sorun zaten parasınıda bi kenara koyalım..sizin amacınız alıyım para harcamadan benzini koyıyım biniyim sanırım?
yok tam ole deıl alıp stock bınıcem gunluk kullancagım ıcn hangsı daha sorunszsa onu tercıh etmek ıstyrm yanı roll-drag-drıft yapmıcam sadece altmda guclu bır arac olsun ıstyrm :)
yok tam ole deıl alıp stock bınıcem gunluk kullancagım ıcn hangsı daha sorunszsa onu tercıh etmek ıstyrm yanı roll-drag-drıft yapmıcam sadece altmda guclu bır arac olsun ıstyrm :)
valla gunluk kullanımda bence sorunsuzluk deilde litresi 5tl ye dayanmışken yakıt durumunu daha çok düşünün derim
haklısı ama olmuyr ıste bıktım dızelden daha dun corsamı sattım dızel artk bastımmı gtsn ıstyrm
engin_acr
28-08-2012, 22:24
benım sahsı kararım s14 :D subaru herseyıyle hazır ama s14 baska :D
suprolla
28-08-2012, 22:31
haklısı ama olmuyr ıste bıktım dızelden daha dun corsamı sattım dızel artk bastımmı gtsn ıstyrm
o zaman subaru
bu arada cidden subarular şehir içi 15 litreleri görüyor mu ?
gonlum s14 te ama subaruda cazıp fyat olarak dha makul
subaruda karar kıldık gıbı :)
yakıt meseleyse çok yanlış araç bakıyorsun kardeşim.
mesela deıl aslında en az sorun cıkartması onemlı bm ıcın
bugun o paralara adam akıllı sanzıman sorunu olmayan subaru zor bulunur benden solemesı ;) ya cebınde rahat 10, bınlıra paran olmalı her ıhtımale karsı :) bence bıraz daha zorla kendını sole 25 27 lıra arası adam akıllı bı subaru bak ;) kı forumu takıp edersen subaru sorgusunu ozellıkle rahat sakıncası olmayan sorunsuz bulabılırsın ;) s14 a al alacaksanda kı o lımıtlere bıraz sor gorunuyor ;)
o zaman subaru
bu arada cidden subarular şehir içi 15 litreleri görüyor mu ?
basmadan sakin sakin gezersen 9-10 lt arası
arasıra basarak 12 lt civarı.
s14 bana daha malıyetlı gıbı gelcek duruyo o yuzde subaruda karar kıldım ama alırke ılk olarak motor ve sanzımanına baktırıcam
JusticeForAll
29-08-2012, 22:52
2.0 gt turbo sunrooflu olursa bide tadından yenmez bence bende o araçları çok seviyorum sesi mükemmel. hakkınızdan hayırlısı
tesekkur ederım beklemedeyız bakalım :)
onur_guler88
04-09-2012, 13:01
bn uzun yol yaptım 20g li sti ile eskişehire 110 120 gittim 180 190 döndüm şehir içi vs ile 520 km yol yaptım çeyrek depo benzin kaldı. depo 55 lt
gokhan035
04-09-2012, 13:08
S14 lerin yakıtı nasıl? üzerinde ki extralara göre değişir tabi sonuçta ama genel olarak stock ve stock a yakın olarak düşünürsek ne civarda?
Patisever
04-09-2012, 13:25
s14 hayranı biri olarak direk s14 faakt öyle ikisindende ekonomi bekleme 50 krs yakıt altına inmen bazen olur
AtmoSpheriC
12-09-2012, 21:40
subaruda parça sıkıntısı yaşamazsınız o yönden kafanız rahat olur ama nissanda parça sıkıntısı var.. yurt dışıyla akraba olabilirsin :) iyi bi gc8 yakışır. ama nissanın yeri ayrı tabi ikisinde seçim yap dersen ben nissan derdim..
UmutRıza
12-09-2012, 22:28
200 sx pişmanlıktır diye bir atasözü var artık bence subaru..
bi gc8 sakin kullanımda(turboya basınç yaptırmadan) ortalama 50 kuruş yakar, aldığınız gibi bi boost sati edinin derim ciddi faydası oluyor
:D:D:D:D
eski bir S13 sahibi olarak sana bişey demek istiyorum..
hatta bunu bu forumdan bi arkadaş video yapmıştı diye hatırlıyorum.
buyrun link,,, burdaki sözlere iyi kulak ver...:D:D:D:D
Tşk
Rıdvan :icon_tup:
200 SX - Subaru (http://www.youtube.com/watch?v=-V9kH7ECVdQ)
Benim aracım otomatık 96 model 200sx yaktıgım yakıt sakın kullandıgımda 13 lt-14 lt ki bence normal duze cevırdıgım zaman bu dahada azalır ama pısmanlık oldugunu hıc dusunmuyorum kesınlıkle cok zevklı dengelı bı araba cok kurcalanmısı her arabanın uzer stock bınılmısı gayet sorunsuz
yusufvozkan
13-09-2012, 17:34
Önce s14a Sonra S14 Ardından gc8,legacy turbo,Spec-c wrx
Bir şeyler anlatmıştır.
Subaru hem az yakar hemde daha dayanıklıdır.Ayrıca daha kolay satılır.
ama her ikisininde temizi kollanmalı bence artık çok az temiz araba var.
gc8 az yaksın diye kastığımda 10 yakıyordu, tadını alayım dediğimde 14.
şehir içinde 1. 2. vites gazlamaktan keyif alayım istiyorsan gc8 gayet ideal.
Benim aracım otomatık 96 model 200sx yaktıgım yakıt sakın kullandıgımda 13 lt-14 lt ki bence normal duze cevırdıgım zaman bu dahada azalır ama pısmanlık oldugunu hıc dusunmuyorum kesınlıkle cok zevklı dengelı bı araba cok kurcalanmısı her arabanın uzer stock bınılmısı gayet sorunsuz
Otomatik benim eski hali 9 10 litre yakardi neyse beyin takılacak suan bana o zaman değerler ne olacak bilmem fakat şehirler arası 200 300 arası şehir içi 350 450 arası yakıyor ama konu şu. 95 oktan alın otomatik sahipleri 97 oktan basınç actiysaniz yarari var benzin opet ve shell dışından almam sx im var memlunum drag amaçlı hazırlıyorum bakalım ne sonuçlar elde edilecek subaru alma yakittir parça pahaliligi tamam virajlarda güçlü yol tutuş var fakat önemli olan konu 23 milyar a temiz subaru zor subaru iyi güzel arabadir ama maalesef gelir durumu önemlidir 23 milyar s13 temiz
Ve dolu bul onu al daha iyidir
TurboJDM
17-09-2012, 00:24
corsa dti dan sonra bence bu tür araçların yakıtı sana çok gelicek. :) genede subaru 4WD'nin tadı bi başka :)
ses,4 çeker,hazır modifiye ,,yedek parça,,hava,,, kesinlikle subaru
Erdem K.
17-09-2012, 14:12
subarunun 2.eli diğer seçeneğe göre bence daha hızlı ve parça temini dah kolay, yakıtları hemen hemen aynı olsa da 4 çeker keyfi başkadır...