Orijinalini görmek için tıklayınız : oem far ampulu yerine sizce hangisi?
arkadaşlar var mı bunları gören,kullanan ?hem görüş istiyorum hem de biraz estetik olsun sapsarı olmasın oem gibi:)
seçenekler:
1-osram nightbreaker
2-osram cool blue
3-osram hyper white
4-mtec cosmos blue
5-narva range power white xenon effect
Osman Bahadır
28-08-2012, 20:27
Aydınlatma performansı, lumen değeri iyi olsun, önümü göreyim dersen Bosch Plus 90.
Estetikten kastın mavi ise o zaman çakma xenondan ötesi olmaz.
estetikten kastım kesinlikle mavi olması değil,ben biraz beyaz olsun istiyorum o yüzden mtec 4750ye falan baktım,8000k gibi mavi olsun istemiyorum
ogunozcan
28-08-2012, 20:56
tum cesıtlerınden denedım nıght breaker bıldıgın sarı renk uzun omurlu daha,cool blue bıraz daha beyaz su anda onu kullanıyorum.byeaz olsun ıstıyosan dırek cool blue
Czt deki xenon ları söktüm far sis hepsinie osram night breaker plus aldım cok memnum ben sarı ama cok güzel yolu aydınlatıyor. Xenon dan sonra acayip sevdim.
Aydınlatma performansı, lumen değeri iyi olsun, önümü göreyim dersen Bosch Plus 90.
Estetikten kastın mavi ise o zaman çakma xenondan ötesi olmaz.
Nightbreaker Plus ile kıyaslayabilir misin abi? Sence hangisi, benim de almam lazım da..
kemal_koker
28-08-2012, 21:06
nightbreaker alayını ezer
cabriolet
28-08-2012, 21:08
photon diye bi markanın aldım ben motoruma ama daha takmaya fırsatım olmadı :)
ogunozcan
28-08-2012, 21:09
nıght breaker orj ampulle aynı renk bosa para verdım aldım denedım eger daha 4000 k tarzında bısı ıstıyosan cool blue plus al!!! bosa 60 tl gıttı denedım
nightbreaker alayını ezer
iyi güzelde sarıdansa biraz beyaz olsun istiyorum,herkes nightbreaker sarı diyor
nıght breaker orj ampulle aynı renk bosa para verdım aldım denedım eger daha 4000 k tarzında bısı ıstıyosan cool blue plus al!!! bosa 60 tl gıttı denedım
cool blue mavi mi?beyaz mı?plus la ne fark var?
Yahu aydınlansın önünüz boşverin rengi, halojene yakın olsun ama renkli olsun isteyen 4300k xenon taksın :)
Nightbreaker + düşünüyorum ben.
kemal_koker
28-08-2012, 21:17
ya sen herkese ne bakıyorsun :)
oem den nightbreaker geçtiğin ilk hafta beyazlığı farkediyorsun (%10) sonra gözün zamanla alışıyor ve sarı gibi geliyor sana
Yahu aydınlansın önünüz boşverin rengi, halojene yakın olsun ama renkli olsun isteyen 4300k xenon taksın :)
Nightbreaker + düşünüyorum ben.
xenon tak demesi kolay.......
kemal_koker
28-08-2012, 21:26
ben takacam :D
sen biliyor msun kemal plus ile normalinin farkı nedir?
Osman Bahadır
28-08-2012, 21:32
Nightbreaker Plus ile kıyaslayabilir misin abi? Sence hangisi, benim de almam lazım da..
Nightbreaker'ın kutusunun üstünde bile kısa ömürlü olduğu yazar. Işık gücü olarak da plus 90'dan geride kalır, ömür olarak da... Zamanında servet abinin yaptığı testler de vardı hatta internette. Ha piyasada nightbreaker oldukça yaygın. Orası ayrı.
ogunozcan
28-08-2012, 21:35
cool blue mavi mi?beyaz mı?plus la ne fark var?
cool blue daha yesılımsı mavıye yakın ama kesınlıkle sarı degıl ıstersen alma bekle yarın cool blue ve nıght breaker ıle resım cekıp atıyım bısı bılıyoruz ıdda edıyoruz benım bosuna 60 tl gıttı dıorum nıght breaker daha beyaz sanıyodum bıldıgın orj farla aynı.
kemal_koker
28-08-2012, 21:37
sen biliyor msun kemal plus ile normalinin farkı nedir?
bilmiyorum
cumaya kadar vaktim var sıkıntı yok:)
ogunozcan
28-08-2012, 21:39
çektım foto atıyorum bekleD:
ogunozcan
28-08-2012, 21:40
sağ osram cool blue hyper,sol far osram night breaker plus canlı canlı resım daha otesı yok renkler bunlar
http://desmond.imageshack.us/Himg196/scaled.php?server=196&filename=img00088201201032220.jpg&res=landing
ogunozcan
28-08-2012, 21:56
fark bu .
xenon tak demesi kolay.......
Nesi zor?
Nightbreaker'ın kutusunun üstünde bile kısa ömürlü olduğu yazar. Işık gücü olarak da plus 90'dan geride kalır, ömür olarak da... Zamanında servet abinin yaptığı testler de vardı hatta internette. Ha piyasada nightbreaker oldukça yaygın. Orası ayrı.
Teşekkür ederim, o zaman Plus 90'a doğru yöneliyorum :) Halojen olsun iyi aydınlatsın yeter, halojen fara xenon macerası yaptık bi dönem hala üstünde fabrikasyon Osram ampüller var zayıfladılar artık esmerleşiyolar ***** :)
Nesi zor?
Teşekkür ederim, o zaman Plus 90'a doğru yöneliyorum :) Halojen olsun iyi aydınlatsın yeter, halojen fara xenon macerası yaptık bi dönem hala üstünde fabrikasyon Osram ampüller var zayıfladılar artık esmerleşiyolar ***** :)
xenon-ampul fiyat farkı....?
kit lerden bahsetmiyorum xenon derken...
VoodooRush
28-08-2012, 22:06
Plus 90'ı bosch bayilerinin elinde bulamadım zamanında. Bir tanesine yalvar yakar getirt dedim, o da getiricem dedi gittim ampul yok. Nighbreaker aldım. Denemek istiyorum bir ara bu ampuller ömrünü tamamlasın geçiş yapıcam.
Ben önümü görmek için 8k Mtec söküp Night Breaker taktım sen 60 lira boşa gitti diyorsun.
ogunozcan
28-08-2012, 22:08
ben renk acısından dıyorum ark sarı olsun ıstemıo yazdıgına gore eger sarı olsun dıosa zaten sorun yok nıght breaker ama sıkıntı rengı faklı olsun dıo ben o acıdan kasıyorum cool blue hyper tak dıorum
sağ osram cool blue hyper,sol far osram night breaker plus canlı canlı resım daha otesı yok renkler bunlar
http://desmond.imageshack.us/Himg196/scaled.php?server=196&filename=img00088201201032220.jpg&res=landing
tam tersi değil mi? ayrıca çok teşekkür ederim!
ogunozcan
28-08-2012, 22:09
tam tersi değil mi? ayrıca çok teşekkür ederim!
resıme bakarken bu acıdan sarı olan nıght brekar mavı olan cool blue
xenon-ampul fiyat farkı....?
ampül 50-60 tl arasında takımı, xenon ampül 70 tl civarı, xenon kit 100 liraya da var 300 e de ;)
kit lerden bahsetmiyorum xenon derken...
xenon ampul?kitler mercek olmadan nothing...
xenon ampul?kitler mercek olmadan nothing...
ahah orası öyle :D