Orijinalini görmek için tıklayınız : Camlardaki su ve kireç lekesini çıkarma
serdarcelik
29-08-2012, 01:38
Eski konuları okurken aklıma geldi ve açmak istedim. Umarım faydalanırsınız.
Camlardaki kireç lekesi için askerde öğrendiğim bir uygulama :)
Limonu ortadan bölüp yarısıyla camın yüzeyinde daireler yaparak temizleyebilirsiniz. sonrası bol su. sonuç pırıl pırıl... Bulaşık deterjanlatındaki limon yada portakallı olmasının sebebide üründeki su izlerini yada kireci kaldırmaktır..
Çok lekeli camlarda mükemmel sonuç alırsınız diyemem ama kesinlikle fark eder. Zamanla zaten onlarda yok olur.
nacizane tavsiyem...
berkay_aydin
29-08-2012, 02:16
Bizim burda sular galiba biraz kireçli , kapıda yıkarsam arabayı genelde iz kalıyor, yıkama suyuna katsam zarar verir mi acaba ?
tolgakaynak
29-08-2012, 03:06
gecen biriside sordu burada söyledim naptı bilmiyorum.:D bizim otoparkta sürekli kireç damlıyordu sonra yıkamacıya gittim adam dedi marketten limon al gel:D limonu bi sürdü... patladı gitti:):):)
murat_ileri
29-08-2012, 03:27
sirkede aynı işe yarıyor :D
Sirkeyi denemiştim ama limonu ilk defa duydum. Deneyelim bakalım:)
Limonu ortadan bölüp yarısıyla camın yüzeyinde daireler yaparak temizleyebilirsiniz. sonrası bol su. sonuç pırıl pırıl... Bulaşık deterjanlatındaki limon yada portakallı olmasının sebebide üründeki su izlerini yada kireci kaldırmaktır..
Çok lekeli camlarda mükemmel sonuç alırsınız diyemem ama kesinlikle fark eder. Zamanla zaten onlarda yok olur.
nacizane tavsiyem...
peki halıları nasıl yıkıyoruz?
bLackModeL
29-08-2012, 08:45
kosla oxi actions la ter temız :D mis gibi
sirkede aynı işe yarıyor :D
otobuslerın camlarınıda sırkelı su ıle durulardık bız o yuzden hıc bır otobusun camında kırec lekesı gormessınız cek cek e de gerek kalmıyoo pırıl pırıl oluyoo
Atas Valler alıp sileceksiniz daha sonra yıkayacaksınız bu kadar basit. 40 yıllık kireç lekesini bile çıkartıyor. Ancak camlarda kullanabilirsiniz.
vtec powe®
29-08-2012, 10:02
benimde aynalarda leke var, işe yarar umarım denemek lazım.
slowmotion
29-08-2012, 10:11
Atas Valler alıp sileceksiniz daha sonra yıkayacaksınız bu kadar basit. 40 yıllık kireç lekesini bile çıkartıyor. Ancak camlarda kullanabilirsiniz.
atas valler nerden buluruz?
serdarcelik
29-08-2012, 10:24
komik oldugunumu sanıyosun!
her arabayı yıkamada tüm camları limonla geçmek lazım :D
beze sirke döküp silin , oda işe yarıyor
nacizane tavsiyem...
kardeşim çok sağol, sağolsun bizim kapalı garajda bolbol karşılaşıp yıkamacının bi b.k yapamadığı bişeydi.. peki boyaya yapışan (en fazla 2-3günlük) kireç lekelerini de çıkarır mı? ya da ona ne yapmak lazım?
atas valler nerden buluruz?
Valla ben İstanbul-Maslakta yerinden gidip alıyorum ama internette, Erdemboya'da vs heryerde mevcut gayette ucuz.
serdarcelik
29-08-2012, 10:37
mert boyaya zararı olacağını sanmıyorum. rica ederim.
komik oldugunumu sanıyosun!
heeeeeeee...sıkıntı?
Sirke iğrenç kokar yav dayanamam ben limon iyi fikirmiş benim camlarda çok var.. bir deneyelim bakalım..
serdarcelik
29-08-2012, 23:25
heeeeeeee...sıkıntı?
Bilgileri ve tecrübeleri paylaşırken kişi seçilemiyor ;). Kusuruma bakma..
Valla ben İstanbul-Maslakta yerinden gidip alıyorum ama internette, Erdemboya'da vs heryerde mevcut gayette ucuz.
temsili foto paylaşabilirmisin ürün örneği:soru:
sirkenin de ciddi anlamada ise yaradıgını söyledi yıkamacı annemin arabasını bir yaz fiskiye sulayınca kires icindeydi gecti hepsi :D
kuru cama elmayı ıkıye bolup surdugunuzdede buğu(buhu) yapmaz