Orijinalini görmek için tıklayınız : kartalda slmlar
kartal cevizlide oturuyorum
kuaförüm ve hondacıyım :D
herkese slmlar ve iyi forumlar..
Tiger_VTi
29-08-2012, 10:52
hoşgeldiniz, iyi forumlar...
Serdardulger
29-08-2012, 11:05
Hoşgeldin Kardeşim :)
Kartaldan baya olduk :D
tşkler sizede evet kartalda çoğalmaya başlıyoruz haftanın belirli bigünü migrosta toplanmaya başlamamız lazım :D
hoşgeldiniz keyifli forumlar :)
Serdardulger
29-08-2012, 11:36
tşkler sizede evet kartalda çoğalmaya başlıyoruz haftanın belirli bigünü migrosta toplanmaya başlamamız lazım :D
bana uyar :D
bende kartal cevizlideyim :D migros un önü bencede uygun :D
tşkler arkadaşlar galiba yeni bi organizasyona imza atıyoruz sanırsam :D pazar akşamlar migrosta toplanabilirz bence
bende kartal cevizlideyim :D migros un önü bencede uygun :D
samsunlusunda galiba :D beyaz civici görmüşündür o zaman tamirhane parkın karşı sokağında sen nerdesn
ykavcioglu
29-08-2012, 13:25
hoşgeldiniz, son fotodaki araç sizin galiba??
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/131233-97-manuel-prelude-22-vti.html
hoşgeldiniz, son fotodaki araç sizin galiba??
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/131233-97-manuel-prelude-22-vti.html
evet benim
fastchild
29-08-2012, 13:53
Hoşgeldin abi
Hoşgeldiniz , keyifli forumlar.
hoşbulduk arkadaşlar tşklr
Hoşgeldiniz keyifli forumlar..
samsunlusunda galiba :D beyaz civici görmüşündür o zaman tamirhane parkın karşı sokağında sen nerdesn
gördüm evet :) ben cevizli lisesinin yukarısında oturuyorum ekomarın orda. Samsun Bafralıyım :D
gördüm evet :) ben cevizli lisesinin yukarısında oturuyorum ekomarın orda. Samsun Bafralıyım :D
bende bafralıyım 3 5 gün önce asker eğlencesine katılmıştık orda ortalığı yıkmıştım esentepe bnm arabayı konuşuyomuş öle duydum :D
BaybuRtlu69
29-08-2012, 19:03
bende bafralıyım 3 5 gün önce asker eğlencesine katılmıştık orda ortalığı yıkmıştım esentepe bnm arabayı konuşuyomuş öle duydum :D
Askere giden benim amca oğluydu, muhammet :)
Hoşgeldin. Bende Cevizlidenim.. aracını görmüştüm bir kaç kez.. artık bi organizasyonda tanışırız.
Keyifli forumlar
Askere giden benim amca oğluydu, muhammet :)
Hoşgeldin. Bende Cevizlidenim.. aracını görmüştüm bir kaç kez.. artık bi organizasyonda tanışırız.
Keyifli forumlar
ben oktaydan bahseyiorum inş tanışırz ama kartal adına bi garaj kuralım bence
BaybuRtlu69
29-08-2012, 19:07
ben oktaydan bahseyiorum inş tanışırz ama kartal adına bi garaj kuralım bence
Eskidende o işler, artık tadı yok..
MC önünde toplanılıyor zaten c.tesi akşamları.. yada pendik cepte flan. Tamirhaneden arada geçiyorum akşamları.
Görürüm büyük ihtimal senide müdür..
GG 2871 :)
parkın karşı sokağındayım gel bi çay içeriz
.................................
cumartesi akşamları bizde mc in orda oluyoruz arada sırada. aslında her cumartesi toplanmak gerek mc in önünde. organizasyon olarak değil sürekli..
cumartesi akşamları bizde mc in orda oluyoruz arada sırada. arada pendik cep e gidiyoruz. aslında her cumartesi toplanmak gerek mc in önünde. organizasyon olarak değil sürekli..
bana uyar sıkıntı yok :icon_tup:
bana uyar sıkıntı yok :icon_tup:
tamam abi görürsem bi selam veririm sana :)
Hoşgeldiniz keyifli forumlar..
tşkler herkese iyi forumlar