PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyonlar Ligi 2012-2013

bugra_0101
30-08-2012, 18:20
2012-2013 Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Grupları ;

Türkiye temsilcimiz Galatasaray H grubunda yer almakta

A GRUBU: Porto , Dinamo Kiev , PSG , Dinamo Zagreb

B GRUBU: Arsenal , Schalke , Olympiakos , Montpellier

C GRUBU: Milan , Zenit , Anderlecht , Malaga

D GRUBU: Real Madrid , Manchester City , Ajax , Dortmund

E GRUBU: Chelsea , Shakhtar Donetsk , Juventus , Nordsjaelland

F GRUBU: Bayern Münih , Valencia , Lille , BATE

G GRUBU: Barcelona , Benfica , Spartak Moskova , Celtic

H GRUBU: Manchester United , Braga , GALATASARAY , Cluj

32 ekibin katıldığı kura çekiminde takımlar 4'erli 8 grupta mücadele edecek.
Grup maçları 18-19 Eylül tarihlerinde başlayacak.
Son maçlar ise 4-5 Aralık'ta oynanacak.

chiefkadir
30-08-2012, 18:21
D grubu sakat

bugra_0101
30-08-2012, 18:21
bakalım daha 2 takım var abi kimler çıkacak :)

chiefkadir
30-08-2012, 18:28
H Grubundayız Braga ,m.united var :)

chiefkadir
30-08-2012, 18:31
4. Torbadana biri gelecek , o torba en kolay rakiplerin olduğu yer, bakalım kim gelcek :)

ensoztrk
30-08-2012, 18:32
Fenerbahçe çıksaydı G grubunda mı olucaktı?

bugra_0101
30-08-2012, 18:34
4. Torbadana biri gelecek , o torba en kolay rakiplerin olduğu yer, bakalım kim gelcek :)

kesin dortmund yada celtic gelir :D

chiefkadir
30-08-2012, 18:37
Celtic başka grupta ,

Cluj, B.Dortmund, BATE, Malaga, Montpellier ve Nordsjælland
bunlardan biri :)

Ben Montpeillier diyorum

chiefkadir
30-08-2012, 18:39
Dortmund amk :)

chiefkadir
30-08-2012, 18:40
Ahahaha Cluj :) iyi çok iyi grup oldu ..ikinci çıkarız inşallah

bugra_0101
30-08-2012, 18:40
cluj abi :D

chiefkadir
30-08-2012, 18:43
H GRUBU
1- Manchester United
2- SC Braga
3- Galatasaray SK
4- Cluj

Başlığın uğurlu geldi Buğracım :)

FATİH
30-08-2012, 18:43
galatasaray bu gruptan çıkamazsa kendini avrupa takımından saymasın. braga'nın manchester'dan daha iyi top oynadığını gördüm son udinese maçında. bir de nordsjaelland'ın bulunup fenerbahçe'nin avrupa'da yer almaması utanç verici.

Tuncer M.
30-08-2012, 18:45
Çok güzel bi kura çektik. :) Portekiz takımı çıkmasına ayrıca sevindim, ispanyadan organize olarak desteğe gideceğiz :D

bugra_0101
30-08-2012, 18:48
H GRUBU
1- Manchester United
2- SC Braga
3- Galatasaray SK
4- Cluj

Başlığın uğurlu geldi Buğracım :)

aynen abi kısmetse bu gruptan United galibiyeti ile 1.çıkarız :)

chiefkadir
30-08-2012, 18:51
Aslında tüm takımlar sıkıntılı :)
Diğer takımlarda grubunda Galatasarayı görünce sevinmiştir :) Kimse oraya haybeden gelmedi :)

Tuncer M.
30-08-2012, 18:54
Aslında tüm takımlar sıkıntılı :)
Diğer takımlarda grubunda Galatasarayı görünce sevinmiştir :) Kimse oraya haybeden gelmedi :)

Sanmıyorum. Bi ingiliz taraftarı manu tekrardan cehenneme gidecek yazmış. :hahaha:

redbaron
30-08-2012, 18:54
1. çıkmamız lazım 2. çıkarsak rakip barça

Tuncer M.
30-08-2012, 18:56
ujfalusi sakatlanmış beyler. Büyük ihtimalle yabancı stoper transferi yapar yönetim. Yan ve çapraz bağları kopmuş sanırım.

chiefkadir
30-08-2012, 18:59
Ujfaya fazla üzülmedim , Dany i kesiyodu :) Fatih Terim garip bi şekide iyi oynayan adamı oynatmadı :) Gökhan Zan da var zannetmiyom stoper alsınlar..Sol bek lazım :)

Tuncer M.
30-08-2012, 19:03
Zan'a güvenip transfer yapmıyorsak vay halimize. :D

K0213
30-08-2012, 19:06
FENERBAHÇELİ bir taraftar olarak Galatasaray'a bizim kapısından giremediğimiz şampiyonlar liginde büyük başarılar dilerim!

FATİH
30-08-2012, 19:10
zan dediğiniz de şu kuğuya kocaman somun uzatan mı? güvenmeyin bence.

ensoztrk
30-08-2012, 19:13
Koyu bi fenerbahçeli olarak temsilcimiz galatasaraya başarılar diliyorum..

Özgür Ozan
30-08-2012, 19:15
keşke fener şu saçma takıma elenmeseydi de el ele gitseydik

kaRRa
30-08-2012, 19:27
aynen fenerli olarak galatasaraya başarılar. galatasaray güzel basıyor nefes aldırmıyolar oynayınca.Bizimkiler 2 pas yapamıyor .spor gazetesi.

Burak K.
30-08-2012, 19:48
D grubunun maçları çok eğlenceli olacak. :D

doncarlo
30-08-2012, 19:54
D(death) grubu olmuş :D .Galatasaray'a başarılar dilerim.Gidebilcekleri en uç noktaya kadar giderler umarım.Fenerbahçeye'de yazık oldu.Bu yıl Türk takımları açısından başarılı bir yıl olur inşallah.

levent
30-08-2012, 19:56

ya spartak moskova ya da barça ile oynayacağız gibi duruyor her halukarda.

İbrahim33
30-08-2012, 20:51
İyi gruba düştük bence , rahat çıkarız...En az 10-11 puan alırız...

coolvtec
30-08-2012, 20:54
mancester'in pek sevindiğini sanmıyorum, kesin yine bunlar çıktı ..mk demişlerdir.

yaşı küçük olanlar bilmez. galatasaray şampiyonlar ligi ilk kurulduğu yıl eleme maçını mancester ile yapmış ve eleyerek şampiyonlar ligine katılmaya hak kazanmıştı. (biletini hala saklarım.)

redbaron
30-08-2012, 21:03
mancester'in pek sevindiğini sanmıyorum, kesin yine bunlar çıktı ..mk demişlerdir.

yaşı küçük olanlar bilmez. galatasaray şampiyonlar ligi ilk kurulduğu yıl eleme maçını mancester ile yapmış ve eleyerek şampiyonlar ligine katılmaya hak kazanmıştı. (biletini hala saklarım.)

unutulmaz maçlardan biri... 5TZoZW89cnc

Bulut Y.
30-08-2012, 21:06
A*porto-PSG
B*arsenal-schalke
c*milan-zenit
d-real-manc city
e-chelsea-juve
e-bayer-valencia
f*barca-benfica
g*manU-Galatasaray

gruptan cıkarız ama büyük ihtimalle 2.çıkarız bizide BARCA barcalar.takımıma güveniyorum ama avrupada gaza gelip iyi işler yapabiliyoruz :D
ayrıca e grubunda chelsea shaktar juve maçlarıda çok çekişmeli geçicek

dragon07

emretorlak
30-08-2012, 21:41
FENERBAHÇELİ bir taraftar olarak Galatasaray'a bizim kapısından giremediğimiz şampiyonlar liginde büyük başarılar dilerim!

Koyu bi fenerbahçeli olarak temsilcimiz galatasaraya başarılar diliyorum..

aynen fenerli olarak galatasaraya başarılar. galatasaray güzel basıyor nefes aldırmıyolar oynayınca.Bizimkiler 2 pas yapamıyor .spor gazetesi.

GS'li olarak tüm taraftarlar adına da bizden size tşkler:) At gözlüklerinden uzak futbol severlerin arttığını görmek ne mutlu.Bizim de dün FB spartak maçını izlerken sesimiz kısıldı bağırmaktan elimizden gelse girip gol atacaktık o kadar gönülden destekledik:)Ama olmadı...

galatasaray bu gruptan çıkamazsa kendini avrupa takımından saymasın. braga'nın manchester'dan daha iyi top oynadığını gördüm son udinese maçında. bir de nordsjaelland'ın bulunup fenerbahçe'nin avrupa'da yer almaması utanç verici.

Bu iş malesef öyle tümevarımlarla olmuyor. Bugün Dortmund'u yenen takım bundesliga'nın şampiyonu olamıyor:)

FATİH
30-08-2012, 21:56
iyi de kardeş bir maçı değil, birçok maçını ve son zamanlardaki gidişatını da ölçü alıyoruz tabi. braga'nın son iki yıldır uefa ligi'ni kasıp kavurduğunu görüyorüz. oturmuş bi oyun yapısı var. galatasaray ise kadro topladı ama oyun anlamında tam oturmuş değil. manchester'ın da eski manchester olmadığını biliyoruz. ben manchester'dan ne kadar çekiniliyosa braga'dan da o derece korkulması gerektiğini düşünüyorum. galatasaray'a başarılar.

UtkuG
30-08-2012, 21:57
Galatasaraya başarılar herkes defanstan bahsetmiş ama kanat yok bence takımda galatasaray dinamik bir oyuncu transfer etmedikçe şampiyonlar liginde ilerleyeceğini düşünmüyorum inşallah yanılırım

İbrahim33
30-08-2012, 21:59
iyi de kardeş bir maçı değil, birçok maçını ve son zamanlardaki gidişatını da ölçü alıyoruz tabi. braga'nın son iki yıldır uefa ligi'ni kasıp kavurduğunu görüyorüz. oturmuş bi oyun yapısı var. galatasaray ise kadro topladı ama oyun anlamında tam oturmuş değil. manchester'ın da eski manchester olmadığını biliyoruz. ben manchester'dan ne kadar çekiniliyosa braga'dan da o derece korkulması gerektiğini düşünüyorum. galatasaray'a başarılar.

İnanki biz çekinmiyoruz kırmızı şeytanlar'dan :) Asıl onlar bizden çekiniyor :)

FATİH
30-08-2012, 22:39
vay arkadaş tarihte çeyrek finalden yukarısını göremediğimiz şampiyonlar ligi'ne gidecez, havamızdan yanımıza yaklaşılmıyo. manchester'ı korkutmak mı dersin, braga'yı takımdan saymamak mı dersin... kral takım olduk çıktık. :)

cookies
30-08-2012, 22:49
Nice;
Arif' in manchester'a attığı gollerin benzerlerini görmek dileğiyle Galatasaray'a başarılar..
M.United' ı geçip saçma sapan bir takıma yenilmezler umarım..

İbrahim33
Öyle deme , Galatasarayı Avrupa'da esamesi bile okunmayan bilinmeyen takımlarla karıştırdın gibi sanki :) Zamanında hepsine neler çektirdik biz :) Galatasaray bir markadır...Onlar büyükse bizde büyüğüz...Yenecek gücümüzde , gruptan çıkacak gücümüzde var...

emretorlak
Galatasaraya başarılar herkes defanstan bahsetmiş ama kanat yok bence takımda galatasaray dinamik bir oyuncu transfer etmedikçe şampiyonlar liginde ilerleyeceğini düşünmüyorum inşallah yanılırım

Hamit,Amrabat,Emre Çolak... kanatta var defansta:)

2000 senesinde UEFA Kupasını rüya takımla kazanmadık:) Kadro yeterli ve kaliteli

turbo&quattro
30-08-2012, 22:53
Forvetsiz, ortaha sahasiz, kanatsiz Besiktastan 3 yiyen, Kasimpasadan sans faktoruyle fark yemeyen GS nin defansina cozum bulmazsa eger Avrupa;da kotu sonuclar alacagini belkide averaj takimi olacagini dusunuyorum .

emretorlak
30-08-2012, 23:00
Forvetsiz, ortaha sahasiz, kanatsiz Besiktastan 3 yiyen, Kasimpasadan sans faktoruyle fark yemeyen GS nin defansina cozum bulmazsa eger Avrupa;da kotu sonuclar alacagini belkide averaj takimi olacagini dusunuyorum .

Valencia ile berabere kalan, Getafe'ye yenilen Real Madrid, kalkıp Barcelona'yı yenip kupayı mı alıcak? Yapmayın allah aşkına;)

İbrahim33
30-08-2012, 23:05

Ujfalusi'nin sakatlığı çok kötü oldu bizim için , defansın lideriydi...Urfalının yokluğunda, Danny var ama daha yeni bir oyuncu , takıma tam adapte olamadı , Semihle tam eküri olamadı ve urfalı kadar Avrupa tecrübesi yok...Gökhan Zan dersek ayrı bir alem o zaten:) Haa oynamaz mı tabiiki oynar ama ne zaman sakatlanacak diye bekleriz...:)
Veya Danny'nin olası bir sakatlığı durumunda bir solbek alınması durumunda , Hakan Balta'da göbekte oynayabilir...Oda olmadı Ceyhun oynar orada.Adam çok yani :) Yeterki şu Hamit , Melo falan sağlam bir form tutsun defans idare eder yani :)

TolgaEsentepe
30-08-2012, 23:19
takım yeni, topçular kaliteli. Uyum sağlanırsa zevkli maçlar çıkartırız.

cabrioleter
30-08-2012, 23:22
grup güzel istanbulda kıstırırsak manu yu fena olur =)

turbo&quattro
30-08-2012, 23:24
Valencia ile berabere kalan, Getafe'ye yenilen Real Madrid, kalkıp Barcelona'yı yenip kupayı mı alıcak? Yapmayın allah aşkına;)

Sanssiz bir sekilde gol yiyip sonrasinda iyi oynayip maci ceviremezsin anlarim ama bizden ( saglam Besiktasliyim ) 3 tane yiyiyorsaniz, Kasimpasaya sayisiz pozisyon verip beceriksiz forvetleri gol yapamiyorsa defans evlere senlik demek . Umarim basari gelir ama su anki oyun ile cok zor .

Tuncer M.
30-08-2012, 23:29
Sanssiz bir sekilde gol yiyip sonrasinda iyi oynayip maci ceviremezsin anlarim ama bizden ( saglam Besiktasliyim ) 3 tane yiyiyorsaniz, Kasimpasaya sayisiz pozisyon verip beceriksiz forvetleri gol yapamiyorsa defans evlere senlik demek . Umarim basari gelir ama su anki oyun ile cok zor .

Evinde kasımpaşayla oynadığın maçla, evinde bragayla oynamanın ciddiyeti aynı kefeye konulamaz bence. Averaj takımı olur falan demişsiniz şaka gibi. Bu takımın geçen sene oynadığı futbol belli, bu sene de kısmi olarak çok iyi oynadığı oldu. Ki geçen seneki şampiyon takımı koruyup üstüne iyi takviye yaptı bu takım. İlk maçta istenini veremeyen bi hamit ve sakat semih. 2. maçta da kendi kalesine gol ve 1 bireysel hatadan gol. ee bu takım hazır olmayan takımla Lazio ve Fiorentina takımını yendi. Demek ki büyük takımlara göre ciddiyet değişiyor. :icon_tup:

İbrahim33
30-08-2012, 23:35

Özellikle süper kupa'nın alınmasının ardından medya iyice abarttı takımı...Takımın üstünde büyük bir rehavet var...keşke yenilseydik beşiktaşada kendimize gelseydik...

UtkuG
30-08-2012, 23:35
Hamit,Amrabat,Emre Çolak... kanatta var defansta:)

2000 senesinde UEFA Kupasını rüya takımla kazanmadık:) Kadro yeterli ve kaliteli

hamite lafım yok ama emre çolak ve amrabatla olacak iş değil abi bence amrabat anadolu takımlarında oynayacak oyuncu tabata, mehmet topuz gibi.. demek istediğim beşiktaşlıyım diye söylemiyorum ama Quaresma, Kalou tarzı oyuncular üst düzey teknik kanat lazım galatasaraya malesef ihtimal veremiyorum bu kadroyla çeyrek finalden yukarı çıkacağına :)

!KO
30-08-2012, 23:40
çeyrek filan ucmasak :D fener yaptı ceyrek ama kaç sezondur oynayan iyi bi kadro iyi bi teknık dırektor vardı avrupa tecrubesı vardı takımın
suanda gsde takım guzel tdırektorde takımı bilen avrupada korkak oynatmayacak aykut gibi ama tecrube yok bu kadro zaten daha yeni sayılır

grupları gecmek basarıdır üstü kaymagı diye düşünmek lazım derim ben :)

bide grupları gecemezse fb de uefada guzel puanlar alamazsa listede bı alt sıraya dusecek turkıye ve sampıyon takımımız bıle eleme oynayacak :)

trabzon ve bursada elendi fb ve gs mutlaka basarılı olmak zorundalar artık :D

997TT
31-08-2012, 00:25
Cok eskı Galatasarylıyım,macları ızlerım ve kombınem eksık olmaz...
Defansımız oturmadıgı gıbı,sezonada ıyı baslamadı.
Urfa lıderdı ama 4-6 ay yok,zaten bu sene bırakıcaktı.
Semıh tam olmadı,danny arkasına cok adam kacırıyor,cam adam zaten ne yapıcagı belırsız. Defansın gobegınde bır sorun var :(
Orta saha ve forvette sorunumuz yok,gun gectıkce daha ıyı olucaktır...
Amrabat'dan cok sey beklıyordum ama tabata gıbı olmaz umarım.
Hamıt'e destek gerek. Buragı goremedık henuz. Umuta helal olsun,sankı hep bu takımdaydı...
Colak bıraz tecrube kazanması gerek...
Kısacası defansa Popescu-Stumpf tarzı adam gerek,ACIL!

redbaron
31-08-2012, 01:50

3 golün 3 ünüde biz kendimiz attık yada attırdık bjk değil sanki bjk top oynadıda... buda bjk yi takım yerine saymayıp önemsemekten kaynaklanıyor.

kadro çok sağlam türkiye liginin üstünde,sadece maç eksikliği ve oturmamışlık var.Zaten tecrübe abidesi fatih terimde geri planda.bu sene çabuk alışırlarsa efsane takım olur, oturma gecikirse seneye.Bu takıma hakan balta yerine bir adam alınsa yeterli olacaktır.Defans yeterince sağlam , sadece konsantrasyon eksikliği var buda maç oynayarak çözülür.bu defansın geçen sene neler yaptığını gördük.ligin en az gol yiyen defansına ek olarak dani geldi oda çok iyi işler yapıyor zaten.

ahmet3425
31-08-2012, 01:53

rakip barca ya da real olsun gidelim tt arenada messiyi ronaldoyu izleyelim o gruptan cıkamasak da olur :D

kaka geliyor kakaaaaa:)

UtkuG
31-08-2012, 02:59
3 golün 3 ünüde biz kendimiz attık yada attırdık bjk değil sanki bjk top oynadıda... buda bjk yi takım yerine saymayıp önemsemekten kaynaklanıyor.

kadro çok sağlam türkiye liginin üstünde,sadece maç eksikliği ve oturmamışlık var.Zaten tecrübe abidesi fatih terimde geri planda.bu sene çabuk alışırlarsa efsane takım olur, oturma gecikirse seneye.Bu takıma hakan balta yerine bir adam alınsa yeterli olacaktır.Defans yeterince sağlam , sadece konsantrasyon eksikliği var buda maç oynayarak çözülür.bu defansın geçen sene neler yaptığını gördük.ligin en az gol yiyen defansına ek olarak dani geldi oda çok iyi işler yapıyor zaten.

Galatasaray için bu sene gruptan çıkma bile başarıdır bence kadronun çok üst düzey olduğunu zannetmiyorum ayrıca beşiktaş top oynamadı demişsinizde maçta iki takımda hata yaptı :)

turbo&quattro
31-08-2012, 03:02

Okuduklarini anlayamiyorsun heralde . Tekrar oku bakayim ne Demisim ? Saglam besiktasliyim ama ne yazikki top oynamiyoruz ve oyle boyle 3 tane atmisik ki senİn mantigina gore gidecek olursak Elmander in attigi gol tamamiyle Cenk in hatasi, burak in penalti pozisyonuna yapacak yorum yok zaten, uydurmaca komik penalti . Demekki neymis futbol hatalar oyunuymus ! Kendinizi dev aynasinda gormeyi birakin . Egerki isim futbolcularla sampiyon olunsaydi Besiktas son iki sezonda Tr icindeki tum kupara ambargo koyardi Avrupada ciddi basarilar elde ederdi . Tekrarliyorum Gs defans sorununu cozmeze su anki gruptan bile cikamaz .

S.Özeren
31-08-2012, 04:15
valla kura güzel tabi daha kolay gruplarda var :)

DANİ iyi hoş güzel hızlı oyuncu ama arkasına çok adam kaçırıyor Türkiye liginde hadi o kadar göze çarpmıyor ama şampiyonlar liginde affetmez bi bakmışsın 5 gol yemişsin oraya transfer şart
Sol kanatta sıkıntı kalmadı Emre Çolak orayı daha bırakmaz maşallah
Amrabat faso fiso gibi geldi bana çöpe gitmiş para gibi ,Melo ve hamit kendini toplarsa defansdaki sorunda halledilirse biz o rakiplere kök söktürürüz.

TolgaEsentepe
31-08-2012, 07:51
birde şöyle birşey var, bazı arkadaşlar yazmış iş zor falan diye de :) benim aklım erdiğinden beri Gs avrupa da boy göstermiştir. Şampiyon klüpler kupası uefa şampiyonlar ligi. Zamanında trömsö ye falan saçma yenilgilerimiz olsa da Galatasaray tam bir avrupa klübüdür. En sıkıntılı zamanda bile avrupa da başarı gösterebilecek bir ruhu her zaman vardır. Öyle avaraj takımı olur falan denirse, 0 puan çekenler ve 8 tane yiyenler 'net' örnek gösterilebilecekler arasındadır, galatasaray değil..

cMg
31-08-2012, 08:42
UEFA'ya kalırsa başarıdır.

burkaykalyon
31-08-2012, 08:46
koyu bir Fenerbahçeli olarak Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a başarılar diliyorum.bence gruptan çok rahat çıkacaktır ki çıkması da lazım hakikatten.dün akşam gördük Türk futbolunun ne derece vahim bir durumda olduğunu...sene olmuş 2012 GS'nin 2000'de UEFA ve Süper Kupa ve FB'nin CL Çeyrek Final'i dışında başarımız yok.umarım GS bu sene alnının akıyla gittiği yere kadar gider....

SekoLive
31-08-2012, 09:00
hayırlısı olsun özlemişiz şampiyonlar ligini :)

grup için isimlere göre diğerlerinden kolay gözüküyor ama avrupada kimin napacağı belli olmuyor geçen yıl grupdan cıkaamayan bi manc. united var.

bu arada
arifin mencıstıra attıgı golu aramak out
Burak'ın mencıstıra atacağı golü aramak in :D

matthardy
31-08-2012, 10:52
dün gs'li bir kıza saat kaç dedim ; bizim uefa kupamız var dedi

Dodoo
31-08-2012, 11:38

Fenerbahçeliye sorunca da biz Türkiye Kupasını gördük mü diyor ? Konuyu başka yerlere çekmenin manası nedir ? :)

Kadyr
31-08-2012, 11:40
inş allahın izniyle çıkarız gruptan. fb dahil diğer takımlarımızın elenmesi kötü oldu, ülke puanı açısından. butün stres gs üzerine binicek hakkımızda hayırlısı

İbrahim33
31-08-2012, 12:32

Ne gereği var şimdi böyle bir postun ? Şurada herkes görüşünü belirtiyor , güzel güzel tartışıyoruz...İlla gerginlik yaratıp kilitlettireceksiniz konuyu...Böyle boş , ergen atışması gibi laflarla ortalığı karıştırmaya çalışmayın...;)

Tuncer M.
31-08-2012, 13:04

Komik mi sanıyosun kendini çakma Barney?

ykavcioglu
31-08-2012, 13:16
Galatasaraylı olarak, inşallah uefa kupasını bu sene bir Türk takımı kazanır..
buna çok ihtiyacımız var millet olarak...

Tuncer M.
31-08-2012, 13:17
Bursa şansımızı çok azalttı, ilk maçta gayet iyiydi aslında. :(

matthardy
31-08-2012, 13:19
yaralı gs'liler bak bak nasıl döküldü :D

Dodoo
31-08-2012, 13:20

Evet yaralıyız biz, gülüp geçiyorum sana sadece :) Fazlası seni bozar ;)

Tuncer M.
31-08-2012, 13:22

Geçen sene 2 kupa almış, şampiyonlar liginde güzel bi kura çekmiş takım taraftarının da Beşiktaş beraberliği çok da umrunda zaten. Siz avutun öyle kendinizi :D :):):)

yucelebeci
31-08-2012, 13:23

kardeş senin beyine oksijen gitmiyor galiba :icon_wack

ykavcioglu
31-08-2012, 13:24
Türkiyeden hiçbir takım şampiyonlar liginde şu durumda kupa alamayacağı için UEFA diyorum.......

matthardy
31-08-2012, 13:24
Evet yaralıyız biz, gülüp geçiyorum sana sadece :) Fazlası seni bozar ;)

amacımız o zaten canım gülüp geçmek bu kadar ;)

1993te zalata para verip 8-0 la şampiyonluk çalan gs'yide biliyoruz biz.

o yüzden sadece gülün polemik yaratmaya bu kadar hazır olmayın :D

Dodoo
31-08-2012, 13:26

Komik olana herkes güler, biz de güleriz. Ama senin ilk mesajın komiklikten çok laf sokma çabası ;) O yüzden ortam geriliyor işte :)

Tuncer M.
31-08-2012, 13:27

Senin kafan mı güzel? Polemik yaratmaya yönelik mesajı sen atıyorsun, polemik yaratmaya meraklı olmayın diyorsun. Evet sizin şerefli 8-0ınız var susun. :D

matthardy
31-08-2012, 13:28
Senin kafan mı güzel? Polemik yaratmaya yönelik mesajı sen atıyorsun, polemik yaratmaya meraklı olmayın diyorsun. Evet sizin şerefli 8-0ınız var susun. :D

sende iyi çocuk ol belki birgün sirinleri görürsün ;)

oxygen
31-08-2012, 13:29
ya şu forumda futbol muhabbetlerini hep piç eden birileri çıkıyor.

konu şampiyonlar ligi, gitmişsin kaç sene öncesinin zalat muhabbetini yapıyorsun.

ben de fenerbahçeliyim ama burda anca gs'ye başarılar dilemek düşer bize. Biz beceremedik, onlar gidiyor.

Allah yollarını açık etsin, yine güzel başarılarla dönsünler. Benim tahminime göre de gs o gruptan namağlup bile çıkabilecek güçte.

Shadow_Dancer
31-08-2012, 13:32
Her ne kadar taraftarının son zamanlarda büründügü psikolojiyi begenmesemde şanlı Galatasaray klübüne avrupada başarılar diliyorum. İnşallah bayragımızı güzel bir biçimde temsil ederler.

matthardy
31-08-2012, 13:33
benim tahminime göre de gs o gruptan namağlup bile çıkabilecek güçte.

ben futboldan bahsediyorum , siz ?

oxygen
31-08-2012, 13:36

ben pek anlamam futboldan bu topic sutopu sandım ben. özür dilerim.

XoR

Ya hala neyin peşindesin ???

redbaron
fanatikler bu konuyu kirletmese iyi olur.şampiyonlar liginden bahsediyoz bütün fbli bjkliler salça olup alaksız muhabbetler atıyor.bence susun

RottingChrist
31-08-2012, 13:37
bir gs li olarak bence güzel bir grup çıktı. her sene bir heyecan olurdu içimde ama bu sene keyifsiz geliyor bana. daha ilk haftalardan hakem hataları hatalı kararlar insanın canını sıkıyor.

Dodoo
31-08-2012, 13:39

Ya ne boş gereksiz muhabbetlerin peşindesin, bari sus da insanlar muhabbetine sohbetine devam etsin şu konuda. Lafları yedin, söyleyecek sözün yok, şimdi saçma sapan muhabbetlere sürüklüyosun kendini. :) ;)

Edit: İlkokul stayla.

XoR
31-08-2012, 13:43
Ya ne boş gereksiz muhabbetlerin peşindesin, bari sus da insanlar muhabbetine sohbetine devam etsin şu konuda. Lafları yedin, söyleyecek sözün yok, şimdi saçma sapan muhabbetlere sürüklüyosun kendini. :) ;)

Edit: İlkokul stayla.

Bunun gibiler yüzünden insan gibi futbol muhabbeti yapılamıyor ki bu kadar çok sapın birarada olduğu yerde üstelik.

FATİH
31-08-2012, 13:43
şamatayı keselim. :) fener'e son takım olarak inşallah anzhi çıkmaz. ilk ikisi marsilya ve gladbach.

FATİH
31-08-2012, 13:44
ael limassol çıktı, iyi idare eder fener'in grubu. :)

XoR
31-08-2012, 13:47
Fener'in grubu iddaa'dan takip ettiklerime göre bence iyi. Hepsini yenebilecek güce sahip. Limassol maçı sıkıntılı olabilir rum kesmi deplasmanında

Tuncer M.
31-08-2012, 13:50
Fener'in grubu iddaa'dan takip ettiklerime göre bence iyi. Hepsini yenebilecek güce sahip. Limassol maçı sıkıntılı olabilir rum kesmi deplasmanında

Kesinlikle çok iyi kura çıktı Fener'e de. Evindeki bütün maçlarını kazanabilecek güçte Fenerbahçe.

İbrahim33
31-08-2012, 13:51
Group C
Marseille(FRA)
Fenerbahçe(TUR)
Mönchengladbach(GER)
AEL(CYP)

Bence Fenerbahçe adam gibi oynarsa gruptan çıkmaması için hiçbir neden yok...Özellikle Ael'in gelmesi çok iyi oldu , ülke puanı olarak çekişiyoruz çünkü rum kesimiyle...Başarılar Fenerbahçe...

XoR
31-08-2012, 13:53
Dünkü Marsilya maçını izledikten sonra deplasmanda beraberlik Fener için kayıp olur. Direkt kazanabilecek güçte, takımdaki iç savaş acilen bitirilmeli.

Tuncer M.
31-08-2012, 13:54
Bence Fenerbahçe adam gibi oynarsa gruptan çıkmaması için hiçbir neden yok...Özellikle Ael'in gelmesi çok iyi oldu , ülke puanı olarak çekişiyoruz çünkü rum kesimiyle...Başarılar Fenerbahçe...

Rezilliğe bak yahu, futbolumuz iyi diyoruz, puanlamada rakip olarak Rum kesimiyleçekişiyoruz. :) Bu arada ortalama futbolcu maaşları kıyaslandığından ülkemiz 4. ya da 5. olması lazım. :(

atituti
31-08-2012, 13:59
ulan anzi dahil hepsi cıksın istedim limassol hariç gitti o takım cıktı böle kuranın akü :)

XoR
31-08-2012, 14:01
ulan anzi dahil hepsi cıksın istedim limassol hariç gitti o takım cıktı böle kuranın akü :)

Anzinin çıkmadığı iyi oldu bence, dün Hollandada Alkmaar'a neler yaptığını canlı izledim zira :)

alperkirman
31-08-2012, 14:02

ulan ne 8-0mış be çıkaramadınız bitürlü içinizden sizde fenerliler gibi aynı şarkıyı söyleyip duruyosunuz

Ahmet_28
31-08-2012, 14:03
vay arkadaş her yerde çifte standart.trabzonlusu bursalısı gruplara kalıpta konu açsaydı futbol yasak diyip kilidi vururlardı. fb,gs oldumu yasak felan yok.

alperkirman
31-08-2012, 14:04
ilk 3mü çıkyo gruptan uefada??

İbrahim33
31-08-2012, 14:05
İlk2 çıkıyor gruplardan , cl'ye benzettiler format olarak...

alperkirman
31-08-2012, 14:06
fenerin oynadığı futbollar bu gruptan çıkması zor marsilya 1 derim inşallah fener 2 olur ama dediğim gibi çok zor.

AhmetYılmaz
31-08-2012, 14:18
Fenerbahçeyede galatasarayada başarılar. Gerçekten dün akşam tam rezillikti. özellikle trabzon iyiki çıkamamış yani. Karşısındaki rakibi ilk kez duydum. Onu yenemiyosa işi yok zaten avrupada.

İnşallah fenerde cimbomda geçen sene beşiktaşımızın gruplardaki başarısını yineler.

matthardy
31-08-2012, 14:29
ulan ne 8-0mış be çıkaramadınız bitürlü içinizden sizde fenerliler gibi aynı şarkıyı söyleyip duruyosunuz

gs ankaragücü kalecisi zalata para verip bjk elinden şampiyonluk çaldı..

fener niye bu şarkıyı söylesin?

Dodoo
31-08-2012, 14:33
gs ankaragücü kalecisi zalata para verip bjk elinden şampiyonluk çaldı..

fener niye bu şarkıyı söylesin?

Sen hala burda mısın. :cool:

matthardy
31-08-2012, 14:34
Sen hala burda mısın. :cool:

mevcuutttt :D

2dakka çıktım gene gs'yi şampiyonlar ligi şampiyonu yapmışssınız :D

Ahmet_28
31-08-2012, 15:45
Fenerbahçeyede galatasarayada başarılar. Gerçekten dün akşam tam rezillikti. özellikle trabzon iyiki çıkamamış yani. Karşısındaki rakibi ilk kez duydum. Onu yenemiyosa işi yok zaten avrupada.

İnşallah fenerde cimbomda geçen sene beşiktaşımızın gruplardaki başarısını yineler.

real madrid ile final oynamış araştır biraz.

AhmetYılmaz
31-08-2012, 15:47

Olabilir. Ben duymadım. Eminim burdaki çoğu kişide duymamıştır. 1 kere final oynaması onu süper bi takım yapmaz.

Tuncer M.
31-08-2012, 15:52

Finalden sonra tam 27 sene geçmiş başkan. Ülkemizin 4 büyüğünden birisi macar takımına 2 maç, 210 dakika gol atamıyorsa, biz bırak rum kesimini, san marino'da takımlarıyla üstümüzde olur :D

SekoLive
31-08-2012, 15:52

ahmet abi realmadridle final oynadıgında ben belki hayatta değildim :)

trabzon o takımı ezmesi gerekirken acemice oynadılar

ahmetyılmaz o takımı tanımamakla haklı ben bile maçı izlerken spiker anlatınca duydum 30 yıl önceki başarılarını :)

AhmetYılmaz
31-08-2012, 15:55
Serkan abi yaşım 18 zaten. :D hayır futbolla baya alakalı olmama rağmen duymadım. isterse şampiyonlar ligini kazansın. Ben şimdiki duruma bakarım.

!KO
31-08-2012, 17:58
fenerın kura normal çok kazık takımlar vardı

aslında su butcelerle bu taraftar destegıyle ıkı takımda bunları dusunmemesı lazımda işte var bıyerlerde yanlıs seyler :)

FATİH
31-08-2012, 19:20
1. türk'leri ve müslümanları avrupa'da kimse sevmez arkadaşlar. (bir iki istisna millet hariç.) ülke olarak iyi olmamızı, bi yerlere gelmemizi istemezler. o yüzden türk'lere karşı alınan her galibiyet çılgınca mutlu eder onları. bu sebeptendir ki hangi takımımız olursa olsun sonuna kadar desteklerim avrupa'da.

2. bu gece star'da (21.45) chelsea-atletico madrid uefa ligi finali var. madrid hak ederek uefa'yı kaldırdı ama chelsea resmen futbol katliamıyla şampiyonlar ligi şampiyonu oldu. hem bu yüzden hem de arda'nın bi türk kardeşimiz olarak bu duyguyu tatması için madrid'i tutuyorum.

3. futbol tartışmayı bilmeyen bi yapımız olmasını kınıyorum. avrupa'nın hiçbir yerinde sanmıyorum ki bi sohbet forumunda futbol konusu yasaklansın. bazıları cezayı hak ediyo ve onlar şurada iki futbol kelamımızın içine ederek kurunun yanında yaşı da yaktırıyo.

FB10ur
31-08-2012, 20:16
Keşke bütün takımlarımız avrupa'da yer alabilseydi...iki takımın'da çıkabileceği gruplara düştüler
Umarım iki takımımız'da başarılı olur ocaktan sonraya kalan bir serüven yakalarlar çünkü uefa sıralamasın'da 12.sıradayız eğer 13'e düşersek şampiyoumuz'da avrupaya ön eleme oynayarak gidecek....Her ne kadar fenerli olsam'da umarım gs'de başarılı olur...

turci
31-08-2012, 22:05
trabzonun yapamayacagi belliydi zaten,bu sene gecen sene ki gibi iki kere de oynayamayacaklar avrupada..
bursa cok sasirtti beni,yok artik dedim sonuca bakinca.

bunu diyecegim hayatta aklima gelmezdi ama basarilar gs, umarim elenirsin fb !!!
yoksa baska türlü aykuttan kurtulamayacagiz.

FATİH
31-08-2012, 22:06
işin rast gelsin atletico, ohh be içim soğudu.

Ozan.E
31-08-2012, 22:20
Şunu merak ediyorum amacım tartışma yaratmak değil sağlam beşiktaşlıyım ve yanılmıyorsam 12 yılda beşiktaş 11 kez avrupa kupalarına katıldı ve galatasarayın şuan eleme oynamadan gittiği o kupaya ülke puanlarını %50 den fazla kazandıran takım oldu. O yüzden siz 8 yediniz siz liselisiniz muhabbetini bir kenara bırakalım kime neyin girip çıktığını açmaya kalkarsak konu gayet haklı olarak kapatılır.

dragon07
02-09-2012, 10:08
mancU.a hunharca tecavüz edicez sabriden gol bekliyorum :)

akarags1905
02-09-2012, 10:20
öncelikle 19-24 kasım tarihlerine vize koyan dumlupınar'a ardından fikstürü çeken düzenleyen her kimse ona, 20 kasıma manu maçını denk getirdiği için buradan teşekkürlerimi fışkırtıyorum! :D

16 yaşında olimpiyatta şampiyonlar ligi havasını 2 kere yaşamak kısmet oldu, o yüzden hakikaten tadı damağımda kaldı:) bir beraberlik bir yenilgiye rağmen böyle:D

gelelim düşünceme; manu ile başlamak çok sıkıntılı ancak ardından içerideki üstüste 2 maç ve 5.haftada manu normal giderse bize rahat gelicek olma ihtimali beni rahatlatıyo:) ilk 3lüden içerideki maçları kazanarak 6 puan çıkartabilirsek (inşallah) gruptan çıkma ihtimali hayal değil.. ancak geçtiğimiz sezon play-offlarına çevirirsek olayı kesinlikle toto kanseri oluruz maçlarda:D

içimdeki ses herhangi bir oyuncudan ziyade fatih terim'in ciddiyeti nedeniyle gruptan çıkıcaz diyor bakalım:)

S.Mert
02-09-2012, 10:35
GS hala hazır değil, Hamit Amrabat Burak henüz tam anlamıyla uyum sağlayamadı takıma. Kabul edelim ki Manu içeride herkesi yenebilecek güçte. O yüzden bizim takım tam anlamıyla oturmamışken deplasmanda onlarla oynuyor olmak daha iyi oldu. İlk hafta olası Cluj veya Braga puan kayıpları bizi daha büyük sıkıntıya sokabilirdi, ilk maç Manu'ya puan kaybetmek bizi çok olumsuz etkilemez.

Arena'da Cluj ve Braga'yı yenersek gruptan çıkacağımızı düşünüyorum :) Türk takımları için hayırlısı olsun, bu sene iyi işler yapamazsak, iki sene sonra şampiyonlar ligine tek takım göndereceğiz. Ben bu sene Bursa'dan da umutluydum ama şaşırttılar beni.

İbrahim33
18-09-2012, 22:32
r.mad-m.city ne maç oloyor bee

arm
18-09-2012, 22:38
böyle bi maç zor gelir bidaha valla , kaçıranlara şimdiden geçmiş olsun. İyi bir futbol dersi m.citye ^^

Vintage
18-09-2012, 23:19
şahane maçtı real madrid-man.city
bunları izleyip sonra bizim ligdeki maçları izleyince travma oluyo

Murat Özcan
19-09-2012, 01:25
Şahsen fenerbahçeliyim ama yarın aksam galatasaraydan çok ümitliyim bir süpriz yapabilir veya berabere kalabilir bizim fenerbahçe gibi saçmalamıyor avrupada,mesela iddada yarın aksam gs oynıcam ama perşembe fenere oynamıycam o derece :D

Dodoo
19-09-2012, 01:26
Madrid cildirdi valla bu gece.. Kesik kesik izleyebildim hep ama sahaneydi cidden..

Zero
19-09-2012, 04:50
Bu madridde oynayanlar niye oyle paralar aldiklarini gosterdiler sanirim bu gece.Alonsonun 80metre pasi saka gibiydi di marianin en az messi kadar seri olusu ronaldonun egosu marcelonun kedi gibi kivrakligi benzemanin gol vurusu ve icgudusu.Macta hersey vardi yaya toureyide unutmamak lazim.Bizim ligimizi izlemek cok basit geliyor real barca city izledikten sonra ona uzuluyorum..

İbrahim33
19-09-2012, 11:27
Real Madrid'in bütün maçları bana zevk veriyor...e birde m.city gibi bir takım olunca karşısında maç dahada güzel oldu...İlk yarı biraz baymıştı ama ikinci yarı özelliklede son 15 dk hafızalardan kolayca kazınmaz :)

VTec_king
19-09-2012, 11:27
Bugünkü maçda Galatasarayıma başarılar dilerim