PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Chemical Guys Blitz



imprezaWRC
31-08-2012, 16:22
Bugün yakıtı shell'in kendi işletteği istasyondan aldık sonrasında da ücretsiz olarak şampuala yıkattık. Hemen orada kuruladık ardından da ofisin yolunu tuttuk.
Öğlen vakit bulunca bitmeye yüz tutmuş Chemical Guys Blitz ve sanırım 2 senedir kullanmadığım Fk1000p'yi kullanmak istedim. Durdurk yerde açık havada gözle görülmeyecek şekilde tozlandığını düşündüğümden önce Arexons'un Aqua Zero ürününü kullandım. AQUAZERO (http://www.arexons.it/arexons/cms/en/car_care/exterior_treatement/7116_AQUAZERO.html)

Ardından tek kat fk1000p uyguladım, sildikten yaklaşık 15-20dk sonra 15dk ara ile 2 kat Chemical Guys Blitz uyguladım.
paint protection, paint, protection (http://www.chemicalguys.com/Auto_Detaling_Express_paint_sealant_Spray_p/wac_117.htm)

Blitz'i önce panele sıkıp sonrada cila pedi ile iyice yaydım ve yedirdim, kuruyuncada mf bez ile sildim.

Blitz, boyasız plastiklere ve camada denk geldi ama kuruduğunda bile iz bırakmadan çıktı. Chemical Guys'ın da zaten en çok bu huyunu seviyorum, istersen cilayı boyasız plastiğede sür kuruduğunda dahi iz ve leke bırakmadan tek geçişte mf bez ile yüzeyden çıkıyor, hatta çıktığı gibi özelliklede boyasız plastiklerde güzel finish bırakıyor.

Aslında Blitz'i tek kat atacaktım ama baktım şişede 1/4'ü kalmış bitsin diye uğraştım ama yemedi. Neyse 1-2 yıkama sonrası yine blitz ugularım ve haliyle bitiririm. Aslında bitirme amacımda tamamen nanoya geçmek, o yüzden de özellikle sıvı ürünler bozulmasın diye önce onları bitirmeye bakıyorum.

Teaser tadında günün ilk videosu gelsin. Diğerlerini akşam eve gidince yüklerim.
w1yBkuXwv5s
Link'i de vereyimde cepten girenler borked app yüklemeye kalkışmasın :D :D :D
Chemical Guys Blitz over Fk1000p (sheeting)-1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=w1yBkuXwv5s)

imprezaWRC
31-08-2012, 20:17
Ahanda diğer videolar
1aGpIBkwslc
Chemical Guys Blitz over Fk1000p (sheeting)-2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1aGpIBkwslc)

wLQO9bE1lLY
Chemical Guys Blitz over Fk1000p (sheeting)-3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=wLQO9bE1lLY)

TGY
01-09-2012, 09:19
koyuyosun boyle videolar istanbula donesim geliyo:)

imprezaWRC
01-09-2012, 12:34
koyuyosun boyle videolar istanbula donesim geliyo:)

Harbiden ya, sen dönmeyecekmiydin ? :)

BARR
01-09-2012, 12:47
eee?







ahahahaha :D

Bendeki Hybrid V7 ve Syntetic Sprey de çok iyi aynı bunun gibi. Blitz de alacaktım ama kısmet olmadı.

TGY
01-09-2012, 15:22
Harbiden ya, sen dönmeyecekmiydin ? :)

tatile geldim arabayı yıkattım, tinerle sildim dondum:D

imprezaWRC
01-09-2012, 20:51
tatile geldim arabayı yıkattım, tinerle sildim dondum:D

:D:D:D en güzel gaz yağı :D:D:D

Tayfun-E30
01-09-2012, 22:08
bu qd gibide kullanılıyormu? direk uygulasanız daha iyi tutunmazmıydı? parlaklık fark edermiydi? 3 kat ürünün kullanım amacını anlayamadım açıkçası..

ayrıca çok başarılı bir sonuç çıkmış ortaya..

imprezaWRC
02-09-2012, 14:17
bu qd gibide kullanılıyormu? direk uygulasanız daha iyi tutunmazmıydı? parlaklık fark edermiydi? 3 kat ürünün kullanım amacını anlayamadım açıkçası..

ayrıca çok başarılı bir sonuç çıkmış ortaya..


QD gibi değilde QW olarak da kullanılabilir. Tek başınada işe yarar ama ben artık eldeki ürünlerimi bitirmek amacıyla fk1000p'den tek kat attım (ki onu da 2 kat atacaktım ama uğraşmak istemedim) baktım blitz'in de 1/4'ü kalmış 2 kat uygularsam biter belki dedim, o da bitmedi haliyle 3 kat uygulamış oldum.