Orijinalini görmek için tıklayınız : boyacı önerisi
arkadaşlar ön tamponumu boyatmayı düşünüyorum anadolu yakasında işini düzgün yapan uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir boyacı var mıdır ?
Latif: 0530 465 63 69
Adımı verin yardımcı olsun. Adam gibi boyayan normal fiyat isteyen iyi bir ustadır.
yeri nerdedir peki ?
Anadolu yakası Bostancı tarafında.
takipteyim benimde sol ön çamurluk boyanması gerekiyor ufak tefekde rütuş yapılcak yerler var işinin ehli yerleştirmicek usta lazım :)
takipteyim benimde sol ön çamurluk boyanması gerekiyor ufak tefekde rütuş yapılcak yerler var işinin ehli yerleştirmicek usta lazım :)
SEnde Latif ustayı arayabilirsin. Daha bugün lafladık hatta. Eros'un selamı var dersen yeter:)
bende 106 yı komple tavan hariç boyatmak istiyorum ne kadara boyarlar acaba uygun fiyatlı bir yer varmı?
bende 106 yı komple tavan hariç boyatmak istiyorum ne kadara boyarlar acaba uygun fiyatlı bir yer varmı?
Fiyat 700lere karar duser ki boya isinde asla ucuza kacmayin. Bugun hakki ile tavan haric boya min. 1.5 2 bin lira bence
kanka onurla konuş izzet ustayı ayarlasın sana ben işçiligini çok begeniyorum sabah gel akşam alırsın arabayı
kanka onurla konuş izzet ustayı ayarlasın sana ben işçiligini çok begeniyorum sabah gel akşam alırsın arabayı
araştırıyorum kardeşim bakalım
koray ozan
02-09-2012, 21:59
ankara olsa çok sağlam bi amerikancı amca buldum çok güzel bi şekilde hallederdi.
araştırıyorum kardeşim bakalım
neyi araştırıon la tampon boyancak:D