Orijinalini görmek için tıklayınız : bilgisayar ve netten anlayanlardan rica
maxpower
01-09-2012, 16:39
İş yerimdeki kurumsal mailimi outlooktan açayım dedim. Outlook 2007de hesabı tanımladım POP3 fln seçmek durumunda kaldım. Açtım mailller görünmüyor. Gönder al dedim ve gelen kutusundaki mailleri artık görebiliyorum. Diğer mailleri göremem bir yana artık internet explorer üzerinden mail adresime girip maillerime bakınca gelen kutusu bomboş görünüyor. Diğerleri yerinde.
Outlooka aktardığım bu mailleri geri yerine koyma şansımız yok mudur??
biraz acil, yardımcı olursanız sevinirim
maxpower
02-09-2012, 11:44
yardım lütfen
mailleri tutulduğu yerden tamamen almışsın sanırım , bir yerlerde iletinin orjinalini sunucuda bırak diye bir kutucuk olması lazım onu aktif etmelisin , ama çektiğin mailleri yerine nasıl koyarsın bir fikrim yok doğrusu
şirketin mail kotası varsa ve aşılmışsa, mailler arşiv databaseine düşmüştür ve oraya siz ulaşamazsınız. öyle bir durum varsa bilgi işlemle görüşmeniz gerekecek
Yiğit Ş.
02-09-2012, 15:12
profilini kaldır ve pop3 olarak değil exchange olarak kur mailini.
selam,
mail serveri pop3 olarak degil de imap olqrak tanit.
mailboxu artik gmaildeki gibi goreceksin. sonra arsivdeki tum mailleri ctrl+a ile sec. imapdeki inboxa tasi. gecmis olsun isin cozuldu.
maxpower
05-09-2012, 22:03
benim çok mailim yoktu, kotamı aşmadığıma eminim mert
exchange nedir nasıl kurulur hiç bilmiyorum, başak bi ofis programı mı yiğit?
mail serveri pop3 olarak seçmezsem hiç açılmıyor outlook kurulumu bile tamamlayamıyorum ozan abi
benzer bir olay benim başıma geldi, ttnet müşteri hizmetlerini arayıp 25 nolu portumu açtırmak istiyorum diyorsunuz, sorun çözülüyor.(pop3 ayarlarını falan yaptığınızı varsayıyorum)