Orijinalini görmek için tıklayınız : Gran Turismo 5 Türkiye Sayfası
Stı-PoweR
22-09-2012, 20:58
ODA KURULDU HERKEZİ BEKLİYORUM !!!
ODA İSMİ : 600PP Cars TR
1472-6118-3658-4758-7299
Stı-PoweR
27-09-2012, 19:55
Beyler cumartesi gunu yaris var herkezi beklerim
Ahmet_28
27-09-2012, 20:01
virajlara frene basmadan vites küçülterek girmek isteyen arakadaşımız yokmu :D
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/133637-logitech-g25.html
cabrioleter
28-09-2012, 19:24
bugün yok mu yarışan?
Stı-PoweR
29-09-2012, 14:06
YARIŞ BİLGİLERİ :
TARİH : 29 EYLÜL 2012
PİST : Nurburgring Nordschleife
SAAT : 21:30
PP SINIRI : 550
HERKEZİ BEKLİYORUM AKŞAMA
Stı-PoweR
29-09-2012, 20:47
odayı kurdum
Oda ismi: 550 PP TR
matthardy
29-09-2012, 22:10
artık çok takılan yok galiba ?
Stı-PoweR
29-09-2012, 22:48
aynen kivilcimim.. Sende yoksun bu aralar
matthardy
29-09-2012, 22:50
aynen kivilcimim.. Sende yoksun bu aralar
abi gecen bi guncelleme gelmiş 227 mb.
inan kaç gündür onu beklemeye üşeniyordum bugun yaptım,artık varım...
bida bikaç derdim vardı bizim kedi pirelenmiş evi falan ilaçlattım :D
yenide 3 araba satışa çıkmış storeda 1.90tlye.onları aldım bugun.
bundan sonra varım organize olalım :D
ama g27 satttımda beri içinde buruk var oyun tadı var kafamı kurcalıyor gene bi direksiyon alıcam :D
Stı-PoweR
29-09-2012, 23:04
iyi haftaya beklerim seni :)
matthardy
29-09-2012, 23:14
iyi haftaya beklerim seni :)
ohoy yarışlar haftada 1emi düştü ? :D
ben aslnda haftada 3 4 gece onlıne ım
takılınabılınır.
Stı-PoweR
06-10-2012, 12:33
bugün yarış var
saat : 21:30
tarih : 06|10|2012
pp : 620
herkezi bekliyorum
emirhan sph
06-10-2012, 15:38
Ya ben 4 5 gundur surekli lobiden kopuyorum. Sunucu baglantisi kesiliyo kafayi yiicem
Cildiricam bunun nedeni nedir ya. Internet cekiyo bagliyim internetede. Ne bunun derdi ya
umut_vr6
09-10-2012, 14:51
Ya ben 4 5 gundur surekli lobiden kopuyorum. Sunucu baglantisi kesiliyo kafayi yiicem
Cildiricam bunun nedeni nedir ya. Internet cekiyo bagliyim internetede. Ne bunun derdi ya
modemini degiştir
Stı-PoweR
09-10-2012, 19:06
Arkadaşlar Ben LOGİTECH G27 almak istiyorum ama SIFIR FIYATI NEDIR ACABA ?
emirhan sph
09-10-2012, 19:35
modemini degiştir
Daha yeni degistirdim ya..
Yeni haber sayfasina bi msj yolladi gt5 iste sunucu baglanma sorununzu gidermeye calisiyouz falan diye.. Modemle bi alakasi olucagni sanmiorm.. Varmi basina gelen ?
merhaba arkadaslar
gecen gun arkadasim rica etti ve bende gt5 cdmi ona verdim. bi hafta gectigi icin bende baska bi arkadasimdan gt5 cd si aldim ki haftasonu musaitim biraz kasarim zaman öldururm diye. eve geldim cd yi taktim. arkadasimdan aldigim cd ingilizce olaniymis. yurtdisindan getrmis. cd yi takinca 18 tane guncelleme var dedi? yaklasik hepsi 600mb civarinda.. bende gece yatarken acik biraktim sabaha kadar dolsun,sabah oynarim diye biraktim.. sabah kalktigimda guncelleme bitmisti. simdi oyunu actim ve benim oyunumun silindigini,yerine yeni bastan baslar gibi sifir oyun geldigini gordum.. bi cd degisti diye butun bunlar revami? yaklasik 2 senelik oyunumdu benim ve zorda olsa %80lerdeydim.. bunun bi caresi varmi? oyunumu geri getirebilirmiyim? yoksa kader diyemezsin sen kendin ettin diyip sifirdanmi basliyim? cok canimi sıktı bu durum ya :(
arkadaşlar bende online olamıyorum 4.25 versiyonu bir türlü yükleyemedim sunucu hatası veriyor :(
Öbür cd ile açınca tekrar eski oyunun gelebilir belki.
matthardy
14-10-2012, 21:58
merhaba arkadaslar
gecen gun arkadasim rica etti ve bende gt5 cdmi ona verdim. bi hafta gectigi icin bende baska bi arkadasimdan gt5 cd si aldim ki haftasonu musaitim biraz kasarim zaman öldururm diye. eve geldim cd yi taktim. arkadasimdan aldigim cd ingilizce olaniymis. yurtdisindan getrmis. cd yi takinca 18 tane guncelleme var dedi? yaklasik hepsi 600mb civarinda.. bende gece yatarken acik biraktim sabaha kadar dolsun,sabah oynarim diye biraktim.. sabah kalktigimda guncelleme bitmisti. simdi oyunu actim ve benim oyunumun silindigini,yerine yeni bastan baslar gibi sifir oyun geldigini gordum.. bi cd degisti diye butun bunlar revami? yaklasik 2 senelik oyunumdu benim ve zorda olsa %80lerdeydim.. bunun bi caresi varmi? oyunumu geri getirebilirmiyim? yoksa kader diyemezsin sen kendin ettin diyip sifirdanmi basliyim? cok canimi sıktı bu durum ya :(
benimde başıma geldi bir kere makina kitlendi hard reset attım herşey gitmişti...
gt5 satıcaktım bida oynamam diye sonra dedim hadi başlım..
ondan sonra hep ayda 1 falan yedek alıyorum usb belleğe..
geri dönüşü olmayabiliyor.
hommm bellege yedek demek.. faydalı bilgi. Nasıl yapılıyor kıvılcım ? basıtmı bellegı taksak kendı ayarlarmı hemen ?
bırde nedır cok yer kaplarmı ?
4gb bellek ıs gorurmu ?
matthardy
15-10-2012, 10:54
hommm bellege yedek demek.. faydalı bilgi. Nasıl yapılıyor kıvılcım ? basıtmı bellegı taksak kendı ayarlarmı hemen ?
bırde nedır cok yer kaplarmı ?
4gb bellek ıs gorurmu ?
tabi iş görür yaklaşık 2.7 mb save dosyası..
mp3'ten ufak :D
usb'ye takın belleğinizi.
oyunlar kısmından save datamı ne öyle 1 klasör olması lazım.(ps3 ana menüde)
ona girin gt5 game data (save data vs) diye bişey çıkar hatta altta ufak harfler ile son kullandığınız araba ve oynadığınız gün sayısı yazar.
onun üstüne gelip ücgene basın,copy deyin usb belleği seçin oldu bitti ;)
ayda 1 bunu yapmakta fayda var ;)
bu arada yarışlar noldu hacılar ?
2 haftalık offline kariyerimde söyleyebilirim ki bu oyunu GT-R sahibi olmadan önce ve sonra olarak 2ye ayırabilirim.
GTR'dan sonra arcade oyun gibi gelmeye başladı..
kıvılcım panpa biz giriyoz ara ara kendimiz kıllatıyoz onurla. headsette yaptık :)
sunucu ile bağlantı kurulamadı.(ID = 2:6399) hatası alıyorum oyun başlangıcında. online oynayamıyorum. sizde de varmı böyle bişey,yoksa bana özgümü?
matthardy
16-10-2012, 09:08
kıvılcım panpa biz giriyoz ara ara kendimiz kıllatıyoz onurla. headsette yaptık :)
ee bacolar oyuna girerken bi haber cakın bişey yapın :D
sunucu ile bağlantı kurulamadı.(ID = 2:6399) hatası alıyorum oyun başlangıcında. online oynayamıyorum. sizde de varmı böyle bişey,yoksa bana özgümü?
modemi resetlemeyi denedinmi ?
genelde o erroru net yavas olunca verir.
nerden bulcam ben senı aga ? hem sen tur bindiriyon tadı cıkmıyo :D +200pp fazlalık ısterım :)
matthardy
16-10-2012, 11:27
nerden bulcam ben senı aga ? hem sen tur bindiriyon tadı cıkmıyo :D +200pp fazlalık ısterım :)
ahahah benmi :) ben bilmiyom be oynamayı :D
pist aldınsanız special stage X'de drag roll moll yaparık ;)
yok la para bizde ne gerzer. :) biz o işleri special route 7 mi 5 mi ne varya tünelli düzlüklü orda hallediyoz :)
tünelsiz 425 goruyom sıkıntısız daha duz ne olsun?
edt: zaten tünel yapcak başka bişey varmı bilmiyomda. stock şanzıman.
demekki biri önden yürüyebilse şanzımanıda açsam felix i geççez heralde :D
yok la para bizde ne gerzer. :) biz o işleri special route 7 mi 5 mi ne varya tünelli düzlüklü orda hallediyoz :)
tünelsiz 425 goruyom sıkıntısız daha duz ne olsun?
edt: zaten tünel yapcak başka bişey varmı bilmiyomda. stock şanzıman.
demekki biri önden yürüyebilse şanzımanıda açsam felix i geççez heralde :D
425 iyimiş :)
Veyron var 1170 hp 1400 kg filan daytonada 400ü gördüm std. gearbox ile..
Selam :D tünel yapıp bu hızlara çıktım
http://i47.tinypic.com/2yuni52.jpg
matthardy
18-10-2012, 10:08
kanki ben bu hızları 5te yapıom redbulla :D
425 iyimiş :)
Veyron var 1170 hp 1400 kg filan daytonada 400ü gördüm std. gearbox ile..
tamam işte special route ta aynı şekil 425 gordugumu hatırlıyorum bende. tunellede 500 yapıyomus :D:D
ProdriveSTI
18-10-2012, 14:52
veyron ne zaman premium olacak artık yahu.
veyron ne zaman premium olacak artık yahu.
hakkaten deme. paranın azına s.cyo alıyosun standart la sellektor bıle yok. azına tukureım dedım. :)
yalnız dıkkatlı kullanın :D body saglamlastırma 500 motor 500 :D adamın ocagına ıncır dıker :D
playhard
19-10-2012, 20:02
Ps kiraladım yokmu bu aksam yarıs
ecz_murat
19-10-2012, 20:18
Kapışalımmı bugece kimler var
playhard
19-10-2012, 20:33
Gt86 geldi beleş sevdim bu oyunu
gelmek isterdim ama kuzende kalıyorum pazardan sonra girerim anca :D
onursumer
19-10-2012, 22:59
off nası oynamak istiyorum ama okul bi yandan iş bi yandan ps3 u kardeşim açıyor arada :D
ProdriveSTI
20-10-2012, 11:01
Kapışalımmı bugece kimler var
psn ne abi senin.
ProdriveSTI
22-10-2012, 17:26
Birisi bana turuncu sti sedan yollamış 470 hp,kim olduğunu göremedim.
Burdan birisimi acaba ? :D
Birisi bana turuncu sti sedan yollamış 470 hp,kim olduğunu göremedim.
Burdan birisimi acaba ? :D
Sevenin cok be müdür :D
Bende simdi son güncellemeleri yapıyorum bakalım yarıslar baslasın artık :)
Ayrıca dayı cok kasmış :D
ortus' Gran Turismo Collection (http://www.assemblergames.com/forums/showthread.php?22930-ortus-Gran-Turismo-Collection)
emirhan sph
02-11-2012, 23:32
Ya bu oyunun nesi var lobi hatasi giderildi die haber yayinlamislar surekli lobiden kopup duruyo cildirtio beni. Sirf bu yuzden sklmaya basladm gt5 den.
lobiden derken ?
ne zmandan berı sıkıntın vardı ?
bızde herhangı bısey yok
matthardy
03-11-2012, 15:55
baya oldu yarışmayalı gencler :D
ecz_murat
12-11-2012, 18:27
Arkadaşlar ben g27 aldım ama mesela ben joystick ile cok iyi drift yapıyordum şimdi g27 ile hic olmuyor yanı ufacık ceviriyorum direksiyonu kopuyor..
Lastiklerim : spor sert
Araba : S2000
Ne yapmalıyım ?
ProdriveSTI
12-11-2012, 20:39
Arkadaşlar ben g27 aldım ama mesela ben joystick ile cok iyi drift yapıyordum şimdi g27 ile hic olmuyor yanı ufacık ceviriyorum direksiyonu kopuyor..
Ne yapmalıyım ?
abi burda yetenek devreye giriyor,alışması biraz zaman alır:D
bi kere direksiyonla oynamıştım inanılmaz zordu.
joystick forever :D
matthardy
13-11-2012, 19:02
Ne yapmalıyım ?
ilk olarak s2000den vazgeçin :D
g27 ile drift çok denedim evet dediğiniz gibi joistikten cok daha zor.
sebebide joistik ile 2 cmlik hareket ile direksiyonu 900derece döndürebiliyorsunuz,ama g27 ile bu hareket yapmak için baya efor saffetmek gerekiyor.
g27 ile drift yapmak için tavsiyem ;
önce ayarlardan g27 force feedback'i 1 yapın yani direksiyon yumusasın.
oyunda lastik basıncı ayarlansa herşey daha kolay olcaktı ama kısmet artık :)
tavsiyem evo makinen ile başlayın torku %90 arkada alın.
freni öne 1 arkaya 9 şeklinde ayarlayın.
kamber önde 5 arka 3
toe önde -1,00 arkada +0,20
lastikte spor yumuşak olabilir.
biraz alışınca gene taviyem "yatır" kasa bir araç ile (supra,toyota aristo 600 700 hp arası) yarış yumuşak lastik ile yapın.
hem zevk alırsınız hemde çözersiniz 1 kere çözüldükten sonra sonrası geliyor zaten.
bu alışma evremdeki 1 videom :
GsX47_Qdhzs
bize böyle acıklamalarla gel kıvılcım :D
yalnız ilk virajın olmuşş :)
matthardy
14-11-2012, 10:06
bize böyle acıklamalarla gel kıvılcım :D
yalnız ilk virajın olmuşş :)
hahahhaa :D kanki zaten 10 viraj varsa 2sinde tam anlamıyla yapabiliosun :D
sonra dedimki el freni bağlim bu böyle olmuyo,bağladım yaptım onla daha rahattı ;)
sonra baydı sattım gitti g27 :D
beyler bu aksam rolling nıght mı yapsak ne :)
psn'den silenlere puuuu :)
most wanted2 fena degil gibi,dün 3 araclık dlc 19.liraya indirdim yeni aksiyonlarla güzel oldu
Arkadaslar elimde logitech momo racing direksiyon takimi var ama
Gt5 e gore vites ayarlarini yapamiyrm yardimci olabilick varmi acaba ???
Arkadaslar elimde logitech momo racing direksiyon takimi var ama
Gt5 e gore vites ayarlarini yapamiyrm yardimci olabilick varmi acaba ???
Bende de var logitech momo ancak sadece direksiyondan olan vitesi kullanıyorum,vites ayarı derken tam ne demek istediğini söylersen yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca ana menüsünde oyunun ayarlarda direksiyon ayarlarına girersen orada istediğin butonu istediğini yaptırabilirsin.
matthardy
25-01-2013, 10:25
Beyler bu aksam yaris olucakti sanirsam :)
9 da sanırsam...
akşam bakalım kısmet :)
matthardy
25-01-2013, 10:35
Hahahah toplaşin milllet :)
kıvılcım yukarda bı soru sordum ama kımse sallamadı. bu gt de onlıne gazlıyoruz ya. kotaya ne yansıtır bılıyomusun ?
matthardy
25-01-2013, 17:56
kıvılcım yukarda bı soru sordum ama kımse sallamadı. bu gt de onlıne gazlıyoruz ya. kotaya ne yansıtır bılıyomusun ?
kanki inan hiç bir fikrim yok.
kotan kaç gb? öyle 20 gb -40gb falansa online oyun ile o kotayı dolduramassın ama tabi ayda ne kadar download ettinede baglı
turkerrr
29-01-2013, 13:33
drift için direksiyon almak istiyorum kafam karıştı logitech gt iş görür mü g27 ye para vermeye değer mi ?
matthardy
29-01-2013, 18:47
drift için direksiyon almak istiyorum kafam karıştı logitech gt iş görür mü g27 ye para vermeye değer mi ?
2siylede zor.
bida direksiyon almak için gt5'e wangan race modu eklemelerini beklicem :D
hergün mail atıyorum belki derlerki yapalım lan şu bebe sevinsin :D
bu yapımcının twit adresi sizde yazın :D https://twitter.com/Kaz_Yamauchi
g27'ye para vermeye değer gt hiç iş görmüyor bence :D Bir arkadaşta vardı imanım gevermişti yapıcam diye ama masaya bağlıydı.Yani bi kontra veriyordum direksiyonla beraber masada dönecek gibi oluyordu kayıyordu pedallar filan.Yapılır ama illaki :D G27 ile seat race de oynadım onla çok rahattı.
cabrioleter
30-01-2013, 00:36
gt5 de joystick ile daha güzel drift yapılıyor ne yazıkki. bu oyunun Türkiye adına sıralamalara giren kişileri dahi bunu söylemekte drift için direksiyon alırsan pişman olursun..
turkerrr
30-01-2013, 07:44
joystick ne öneriyorsunuz peki
matthardy
30-01-2013, 11:32
şiii wangan icin bana yardim edin :)
orjinel joistik hayli hayli yapar.
joistik ile drift şunun için kolay ; analogu tek hareketle direksiyona 900derece verebiliyorsunuz.
g27de çok hareket etmeniz gerekiyor çok çaba harcıyorsunuz ama yapılıyor genede.
thrustmaster direksiyonlarda çok iyi yapılıyor.
onların direksion motoru g27 çok daha güçlü.
şuan sitede off topic satılıklarda bir adet var.
ilgileniyorsanız ; http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/141623-satilik-thrustmaster-t500-rs-direksiyon-seti-ps3-pc.html
buna birde vites alıyorsunuz http://www.thrustmaster.com/products/th8-rs
kebab :D
cabrioleter
30-01-2013, 15:07
orijinal gamepad yeterli..
Stı-PoweR
14-08-2013, 12:20
Evet arkadaşlar uzun zamandır yarış düzenlemiyoruz bugun yarış var, yarış bilgileri için facebook sayfamıza girin.. -> https://www.facebook.com/GranTurismo.TR
ygtkrmdnz
29-06-2015, 20:38
Arkadaslar uzulerek konuyu hortlatmis bulunuyorum
Ekran oyunda tam ekran olmuyor onun harici ps3 menulerinde tam bunu nasil duzeltirim
ygtkrmdnz
30-06-2015, 01:14
Yokmu kimse sahurcular :D