Orijinalini görmek için tıklayınız : cupra sorgulama
Seat Leon 2.0 TFSI Cupra 2009 Model 38.750 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 96351381 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2009-leon-cupra-2-0-t-fsi-cupra-280-hp-stg-2-96351381/detay)
bilen gören duyan yardımcı olursa cok sevinirimmmm... tesekkürler şimdiden:soru:
EMRE KAAN
03-09-2012, 08:32
bu arabanın defalarca konusu açıldı araç pert kayıtlı toplanmış daha doğrusu toplanmaya çalışılmış hasarlı haliylede satıştaydı kimse almamıştı şimdide uzun zamandır satılıklarda alırsanız şayet kardeşiniz olur
CasabLanca
03-09-2012, 08:35
aracın sahibi en son arabadan anlamayan biriydi
kendisi kazalı almış arabanın alttanda darbesi var diyordu jant lastiği arkadaşımda taktırdım dedi, aldığında airbagler felan açıkmış onları yaptırmış
teşekkürler arkadaşlar..
nasip :(
kamildogan.07
03-09-2012, 09:13
Antalya aracıydı kazasını biliorum hatta benden kaskoluydu :) Fiyatına göre bence güzel abartılacak kadar büyük bir hasarı yoktu. Saygılar
Antalya aracıydı kazasını biliorum hatta benden kaskoluydu :) Fiyatına göre bence güzel abartılacak kadar büyük bir hasarı yoktu. Saygılar
kazalı fotolarını gönderdı bıze arac sahibi ama neden satılmadı bu zamana kadar pekii ?? fiyat makul ??
kamildogan.07
03-09-2012, 09:28
kazalı fotolarını gönderdı bıze arac sahibi ama neden satılmadı bu zamana kadar pekii ?? fiyat makul ??
Hasar kaydı mevcut o negatif bi etken satılmaması için. Dostum çok ince nüansları var bu işlerin bi aracın 45 50 binlik hasar kaydı var demek o kadarlık hasar oldugunu ifade etmiyor.
Örn ; benim çalıştıgım şirket kaskolu aracları ; araç bedelinin %35 lik bi hasar meydana geldiğinde perte çıkartıyor. Bu cupra için konuşuyorum. Ön tampon , ön iki far , ön panjur , sol camurluk olması lazım (veya sag) değişmesi gerekti , kaput , ön panel , 2 adet aırbaglık bı hasarı mevcuttu. Bende aldım sattım pert araba ama bu saydıklarım heni benim için ciddi bi hasar deil civatalı sök tak hepsi.
Ben hesaplı cupra var dedim zamanında, kimse ilgilenmedi.
Uğraşın durun böyle pertlerle :)
Ben hesaplı cupra var dedim zamanında, kimse ilgilenmedi.
Uğraşın durun böyle pertlerle :)
:icon_tup::icon_tup:
Seat Ibiza 1.4 TSI Sport Coupe Cupra 2011 Model 30.750 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 102864899 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-turkiye-deki-en-mantikli-arac-en-mantikli-fiyata-dikkat-102864899/detay)
yeni konu açmak istemedim..yukarıdaki araçla ilgili bilgisi olan varmı manıklı bir alış veriş olurmu bizim için..?şimdiden teşekkürler..
ondertopcu
20-10-2012, 11:03
hasar kaydı vardır kesinlikle
hasar kaydı vardır kesinlikle
evet hasar kaydı varmış ...tam olarak darbesi durumu nedir aceba...?
Cupraları takip eden arkadaşlar bu aracı bilen varmıdır aranızda bir arkadaşıma almayı düşünüyoruz mesafe uzak fiyatta uygun olunca sormak istedim ?
Seat Leon 2.0 TFSI Cupra 2008 Model 41.250 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 75609536 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-1-aylik-acil-62000-km-cok-temiz-bakimli-meraklisindan-bayaz-75609536/detay)
km sıne vs bakılırsa nıye ucuz bu kadar dedım. normalde 50 60 degıl mı bunların pıyasa ? tfsı stylance lara 30 35 ıstıyorlar.
km sıne vs bakılırsa nıye ucuz bu kadar dedım. normalde 50 60 degıl mı bunların pıyasa ? tfsı stylance lara 30 35 ıstıyorlar.
Aynen yakın olsa gidilir bakılır ama Erzurum uzak belki bilen vardır diye buraya yazdım önce...
bu arada fr lara yonel derım. fr ların şasesı farklı imiş. böyle duymuştum. seat cup daki aracların şase varmış.
bu arada fr lara yonel derım. fr ların şasesı farklı imiş. böyle duymuştum. seat cup daki aracların şase varmış.
2011 Leon FR var zaten şuanda 1.4 tsi onu verip cupra almayı düşünüyor arkadaşım :)
fr derken 2.0 tfsı fr kastetmıstım ben :)
fr derken 2.0 tfsı fr kastetmıstım ben :)
Anladım :) Ancak cupra istiyor bakalım cupra olmazsa cooper S düşünüyoruz Leon olacaksa cupra olacakmış :D
adam hangı balıgı yıyecegını bılıyor. kolay gelsın herkese. :)
ilanın yayın tarihine dikkat ettiniz mi?