Orijinalini görmek için tıklayınız : sabıka kaydı alma sorunsalı????
arkadaşlar okul kaydı için sabıka kaydı gerekiyor, bugün kadıköy adliyesine, oradaki bitmesi imkansız kuyruğu görüncede ümraniyeye gittim ancak nafile, sabah saat 9 dan akşam 4e 5 e kadar kuyrukta olupta halen sabıka kaydı alamamış vatandaşa rastladım o derece... kuyruk adliyeden taşmış.... civar ilçelerin adliyelerini düşünüyorum ancak nedir ne değildir bilmiyorum sabıka kaydını rahatça alabileceğim bi yer varmıdır acaba? gebze vs?
fatihcakin
03-09-2012, 22:38
Kocaeli/Gölcük gayet sakin
ben 10gun once aldim 1-2 kişi vardi.bilmiyorum sakin zamanami denk geldim.daha oncede aldim hiç gun içinde halletmedgim olmadi.
pendik adliyesi bu arada.
ben bakırköy adliyesinden almıştım 1 dk sürmemişti sıranın gelmesi ama biraz uzak sana:)
Ugrascana kanka sabah 6 da git takil oralarda :D
Disiplin cezalari da cikmiyo hadi yine iyisin kankaaaa :D
cevizlide (m.yolu) dolu oluyor ama hızlı ilerliyor :)
üsküdar paşa kapısından 5 dakkaya alırsın hiç dolu oldugunu görmedim
emirarslan34
03-09-2012, 22:56
sultanbeylinde 100 kişiye yakın vardı sırada 1 , 2 hafta öncesine kadar cok sakindi noldu anlamadım.
üsküdarla pendiği bi deniyecem yarın teşekkürler :)
pendik ne zaman gıtsem hep bos oldu surucu kursu kaydına denk getrmemeye calıs o zamanlar izdiham yasanıyo
alperkirman
03-09-2012, 23:21
cevizli istasyonun karşısında hangi adliye unuttum kartaldır heralde :)
ben ordan almıştım zamanın devrinde ne sıra var ne bişey
gopta hiç sıra görmedim ben :D
Burak K.
03-09-2012, 23:24
Şu an okul kayıtları olduğu için kalabalık olurlar. Allah'tan bizim okul yurda kayıt yaptırmak isteyenlerden istiyor sadece sabıka kaydı.
Tuncer M.
03-09-2012, 23:28
Ben Ümraniyeden vize için ağustos ayında hiç sıra beklemeden almıştım. Hatta 3 ya da 4 gibi gitmiştim, kapanmasına yakındı.
Neden o kadar çok sıra olmuş bu zamanlar acaba :o
arkadaşlar okul kaydı için sabıka kaydı gerekiyor, bugün kadıköy adliyesine, oradaki bitmesi imkansız kuyruğu görüncede ümraniyeye gittim ancak nafile, sabah saat 9 dan akşam 4e 5 e kadar kuyrukta olupta halen sabıka kaydı alamamış vatandaşa rastladım o derece... kuyruk adliyeden taşmış.... civar ilçelerin adliyelerini düşünüyorum ancak nedir ne değildir bilmiyorum sabıka kaydını rahatça alabileceğim bi yer varmıdır acaba? gebze vs?
Enteresan... 1 hafta önce kadıköyden aldım, 1 kişi bile yoktu sırada.
Low-Rider
04-09-2012, 07:32
üniversite kayıtları falanda başladı sanırım
yoğun döneme denk gelmişindir
bugüne kadar 15 dakkayı geçmemiştir beklediğim Kadıköy'de, ki heralde 4 5 kere almaya gitmişimdir. :)
bence şanssızlık olmuş kardeşim bir daha dene :)
kemal_koker
04-09-2012, 07:38
Ugrascana kanka sabah 6 da git takil oralarda :D
Disiplin cezalari da cikmiyo hadi yine iyisin kankaaaa :D
yani .. sabah 6 6buçukda git kapının önünde bekle ilk alan sen ol :D
sefakoy uzak kalır sana , kimsecikler yok..
Gebze'ye gelmeyinde boşuna
SekoLive
04-09-2012, 10:02
acaba bi yere kadromu actılar insanla bu kadar kuyrukda ilkkez duyuyorm sabıka kaydının bu kadar zor oldugunu
cevizli ye bir bakın sakin oluyordu
Emre Akçay
04-09-2012, 10:11
Adliyede katibim. Acil değilse ben alayım göndereyim kargoyla.
üniversite okul yurt dersane hepsi bi arada kayıt alıyor şu anda sanırım bu yüzden kalabalık
2 hafta önce Tuzla dan aldım sıra bile yoktu , gittim aldım çıktım.
Pazartesi Kadikoy'de cok sira oldugun gorunce Sali gunu Beykoz'a gittim hic sira yoktu aldim ciktim direk, tavsiye ederim
Murat Özcan
05-09-2012, 03:22
açıköğretim içinde lazım mı bu yarın kayıt olucamda