Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lpg ile ilgili.

onurcii
04-09-2012, 19:40
Selamlar...
Evdekilerin arabaya LPG taktırma planları var çok gezdikleri için benzine fazla para harcadıkları için ilk başta arabayı satma planları vardı vazgeçtiler LPG'ye yöneldiler.Araba Honda HR-V 2005 otomatik.Şimdi kafalarında bir kaç soru vardı bende size sorim dedim.Öncelikle önerebiliceğiniz işini iyi yapan sağlam yer varmı yani taktırıp memnun kaldığınız bir problem yaşamadığınız yer varmı ,yanlış hatırmıyorsam forumdan bir kişi bu işi yapıyorudu.Taktırdıktan sonra çok problem yaşarmıyız ve nelere dikkat etmeliyiz.Bilmediğimden soruyorum eskiden LPG ler devasal bişeydi yani bagajda öyle gözüküyordu,bağajı çok kullanıyoruz yer işgal etmek istemiyoruz anlicağınız.Şimdiden herkese teşekkürler.

Saygılar

TarikS
05-09-2012, 02:59
Bostanci sanayide Cetinsay Otogaz

..:: Çetinsay Otogaz ::.. Prins, İnka, bmd, atiker, brc, mimgas istanbul bostancı sanayi sitesi otogaz servisi (http://www.cetinsayotogaz.com/)

MB E320 ve MB CLK200Kompressor'e bizzat taktirdim. E'de Zavoli, CLK'da Prins var, en ufak problem yasamadik. Iscilikleri de esnafliklari da cok iyi, gozum kapali tavsiye ederim. :)

E'de110bin km'yi gectik, CLK'da daha 3 bin kadar oldu, LPG'yi taktirip aynen tapagaz ciktim dukkandan, bir problem/fark olmuyor benzinli haline gore.

Stepne yuvasi varsa simit seklinde LPG tanklari var onlardan takilir, yoksa da eski bildiginiz devasa tanklarin yerine daha kucukleri var ondan takilir.

Stepne yuvasina tank takman drumunda ince stepne alabilirsin bagajda az yer kaplayarak stepneni de tasimis olursun.

highpower
05-09-2012, 09:06
teleflex dünyanın önde gelen marklarından türkiye distiribütörü zaten özel bir honda servisi düşünürsen yardımcı olurum biz sürekli taktırıyoruz honda ve subaru markalara