PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : fabrika ayarlarına dönen telefonum ve silinen numaralarım



UĞUR YUMAK
05-09-2012, 18:57
arkadaşlar LG P970 android işlemcili telefonum kendi kendine fabrika ayarlarına döndü , 800 küsür tane numara silindi rehberimden, bu rehberi geri çağırma şansım varmı ??

SGTI
05-09-2012, 19:08
Bu gibi durumlar olmadan once telefona degilde hafiza kartina kayit eserseniz boyle bir problem olusmaz.eger telefon hafizasindaydiysa ve fabrika ayarlarina donduyseniz bi yolu yok..

hsyn
07-09-2012, 08:47
Öncelikle telefona mail adresi kurduysan kurdugun mail adresindeki rehber bölümüne bakmani öneririm.
Android telefonlar rehberi mail adresine yedekliyor.
Eğer telefona gmail adresini kurduysan ve ordaki yedekleri de silmiş ise menüsünde geri çağrı diye bir seçenek var. Onu kullanarak yanlış hatırlamiyorsam 1 ay öncesine kadar geri cagirabiliyorsun.
Umarım yardımcı olur

Luc
07-09-2012, 09:46
Eger outlook veya gmail birlestirmesi yapmadiysan zor. Bu ikisinden birini yaptiysan eger, Outlook'ta Ilgili kisilerde, Gmail'de ise contacts'a erisebilirsin kisilere.

Bir diger adres defteri secenegi de Exchnage Active sync'tir eger Exchange sunucusu kullanan bir mail adresin varsa. Telefonu istedigin kadar sil, formatla ne yaparsan yap. Exchange hesaibini telefona kurdugun anda kisilerin otomatik olarak senkronize olur. Bu gmail icinde gecerli.

O yuzden tum android telefonlari kullanmak icin zaten bir gmail hesabi gerektigine gore; rehberi hafiza veya simkartta saklamak yerine gmail veya varsa exchange ya da outlookta saklamak daha iyi olur bundan sonrasi icin.

Gecmis olsun.