Orijinalini görmek için tıklayınız : z4m sorgulama
BMW M Serisi Z4 M 2007 Model 48.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Kahverengi renk - 90174288 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikisli-z4m-90174288/detay?source=promotion_topl)
ilandaki araç hakkında bilgisi olan varmı? durumu nedir ne değildir?
ulu_cupra
05-09-2012, 22:08
Arac Antalya'daydi daha once ilk sahibinde.
Arkadasim ustasiyla beraber almak icin gitti ama vazgecmisti.
Emin degilim ama sol taraftan ufak bi yoklamasi mevcut sanirim.Tekrar soyluyorum tam emin degilim
burakalan
06-09-2012, 02:11
arac onceden antalyadaydı ilanda yazan gibi sol taraftan 2 parca boyası war tertemiz bi araba,gecenlerdede milletin bk atmasıyla tertemiz bi z4m ss motorstan bedawaya satıldı eger ciddi dusunuyosanız servisinize gösterin milletin lafına bakmayın..
ulu_cupra
06-09-2012, 09:50
arac onceden antalyadaydı ilanda yazan gibi sol taraftan 2 parca boyası war tertemiz bi araba,gecenlerdede milletin bk atmasıyla tertemiz bi z4m ss motorstan bedawaya satıldı eger ciddi dusunuyosanız servisinize gösterin milletin lafına bakmayın..
:icon_tup::icon_tup:
Aynen oyle ben hep soylerim eger cok cok emin degilse sorulan kisi her zaman kendin gidip gostermelisin yoksa kacip gidiyor firsatlar...
Ankara'da oldugum icin gidip bakamiyorum hemen. Bilgiler icin tesekkur ederim.