Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilt Hamber Auto Balm
imprezaWRC
06-09-2012, 13:28
Dün akşam çizikleri giderip nano uygulayacaktım ama bir anda uzun süredir öksüz kalmış auto balm'ı görünce bu fikirden vaz geçtim ama bu akşam ufak bir operasyon yapmayı planlıyorum.
Yüzeyi önce stjarnagloss silke detailer eşliğinde kille temizledim, çok birşey çıkmayınca kilin fotoğrafını çekmedim.
Sonrada cila pedini nemlenderip daldırdım auto balm'a. RDS'leri kapatmayacağını bile bile ve sadece tek kat attım. Sürmesi kolay ama 30sn'de betona döndüğünden silmesi biraz zor.
Öncesi fotoğrafının rengi biraz değişik, çizikler belli olsun diye ps'de auto level yapınca bu hale geldi. Haftasonuda başka bir araç üzerinde Auto Balm denemesi yapacağım. O zaman bu üründen almak isteyenler için kafalarda daha net fikirler oluşacaktır.
Auto Balm neye benziyor
http://i1117.photobucket.com/albums/k589/SubaruOutback/balm3.jpg
Çizikler öncesi
http://i1117.photobucket.com/albums/k589/SubaruOutback/balm1.jpg
Çizikler sonrası
http://i1117.photobucket.com/albums/k589/SubaruOutback/balm2.jpg
Lan neden sonrası fotoğrafını uzaktan çektin, çünkü yakından çekince çizikler zaten kaybolduğundan gözükmüyordu, makinada netlik yapamadı, bende gece gece yetti bu kadar diyerek netlik yapabildiği yerden çektim.
bLackModeL
06-09-2012, 20:00
o zaman bende bundna kullanıyım satılıyomu ? kılcak cızıklerım var arabam beyaz ne akdar etkılı olur sızdekı sonuc gıbı olur mu ?
o zaman bende bundna kullanıyım satılıyomu ? kılcak cızıklerım var arabam beyaz ne akdar etkılı olur sızdekı sonuc gıbı olur mu ?
+bekliyorum
El ile uyuglamada bu sonucu veriyormu çok iyiymiş o zaman bendede harelenmeler başladı 2 yıl önce yapıldı boya koruma elden geldiğince korudum ama yeni yeni başladılar :)
Blackbird
06-09-2012, 21:40
Auto Balm ı Türkiyede satan kimse yok, yurtdışından almak zorundasınız şuan için.
bLackModeL
16-09-2012, 07:46
temin edebiliyomuyuz
imprezaWRC
16-09-2012, 11:48
Arkadaşlar ürünün www.shinearama.co.uk'den alabilirsiniz.
elle uygulamada bu sonucu gerçekten veriyor mu?
Para değil ama out of stock olmuş :) Neyse c.tesi alırım Think Car Think YellowHat (http://www.yellowhat.ae) :D
£15.95
(£13.29 ex. VAT)
Out of stock
imprezaWRC
17-09-2012, 11:05
elle uygulamada bu sonucu gerçekten veriyor mu?
Yok ben Bilt Hamber'ın adamıyım, aslında makina ile uyguladım yalan dolan işler çeviriyorum, ürün stoklarda kaldı satılsın diye yeni taktik bu.
Elle uygulamışım, bu sonuç çıktı diye yazmışım, millete yalan borcum mu var. Kaldı ki kendime aldığım ürünüde satışada çıkartmamışım, hayır nedir bu zorlama sorular anlamıyorum.
Hakan sen haftasonu uykusuz kalmışın pampa :D
Yok ben Bilt Hamber'ın adamıyım, aslında makina ile uyguladım yalan dolan işler çeviriyorum, ürün stoklarda kaldı satılsın diye yeni taktik bu.
Elle uygulamışım, bu sonuç çıktı diye yazmışım, millete yalan borcum mu var. Kaldı ki kendime aldığım ürünüde satışada çıkartmamışım, hayır nedir bu zorlama sorular anlamıyorum.
beni yanlış anladın, amacım senin yaptığın ve paylaştığın çalışmayı kötülemek değil, sadece şaşırma sorusuydu.. sonuna bi :eek: eklemediğim için oldu sanırım kusura bakma ;)
gerçekten müthiş bi ürünmüş fazla fazla :eek::eek::eek::eek::eek::eek:
imprezaWRC
17-09-2012, 11:17
Hakan sen haftasonu uykusuz kalmışın pampa :D
Pampa yok ya, birşey paylaşıyorsun ya ürünün adamı muamelesi görüyorsun ya kimseyi inandıramıyorsun ya da ee yani diyenler çıkıyor.
Tek kat mı elle uyguladın, silerken nemli bezmi kullandın, dairesel hareketlerle mi sürdün diye teknik niteliği olan sorular sorulasa hadi neyse diyeceğim de, gerçekten elle bu sonuç mu oldu diye sorulunca sani ben Bilt Hamber distribütörüyüm de ürün satılsın diye yalan dolan yapıyorum düşüncesi oluşuyor.
Ben burada harbiden boşa kürek sallıyorum, şu yaptığımın 10'da 1'ni yurt dışında yapsam ihya olurdum.
imprezaWRC
17-09-2012, 11:22
beni yanlış anladın, amacım senin yaptığın ve paylaştığın çalışmayı kötülemek değil, sadece şaşırma sorusuydu.. sonuna bi :eek: eklemediğim için oldu sanırım kusura bakma ;)
gerçekten müthiş bi ürünmüş fazla fazla :eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Şaşırılacak birşey yok ki, bundan daha da iyi ürünler var. Bu bir kimya, reçine, silikon..vs olduğunda çizikler doluyor. Ama ürün nano değilse bu ve tarzı uygulamaların kalıcılığı 1 seneyi geçmiyor.
Şaşırılacak birşey yok ki, bundan daha da iyi ürünler var. Bu bir kimya, reçine, silikon..vs olduğunda çizikler doluyor. Ama ürün nano değilse bu ve tarzı uygulamaların kalıcılığı 1 seneyi geçmiyor.
açıkçası detailing konusunda sizler kadar tecrübeli değilim ve bu ürünün elle bu sonucu verdiğini bilmiyordum şaşkınlığım bundandır.
Kanka bu işe girecek adam seni, danışman tutmalı. Varya hiçbirşey yapma sadece al ürünü uygula :D okadar.
urunu alıcak olan arkadas varsa bende almayı dusunuyorum beraber alım yapabılırız urunu
imprezaWRC
17-09-2012, 11:44
Kanka bu işe girecek adam seni, danışman tutmalı. Varya hiçbirşey yapma sadece al ürünü uygula :D okadar.
Kanka estağfurullah, hastalık işte, sürekli ürün deniyorum, en son Nasiol test ürünü gönderdi onu test etmekle meşgulum. Bana tester göndersinler ben başka birşey istemem zaten :)
P.S : Evin camlarınada bir takım ürünler uyguladım. Temizliğe gelen kadın bazen ayda 1 geliyor, cama ne sürdüysen bende istiyorum diyor, hiçbirşey söylemiyorum, tester o diye geçiştiriyorum. Kadın artık evin temizliğini daha kısa sürede bitirir hale geldi :)
Mr. Hakan Hamber you are a nasty liar :D you applied it with your soft bumper :hehe:
imprezaWRC
17-09-2012, 15:18
Mr. Hakan Hamber you are a nasty liar :D you applied it with your soft bumper :hehe:
:D:D:D:D akşam akşam hiç güleceğim yoktu ilaç gibi geldi :D:D:D
:D:D:D:D akşam akşam hiç güleceğim yoktu ilaç gibi geldi :D:D:D
Yellow Hat'de varsa yığarım bunda bavula arabayı bu hale getiren göz kapağı kırışıklıklarımıda giderecektir :hehe: :D 2 kutuda Ajda hanıma :p
Yellow Hat ile aynı caddede otelim for your info :D :D
imprezaWRC
17-09-2012, 15:28
Yellow Hat'de varsa yığarım bunda bavula arabayı bu hale getiren göz kapağı kırışıklıklarımıda giderecektir :hehe: :D 2 kutuda Ajda hanıma :p
Yellow Hat ile aynı caddede otelim for your info :D :D
Yellow hat'de bu yok, ama varsa kendine armor all wheel protectant al, bana alma ben artık jant olayını çözdüm :)
Yellow hat'de bu yok, ama varsa kendine armor all wheel protectant al, bana alma ben artık jant olayını çözdüm :)
Aaaa sipariş iptal yani peki :)
Muadili ne var abi alabileceğim Sarı Şapkalı'da :)
imprezaWRC
17-09-2012, 15:48
Aaaa sipariş iptal yani peki :)
Muadili ne var abi alabileceğim Sarı Şapkalı'da :)
İptal çünkü armorall maksimum 4 hafta dayanıyor ben ise wolf's chemicals rim sealant uyguladım; haziran başından beri halen basınçlı su ile tek geçişte jantları temizleyebiliyorum. :D
Dubai'de auto balm emsali birşey bulman çok zor. Araplar bu konuda biraz kıt zeka ve vizyona sahip.
products by Bilt-Hamber - Shinearama (http://www.shinearama.co.uk/search.php?fmanu=BIL)
Hala stokda yok ya
imprezaWRC
05-10-2012, 10:35
Öff be Koray taktın kafaya bilt hamber'ı satayım sana sende eziyetten kurtul.
Öff be Koray taktın kafaya bilt hamber'ı satayım sana sende eziyetten kurtul.
Pazar alırım :D
imprezaWRC
05-10-2012, 10:39
Pazar alırım :D
o.k uyar :)
products by Bilt-Hamber - Shinearama (http://www.shinearama.co.uk/search.php?fmanu=BIL)
Hala stokda yok ya
sitede bozulmus, kimsede yok mu?
sitede bozulmus, kimsede yok mu?
Cleanyourcar. Sitenin kargosu daha uygundur .
bende istiyom bu üründen nasıl temin ederiz ??
Alan pişman olmaz :)
Bende de bitti ama farklı şeyler deneyeceğim için almıyorum
http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/20131125_020007_zps460cdddf.jpg
Bende nano koruma yapmayı planlıyorum aynı sizin yaptığınız gibi polisaj vs kullanmadan direkt nano uygulasam sıkıntı yaşarmıyım?
Not: Araçta fazla kılcal yok zira araç yeni sayılır.
Dilerseniz fotoğraf çekip koyabilirim
Auto Balm TR den sıfır alma imkanımız var mı acaba?
Auto Balm TR den sıfır alma imkanımız var mı acaba?
Var .sifir auto balm tr de.
Var .sifir auto balm tr de.
Nerde acaba telefon veya site linki var mı?
BILT HAMBER AUTO BALM ÇİZİK DOLDURAN BOYA KORUMA* BÖLÜNMÜŞ 40 GRAM * (ID#773837): satış, İstanbul'daki fiyat (http://erdemboya.ticiz.com/p773837-bilt-hamber-auto.html) burda var.
Sonunda gelmiş :)
En son Bilt Hamber uygulmamdan bir kare :) Bülent Ersoy'un fondöteninden bile daha iyi bir kapatıcıdır :D sitede çocuklar çamurlu topla benim bagaj kapağına tecavüz etmişti. Before & After yapmak isterdim ama o halini çekmeye içim el vermedi :)
http://i1201.photobucket.com/albums/bb342/XooR/IMG_20140430_164702_zpssmsm8ply.jpg (http://s1201.photobucket.com/user/XooR/media/IMG_20140430_164702_zpssmsm8ply.jpg.html)
ben sana after- before olarak alkolle silecegim bagaj kapagini :D
ben sana after- before olarak alkolle silecegim bagaj kapagini :D
Ben şuan vodkayla siliyorum ram'i :D
Ben şuan vodkayla siliyorum ram'i :D
Vodka bizi acmiyor, paint cleaner olarak Absinth denemeyi dusunuyorum :D
canpower
03-05-2014, 21:38
bunuda aldırdınız bana ya ..:D
ontheair
09-05-2014, 11:05
Bunu uygulamadan önce sadece kil uygulaması yetiyor mu?
Uygulama klasik pasta gibi mi? Cilayı sünger ile yedir ve bez ile sil. Başka yapılması gereken bir şey var mı?
Uygulama sonrası yapmam gereken herhangi bir şey var mı?
Abi, ne ara ciziliyor bu araba? kilcallari sen yapiyorsun diye dusunmeye basladim:D
Ürünü burada gördükten sonra ben de almayı düşünüyorum ama sormak istediklerim var cevap veren olursa sevinirim.
-Ürünü kullandıktan sonra üzerine wax sürmeye gerek var mı yoksa zaten bu da mı bir çeşit wax?
-Uygulamadan önce mutlaka kil yapılmalı mı?
-AG SRP üzerine Auto Balm yapsak gereksiz kendimizi mi yormuş oluruz?
imprezaWRC
13-05-2014, 09:05
Ürünü burada gördükten sonra ben de almayı düşünüyorum ama sormak istediklerim var cevap veren olursa sevinirim.
-Ürünü kullandıktan sonra üzerine wax sürmeye gerek var mı yoksa zaten bu da mı bir çeşit wax?
-Uygulamadan önce mutlaka kil yapılmalı mı?
-AG SRP üzerine Auto Balm yapsak gereksiz kendimizi mi yormuş oluruz?
Yıkama+kil+bilt hamber+kaliteli bir wax (wax'ın içeriğinde temizleyici ve dolgu maddesi olmaması lazım)
SRP ile Bilt hamber birbirini silebilir. SRP varken Bilt Hamber'e gerek yok, bilt Hamber varken SRP'ye gerek yok.
bayerische_M52
13-05-2014, 09:39
Yıkama+kil+bilt hamber+kaliteli bir wax (wax'ın içeriğinde temizleyici ve dolgu maddesi olmaması lazım)
SRP ile Bilt hamber birbirini silebilir. SRP varken Bilt Hamber'e gerek yok, bilt Hamber varken SRP'ye gerek yok.
merak ediyordum hem soran arkadaşa hemde cevap veren arkadaşa tesekkurler
Peki bilt hamberin uzerine uygulayacagimiz wax selant mı olsa daha verim alırız yoksa dogal carnabua içerikli olsa daha verim alırız
Elimde collinite 476 collinite 915 fk1000p var hangisi uygulanmalı acaba
Cevap veren arkadaşlara peşinen tesekkurler..
ikisini de uygulayabilirsin fk1000 kötü koyuyor, öteki güzel kokuyor:D
ikisini de uygulayabilirsin fk1000 kötü koyuyor, öteki güzel kokuyor:D
Bilt Hamber 5 yaşındaki mature papağan boku gibi kokuyor :D
orhan_guney
13-05-2014, 11:31
kanka unuttun bizi :D
Bilt Hamber 5 yaşındaki mature papağan boku gibi kokuyor :D
poorboys black hole atıp üzerine autobalm olur mu abi ?
canpower
14-05-2014, 19:29
bunu bende merak ediyorum..
imprezaWRC
14-05-2014, 20:30
Sanırım kimin elinde ne ürün var ise tek tek yazmak gerekiyor.
Poorboys Black Hole ile Auto Balm kullanılırsa birbirlerini silebilirler.
Dolgulu ürün üzerine başka dolgulu ürün kullanılırsa ürünler birbirlerini silebilir.
Auto Balm üzerine temizleyici ve veya dolgu içeren ürün kullanırsanız yine yaptığınız işi heba etmiş olursunuz.
bikaç çeşit aldım yasinden merak ediyorum abi :) colli 476-815, poorboys, autobalm :) O zaman ilk işlem 2 kat autobalm atmak olacak. Bakalım sonuç nolur. Teşekkürler.
imprezaWRC
14-05-2014, 22:56
bikaç çeşit aldım yasinden merak ediyorum abi :) colli 476-815, poorboys, autobalm :) O zaman ilk işlem 2 kat autobalm atmak olacak. Bakalım sonuç nolur. Teşekkürler.
2 kat autobalm ?
Tek kat uygulamak yeterlidir. 2 kat uygulama, ürün israfından başka birşeye yaramaz.
canpower
18-05-2014, 19:12
offf ter geldi silecem die yav.. :D bütün arabaya uygulayıp bekleyip silmeyin :D tek parça uygula arkasından hemen silmeli arkadaş.. o nasıl bişidir yaa makinayla yapayım dedim silme işlemini nafile :D elle yardır babam yardır :D
Kurur ise silmesi zordur .
canpower
03-06-2014, 19:54
yaptım ama ömrünü merak ediyorum..:) nekadar sürer acaba?
Mert Safa
17-07-2014, 23:22
Yaa ben anlamadım gittiii :)
Elimde autobalm var 2 yerde deneme yaptım tık yok resmen hiç birşey fayda yok sadece yüzey kayganlasıyor hepsi o.. Acaba sürüşümde mi yanlışlık var ? Meg pedini daldırıp iyice yedirip kurumaya bırakıyorum ve mikrofiber bez ile siliyorum.
Sürenler, kullananlar var mı bir yanlışlık :)
Uygulanışı nasıl yapılıyor acaba ?
Emre Ekrem
03-11-2014, 10:47
Ürünü bu hafta sonu deneme fırsatım oldu, Chemical Guys Ufo Pad'i nemlendirerek uyguladım ve açıkçası beklediğim sonucu vermedi, çok çabuk kuruyor, uygulamayı ufak panellere yaparak hemen silmek gerekiyor, görsel olarak çizikleri çok kapatmadı. Muhtemelen yanlış uygulama yaptığımı düşünerek bir kaç uygulama seyrettim ve tekrar denedim, sonuç gene aynı oldu, auto glym srp veya pb bh gibi ürünler daha net sonuç veriyor diye düşünüyorum.
m.kaan46
05-04-2015, 22:31
kaliteli wax olarak şu diyebileceğiz ürün nedir? kil+ bilt hamber den önce ipa gerekli mi?
i-vtec07
06-04-2015, 07:37
kaliteli wax olarak şu diyebileceğiz ürün nedir? kil+ bilt hamber den önce ipa gerekli mi?
wax olarak soft99 fusso kulanabilirsin kardeşim .polisaj yapmıcaksın anladığım kadarıyla .ipa şart diğil o zaman ama kil den sonra bi kat ta ipa ile geçersen fena olmaz .
imprezaWRC
06-04-2015, 09:48
Kaliteli wax'tan kasıt şu; collinite, FK, auto finesse, soft99, dodo juice...vs gibi bilinen markaların ürünlerinden kesenize uygun olanını alıp kullanın :)
İpa farz değil ama 1 kere bez ile silersen fena da olmaz :)