Orijinalini görmek için tıklayınız : NewYork ve civarında parça alınabilecek shoplar?
ghibli06
07-09-2012, 13:53
arkadaşlar, hatun haftaya NY a gidiyor, geçen sefer gittiğinde sadece egsoz sargısı bulup getirebilmişti :) listenin kalanı Tshirtler ayakkabılarla doldurulmuş şekilde geldi yani benim hiç bir işime yaramadı :)
şimdi nokta atış yapmam lazım, şuraya git şunu al şeklinde, öyle ebay vs oraya git al otele gelsin yapamaz bırakır gelir parası ödenmiş malzemeleri :)
Advance Auto Parts: Car, Engine, Batteries, Brakes, Replacement, Performance & Accessories (http://shop.advanceautoparts.com/webapp/wcs/stores/servlet/home___)
geçen sefer buraya gitti ama sanal mağazada olanların nerdeyse hiç biri yoktu...
önerilerinizi bekliyorum, alınacaklar ise turbo timer, çeşitli göstergeler, enjektör vs :D
hatun öldürecek beni ama napalım :D
yeni tip wideband aldır hacı yok satıo.
ghibli06
07-09-2012, 13:57
kankam yerini söylesem gider alır ama geçen sefer ki gibi gecenin 3:30 unda hanzo bir orta amerikalıya laf anlatmaya çalışmak zor oluyor :)
abi meguiars ürünlerinden alsın bolcana
ghibli06
07-09-2012, 13:58
evet evet detailing malzemeleri aldırıcam zaten ama sıvı diye uçağa almazlık yaparlar mı?
aerosol olmadıkça alırlar kankam.
ghibli06
07-09-2012, 14:18
peki meguires nerden bulucaz orda?
Shadow_Dancer
07-09-2012, 14:24
evet evet detailing malzemeleri aldırıcam zaten ama sıvı diye uçağa almazlık yaparlar mı?
Kabin bagajında almazlar abi sıvı kısıtlaması var, ama uçak altına alacagı bagaja koyabilir.
Edit: Ayrıca ben Amerika içerisinde 3 farklı şehirde henüz meguairs satan yer göremedim, turtle wax felan marketlerde dahi var.
volume81
07-09-2012, 14:31
ebay'dan alın otel'in resepsiyon'una rica edin gelen paketleri sizin adınıza alsın uğraştırmayın sevgilinizi yoksa detailing yerine böyle bişey gelir :D
http://www.gazetekucukcekmece.com/images/haberler/makyaj_yapan_kadinlar_dikkat.jpg
ghibli06
07-09-2012, 14:54
ebay'dan alın otel'in resepsiyon'una rica edin gelen paketleri sizin adınıza alsın uğraştırmayın sevgilinizi yoksa detailing yerine böyle bişey gelir :D
http://www.gazetekucukcekmece.com/images/haberler/makyaj_yapan_kadinlar_dikkat.jpg
aynen zaten bunlar geliyor sonrasında :D
advance auto parts da buldum ben meguiers 2 tane de aldım listeye:
Buy Meguiar's Ultimate Syn Pol Liquid Wax G18216 at Advance Auto Parts (http://shop.advanceautoparts.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_Ultimate-Syn-Pol-Liquid-Wax-Meguiar's_10048722-P_N3302_T%7CGRP2074____)
Buy Meguiar's Show Car Glaze Polish (16 oz.) M0716 at Advance Auto Parts (http://shop.advanceautoparts.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_x_7110081-P_x_x)
turbo&quattro
07-09-2012, 15:42
Abi petboys, advance auto vs gibi yerlerde modifiye ile ilgili hicbirsey bulamazsiniz . Meguiars, turtle wax gibi detailing urunleri heryerde satiliyor. En ucuz alabileceginiz yer her zaman Walmart tir.
bagajda sorun olmuyor abi ben geldikten sonra öğrendim zencefilli gazoz getircektim ordan :)
ghibli06
07-09-2012, 16:19
Wallmart ta pek prof urun yok meguiers in da her urunu bulunmuyor. Advanced ise beni deli etmisti stokta gorunen urun magazada yok! Modifiye urunler Satan bir dukkan bulsam yollayip cozucem isimi :)
Bana sorarsaniz dukkana girsin ve telefonu gorevliye uzatsin siz aciklayin sorun sorusturun. :D
turbo&quattro
07-09-2012, 16:27
Ben istedigim tum meguiars urunlerini Walmarttan buluyorum ne kadar prof urunler tabiki bilmiyorum kendi capimda ugrastigim icin . Modifiye magazalari icin marka forumlarina bakinip private seller yada sponsor firma bulabilirsin . Ayrica Mustafa ( M_PROJECT ) ve Cagri ( Rebel ) NewYorktalar. Pm ile sorabilirsin.
Edit
herhangibir parca bulabilirsen bana gonderebilirsin esin geldiginde kargo yaparim yada o aralar Newyork ta olacaksam elden teslim ederim.
Shadow_Dancer
07-09-2012, 16:29
Ben istedigim tum meguiars urunlerini Walmarttan buluyorum ne kadar prof urunler tabiki bilmiyorum kendi capimda ugrastigim icin . Modifiye magazalari icin marka forumlarina bakinip private seller yada sponsor firma bulabilirsin . Ayrica Mustafa ( M_PROJECT ) ve Cagri ( Rebel ) NewYorktalar. Pm ile sorabilirsin.
Kanka wallmartta nasıl buluyon ya, turtle wax dışında bişe yok ki..
turbo&quattro
07-09-2012, 16:30
Kanka wallmartta nasıl buluyon ya, turtle wax dışında bişe yok ki..
Olm nerenle bakiyorsun tum walmartlarda satiliyor meguiars urunleri :)
ghibli06
07-09-2012, 16:45
Gecen sefer konusmustum Cagriyla Brooklyn civarlarinda yok demisti, o da soyledi abi sen al yolla bana ben getiririm diye AMA eBay mallarina guvenmem ne yazik ki...
Ben konusurum sen oraya git dedigimde en son sabaha karsi hic bir seyden anlamayan bir hanzoyla 2 saat konusup hic bir sey almadan cikartmistim hatunu disari :)
Arkadas ne vardi soyle isten gucten halden anlayan hatunlar olsaydi :)
turbo&quattro
07-09-2012, 16:55
hahah oyle bir hatun yok abi :) Nrde anlamayan anlamadigi gibi ona buna karisan var bizi bulur :)