Orijinalini görmek için tıklayınız : Şerefsiz köpeği tüfekle vurdu.
Bu sabah tüfek sesiyle uyandım. Yan sitede takılan aşıları belediye tarafından yapılmış, kısırlaştırılmış 2-3 tane köpek vardı. Geceleri gelen geçenlere havlıyor fakat ısırma vakaları yoktu. Kuru gürültü yani.
Hayvanoğlu hayvanın oğlu bu sabah köpeklerin tekini tüfekle vurdu. İlk ateş açtığında köpeğin kolundan ikincisinde ise kafasından vurdu. Ben camdan baktığımda ikici el ateşi etti. İlkinde uyandım çünkü. Bunu da sitenin güvenlik görevlisinin gözü önünde yaptı. Köpekcik kanlar içinde yığıldı haliyle. Can verişi hala gözümün önünde..
Yarım saat sonra jandarma falan geldi. Görgü şahitleri olayı anlatıyordu jandarmaya.
Asıl mesele bunu yapan buranın yerlisiymiş. Jandarmayla da güvenlik şirketiylede ahbapmış. Zaten güvenlikçi ben görmedim demiş. halbuki olay gözün önünde oldu ben şahidim.
bu adama ne yapılabilir? Kamu davası mı açılır? Jandarmayla da arası iyimiş. Ordan da birşey çıkmaz bence.
Konu için yardımlarını bekliyorum. Ne gerekiyorsa yapacağım bu şerefsiz haysiyetsiz adam için.
tolgapitbull
07-09-2012, 14:04
HAYSEV e söylemeniz yeterli onları gerekli şeyleri yaparlar hatta o şerefsize dava açmak için eylemler bile yaparlar
Siz şikayette bulunun jandarma hiç bir halt yiğemez anında devre dışı oluyor.
edit : burayada mail atmakta fayda var.
e-posta: haysevder@gmail.com
orhan_guney
07-09-2012, 14:05
yurt dışında olsa o tüfeği adama monte derler.
Yarım saat sonra jandarma falan geldi. Görgü şahitleri olayı anlatıyordu jandarmaya.
.
Siz şahitlik yapmadınız mı ?
Aşağıya inip yetkililere söylemedinizmi ben olanları gördüm diye?Üstelik yanlış anlamadıysam bunu yapan güvenlik değil sıradan bir vatandaş değilmi? O kullandığı silahın ruhsatı varmı?Ruhsatı olsa bile ne amaçla kullandı silahını? Üstüne gitseniz sürünür aslında.Yurtdışında en kral adam olsan bi köpeği öldür bak kaç sene çürüyosun hapishanede.Bir daha bırak öldürmeyi köpek demeye tövbe eder.Ama güzel ülkemizde yetkili,memur tanıdığın olunca senden kralı olmuyor.
Evet jandarma kamu davası açmış. Tutanak tutulmuş.
Şahitlik yapmaya fırsat kalmadı çünkü sabah jandarmanın yanında 20 kişi vardı. Sitedeki arkadaşlar bunu yapan o.ç nin kimliğinin tespit edildiğini ve gerekli tüm yasal işlemlerin yapılacağını söyledi.
Jandarmaya şikayette ilgilenmiyorsa Alay'a şikayet ettiğinde onların üstü halleder bence. Ayrıca sesini duyurabilirsen daha iyi olur
bugun köpeğe sıkıp alışkanlık edinen yarın insanada sıkar.
YavuzNaz
07-09-2012, 14:58
Yapılan iş daha hayvanca bir durum, tasvip etmiyorum ama buna nasıl bir önlem alınır bilemiyorum varsa bir yol gösterin, Bizim mahallede aynı dertten müzdarip, eşim sokakta yanlız yürüyemiyor bir misafir gelse kapıya kadar kovalıyorlar, üstelik bunlar belediye tarafından aşılanan kısırlaştırılan köpekler, şimdi bir şey sormak istiyorum ben bu hayvanlar rahat etsin diye evime hergün kaçarcasına girmek zorundamıyım.? evime misafir gelmez oldu nedir bunun yolu yordamı belediye gelip almıyor bu hayvancağızları, peki biz ne yapacağız.?
Patisever
07-09-2012, 14:58
keske benle karsılassam böyle birşeyle daha önceki gibi olurdu kıramadınmı agzını burnunu
her gün tekme tokat dövün hemde 15 20 kişi..görsün adaletsizlik nasıl oluyor o.ç.
Yapılan iş daha hayvanca bir durum, tasvip etmiyorum ama buna nasıl bir önlem alınır bilemiyorum varsa bir yol gösterin, Bizim mahallede aynı dertten müzdarip, eşim sokakta yanlız yürüyemiyor bir misafir gelse kapıya kadar kovalıyorlar, üstelik bunlar belediye tarafından aşılanan kısırlaştırılan köpekler, şimdi bir şey sormak istiyorum ben bu hayvanlar rahat etsin diye evime hergün kaçarcasına girmek zorundamıyım.? evime misafir gelmez oldu nedir bunun yolu yordamı belediye gelip almıyor bu hayvancağızları, peki biz ne yapacağız.?
Öldürmek en son yol hatta yol bile değil :(
Belediyeyi şikayet etme şansınız varmı bilmiyorum ama bence bir yerlere sesiniz duyurun. Sonuçta onlarında yaşama hakkı var ama sizide zor durumda bırakıyor :(
YavuzNaz
07-09-2012, 15:22
Kimsenin herhangi birşeye can verebilme meziyeti olmadığı gibi, o canı da almaya hakkı yoktur. Hayvan doğası gereği zaten başı boş yaşıyor sokak hayvanı işte ama huzur kalmadı.
Kimsenin herhangi birşeye can verebilme meziyeti olmadığı gibi, o canı da almaya hakkı yoktur. Hayvan doğası gereği zaten başı boş yaşıyor sokak hayvanı işte ama huzur kalmadı.
Aynen. sıkıntınızıda anlıyorum ufakken bahçeköy'de yaşarken bir çok yolda gidemiyordum köpeklerden :(
Hayvan insana saldırdığında uyutuluyor.Peki insan yaptığında?
inşallah o hayvanın kanı yerde kalmaz
barkinakgul
07-09-2012, 15:35
sen kimsin ki bi canlıya kıyıyorsun ya yazık böyle insanlara ne yapsan az umarım gereken cezayı alır
O köpeği vuran ne kadar suçluysa o köpeği oraya bırakan ondan daha suçlu
Murat Özcan
07-09-2012, 15:38
Nasılda eli o tetiğe gidiyor anlamıyorum hayvan kim bilir nasıl inlemiştir
_muhaRRem
07-09-2012, 15:42
Bu sabah tüfek sesiyle uyandım. Yan sitede takılan aşıları belediye tarafından yapılmış, kısırlaştırılmış 2-3 tane köpek vardı. Geceleri gelen geçenlere havlıyor fakat ısırma vakaları yoktu. Kuru gürültü yani.
Hayvanoğlu hayvanın oğlu bu sabah köpeklerin tekini tüfekle vurdu. İlk ateş açtığında köpeğin kolundan ikincisinde ise kafasından vurdu. Ben camdan baktığımda ikici el ateşi etti. İlkinde uyandım çünkü. Bunu da sitenin güvenlik görevlisinin gözü önünde yaptı. Köpekcik kanlar içinde yığıldı haliyle. Can verişi hala gözümün önünde..
Asıl mesele bunu yapan buranın yerlisiymiş. Jandarmayla da güvenlik şirketiylede ahbapmış. Zaten güvenlikçi ben görmedim demiş. halbuki olay gözün önünde oldu ben şahidim.
bu adama ne yapılabilir? Kamu davası mı açılır? Jandarmayla da arası iyimiş. Ordan da birşey çıkmaz bence.
Konu için yardımlarını bekliyorum. Ne gerekiyorsa yapacağım bu şerefsiz haysiyetsiz adam için.
camdan izleyeceğine jandarmanın yanına gitseydin şahit olsaydın veya vuran aadama birşeyler yapsaydın ..
camdan izleyeceğine jandarmanın yanına gitseydin şahit olsaydın veya vuran aadama birşeyler yapsaydın ..
Vuran adam zaten kaçtı.
Camdan izledim çünkü işe gitmek için yola çıkmam gerekiyordu. Zaten jandarma hemen geldi ve tüm mahalle orada gitmişti bile.
Bizim güvenlikten öğrendiğim kadarıyla 16 kişi şikayetçi olmuş o kişiden. Oturduğu siteden attırmak için de gerekli işlemlere başlayacaklarmış.
Patisever
08-09-2012, 11:34
köpek siyah beyazmı
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=464012446964857&set=a.464012440298191.111407.100000683161830&type=1&theater
bumu
yigitblr
08-09-2012, 11:39
köpek siyah beyazmı
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=464012446964857&set=a.464012440298191.111407.100000683161830&type=1&theater
bumu
facebook yorumlarından anlaşıldığı üzere aynı köpek
Patisever
08-09-2012, 11:41
facebook yorumlarından anlaşıldığı üzere aynı köpek
yorumlar bizi aynı yere götürmeye bilir cok yerde neler oluyor bilinmiyor bak sana örnek
böyle p.. peşindeyiz dün izmir belediye baskanı ile sert konusma yasadık inan neler oluyor inanamazsın insanoğlu warya cok şerefsiz bir mahluk ( saygın olanları ayırıyorum )
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=358196344259740&set=a.358196307593077.83809.100002081330032&type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151080453623609&set=a.431672128608.194563.829003608&type=1&theater
bak su işe köpeğin sarılmasına bak son yolculuğunda
Memleketde o kadar entresan işler oluyorki,duygularımı kaybetmek üzereyim ...
Cezasız kalmaz o şerefsizin evladı .
HondatugraL
08-09-2012, 11:46
nekadar oç var memlekette ya boylelerıni içeri atmıcan herşey serbest dıye ceza verıp sokağa atıcan ağız burun dalcaklar akıllancaklar obur tarafta odunun eksık olmasın inşallah
Patisever
08-09-2012, 11:49
bir gün haber olacağım zaten katil oldu diye tvlerde olabilidiğnce kosturuyoruz daha geçen aksam tekme yiyen köpek aldık bir bahceden oyle kalakalmış çarezice yatıyordu adamı bulamadım bütün mahalleyi ayaga kaldırdım cıkmadı kah.. evladı sadakası warmıs ki çıkmadı şimdi iyi köpek geziyor
Evet ilk linkteki köpekti öldürülen.
Patisever
08-09-2012, 11:53
böyle bir durumla geçenlerde karsılaştık maltepede 4 belediye görevlisini yakaladık abi küpe takacaz dediler bekledim gittim baktım doğru bıraktılar küpeleyip yarın öbür gün böyle piçler görürsem son halini burda yayınlayacağım fotograflayıp ibret olsun diye o linkteki ölen köpek için o delikanlılık yapan piçede söyleyin ortalıkda gezmesin ben gibi başkalarıda war kaldıkı o ite y6asal işlem baslatmak için uğraşıyorlar
Yiğit G.
08-09-2012, 16:25
Birşey yapmıcaksın o hayvanlar nasıl insanlar arasında zulum gorup yasamaya calısıyorlarsa sende o mahallede yasamaya calısıcaksın.Hayvanlar dunyada bizden once varlardı eger 2 canlıdan hangisi dunyayı hak ediyor dersen hayvanlardır.Hayvanların insanlara hırlaması havlamasıda daha once insan turunden eziyet gordugunden dolayıdır.Çok güzel bir laf vardır "Bir mahallenin köpekleri eğer sizden kaçmıyorsa, o mahallede oturun çünkü komşularınız iyi insanlardır!.." demekki iyi bir mahalle değilmiş orası köpekler etkiye tepkidir cunku onlara ne verirsen onlar sana 10 katını verir..
Yiğit G.
08-09-2012, 16:31
kurbanı oldugumun güzelliğine masumluguna bak.. Bu köpegi vurmuş... İnşallah cocuklarının gözü onunde seni vururlar... Yada inş senin çok sevdiğin biri aynı sonla tanışır.. Sırf bu tipler yüzünden çok sevsemde tüfek vs almıyorum insanın basını belaya sokarlar..
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/546433_464012446964857_144816414_n.jpg
Beni de ısırdı sahipli başı boş köpekler.. Ama hayvanın ne suçu var dedim, hatta suçu kendimde bile buldum dedim ne bakıyorsun hayvana ters ters diye.. Ne diyeyim ya..
Bu eylemi yapan 'insan' ile öldürülen 'hayvan'ı yan yana koysalar hayvanı seçerim..
Patisever
08-09-2012, 17:23
oBsbFgkCFuo
hangisi allahsız nasılda verileni yiyorlar sevildiğini zannedip