Orijinalini görmek için tıklayınız : Mythos Burada...
Selam arkadaşlar. Aranızda tanıyanlar vardır ama ben gene de kendimi tanıtayım, o kadar kaba deiliz :)
Adım Alperen, Manisalıyım, İzmirde ikamet ediyorum. Mesleğimi sorarsanız inşaatlarda çalışıyorum :D Hobilerim arasında harç karmak, tuğla örmek, mala vurmak bulunur... (Ayrıca her türlü inşaat işleriniz itina ile yapılır) :D
Şaka bi yana Forumunuz çok güzel, aranızda bulunmaktan mutluyum, forumcu arkadaşlara başarılar dilerim ;)
Ve Aleyküm Selaaam Alperen'im Mythos'um :)
punto_multijet
16-03-2008, 10:47
Alperenim hoşgeldin. ;)
Sportivo
16-03-2008, 10:47
bi sen eksiktin :D
torrento
16-03-2008, 12:33
aramıza hoşgeldin Alperen
hoşgeldin keyifli forumlar
Aman aman kimleri görüyorum :)
Kardesim hosgeldin, askerde ziyaretime gelen tek adamdır kendisi, hakkı ödenmez ;)
DaRkNeSs-
16-03-2008, 18:14
hoşgeldin alperen ;) güzel bi yer burası haklısın :)
bu arada hobilerin kısmını bi ince düzeltsen iyi olur yanlış anlaşılmaya çok müsait puhahaha :D:D:D
bu arada yavuz abi askerliğin sırasında ben çalışıodum gelemedim yanına bi türlü ama selam yollamıştım alperenle iletmedi mi yoksam :S
Ve Aleyküm Selaaam Alperen'im Mythos'um :)
sen yaşıon mu ülen nerelerdesin? özlettin kendini valla...
bi sen eksiktin
sana mı sorceedim :D
Aman aman kimleri görüyorum
Kardesim hosgeldin, askerde ziyaretime gelen tek adamdır kendisi, hakkı ödenmez
vuaay Yavuz bey saolasın da senin o yeşilli halini hiç unutamıyom bea :D
hoşgeldin alperen güzel bi yer burası haklısın
bu arada hobilerin kısmını bi ince düzeltsen iyi olur yanlış anlaşılmaya çok müsait puhahaha
ne yanlış anlaşılcam olm, mütayit adamız elbette inşaatlarda çalışacas :D
Bu arada Hoşgeldin mesajı yazan diğer tüm arkadaşlarada tüm içtenliğimle teşekkürler, aranızda olmak güzel... ;)
İkizim,yöneticisi veya üyesi oldugun her foruma kattığın gibi bu foruma da bilgin,hoşgörün ve iyi niyetinle bişeyler katacağından eminim.HOŞGELDİN.
İkizim,yöneticisi veya üyesi oldugun her foruma kattığın gibi bu foruma da bilgin,hoşgörün ve iyi niyetinle bişeyler katacağından eminim.HOŞGELDİN.
eyvallah ikizim, sen bi tanesin :icon_tup:
İnsaatta amelelik yapar sonra pandaya biner ne is cözemedim :D
ne ikizi yaw nokta ile virgül :D sünüz
hoşgeldin alperen
Sportivo
17-03-2008, 10:39
alperenim hobilerini eksik yazmışın ama :D
alperenim hoşgeldin,sefalar getirdin
hoşgeldin, aktif ve keyifli forumlar.....
İnsaatta amelelik yapar sonra pandaya biner ne is cözemedim :D
Pandaya kardeş el koydu artık marea ile idare ediyos naapalım :D Yövmiye benzine gidiyo şerefsizim :D
Yau herkesler de burdaymış, hoşbulduk tekrar tekrar :)