Orijinalini görmek için tıklayınız : astra g 1,6 16v-mantzel power box tan sonra hangi chip?
arkadaşlar mantzel in powerbox ını yaptık.hangi chipi yapsak bizim için daha performanslı olur.
VeNoM_35
16-03-2008, 13:13
wimmer hakkında hep iyi sözler duyuyoruz, wimmer olabilir.
opel dedin mi bence Vmax. Hakan daha iyi yardımcı olacaktır. Vmax ı da araştır...
hayırlı olsun oncelikle bende 1 sene oldu mantzel takalı bi chip yapamadım programı mantzele gore yazılmıs chip yaptırmak gerekiyor
valla ben de mantzele göre yazılacak die biliorum ama nasıl olcak bilemiorum.mantzel + chip in 30 hp lerde verdiğini duymuştum.bu rakamı yakalayabilirmiyiz acaba?
30 iyi bir yazılımla alınabilir bir guc suanda zaten 3-4 vites cok iyi gidiyordur
3 ve 4 gerçekten iyi.zaten araç 3 ve 4 de kaybediodu.onlar baya güçlendi.
Sheyhzade
18-03-2008, 08:48
ne kadar bu powerbox ? yapalım bizde :D
ne kadar bu powerbox ? yapalım bizde :D
valla en son araştırdığımda mantzelden kalıp alınarak yapılan dökümler 400-500 ytl civarıydı,,,orjinaller ise 750-800ytl civarıydı........bu arada bulabildiniz mi mantzele uygun bi yazılım ????
orjinallerinin fiyatlarına www.mantzel.de den bakabilirsiniz.tabi almanya fiyatları.dökümlerin piyasası değişiyor.
mantzel için yazılım bulduk birkaç tane ama fiyat araştırması yapıyoruz.
tekliflere açığız :D
Sheyhzade
01-04-2008, 13:01
teşekkürler ;)
lexmaul en iyi sei grup n serisi olsun
hayırlı olsun oncelikle bende 1 sene oldu mantzel takalı bi chip yapamadım programı mantzele gore yazılmıs chip yaptırmak gerekiyor
arıza ışığın yüksek devirlerde yanıyor mu peki.
yoo arıza ısıgı bazen 3. viteste sabit giderken yakıyor oda egr yi ipt. ettigimden kaynaklanıyor sanırsam ama kapatıp acınca sonuyor
egeturbo
03-04-2008, 08:15
Wimmer-Rst Chip Tuning derim Ana merkez yani distrübütörü Bülent Rayman Torque Tuning Eğer yaptırcaksan Ege Turbo Arda dersen sana yardımcı olurlar.
yoo arıza ısıgı bazen 3. viteste sabit giderken yakıyor oda egr yi ipt. ettigimden kaynaklanıyor sanırsam ama kapatıp acınca sonuyor
bende de 6000-6500 lere birden yüklendiğimde yanıyor.egr takılı bende.ama kontağı açıp kapatınca geçiyor.egr satırını sildirince geçer dediler böle bi şey var mı ki.nasıl yapılır birde.bir zarar teşkil eder mi birde
ege turbo çok teşekkürler.