Orijinalini görmek için tıklayınız : Tekno marketler çıldırdı
Günde 40 a yakın farklı farklı numaralardan mesajlar geliyor yok mediamarket gold bilgisayar ivir zivir vs sizlerede yolluyorlarmi mesaj ? ve bunu nasıl iptal edebilirim ?
Skyhawk34
07-09-2012, 16:48
turkcelle gideceksin ve kampanya msjlarına kapatacaksın telefonu abi :)
Banada elektroworld bir turkcell numarasından atıyordu , geri mesaj attım kesildi :D
abi en büyük numarayı alışveriş yaparken uyutuyorlar
-Beyefendi fatura için telefon alabilirmiyim?
Sende mışıl mışıl veriyosun tabi.Virüs gibi yayılyo hiç biryerden gelmiyodu geçen bi giyim mağazasına gittim ölümüne yağıyor şu an
junk mail gibi engellemenin tek yolu hattı kapatmak :)
şaka bir yana bu işin en büyük nedeni operatörün kendisi, ben turkcell den vodafone a geçtim sms ler bıçak gibi kesildi :)
junk mail gibi engellemenin tek yolu hattı kapatmak :)
şaka bir yana bu işin en büyük nedeni operatörün kendisi, ben turkcell den vodafone a geçtim sms ler bıçak gibi kesildi :)
Aynı numara ile mi yani ?
eger turkcell kullanıyorsan ınternetten gırıp bırıysel kullanıcı ayarlarından kendın de kapataılırsın, nerden msj gelsın nerden gelmesın vs. hepsını ayarlayabılıyorsun
Aynı numara ile mi yani ?
aynen, numara taşıdım.
Teknomarketleri geçtim, Aveanın kendi gönderdiği mesajlardan ve aramalardan daraldım iyice. :D
Aynen Turkcell kullanıyorum yoldayim su an bı abone merkezine ugrucam bakalım :)
hepsiburada da foto makinada kampanya varmıs
arkadas insan birisinden msj bekleyince ve calan zil sesinden sonra telefonu acıp bole bktan kampanya msjlarını görünce daha bi fazla cıldırıo
bende çok sıkıntılıyım ya bu sıra, canı sıkılan arıyor mesaj atıyor :S Bu nedir arkadaş ya. Telefon çalıyor açıyorum dsmart,bi açıyorum anket,bi açıyorum türknet, bi açıyorum smile adsl vsvs. Hepsine çemkirdim en sonunda aramayın diye :S Hele dsmart günde 3-4 defa arıyor :S Mesajlarda cabası her firma msj atıyor sürekli cart curt :S Acaip kızdım bi yolu olmalı bunlardan kurtulmanın.
Yiğit G.
07-09-2012, 17:32
millete teknosadan plazma gelir muzik seti mesajı gelir lan benimkide annemin eski hattı paso bellona dan bilmem e takımı indirimi , güral porselenden bilmemne seti , tefalden bilmemne makinası mk... son zamanlarda dominos dan mesaj geliyor paso birde dsmart son 1 haftada 20 kere aradılar bilgilendirmek amacı ile en son erkek cıktı kufur ettim.hergun gunde 3 defa telefon geliyor dsmart kampayaları hakkında bilgilendirelimi diye.. dun uydusundan girdim alıcısından cıktım sovdum kapadım daha aramadılar bakalım
Konu dışında olucak kusura bakmayın ama eskiden internetten mesaj atınca bedavaydı hala geçerlimi şimdi girdim bireysel kullanıcıya mesaj attım birine kontör gitti bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Bad-Fast
07-09-2012, 18:14
şikayetvar a şikayet ilanı verebilirsin bende kesildi bir kaç yer ..
şimdi girip konrol ettim evet mesajlar engellenebiliyor turkcell web sitesinden ancak şöylede bir durum var....
şimdi ben sağa sola kargo yollarken yada biri bana kargo gönderirken sms ile bilgilendirme alıyorum, engelleme yaptığım zaman bu önemli mesajlarda engellenmiş olacak :/
İbrahim33
07-09-2012, 20:12
Bana günde 2-3 kez geliyor Dominos pizza'dan , arayıp en son yeter kardeşim atmayın şu mesajı diyeceğim :)