Orijinalini görmek için tıklayınız : polo debriyaj yardım
merhaba arkadaşlar arkadaşımın 2.el yeni aldığı polo 16tdı 2011 manuel aracında debriaj kavrama yeri çok yukarda bununla ilgili bir ayarlama yapılabiliyormu.. yapılıyorsa istanbulda önereceğiniz uygun fiyata neresi var ?
Sanayiye gidip sorduğunda artık eskisi gibi tel sıkımı yapılmıyor denmiş.. bu durumla ilgili bilgisi olanlar yazarsa sevinirim araç 30.000 km de herhangi bir debriaj bitimi yoktur...Teşekkürler
İlk olarak aracınız hayırlı olsun
Yeni araçlarımızın hiç birisinde debriyajda ayar yok maalesef. Yani yapabileceğiniz bir işlem yok.
kemal_koker
08-09-2012, 08:06
polodan önce ki aracınız neydi bilmiyorum ama ben jettadan polo ya geçtiğim için pek bir değişim hissetmemiştim ama cliodan jettaya geçtiğim de çığır aşmıştım :D
alışır arkadaşınız 6R candır :)
Ayarlama yapılamama sebebi nedir?
slowmotion
08-09-2012, 12:02
Ayarlama yapılamama sebebi nedir?
hidrolik debriyajdan dolayı. kendi ayarlıyor kavramayı. tel olmadığı içinde ayarlama yapamıyorsunuz
kemal_koker
08-09-2012, 13:33
benzinli 6R da sürdüm dizel de sürdüm 1.2 1.2 tdi 1.4 1.6 tdi sürdüm arkadaşınızın ilk aracı mı o kadar tuhaflık yok yani pammık gibi debriyaj :D
2.el aldığınız aracın debriyajı bitmiş olmasın ?
Sağolun ilginiz için teşekkür ederim
İbrahim33
12-09-2012, 14:20
Vw'lerin debrijatı çok tatlı olmasada iyidir , idare eder yani...Reno'larınki çok berbat , acayip yukarıda kavrıyor...