PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Taylan için uygun kemik iliği arıyoruz!!!

XoR
07-09-2012, 18:42
Tekrar yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar,

16 yaşında ki LENFOMA (t hücreli hepatosplenik gamma delta lenfoma-nadir bir lenfoma tipi) ve LÖSEMİ hastası Kuzenim (hanımın kuzeni) Taylan için çok acil kemik iliği nakli gerekmektedir.

Sizlerde bir tüp kan vererek arayışımıza destek olabilirsiniz. Taylan Gazi Üniversitesi Hastanesi 15. katta "Lösemi Servisi" nde yatmaktadır.

Annesi, Canan Çiftçi' nin telefon numarası: 0 538 865 44 92

Ankara’dan ilik donörü olmak isteyenler: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, İbni Sina Hastanesi, Akrabalık Dışı Kemik İliği ve Kordon Kanı Bankası Tel: (312) 508 24 44. (1.Kat - İç Hastalıkları Polikliniği, Kapı No:13)

İstanbul’dan ilik donörü olmak isteyenler: Çapa Tıp Fakültesi İlik ve Doku Nakli Merkezi

İzmir’den ilik donörü olmak isteyenler: Ege Üniversitesi Kan Merkezi irtibat no: (232) 390 40 29 ' a başvurabilirler.

Lütfen ulaşabileceğiniz herkese iletin, destekleriniz için şimdiden teşekkürler.

Ankara Gazi Hastanesinde yatan Taylan Çiftçi için ilik kan örneği vermek istiyorum demeniz yeterli.

Koray

Taylan için kemik iliği arıyoruz: Taylan için bir tüp kan (http://taylanicin.blogspot.ro/2012/05/taylan-icin-bir-tup-kan.html)

Hastanelerle konuştum. Malesef muhattap bulamadım doğru düzgün sallayan olmadı. İzmir'den P.tesi sabah 9'da tekrar arayın yanıtını alabildim sadece biz nöbetçiyiz dediler. Pazartesi tekrar arıycam hepsini.

oxygen
07-09-2012, 18:45
patron gidelim birlikte, ben veriyim kan. bakarsın tutar.

XoR
07-09-2012, 18:48
patron gidelim birlikte, ben veriyim kan. bakarsın tutar.

Kardeşim süper olur, loto gibi birşey malesef kiminki tutacağı belli olmuyor. Bu tarafa geçişin ne zamansa birlikte gidelim.

Emrecan-R
07-09-2012, 18:53
inşallah bulunur ilik

Onamdar
07-09-2012, 18:53
Abi cok gecmis olsun cok gencmis. Kan vermek icin alkol filan almamis olmak gerekiyomu

kelalper
07-09-2012, 18:55
Koray şartlar ne normalde benim kanımı kabul etmiyorlar ama ilik nakli farklıdır heralde. Şartlara bakıp haber versene. Ptesi gidip veriim.

XoR
07-09-2012, 18:56
Abi cok gecmis olsun cok gencmis. Kan vermek icin alkol filan almamis olmak gerekiyomu

Teşekkür ederim malesef çok genç,

Alkol ile bi sıkıntı yok sadece ilik uyumuna bakıyorlar kan örneğinden.

XoR
07-09-2012, 18:56
Koray şartlar ne normalde benim kanımı kabul etmiyorlar ama ilik nakli farklıdır heralde. Şartlara bakıp haber versene. Ptesi gidip veriim.

Teşekkür ederim kankacım şartları öğrenip bilgi vericem sana.

Onamdar
07-09-2012, 18:59
Teşekkür ederim malesef çok genç,

Alkol ile bi sıkıntı yok sadece ilik uyumuna bakıyorlar kan örneğinden.

Yarin acikogretim sinavi var ege uni.ye yakin olucam 2 sinav arasi gider veririm ekstra bisey soylemek gerekiyomu sizin kuzeniniz icin oldugunu belirtmek icin. Bide yarin acik olurmu o servis yoksa hafta icimi gitmek lazim

XoR
07-09-2012, 19:00
Yarin acikogretim sinavi var ege uni.ye yakin olucam 2 sinav arasi gider veririm ekstra bisey soylemek gerekiyomu sizin kuzeniniz icin oldugunu belirtmek icin. Bide yarin acik olurmu o servis yoksa hafta icimi gitmek lazim

Gündüz açık olacağını düşünüyorum. Şimdi annesiyle konuşup detay yazıcam

cem06
07-09-2012, 19:02
koray abi allah acil sifalar versin. haploidentik nakil dedikleri bi olay daha var. anne veya babadan kok hucre alıp cogaltıp onu veriyorlar.

XoR
Ankara Gazi Hastanesinde yatan Taylan Çiftçi için ilik kan örneği vermek istiyorum demeniz yeterli.

arfy
hastalık alkol sigara vs genel bilgi alabilirsek iyi olur ... astım migren vs vs bişeyler var da bende kaş yapalım derken göz çıkarmak istemeyiz... kardeşimizide allah şifa versin

XoR
07-09-2012, 19:03
koray abi allah acil sifalar versin. haploidentik nakil dedikleri bi olay daha var. anne veya babadan kok hucre alıp cogaltıp onu veriyorlar.

Cem teşekkür ederim. Bilgiyi aileye ileticem.

EfeTopcu
07-09-2012, 19:03
Abi Allah yardımcınız olsun, umarım en kısa zamanda bulursunuz kardeşimiz de sağlığına kavuşur.

XoR
07-09-2012, 19:05
hastalık alkol sigara vs genel bilgi alabilirsek iyi olur ... astım migren vs vs bişeyler var da bende kaş yapalım derken göz çıkarmak istemeyiz... kardeşimizide allah şifa versin

Sadece ilik uyumuna bakacaklar o yüzden bunlar problem değil.

63owen63
07-09-2012, 19:12
Osmaniyeden yapabilecegim bir şey var mı ?

Alkol sigara vs kullanmıyorum.

XoR
07-09-2012, 19:13
Osmaniyeden yapabilecegim bir şey var mı ?

Alkol sigara vs kullanmıyorum.

Bunuda sorup pm atıcam, teşekkür ederim ilgine :)

turbo&quattro
07-09-2012, 19:16
Koray facebooktan forumun linkini vermissin ama herkes gorebiliyormu ? Link vermek yerine 2-3 paragraflik birsey yazilsa ve direkt profile de paylasilsa ? Sadece oneri . Oyle yada boyle paylasacagim. Cok gecmis olsun umarim kardesimiz en kisa zamanda sagligina kavusur.

morgy_drag
07-09-2012, 19:25
normal kan verme gibimi sartlari nedir?bende detay alabilirmiyim koray.normalde kanim bir ise yaramiyor ama ilik olayi farklidir sanirim..

gokselaltinok
07-09-2012, 19:25
Abi saat kaçla kaç arası çapa da örnek verebiliyoruz

XoR
07-09-2012, 19:38
Koray facebooktan forumun linkini vermissin ama herkes gorebiliyormu ? Link vermek yerine 2-3 paragraflik birsey yazilsa ve direkt profile de paylasilsa ? Sadece oneri . Oyle yada boyle paylasacagim. Cok gecmis olsun umarim kardesimiz en kisa zamanda sagligina kavusur.

Forum okunabiliyor dışardan o yüzden sıkıntı yok. Blog sayfasınıda paylaştım o daha etkili olur paylaşımda

normal kan verme gibimi sartlari nedir?bende detay alabilirmiyim koray.normalde kanim bir ise yaramiyor ama ilik olayi farklidir sanirim..

Feyyazım bir tüp kan alıp test ediyorlar sadece.

Abi saat kaçla kaç arası çapa da örnek verebiliyoruz

Yarın hepsini tek tek arayıp saatleri yazıcam konuya. Şuanda arasam muhatap bulamayacağımı düşünüyorum.

yusufbatırel
07-09-2012, 19:40
koray bende seve seve gıderım kardesım sıgara kulllanıyorum alkolum yok

mmustu
07-09-2012, 19:42
geçen gün hilmiylede bu konuyu konuşuyoduk

operasyon kimsenin gözünü korkutacak birşey değilmiş arkadaşlar 2 yöntemi varmış ve kesinlikle diş çektirmekten farkı yok operasyonal olanın

korayım birlikte gideceksek bende bi kan veririm

Low-Rider
07-09-2012, 19:44
Toplaşalım gidelim hep beraber, inşallah bulunur en kısa sürede

XoR
07-09-2012, 19:50
koray bende seve seve gıderım kardesım sıgara kulllanıyorum alkolum yok

Allah razı olsun Yusuf abim. Yolunuz Çapaya düşerse konu aklınızda olsun

geçen gün hilmiylede bu konuyu konuşuyoduk

operasyon kimsenin gözünü korkutacak birşey değilmiş arkadaşlar 2 yöntemi varmış ve kesinlikle diş çektirmekten farkı yok operasyonal olanın

korayım birlikte gideceksek bende bi kan veririm

Kanka yarın gideceğimiz günü belirleriz Furkanda

Toplaşalım gidelim hep beraber, inşallah bulunur en kısa sürede

H.içi iş çıkışı olabilir kardeşim. Bizim tayfa için yarın gidiş günü belirleyip hepinize mesaj atıcam face'den.

yusufbatırel
07-09-2012, 19:51
abi yolumuz duserse degıl bı kardesımıze faydamız dokunursa ne mutlu bana yarın gıderım ılk ısım yanlız cumartesı kan testı yapıyolarmı onu bı ogren

XoR
07-09-2012, 19:57
abi yolumuz duserse degıl bı kardesımıze faydamız dokunursa ne mutlu bana yarın gıderım ılk ısım yanlız cumartesı kan testı yapıyolarmı onu bı ogren

Sabahtan konuşucam birimlerle konuya yazıcam abi okur öyle gidersin

Fırtına_siR
07-09-2012, 23:29
Abim Eskişehir İçin Verebileceğim biyer varmıdır eğer eskişehir için varsa ulaşırsan hemen gidip vermek istiyorum

Volkann
07-09-2012, 23:45
Sakarya için verebilceğimiz bir yer varsa bende yardım etmek isterim. alkol sigara yok.

BüLenT GöReN
07-09-2012, 23:51
bursadan verebileceğimiz bi yer varsa onuda yazarsanız eğer bende gidip kan verebilirim bakarsın tutar bu arada alkol uzun zamandır yok sigara var bişey fark ettiriyormu sigara olayı

ASC
08-09-2012, 00:44
Allah acil şifa versin yarın bizimde ne olacağımız belli değil inşallah faydamız olur yarın bende gidip veririm kanımı

xenishere
08-09-2012, 00:48
en yakın hastaneye gidip versek o örnekler bir database de toplanıp ihtiyacı olana verilemiyor mu

ef186
08-09-2012, 00:51
benim tansyon sebebi ile kan vermek istedigimde kan almadilar gecenlerde bir engel degilse seve seve gelirim bende insallah en kisa zamanda arayis son bulur nakil yapilicak kisi bulunur Korayim ...

Berkan
08-09-2012, 01:22
benim tansyon sebebi ile kan vermek istedigimde kan almadilar gecenlerde bir engel degilse seve seve gelirim bende insallah en kisa zamanda arayis son bulur nakil yapilicak kisi bulunur Korayim ...

banada askerde oldu düşük diye almadılar sorun değil topluda gidilecekse gelirim bende seve seve

PROMINENT
08-09-2012, 01:49
çok geçmiş olsun umarım bulunur.

doush
08-09-2012, 02:17
Abi Adana'dan bir şey yapamıyor muyuz?

Murat Özcan
08-09-2012, 02:40
Allah açil şifalar versin elimizeden bir şey gelirse yapmaya hazırız

stlegal
08-09-2012, 06:03
Kanka benide al yonlendir veririim ne lazimsa

XoR
08-09-2012, 09:15
Abim Eskişehir İçin Verebileceğim biyer varmıdır eğer eskişehir için varsa ulaşırsan hemen gidip vermek istiyorum

Şuanda bu 3 şehri vermişler sadece, teşekkür ederim.

Sakarya için verebilceğimiz bir yer varsa bende yardım etmek isterim. alkol sigara yok.

bursadan verebileceğimiz bi yer varsa onuda yazarsanız eğer bende gidip kan verebilirim bakarsın tutar bu arada alkol uzun zamandır yok sigara var bişey fark ettiriyormu sigara olayı

Teşekkür ederim diğer iller için haber gelecek.

Allah acil şifa versin yarın bizimde ne olacağımız belli değil inşallah faydamız olur yarın bende gidip veririm kanımı

Allah razı olsun.

en yakın hastaneye gidip versek o örnekler bir database de toplanıp ihtiyacı olana verilemiyor mu

Yok sadece vermiş olduğum hastaneler geçerli.

Teşekkür ederim Buğra

banada askerde oldu düşük diye almadılar sorun değil topluda gidilecekse gelirim bende seve seve

Bugün ayar vericem o konuya

çok geçmiş olsun umarım bulunur.

Teşekkürler Kaya

Abi Adana'dan bir şey yapamıyor muyuz?

Kardeşim saol şuanda bu 3 şehir

Allah açil şifalar versin elimizeden bir şey gelirse yapmaya hazırız

Allah razı olsun

Kanka benide al yonlendir veririim ne lazimsa

Allah razı olsun abim, haber vericem bugün sanada

XoR
08-09-2012, 09:17
Hastanelerle konuştum. Malesef muhattap bulamadım doğru düzgün sallayan olmadı. İzmir'den P.tesi sabah 9'da tekrar arayın yanıtını alabildim sadece biz nöbetçiyiz dediler. Pazartesi tekrar arıycam hepsini.

RIDVAN
08-09-2012, 09:17
Abi Gaziantep'den Birşey Yapabilirsek Başımız Üstüne ? Geçmiş Olsun Allah Acil Şifalar Versin.

Onamdar
08-09-2012, 11:15

Bugun gitsek veremiyomuyuz

CeM öZeR
08-09-2012, 11:27
Allah acil şifalar versin. Ayın 17'sinde yıllık izine ayrılıyorum. 18 veya 19'unda Ankaraya geleceğim. Ben de belki faydam dokunur diye uğramak istiyorum.

nemonomani
08-09-2012, 11:30
abi geçen ay verdim kan sıkıntı olmazsa veririm seve sevve

ice
08-09-2012, 12:00
Koray gecmis olsun burdan yapabileceğim birşey varsa Yardimci olurum.Allah acil şifalar versin...

aegean76
08-09-2012, 12:41
Arkadaşlar ,
Hastanelerin ilgili merkezlerine gidince hasta ismi gözetmeksizin sadece 1 tüp kan alıyorlar..5 dk bile sürmüyor işlem...
Böylece ilik listesine giriyorsunuz...En uygun hasta için çağırılıyorsunuz...

Allah acil şifalar versin...

aegean76
08-09-2012, 12:43

Ege üniversitesi hastanesi içinde bu iş için bir merkez var...Telefonda düzgün cevap vermiyorlar...Ancak gidince çok iyi karşılıyorlar...

Normal mesai saatleri içinde gidip kan verilebilir...

Semii
08-09-2012, 12:43
hacı abi bursa için yapabilecegim bişi varsa ?