Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selimpaşa - Silivri Yolunda Kaza

RafetAraç
07-09-2012, 23:49
kumburgazdan selimpaşaya gelirken tam selimpaşanın girişinde sağa doğru 90 derecelik çok sivri bir viraj var , silivri tarafına dönen. yüklü bir tır virajı anlayamayp hızlı bir şekilde düz giderken son anda virajı farkediyor ve son anda ani bi şekilde sağa kırarak tırı şiddetli bi şekilde deviriyor. tır sürücüsü ölmüş sanırım. bu gece o yolu kullanacak arkadaşlar var ise dikkat etsinler çünkü tır hala yoln ortasnda devrilmiş bi şeklde duruyor. tekrardan dikkat etmeniz dileğiyle..

Cliosportve
07-09-2012, 23:59
TIR cının ailesine allah sabır versin
Olmıycak bir yerde olmıycak bir kaza
Senelerdir geçerim ordan böyle birşey ilk defa oluyor

RafetAraç
08-09-2012, 00:04
TIR cının ailesine allah sabır versin
Olmıycak bir yerde olmıycak bir kaza
Senelerdir geçerim ordan böyle birşey ilk defa oluyor

daha önce çok kaza oldu orada. virajı farkedemeyip karşı şeride geçerek kafa kafaya çarpışan araçlar mı dersin kaldırımdan karşıya uçup birahanenin içine girerek insanları ezenmi. çok tehlikeli bir yerdir. hele geceleri dahada tehlikeli ama hala ne bi önlem işareti var nede bi uyarı.

Cliosportve
08-09-2012, 00:08
daha önce çok kaza oldu orada. virajı farkedemeyip karşı şeride geçerek kafa kafaya çarpışan araçlar mı dersin kaldırımdan karşıya uçup birahanenin içine girerek insanları ezenmi. çok tehlikeli bir yerdir. hele geceleri dahada tehlikeli ama hala ne bi önlem işareti var nede bi uyarı.

Doğrudur
Bana o zaman Hiç denk gelmemiş

Tholl-ga
08-09-2012, 00:18
o bağlantı kısmına bi çözüm bulamadılar

onursumer
08-09-2012, 00:19
Orasi cok enteresan dumduz yolda giderken birden yol bitiyor kazaya cok musait kumburgaz sapagi gibi gobek kopru vs yapilmadigi surece onune gecemezler

yearone
08-09-2012, 00:21
Ana trafonun patladığı sisli bir gecede, transit karşıya geçmiştim. Yolumu 15 dakka sonra buldum. Çok tehlikeli bir yer.

Tholl-ga
08-09-2012, 00:22
köprü altında da fix çevirme olur o yüzden yan yolu kullanırım hep

Murat Özcan
08-09-2012, 02:13
Biliyorum orasını çok tehlikeli bir yer allah sabır versin

akarags1905
08-09-2012, 02:38
birazdan yola çıkıp istanbula gelicem o güzergah üzerinden.. inşallah şu anda sıkıntı yoktur:(

kelalper
08-09-2012, 09:12
orada köprüyü düz devam edip ileride evlerin oradan sağa girip hiç sapmayıp devam edersen. Saçma sapan bir köprüye geliyorsun. Eğim aşağı doğru ama sen yukarı köprüye doğru çıkıosun. Manyetik bir olay değil su döktük o da çıkıyor.

Tholl-ga
08-09-2012, 09:28
orada köprüyü düz devam edip ileride evlerin oradan sağa girip hiç sapmayıp devam edersen. Saçma sapan bir köprüye geliyorsun. Eğim aşağı doğru ama sen yukarı köprüye doğru çıkıosun. Manyetik bir olay değil su döktük o da çıkıyor.

aynen alperim. futbol topuda gidio :D civarda oturan herkes oraya gitmistir :D

SaBRi
08-09-2012, 22:15
aynen alperim. futbol topuda gidio :D civarda oturan herkes oraya gitmistir :D

oyle bi yer güzelcede var :D

RafetAraç
09-09-2012, 00:58

ayne hocam meşhur doğantepe köprüsü. oranın sırrı hala çözülemedi :D

halilkarakas
09-09-2012, 01:13
O kopruyu bi arkadasim soylemisti burda yercrkimi cok demisti ahhahaha urktum ama kafam guzeldi :D

crazydog
09-09-2012, 11:55
görmüştük kazayı biz geçerken şöförü çıkartıyorlardı sanırım içinden allah rahmet eylesin

kelalper
09-09-2012, 12:15
O kopruyu bi arkadasim soylemisti burda yercrkimi cok demisti ahhahaha urktum ama kafam guzeldi :D

Benim de kafam güzeldi. Yeşilköyden arkadaşların yazlığa geldik silvriye. İçioruz. Arkadaş dedi yürüyün hepinizi döt edicem. Olm manyak mısın sünger gibiyiz otur. Yok illa gidicez. Aylardan da Nisan. Hava da ılık. Çıktık iki araba bende T4 var tıntın gidiyorum polis görürsem sıvışiim diye. KÖprüye geldik. aşağı indik durduk. El frenini çektim indim. Bizim arkadaş kendi arabasından kaykayı çıkardı olm bu mu döt edicem dediğin kaykaya her yerde bineriz diyorum. üstüne çıktı anaa yukarı doğru gidio. Ben orada kendimden korktum olm alper kafan bu kadar iyi iken araba kullanan kafana Zıçiim diyorum. Herif geldi kendi arabasına bindi. Arabyı çalıştırmadı anaa arabada gidio. Çok şaşırmıştım. Sonra bizim arkadaş polo ile el freni flan çekmeye başlayınca dedim boku çıktı döniim siz gelirsiniz dedim. Yola çıktım tın tın gidiyorum hop telefon geldi gülüyolar biz arabayı devirdik gel. Bunlar bana yetişicem diye gazlamışlar vilların orada virajdan önce arkadaş siz Colin Mcrae i gördünüz mü demiş Polo ile. Virajdan önce yanı vermiş viraj içinde gaza oturmu çeker çıkarız diye ama arabanın gücü yetmemiş. Bunlar bankete devrilmiş. Araba Olukta yan duruyo. Gittik siteden köpeklerin zincirlerini örüp halat yaptık benim T4 le çıkardık.

Low-Rider
09-09-2012, 12:19
Köpekler kaçmadı mı zincirsiz kalınca,birde onların peşine düşmeseydiniz:D

Eworen
09-09-2012, 12:22
Orası meşhurdur yahu :)
bilmeyipte her giden ( bende ilk gittiğimde dahil) "ananııııı"" tepkisini verir :)

ama daha sonraları uzaktan bakınca genel olarak arazi ile o köprünün ters açıda olduğunu görebiliyorsunuz..
yani arazi köprüye göre yokuş yukarı biçimde aslen yani bildiğiniz gibi yer çekimi köprüye göre işlemediğinden yerin eğimine doğru akıp gidiyorsunuz :)

kelalper
09-09-2012, 13:02
Köpekler kaçmadı mı zincirsiz kalınca,birde onların peşine düşmeseydiniz:D

yok ossura ossura uyuyolardı. Zincirleri aldık gittik kaç saat sonra geldik iki kangal aynı yerde aynen uyumaya devam ediodu. İlk başta sapakta çekici var hep. Ona gittik herif saçma sapan bi para istedi. Bendeki halat kısa geldi. Sonra aklımıza köpeklerin zinciri geldi. İçkili kafa gene iyi çalıştı.