Orijinalini görmek için tıklayınız : 23 Eylül // RPM Race Events // Bizol Drag Race Championship '12
bu senle saatlerce konuşan bilgi alan adam değilmi...
saatlerce konuşan telefonda on numara beyefendi efendi olan adam
iş yarışa gelince sanki tavuguna kışt demişiz gibi atarlanan adam
sonra forumda falan yazıyorlar arabama şunu bunu diyorlar diyen adam
bu senle saatlerce konuşan bilgi alan adam değilmi...
Ya kanka konussa ne olacak. Bu aracin kalkisi durmasi harbiden bi sikinti. Rabbim korusun. En ufak bir olumsuzluk bu spora ciddi sikinti verir. Konyada durma problemi akhisarda kalkis sikintisi. Cidden tehlikeli bir arac.
biri bişey yazsın yarışda durum nedir...
seedingler bitmiş durumda şu an ara verilmiş 13.30 gibi yarış başlayacak yarış anında süreler ile ilgili bilgi verilir müsait olunursa oradaki arkadaşlarında işleri var sonuçta,ara ara ben irtibat kurup yazarım müsait oldukça görevli arkadaşlarımda yazarlar
saatlerce konuşan telefonda on numara beyefendi efendi olan adam
iş yarışa gelince sanki tavuguna kışt demişiz gibi atarlanan adam
sonra forumda falan yazıyorlar arabama şunu bunu diyorlar diyen adam
doğru tahmin etmişim sıkıntı yok
Ya kanka konussa ne olacak. Bu aracin kalkisi durmasi harbiden bi sikinti. Rabbim korusun. En ufak bir olumsuzluk bu spora ciddi sikinti verir. Konyada durma problemi akhisarda kalkis sikintisi. Cidden tehlikeli bir arac.
bu inatın sebebide ne bilsem olmadımı olmuyor arabanın yürüyen setupını geliştirmek için hiç bir firma çalışması yok olsada tutumuyor işte ..
Şayin tekrar giricek yarisa :)
josefsalvatini
23-09-2012, 12:04
Vankel yarışacak küçük kaporta hasarı var
Bazoka ve sato nun derecesi aşağıya iner fotosellin eski yerinde frene basmışlar
Dereceler aşağıya inecek gibi
106 ile durma mesafesi az kalıyor wankel in durması büyük sıkıntı Allah korusun..
hadi hayırlısı canlı yayın olsaydı ıyı olurdu sansımıza artık ara ara sonucları verse bır arkadas tam tadında kaymak gıbı olur :)
şifre girmekten sıkıldım yokmu bunun caresi arkadaşlar
gürkan18
23-09-2012, 14:40
2. Sınıf birinci alper iyicil 106 gti na 13.928
3. Sınıf birincisi gürkan cengiz e36 m3 13.3xx
Antalyalogy
23-09-2012, 14:54
Sınıf 2 nin ilk 3 aracı Antalya dan tebrikler...
sınıf 2 nin ilk 3 aracı antalya dan tebrikler...
hangılerı bro onlar ????
Antalyalogy
23-09-2012, 15:10
hangılerı bro onlar ????
Hacı sen orda değilmisin ki :)
h.guroglu
23-09-2012, 15:35
tebrikler bro bir kupa daha eklendi kolleksiyona desene
Şunu bir hatırlıyalım
Neler yazmıştı wankel şahinin sahibi
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/598666_10151048652596913_1177262237_n.jpg
Senden büyük Allah var !
Hadi şimdi geçmiş olsun
Bu Emre Batmaz Çizgi Film Kadar Bile Adam Değil En azından Çizgi Filimlerde Karakterler Var Emre Batmazda olmayan bisey oldugu icin tüm cizgi film karakterlerini Kıskanmıs belli :D
ALLAHIN Sobası Yokki Değdirsin. Okadar Lafa söze Arabasının pert Olmadıgına Dua Etsin. Milletin Ahını Ala Ala YAtacak Yeri Olmayacak Yakında.Mersinde 1 Tane Seveni Yokmuş Hepsi Yalakasıymıs Yanındakilerinde Bu Kazalar Falanlar Filanlar Onu Etkilemez Kendi Parasıyla yapmadıgı icin arabayı Yeşil Sermaye Var Oldukca Daha Cok Kelime Yapar Bunlar...
Kategori 6 da beyaz prens saxo satilmis abi 1.oldu
Bazuka 2. Oldu tebrikler
Wankel sahin direksiyon hakimiyetini saglayamadi birturlu ilk kalkista duvara vurdu digerlerinde satilmis abini saxo aldi bu arada saxoda cikan ses isitme sorununa neden oldu :)
Evo 8 in saglikli bir kalkisi olamadi malesef
Sanirim 11.4 civari 10.8 icin arkadasiyla iddiaya girmis olmaz ama yinede denerim dedi :)
10.9 saniye yapmış sanırım Bazooka; En iyi FWD süresi için tebrik ederim.
Sınıf 6 'nın birincisi Satılmış Yiğit oldu. Beyaz prens yine birincilik kupası ile dönüyor.
B.Aktepe
23-09-2012, 16:17
Offf 2 tepsi su boregi 1 tepsi baklava yiyecez desene istanbul :)))) adem tebrikler kesene bereket :))) adresi pm atiyorum :))
Guzel yaristi. Bize sonsuz ikram ve muhabbet ortami saglayip sabahlamamiza sebeb olan bursa ekibi.e sonsuz tesekkurler. Sonraki yarislarda gorusmek uzere
bir yarış daha bitti, emeği geçen herkese teşekkürler, geceden gittik çok yorulduk :)
Guzel yaristi. Bize sonsuz ikram ve muhabbet ortami saglayip sabahlamamiza sebeb olan bursa ekibi.e sonsuz tesekkurler. Sonraki yarislarda gorusmek uzere
O geceler hic bitmez :D
HASANCOKO
23-09-2012, 17:51
güzel ve heyecanlı bir yarış oldu, katılım sağlayan tüm sürücülere ve mekanikerlerine teşekkürler...
Sınıf 6 kategorisi süperdi satılmış usta saxo ve Bazooka harikaydı ama duvardan yarış seyrederken üstüme doğru gelen wankel şahini hiç unutmayacağız ;) RPM ekibine teşekürler ederiz
tebrikler 11 sn lerin stabil arabası saxo turbo ya.
KSK-VTEC
23-09-2012, 18:15
resim video hiç yokmu. konuda baya bir pasif canlı yayın olmayınca yorum olmuyor herhalde
tşk ederiz güzle bi gün oldu saxo gercekten mükemmeldi :))fransız:)))
Eğlenceli ve güzel bir gece ve gün geçirdik. Turbu vti ve beyaz saxo sayesinde halen duyma sorunları yaşıyoruz :)) Tüm seyirciler yeni araçlar gördü pistte. Eskiler de katılsın da biraz rekabet ortamını yaşayalım önümüzdeki draglarda…
Kim ne dedi, ne yaptı, ne ettiden ziyade katılan herkese bize güzel bir gün yaşattıkları için teşekkürler… Seyretmeye gelenlerin de ayaklarına, keselerine bereket…
Önümüzdeki draglarda görüşmek üzere...
orj golf 4 ceker 14.829 yapıyo aslan:))))orijinal bidakine m3 saplarım:))):D:D:D:D
katılan,derece alan herkeze tebrikler.
işlerin yogunlugundan dolayı gelemedim ama güzel bir yarış oldugu belli..
yarısa gıdemedım kafayı yedım ısyerınde :agbe: anlatılan ve tel gorusmelerıme gore guzel bır yarıs daha sona ermıs,akhısarda bızlerı yalnız bırakmayan seyırcı yarıscı tum arkadaslara,yarısta emegı gecen RPMTURK ekıbıne,sponorlarımız Bizol Motor Yağları ve Radyo Pause - Boost Project - MGK Güvenlik - B3dp ye sonsuz tesekkurler :)
Allah nasıp ederse yenı sezonda cok daha guzel yarıslara hepberaber ımza atacagız,ayaklarınıza emeklerınıze saglık arkadaslar 2013 hazıranda gorusmek uzere :heyoo:
Wankel sahinin kazasindan bazukadan turbo saxo turboya kadar butun videolar elimizde mevcut arkadaslar birlestirip internete yukleyecekler ozaman paylasirim
ne demek herzaman bekleriz :)
HASANCOKO
23-09-2012, 19:49
Sure listesileri warmiii
Canlı Sonuçlar (Yarış) (http://www.rpmraceevents.com/sonuclar.html)
adresimizde sürelerin tamamı mevcut...:icon_tup:
KingoAtmo
23-09-2012, 19:56
tebrikler alper :)
Bulut Y.
23-09-2012, 20:09
antalya acimaz can yakar acitirrr :)
alper reyis adamisn bilegine saglik helal olsun.
AdnanSim
23-09-2012, 20:17
Çok güzel bir gündü bende oradaydım..saxo güzeldi ama sweet vtec(turbo) ve bülent abinin 106 gti benim çok hoşuma gitti sahiplerini de tebrik ediyorum buradan :)
czt min 2. vitesi çıldırttı beni bugun resmen, ne seedingte girdi nede yarışta. 1 kere yarış esnasında nazlanarak girdi oda 1. vitesin daha ortalarında attım mecbur,, orda da zaten arkadan gelip geçtim ama finalde gene girmedi 2 ye.. şansızlık sağlık olsun bidakine işallah.
Emeği geçen herkese teşekkürler. bazuka,saxo,wankel izlemek çok zevkliydi.
Birde tam indir in yaptığı sticker arakası kağıttanmış arabanın üzerinde kaldı çıkarana kadar canımız çıktı.
güzel yariştı katılım biraz azdı ama güzel yarişlar oldu.bugunun en güzel sesi herhalde bazokonun sesiydi
m power_35
23-09-2012, 20:43
helal gürkanım seni izlemek keyifliydi m powerrrr
adamın dibi Sato ustayı tebrik ediyorum sonunda şeytanın bacağını aracın üzerinden hiç bir şey sökmeden kırdı!
bazooka hondayadıda TR fwd rekoru için tebrik ederim,
LUTFU CNGNS
23-09-2012, 20:55
adamın dibi Sato ustayı tebrik ediyorum sonunda şeytanın bacağını aracın üzerinden hiç bir şey sökmeden kırdı!
bazooka hondayadıda tebrik ederim TR FWD rekoru emin ellerde
Bazookanın seding süresi 10.957 402 metrede
Eski süreleri yapan araçlar suanki piste aynı süreleri yapması zor
ademsezer
23-09-2012, 20:56
Offf 2 tepsi su boregi 1 tepsi baklava yiyecez desene istanbul :)))) adem tebrikler kesene bereket :))) adresi pm atiyorum :))
bilal yakın bi zamanda tepsileri getiricem tebrik:D
öncelikle satılmış abiyi tebrik ediyorum adam gibi adammış bugun tanışdık.
cumartesi akşam ayarda 3 un manşon ve sekmanı 2 nin senkromecinin 2 dişini kırdık idare edicek tarzda topladık parca yoktu cem saolsun elınden gelenı yaptı we yarısa geldık. seading de sıkıntı başladı 2 ye yuksek dewirde girmedi buna ragmen tr fwd rekorunu kırdık.
satılmış abiyle denerken sıkıntı çoğaldı her seferinde 2 ye girmedi 1 inde arkadan yetiştim gectım. ikinci kalkışta yıne arkadan yakaladım ama ucu ucuna geçildim.3 üncü kalkışda ne 3 de gitti böylelikle ikinci olduk.
dragdaki basınç bazukanın 3 de 2.1 bar +100 shot nos.
4 de 2,3 bar +100 shot nos
pistin uzamasına rağmen fwd rekoru artık hondaların..
Satilmis ustayi birinciliginden oturu
Büzük Ademi de Turkiye 402 metre fwd rekorundan dolayi tebrik ederim
Allah tekerlerinizi duz bastirsin
Amin.
güzel gündü , yarışan , yarışamayan, kaza yapan , yapmayan herkese tebrikler
Colin McRae
23-09-2012, 21:10
Çok güzel bir gün geçirdik hazırlayan rpmtürk ve yarışan bütün arkadaşlara teşekkürler ,seyirci sayısındaki artış mutlu ediciydi bu spor adına.satılmış abi saxo ve bazooka Adem kardeşimin aksiliklere rağmen diğer yarıştan daha iyi ve üstüne koymuş olmaları sevindirici.wankel in ise iyi bir jokeye ihtiyacı var gibi.bir an bizi korkuttular neyseki önemli bir şey olmadı buradanda geçmiş olsun diyelim.çok merakla yürüyüşünü merak ettiğim evo yu yine izleyemeden eve dönmek üzdü beni İnşallah önemli bir şeyi yoktur geçmiş olsun Cem kardeşim.:Bravoo::Bravoo:
bilal yakın bi zamanda tepsileri getiricem tebrik:D
öncelikle satılmış abiyi tebrik ediyorum adam gibi adammış bugun tanışdık.
cumartesi akşam ayarda 3 un manşon ve sekmanı 2 nin senkromecinin 2 dişini kırdık idare edicek tarzda topladık parca yoktu cem saolsun elınden gelenı yaptı we yarısa geldık. seading de sıkıntı başladı 2 ye yuksek dewirde girmedi buna ragmen tr fwd rekorunu kırdık.
satılmış abiyle denerken sıkıntı çoğaldı her seferinde 2 ye girmedi 1 inde arkadan yetiştim gectım. ikinci kalkışta yıne arkadan yakaladım ama ucu ucuna geçildim.3 üncü kalkışda ne 3 de gitti böylelikle ikinci olduk.
dragdaki basınç bazukanın 3 de 2.1 bar +100 shot nos.
4 de 2,3 bar +100 shot nos
pistin uzamasına rağmen fwd rekoru artık hondaların..
tebrikler adem ..seneye drag varmı :)
Emeği geçen, yarışan herkesi tebrik ederim, bir dahaki sefere inşallah canlı canlı izleyecez. Kaza yapanlara, sorun yaşayanlara geçmiş olsun. İnşallah bir daha böyle sıkıntılar yaşanmaz. Tebrikler
güzel gündü , yarışan , yarışamayan, kaza yapan , yapmayan herkese tebrikler
adamın dıbısın denon amca :D
serkanokan
23-09-2012, 21:16
bazooka hondayadıda TR fwd rekoru için tebrik ederim,
Bu sefer araba söküktü abi ;)
ademsezer
23-09-2012, 21:17
tebrikler adem ..seneye drag varmı :)
senkrolu dog bazoya dayanmıyor dragda seneye 4 ileri senkrosuz dog a geçebilirsem drag war yoksa drag da yok kanka:)
gürkan18
23-09-2012, 21:17
orj golf 4 ceker 14.829 yapıyo aslan:))))orijinal bidakine m3 saplarım:))):D:D:D:D
Kankacim gecen sen ol yeterki :))
helal gürkanım seni izlemek keyifliydi m powerrrr
Ne yaptiysam senin sayende abi :) senin ogrencin olmak kolay degil :)
Bu sefer araba söküktü abi ;)
sonunda ikna edebilmişiz demekki :)
RPM Turk ekibi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya uğraştık. Umarım yarışanlar ve izleyiciler keyif almıştır. Yarın pist tadilata giriyor. Beraber bu pistte bu kadar sıkıntı çekmemize rağmen bizlere destek oldunuz teşekkürler. Gece yarışları bizi bekliyor artık :) iyi akşamlar...
Deniz
Türkiye fwd rekoru kıran Bazoka adem abiyi tebrik eder :) Rpm Türk ekibine keyifli bir gün geçirmemizi sağladıkları için teşekkürü bir borç biliriz :)
Eray Yümsel
23-09-2012, 22:02
helal ademmmmm :D ve diğer tüm yarışan arkadaşlar tebrikler
ademsezer
23-09-2012, 22:04
helal ademmmmm :D ve diğer tüm yarışan arkadaşlar tebrikler
saol eray:D
dragon07
23-09-2012, 22:13
adem başkanı tebrik ederim TR rekoru için, bu rekor için yeterince para ve emek harcadı hakkıdır inşallah seneye 10sn altı yapar ...
antalyadan akhisara gidip kupa alan dostlarımıda tb ederim :)
RPM Turk ekibi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya uğraştık. Umarım yarışanlar ve izleyiciler keyif almıştır. Yarın pist tadilata giriyor. Beraber bu pistte bu kadar sıkıntı çekmemize rağmen bizlere destek oldunuz teşekkürler. Gece yarışları bizi bekliyor artık :) iyi akşamlar...
Deniz
Gece yarislari derken seneye oyle projemi var?
Birde su wc ve tribun olayi cozulsun artik duvara cikan insani uzuvlarini :) piste uzatanlardan dolayi sikintilar oluyor herkez acisindan.
Satilmis abi acayip konsantre sekilde yaristi direksiyon ile manevra yapmaktan iyi kas yapti bugun :)
Programi sunan arkadas siteden birimi onada ayrica tesekkur etmek gerekiyor keyifli sunumu vardi mini cooper S ci amcaya yaptigi ince espiri bombaydi :)
Emegi gecenlere tekrardan tesekkurler
Kirmizi sahindende bahsetmek gerekiyor gune damga vuran isimlerdendi 1sn cezasi adami 3. Yapti 1. Sonuna kadar hak ediyordu helal olsun
Gece yarislari derken seneye oyle projemi var?
Birde su wc ve tribun olayi cozulsun artik duvara cikan insani uzuvlarini :) piste uzatanlardan dolayi sikintilar oluyor herkez acisindan.
Satilmis abi acayip konsantre sekilde yaristi direksiyon ile manevra yapmaktan iyi kas yapti bugun :)
Programi sunan arkadas siteden birimi onada ayrica tesekkur etmek gerekiyor keyifli sunumu vardi mini cooper S ci amcaya yaptigi ince espiri bombaydi :)
Emegi gecenlere tekrardan tesekkurler
doğrudur,
bizim aklımızda ilk günden bu yana, her zaman gece yarışı yapmak vardı ama mevcut pistin gece yarışı için ciddi güvenlik zaafiyetleri olduğu için hep askıya almak zorunda kaldık.
Allah nasip kısmet eder de, tadilat planlandığı şekilde biterse Rpm Drag Championship 2013, gece yarışlarından oluşucak .
Pekı Planda Cumartesı Gecemı yarış yapmak var pazar gecemı ?
bursanın gururu bazooka ademi ve tüm yarışan arkadaşları ebrik eder
böle güzel ve sorunsuz bi organizasyon düzenleyen rpm turk ekibinide teşekkür ederim
n,ce sorunsuz yarışlar
Tıklayın: 2012.09.23 Sato Saxo Turbo vs Bazooka EG K24 GT4094 - 1 ( http://youtu.be/wJAP-BR0PCc )
Tıklayın: 2012.09.23 Sato Saxo Turbo vs Bazooka EG K24 GT4094 - 2 ( http://youtu.be/tUOFH4ifBEQ )
Tıklayın: 2012.09.23 Sato Saxo Turbo vs Bazooka EG K24 GT4094 - 3 ( http://youtu.be/znIOxPwgiyw )
Tıklayın: 2012.09.23 Sato Saxo Turbo vs Evo VIII - 1 ( http://youtu.be/DTnmrGGkIk4 )
Tıklayın: 2012.09.23 Sato Saxo Turbo vs Evo VIII - 2 ( http://youtu.be/i9XB7-aolMI )
Tıklayın: 2012.09.23 Sato Saxo Turbo vs Wankel Şahin - 1 ( http://youtu.be/PK1bQuuGUl4 )
Tıklayın: 2012.09.23 Sato Saxo Turbo vs Wankel Şahin - 2 ( http://youtu.be/2G3JZqL8yd8 )
Jön Türk
23-09-2012, 22:30
Antalya'yı temsil edenlere teşekkürler.Alper abiyi ayrıca tebrik ederim.
RPM e böyle bir org gerçekleştirdiği için teşekkürler.
kickboxer
23-09-2012, 22:33
maşallah araçlara merak ettim evo nie kalmadı
Pekı Planda Cumartesı Gecemı yarış yapmak var pazar gecemı ?
cumartesi olmalıki insanlar ertesi gün işe gitmek zorunda kalmasın.
teorikte böyle ama pratikte ne olur, seneye görücez :D
Low-Rider
23-09-2012, 22:40
Bazooka'ya tebrikler,hem derli toplu görüntüsü güzel hemde yürürü.
Wankel şahin 13lü süreler yaptı herhalde tutunamadığı için?
sadikbeyazit
23-09-2012, 22:43
Alper abi tebrikler
bugratemel
23-09-2012, 22:44
wankel şahinin kaza videosu varmı acaba birisinde ?????
chiefkadir
23-09-2012, 22:55
İyi yarış olmuş,
Kupa alan Alper kardeşimi kutlarım dereceside baya iyiymiş,
Sato'da kupa manyaa oldu fwd rekorunu alamasada kupasız eve gitmiyo :)
Bazooka'yada helal olsun ..
Rpm ekibinide tebrikler gelemesekde başarılı olmalarını bekleriz herzaman
Bursa tayfasıı, onn numarasınız be yaa :) Antalya'ya da bekleriz, herşey için teşekkürler ;)
İyi yarış olmuş,
Kupa alan Alper kardeşimi kutlarım dereceside baya iyiymiş,
Sato'da kupa manyaa oldu fwd rekorunu alamasada kupasız eve gitmiyo :)
Bazooka'yada helal olsun ..
Rpm ekibinide tebrikler gelemesekde başarılı olmalarını bekleriz herzaman
Sato usta her yarış en çok kalkan oldugu için, Amaç iyi süredense, sabit sürede stabil gitmesi daha önemli bizim için. Hala Gt30 turboyla gidiyor, bu sezon yeni setup yapıcaz kısmetse. Maşallahı var bu sene girdiği her yarışta 1. döndü ve hep en çekişmeli en heyecan dolu yarışları sahneledi.
wankel şahinin kaza videosu varmı acaba birisinde ?????
b,zde var kadirsa yükler
Videoyu upload ediyorum, linki buraya eklerim.
Bulut Y.
23-09-2012, 23:11
adem abi helal olsun ALLAH herkesin gonlune gore vermis emegine bilegine saglik.
herkesin eline ayagına saglık.cok eglenceli bir gündü..
bursamızın gururu bazoka'yada tebrikler masallah :)
Emre batmaz yaristan once gene herkese atarlanmisti, bu sefer neler yazacak cok merak ediyorum...
Sato usta her yarış en çok kalkan oldugu için, Amaç iyi süredense, sabit sürede stabil gitmesi daha önemli bizim için. Hala Gt30 turboyla gidiyor, bu sezon yeni setup yapıcaz kısmetse. Maşallahı var bu sene girdiği her yarışta 1. döndü ve hep en çekişmeli en heyecan dolu yarışları sahneledi.
http://cdn.speedhunters.com/wp-content/uploads/2008/10/IMG_4369_copy.jpg için Google Görsel Sonuçları (http://www.google.com.tr/imgres?q=EVENT%3E%3E+BATTLE+OF+THE+IMPORTS,+FONTAN A&hl=tr&sa=X&biw=930&bih=390&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=Qbag388UddNarM:&imgrefurl=http://www.speedhunters.com/2008/10/event_gt_gt_battle_of_the_imports_fontana/&docid=FaB4vv6YpC02qM&imgurl=http://cdn.speedhunters.com/wp-content/uploads/2008/10/IMG_4369_copy.jpg&w=672&h=448&ei=poBfUPXWHMzWsgaVjYCYCA&zoom=1&iact=rc&dur=5&sig=107151050871586464861&page=1&tbnh=91&tbnw=113&start=0&ndsp=12&ved=1t:429,r:1,s:0,i:71&tx=47&ty=63)
buna benzer bi wheelie Bar yapılsa saxo daha da iyi süre çıkarır , bence yeni setup da bunuda düşünün
Videoyu upload ediyorum, linki buraya eklerim.
işte kaza videosu
http://www.youtube.com/watch?v=iKWVa-D6ACk&list=PL366E7657041C5BEB&index=15&feature=plpp_video
BüLenT GöReN
23-09-2012, 23:56
şu yarışların sunucusuna hastayım ya veriyo yalazayı sokuyo lafı sok sok ayağı sok oraya dio nie sokmuyon ayağı dio :D
işte kaza videosu
23 Eylül Akhisar Drag Wankel Şahin Kaza - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=iKWVa-D6ACk&list=PL366E7657041C5BEB&index=15&feature=plpp_video)
Lastiklerin altına bildigin su dokmusler araba kaza yapsın dıye Komplo var bence :D
Videonun basinda biri su dokuyor pet sise ile.
BüLenT GöReN
24-09-2012, 00:02
Lastiklerin altına bildigin su dokmusler araba kaza yapsın dıye Komplo var bence :D
hahahaha wankel şahinin ayağını kaydırmışlar resmen komplo bu komploo :D
Hulk , mulk , sky mky , kabus mabus tum serileri vs. su dokmustur :)
wankel şahin projesine saygım var. gerek şişkin çamurlukları, hayvani lastikleri ile şekil duruyor. bir de paraşüt falan (gerçi o açılsa neler olur tahmin edemiyorum) ama şahsen drag düzenliyo olsam bu aracı kesinlikle kayıta kabul etmem. tek başına patlaşıyı neyse de saxo ile yarışırken şerit atlamak nedir? saxo 2.vitese ya da 3 e sokarken yarım saniye geçikeydi de, vankel şahin saxoya patlayaydı? bu durumla beraber o 2 araba duvarı yıkıp seyircilerin arasına dalaydı? Demek ki olmamış arkadas. bu araba stabil gidemiyor. ayrodinamik sıkıntıları var herhalde. bunca bütcelik bi projeyi gidip sahine koyarsan olacağı budur diyesim geliyor ama buyuk konusmak istemiyorum. belki drag coilover, şase güclenirici ya da arka denge tekerlekleri ile sıkıntı cozulebilir ama kesinlikle jokey sıkıntısı oldugunu dusunmuyorum.
edo typer
24-09-2012, 00:12
tamam lastık ısıtmaya calısıo anladıkta neden 2ye attı onu anlayamadım:) kactı araba ıste dur ılk kacırdıgında :D
edo typer
24-09-2012, 00:14
maşallah araçlara merak ettim evo nie kalmadı
tahmınımce daha once hıc denemedı kaldırmayı:) gaza bas bırden debrıyajdan cek kalkmıo evolar.. azcık sıyırmak lazım balatayı:) gercı uzaktan yorum yaptık ama sorun var gıbı durmuo vıdeolardan
wankel şahin projesine saygım var. gerek şişkin çamurlukları, hayvani lastikleri ile şekil duruyor. bir de paraşüt falan (gerçi o açılsa neler olur tahmin edemiyorum) ama şahsen drag düzenliyo olsam bu aracı kesinlikle kayıta kabul etmem. tek başına patlaşıyı neyse de saxo ile yarışırken şerit atlamak nedir? ya saxo 2 ya da 3 e sokarken yarım saniye geçikeydi de, vankel şahin saxoya patlayaydı? bu durumla beraber o 2 araba duvarı yıkıp seyircilerin arasına dalaydı? Demek ki olmamış arkadas. bu araba stabil gidemiyor. ayrodinamik sıkıntıları var herhalde. bunca bütcelik bi projeyi gidip sahine koyarsan olacağı budur diyesim geliyor ama buyuk konusmak istemiyorum. belki drag coilover, şase güclenirici ya da arka denge tekerlekleri ile sıkıntı cozulebilir.
wankel için konuşmuyorum konu şahin olunca neden küçümsüyoruz , yani gerekli altyapılar tamamlandıysa ne eksiği kalıyo tamamen şöför acemiliğidir bırakın artık şu şahinleri küçük görmeyi .
edo typer
24-09-2012, 00:19
wankel için konuşmuyorum konu şahin olunca neden küçümsüyoruz , yani gerekli altyapılar tamamlandıysa ne eksiği kalıyo tamamen şöför acemiliğidir bırakın artık şu şahinleri küçük görmeyi .
olay sahını kucuk gormek deıl.. bazı aracalar vardır dogustan stabıldır ustune ustluk upgrade parcaları cok cesıtlı ve ulasılması kolaydır..
sahın hem dogustan stabıl deıl hemde upgrade parcaları yok. bellı guclerde sıkıntı yasanması dogal:icon_tup: secımın onemı bence bu.. bu arac soforun kendıne zararını gectım bu spor ıcın tehlıkelıdır bana kalırsa
o konuda haklısınız upgrade parçaları kendimiz tasarlıyoruz o işin zevki orda zaten herkezin yorumlarına saygım var ama Tofaş kelimesi - yönde eleştrildiğinde zaafım var herkez bilir o yüzden bu kadar sinir stres yapıyrum
usta bende de 71 serce gorunumlu, hacı muro var. ayda 1500 km yapıyorum. öyle kücümseme falan yok. daha geçen yolda kaldım. debriyaj teli koptu
http://i.imgur.com/X5T51.jpg
edo typer
24-09-2012, 00:32
o konuda haklısınız upgrade parçaları kendimiz tasarlıyoruz o işin zevki orda zaten herkezin yorumlarına saygım var ama Tofaş kelimesi - yönde eleştrildiğinde zaafım var herkez bilir o yüzden bu kadar sinir stres yapıyrum
herkesın bır zmnlar tofası olmustur yada hala vardır.. kucumsenecek bırsey yok..yukarıda yazan gc8 nıcklı arkadas kendını ıfade edememıs
edo typer
24-09-2012, 00:34
bak gc8de de hacı muro varmıs:) sonucta forum ortamı yazılanlar yanlıs anlasılabılınıyor sonucta mımık yok:)
doğrudur abi neyse konuyu dağıttım k bakmayın , yarışda süre yapan yarışan herkeze tekrar başarılar diliyorum
alpergti
24-09-2012, 00:35
faceden herkesi geçiyo maşallah...pistte bi kaç bişey duydum bazookayı salıp 2 ye atınca start alıcakmış...280 le fotoselden geçicekmiş...bunları söyledilerse çok yazık :icon13:
edo typer
24-09-2012, 00:37
faceden herkesi geçiyo maşallah...pistte bi kaç bişey duydum bazookayı salıp 2 ye atınca start alıcakmış...280 le fotoselden geçicekmiş...bunları söyledilerse çok yazık :icon13:
namık kemal ne demıs??
hayal kuranı 1 kere kurmayını 1000 kere:D
adama agzını bırakır kıcı ıle guler mıllet:D
Kazasız belasız güzel birincilikle evimize döndük..pistin uzaması süreleri yukarı çekti..aracın sadece içini söktüm sonuç benim için iyiydi..
Organizasyonu düzenleyen rpm ekibine ve destek veren herkese teşekkürler :)
Çok şükür evimize geldik sağ salim.
Organizasyonda tüm emeği geçenlere teşekkürler.
Çektiğim fotoğraf ve videoları yarın eklerim inşallah:)
Şunu bir hatırlıyalım
Neler yazmıştı wankel şahinin sahibi
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/598666_10151048652596913_1177262237_n.jpg
Senden büyük Allah var !
Hadi şimdi geçmiş olsun
bence bu günleri görmekte geç bile kaldılar bu işe gönül vermiş yıllarını emegini parasını vede sürelerini koymuş insanları hiçe saydılar allahın sopası yok mu var işte süt dökmüş van kedisi gibi olurlar böyle van ked yalan dünyanın gercekleride bu olsa gerek önce gecebileceklerini gececen ondan sonrada dikilmeyi ögrenecen cupra girince icine cıkarartması sıkıntılı olur
gürkan18
24-09-2012, 07:26
benim anlamadığım arkadan iter bi arabanın nasıl lastik ısıtmaya çalıştığı? benim bildiğim burnout yaparsın lastiğinden duman çıkar ısınmaya başlar ve sonra salarsın arabanı lastiği nasıl tuttuğunu görürsün yanlış mı biliyorum? ayrıca lastik ısıtırken zaten araba savrulmuş 2 ye çekmenin mantığını hiç çözemedim zaten
coolvtec
24-09-2012, 07:50
araba duvara bakarkn ikiye takmak çok gereksiz olmuş, duramayacağı için belki de çeviriyim diye yaptı ama onda da diğer duvara...
araba duvara bakarkn ikiye takmak çok gereksiz olmuş, duramayacağı için belki de çeviriyim diye yaptı ama onda da diğer duvara...kontrolsüz güç gerçek güçtür :D :D
bence ilk hata lastilere su dökmeleri ikinci hatada pilot seçimi yanlış....süren her kimse o kadar kalabalığı görünce sanırım show yaptı heyecenla....profosyonel yarışı mersin otobanında yaptıkları yarış ile karıştırmışlar .....geçmiş olsun diyorum....
Alper tebrik ederim kanka :)
bu arada gecerken denizliye ugradıgınız için tekrar sagol :)
Maşallah giderken yıktın ortalıgı oha dedik mermi gibi :)
HaLuK-35
24-09-2012, 08:15
Yarısan herkese ve ekibe tebrikler..:)
bence ilk hata lastilere su dökmeleri ikinci hatada pilot seçimi yanlış....süren her kimse o kadar kalabalığı görünce sanırım show yaptı heyecenla....profosyonel yarışı mersin otobanında yaptıkları yarış ile karıştırmışlar .....geçmiş olsun diyorum....
abi USA de 2000 hp araçlar su havuzundan geçiyorlar lastik ısıtmadan önce ön lastikleri bile suya giriyor
olay suyla alakalı değil yanlış anlamayın
tamamen pilotajdan kaynaklanan bir kaza
Wankel bidahaki yarışa katılırsa eğer o arabayı başka araçlarla kaldırmayın tek başına kalksın, saxoyla yanyana kalkması büyük hataydı bence.
abi USA de 2000 hp araçlar su havuzundan geçiyorlar lastik ısıtmadan önce ön lastikleri bile suya giriyor
olay suyla alakalı değil yanlış anlamayın
tamamen pilotajdan kaynaklanan bir kazaayyynen katılıyorum kalkış ve ılk duvara çarpma anında wankele 50 cm uzaktaydım , tamamen pilotaj eksikliği ve ne kadar güçlü bir teneke o kadar iyi zaman mantığıyla yapılmış bır araba gördüm o 50 cm uzaktan
ben DBS polo gti'ı ve sahibini tebrik ediyorum :)
gayet stabil ve güzel yürüyen bi aracı var.
kendi çapında da güzel zamanda yaptı bence.
Yani orada biri ufacık pet şişeden az bir su döküyor hatta dikkatli bakınca aracın lastiğine çok az bir şey geliyor bence su ile hiç bir alakası yok tamamen pilotaj Erdem abinin de dediklerine katılıyorum 2 ye atmak birazcık komik olmuş
Wankel şahinin tam olması için daha çok test yapılması lazım otobanda yapılan testlerle pistte yapılan testler birbirini tutmuyor maalesef
Zamanla oturur herşey yoluna ben kasanın yanlış olduğuna inanmıyorum o sadece kupa çünkü gerekli şase güçlendirmeleri de yapılmıştır muhtemelen aracın sahibi cahil adam değil
sadece sözleri kırıcı ve cahilce hırsından insanları kırıcı şeyler yazıyor
Daha çok yarışa katılım gösterirde birbirlerimizi daha çok görürsek bu tip şeylerinde önüne geçmiş olucaz da bir türlü denkleşemiyoruz
http://cdn.speedhunters.com/wp-content/uploads/2008/10/IMG_4369_copy.jpg için Google Görsel Sonuçları (http://www.google.com.tr/imgres?q=EVENT%3E%3E+BATTLE+OF+THE+IMPORTS,+FONTAN A&hl=tr&sa=X&biw=930&bih=390&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=Qbag388UddNarM:&imgrefurl=http://www.speedhunters.com/2008/10/event_gt_gt_battle_of_the_imports_fontana/&docid=FaB4vv6YpC02qM&imgurl=http://cdn.speedhunters.com/wp-content/uploads/2008/10/IMG_4369_copy.jpg&w=672&h=448&ei=poBfUPXWHMzWsgaVjYCYCA&zoom=1&iact=rc&dur=5&sig=107151050871586464861&page=1&tbnh=91&tbnw=113&start=0&ndsp=12&ved=1t:429,r:1,s:0,i:71&tx=47&ty=63)
buna benzer bi wheelie Bar yapılsa saxo daha da iyi süre çıkarır , bence yeni setup da bunuda düşünün
Wheelie bar adı üzerinde araç önünü kaldırmasın diye yapılır
egerki arka amortisörler yeteri kadar sertleştirilirse FWD bir araçta gerek yok
Ayrıca USA de olsa Wheelie bar taktıgın anda kategorin değişmiş oluyor dikkat edersen 8 saniye koşan civic integraların bile takmadıgını görüceksin
samet_61
24-09-2012, 08:49
bırakın artık şu şahinleri küçük görmeyi .
şahinin nesını buyuk gorelım sahın ıste turklerın lada samarası ...
Wankel bidahaki yarışa katılırsa eğer o arabayı başka araçlarla kaldırmayın tek başına kalksın, saxoyla yanyana kalkması büyük hataydı bence.
Seedinglerde iki araç yanyana seeding yaptı biliyorsunuz. Wankel geldiğinde tek başına çıkmasına karar verdim. Çünkü bana sadece zamanı lazımdı. Fakat yarışta tek kaldırıp sadece süreye göre kupa verilemez. Herhangi bir araç geçebileceği bir aracın yanında iyi kalkamaz sorun yaşar ise elenir. Süreye göre sıralarsak eleme olmaz ve yarış olmaz. Risk sadece wankelde değil tüm arkadan itiş araçlarda yüksektir. Kontrolü en zor olan aktarma modeli çünkü. Hiçbirini yanyana kaldırmamamız gerekiyor o zaman bu mantığa göre ;)
Seedinglerde iki araç yanyana seeding yaptı biliyorsunuz. Wankel geldiğinde tek başına çıkmasına karar verdim. Çünkü bana sadece zamanı lazımdı. Fakat yarışta tek kaldırıp sadece süreye göre kupa verilemez. Herhangi bir araç geçebileceği bir aracın yanında iyi kalkamaz sorun yaşar ise elenir. Süreye göre sıralarsak eleme olmaz ve yarış olmaz. Risk sadece wankelde değil tüm arkadan itiş araçlarda yüksektir. Kontrolü en zor olan aktarma modeli çünkü. Hiçbirini yanyana kaldırmamamız gerekiyor o zaman bu mantığa göre ;)zaten wankel rekor yapsa yada satılmış abiyi geçse bile geçerli sayılmaması lazım , yurtdışında herkes biliyor ki wankel katagorisi ayrı yapılıyor
wankel kategorisi açtıkta sadece bu geldi sanki yusuf :D:D
araç teknik kontrolden geçtiyse,yarışa hak kazanmış demetir sonuçta ayrı bir kalkış olmaz tabiki,heee araç tehlikelimi ? evet aslında sadece araçtada hata aramak yanlış pilotaj hatalarıda var çünkü
hilmi çok güzel yazmış yarışlara gelsinki gerek deneyimle gerekse muhabetle hem aracındaki eksikleri hemde pilotaj hatalarını kapatsın sonuçta motorsporları için bir yarışçı bir yarışcı :icon_tup:
tarzını vs bilmiyorum ben sadece yarışcı ve yarış aracı gözüyle yorum yaptım :)
wenkel şayin her vıteste sarıyor arkadan ızlıyen fark etmıstır ama benım gorusum yol deneyımı olmuyan test yapılmamıs aracı pıste getırmek cok rısklı lastık ısıtması facıa ya yol acıyordu 2cı kalkısı yapan gaza fazla oturmadı rıske gırmemek ıcın en son olarakta emre batmaz kullandı ondada serıt deyıstırdı demekkı bu arac guclu ama yolda tutamıyorlar ...
bugun ısmaıl abii msky nasıl yolda tutuyor cunkı aracını bılıyor adamın bır cok pıst deneyımı var emre batmazı konyadan baska pıste goren varmı yada mersın adana otobanında sureklı aracı test ederken gören varmı ? aracın tepkılerını bılıyormu hılmı olsun cem abı olsun adem olsun sureklı aracları test edıp nerde ne zaman tepkı verıcenı bılıyorlar bence kontrolsuz guc guc deyıldır hekez aracını bılıyor ve ona guvenerek yarısa gırıyor ...
ben dbs polo gti'ı ve sahibini tebrik ediyorum :)
gayet stabil ve güzel yürüyen bi aracı var.
Kendi çapında da güzel zamanda yaptı bence.
teşşekkür ederim bilmediğim çok şey vardı bu drag yarışı sayesinde bunlarıda ögrenmiş oldum birdaki sefere çok daha iyi olacagına eminim yarışa zaten izlemeYE gelicektim gelmişken katılayım dedim herşey çok güzeldi ama spikeri tebrik ediyorum çok iyi laf yapıyor sonuçta antalya'mız aldı kupayı tebrik ediyorum arkadaşlarımı ama roling te çok fena üzücem sizi:d
yanlız o wankel şahin yolu bi tutatrsa çok üzer araba cidden çok hızlı . burdan herkes böyle konuşuyo ama herkeste onun yarışmasını bekliyodu. emeğe saygı
Alper tebrik ederim kanka :)
bu arada gecerken denizliye ugradıgınız için tekrar sagol :)
Maşallah giderken yıktın ortalıgı oha dedik mermi gibi :)
teşekkür ederim kanka, ne demek bizim içinde iyi oldu hem dinlendik hemde epeydir görüşmüyorduk sohbet ettik :)
yine deneyemedik :D
şayin konyada da aynı süreyi yapmıştı sıfırdan kalkarak demekki bu şartlarda bu kadar
alper tebrik ederim kardeşim gürkan maşallah süreyi aşağı çekmişsin m3ün
fatihyılmaz
24-09-2012, 09:45
çok güzel 2 gün geçirdik organizasyonu düzenleyenleri tebrik ediyorum hüseyin cevik'i de ayrıca tebrik ediyorum 10 numara sunuculuk yapıyo :D wankel gerçekten tehlikeli bi araba benim şahsi görüşüm tutunma olaylarını çözmeden piste gelmemeleri kaza yaptığı ve diğer 2 kalkışında da içime doğdu sanırım hep duvardan uzaklaştım bazuka ve satılmış dayı da ayrı bi zevk kattı yarışa ben evo ve vap typerı çok merak ediyodum ama 2si de aksilik yaşadı kırmızı turbo şahini de kutlarım çok iyi kalkışlar yaptı seneye gene 10 numara organizasyonlarda görüşmek üzere
inşaallah pistin tadilatı olur da seneye kol bacak muhabbetinden dolayı her kalkışta 5-10 dk zaman kaybetmeyiz
yanlız o wankel şahin yolu bi tutatrsa çok üzer araba cidden çok hızlı . burdan herkes böyle konuşuyo ama herkeste onun yarışmasını bekliyodu. emeğe saygıo kadar hakkında atılıp tutuldu sahibi o kadar atar gider yaptı kı evet herkes onun yarışmasını ve finish görmesini beklıyordu , lafla peynir gemisinin yürümediğini herkes görmüş oldu
şayin konyada da aynı süreyi yapmıştı sıfırdan kalkarak demekki bu şartlarda bu kadar
alper tebrik ederim kardeşim gürkan maşallah süreyi aşağı çekmişsin m3ün
bence kalkışta düzgün tutunsa dahi 11,5 in altına düşemez şu anki setupla.
ben tanımam etmem sahibini araba için yorum yapıyorum araba tutunamadığı halde gazı pompaladı sürekli gene 13 sn yaptı düzgün bi start finishle 10 sn görür bence.
Ekimde de bir yarış düzenliyebilirsiniz benim şahsi fikrim eger gerekli izinler alınabilinirse
katılım çok fazla olucaktır diye düşünüyorum
ademsezer
24-09-2012, 10:16
düşündüğüm oranlarda bi dog şanzıman yaptırabilirsem 9 saniye için akhisara gelicem yaptıramazsam bazuka drag finiş bundan sonra
akhisardaki pist full vht olsa o şahinide sağlam bi şöför kullansa o araç Türkiyeye fazla bizim despe 11.5 demişte 9 lara inecek tek spec bu, adam 4 te sararak gidiyor o lastiklerle bence araç çok başarılı sıkıntı pilot ve o aracın full vht istemesi... (full vht de tr şartlarında zor gibi)
birde pist uzatıldığı için, eskiden süre yapanlar en en az yarım saniye eklesin, misal 13 yapan araba şuanda 13.5 yapar.
dragon07
24-09-2012, 10:29
lastiklerin havası fazla gibi geldi bana indirseler daha iyi tutunabilir diye düşünüyorum
birde pist uzatıldığı için, eskiden süre yapanlar en en az yarım saniye eklesin, misal 13 yapan araba şuanda 13.5 yapar.
NA araçlar için geçerli o dedigin finişi 160 la geçen araç ile 200 le geçen arasında fark olur
misal 160 la gecen NA bir arac şimdi 165 le geçiyorsa bu 5 kmh ı 0.5 saniyede alabilir
ama 200 le gecen bir turbo araç 210 ile gecicekse bu 10 kmh ı 0.2 saniyede de alabilir
Araç gücü kilosu finiş geçiş süresi vs vs hepsi etkiler
her arac 0.5 eklesin diyemezsin
biliyorum o yüzden 13 ten örnek verdim
akhisardaki pist full vht olsa o şahinide sağlam bi şöför kullansa o araç Türkiyeye fazla bizim despe 11.5 demişte 9 lara inecek tek spec bu, adam 4 te sararak gidiyor o lastiklerle bence araç çok başarılı sıkıntı pilot ve o aracın full vht istemesi... (full vht de tr şartlarında zor gibi)
Okan bence lastik ölçüsü de yanlış o setuplardaki araçlarda çok iri lastikler kullanıyorlar
benim videodan gördügüm üzerindeki lastikler 26 / 15 gibi bişi
Okan bence lastik ölçüsü de yanlış o setuplardaki araçlarda çok iri lastikler kullanıyorlar
benim videodan gördügüm üzerindeki lastikler 26 / 15 gibi bişi
aynen abi dediğin gibi hani nasıl deyim wankel şahin için iyidir değildir birşey diyemem ama cidden motor çok güçlü ben akhisarda şahinin gidişini görünce bunu düşündüm
o diilde cem ustanın evo launch kurbanımı oldu ne oldu , bır kere nasıl yürüdüğünü göreydik iyiydi , ne sebepten kalkış olmadı acaba , launch devrini ve km sini mi yanlış ayarladılar sorun neydi ki ?
geçen yarışta 2. vitesi kaçırarak 13.324 yapmıştım..şu an pist 402 mt ve bu sınıfta bir aracın süresini gerçekten etkiliyor..keşke başka 106 larda olsaydı gerçek sürelerini görselerdi bende arabamın nasıl olduğunu daha iyi anlardım.
ERDINC-VTI07
24-09-2012, 10:59
geçen yarışta 2. vitesi kaçırarak 13.324 yapmıştım..şu an pist 402 mt ve bu sınıfta bir aracın süresini gerçekten etkiliyor..keşke başka 106 larda olsaydı gerçek sürelerini görselerdi bende arabamın nasıl olduğunu daha iyi anlardım.
maşallah alper sanmakı yavaşsın uzayan pistte oo 13 yapan butun 106 lar hepsının sanıyelerı yukarı çıkacak gayet güzel derece bence...
arifozcelik
24-09-2012, 11:04
izmir'de arabamı kalmadı yoksa
niye izmir'den kimse yok
Yazan oldumu blmiyorum ama wankelde lastik kombinasyon hatasida var hala onlerde normal lastik varsa kontrolu kaybetmesi normal bias ply lastik varsa arkada ondede ona uygun lastik olmak zorunda, non bias ply lastikle kontrol cok zor olur yurt disinda buna benzer kazalar olmustur googledan bias ply with radial mixing falan yazp arastirabilirsiniz, drag slick lastik satan ureticilerin sitelerine baktiginizda bu bias ply ve kombinasyon uzerine uyarilai gorursunuz niye incecik lastik kullaniyorlar saniyorsunuz skinnyler asil uygun olan lastiktir ozellikle arkadan iterlerde:)
sen hala ayılamamışın :D akhisarda fazla kaçırdın heralde :D
adem awd ye dönsene :D battı balık yan gider :D
EVO 8 kalkarken ön plakanın altında bir hortum yada plastik parca sarktı (patladı) sonrada yürüyemedi benim gördüğüm kadarıyla
ademsezer
24-09-2012, 11:48
sen hala ayılamamışın :D akhisarda fazla kaçırdın heralde :D
adem awd ye dönsene :D battı balık yan gider :D
Fwd rekorlarını biraz daha gelistireyim sonra bakariz:D
hkspower
24-09-2012, 12:06
şahinin nesını buyuk gorelım sahın ıste turklerın lada samarası ...
konu büyük görüp görmeme değil dalga geçilip geçilmeme... bu arada palio nunda şahinden aşağı kalır yanı yok .....el arabası
konu büyük görüp görmeme değil dalga geçilip geçilmeme... bu arada palio nunda şahinden aşağı kalır yanı yok .....el arabası
sen şuan neyin savaşını veiyosun ki ?
böle bi proje için sence dogru bi kasamı yani ?
hkspower
24-09-2012, 12:12
şu anda şahin sadece kupa... yani görüntü gerekli değişiklikler yapılmış durumda...
şu anda şahin sadece kupa... yani görüntü gerekli değişiklikler yapılmış durumda...
değişiklikler yapılmış derken ? ne yapılmış mesela ?
hkspower
24-09-2012, 12:17
kasa için gerekli şase güçlendirmeleri yapılmış aracın resimlerini incelersen görebilirsin kasa seçimi bence gayet güzel...
Fwd rekorlarını biraz daha gelistireyim sonra bakariz:Dsen o arabanın deposuna ne koydun adem dünden beri kendıme gelemıyorum , kafası süpermiş , aynı maldan banada bul arabayı rolantıde çalıştırıp egsozun önüne geçip çilingir sofrası kuracam bı parca peynır , bi parça kavun , bi nefes egsoz dumanı çekecem :D :D :D
kasa için gerekli şase güçlendirmeleri yapılmış aracın resimlerini incelersen görebilirsin kasa seçimi bence gayet güzel...
kendini kandırma :)
sen o arabanın deposuna ne koydun adem dünden beri kendıme gelemıyorum , kafası süpermiş , aynı maldan banada bul arabayı rolantıde çalıştırıp egsozun önüne geçip çilingir sofrası kuracam bı parca peynır , bi parça kavun , bi nefes egsoz dumanı çekecem :D :D :D
5 dk rolantide çalışırken takıl tam 3 günü var.
dükkanın içinde çalışıyor araç millet birbirini kesicek die korkuyorum :D
edit: pistte yanımızda yarışı izleyen 3 arkadaş vardı tanımıyorum.
aralarında konuşuyolar.
-abi adam ne içtiyse leş gibi alkol kokuyor
-araçtan geliyor sanırım yakıt olmasın ?
-yok olum adam yaklaşınca geliyor acayip keskin bi koku
sen o arabanın deposuna ne koydun adem dünden beri kendıme gelemıyorum , kafası süpermiş , aynı maldan banada bul arabayı rolantıde çalıştırıp egsozun önüne geçip çilingir sofrası kuracam bı parca peynır , bi parça kavun , bi nefes egsoz dumanı çekecem :D :D :D
http://caps.ekime.net/goster.php?image=cGhvdG9zL3JlZ2lzdGVyZWRfcGhvdG9zL zI1MTQtYnUtbWFsLWJpci1oYXJpa2EtZG9zdHVtLS1heml6LXl pbGRpcmltLmpwZw==&w=d2F0ZXJtYXJrLnBuZw==
herkesi tebrik edrim kazsız belasız bi yarışdaha bitti şahin kaza yaptı ama cana gelecegine mala gelmiş....
alper seni ayrı tebrik ediyorum güzel süre krdşim...
son dakika bi problem yaşadım araçta nasip olmadı...
Kasa güçlendirmelerini bilmem ama araçta stok disk balata vardı görünce şok oldum:confused:
Kasa güçlendirmelerini bilmem ama araçta stok disk balata vardı görünce şok oldum:confused:
buyrun :)
Adem lastik isittigi gibi kalksa guzel derece yapardi kanimca :)
buyrun :)
Hade atayist bunuda acikla :D
ademsezer
24-09-2012, 12:49
Adem lastik isittigi gibi kalksa guzel derece yapardi kanimca :)
2 ye çok zor giriyodu çok kayıp oldu orda
O lastiklerle dediginiz lastikler mickey thompson Hocam :D yani sıradan bi lastik degil
arkadaşlar meraba yorumları okuyorum cehalet konuşmaları yer alıyor
ben daha öncede soyledim gene soyleyim türkiyede çok 7 saniyelık araba var ama hepsini çıkarın arkadan çekişli yada önden çekişli en iyi yapılmış araba bile 10 saniyenin altına inemez
bunun şöförle falan alakası yok sadece daha profosyonel bir pistimizin olmadıgından kaynaklanıyor
gelelim şofor konusuna bir adam gerçekten arabasını iyi tanımıyor ise net 1.5 saniye her zaman kaybediyodur bir aracın 4-5 vites patinaj çekmesi zor bir olay degildir veya çok iyi gidecegini göstermez msupra finişten geçtinten sonra bile patininaj çekiyordu gidebildigi en iyi rakam 11
wankel için şu kadar soylemek istiyorum araç güzel diyecek bir şey yok fakat her ne kadar güzel olsada bence gerektigi kadar antıraman yapılmamış gerektigi kadar çözümleme yapılmamış yani üstüne binen şöörler kesinlikle araca hakim degiller buda antıraman yapılmamasından kaynaklanıyor inşallah bundan sonra internetten saga sola yazılar yazıp laf atmalar biter arabayla daha fazla haşır neşür olup bize daha iyi yarışlar sergilerler
ademcim seninde araban çok güzel harika ama sanada yakıştıramadım sanzıman yaptırıp 9 yapacagım demeni sanzımanda yaptırsan aracın 10.5 altına düşmez hayal kurmayın çünkü pist buna müsayit degil kardeşim zaten müsayit olsa bende hemen 4 cekeri sökerim
yarışı düzenleyen arkadaşlara teşekkürler drag ziyafetinden dolayı ama sizinde en büyük eksiklerinizden birisinde bahsetmek istiyorum sizin yerinizde olsam araçları çok hızlı olan kişilere davet gönderiri yarışlara gelmelerini saglamaya çalışırım daha önce drag kovalamış çok hızlı araclar var onlarla ilgilenin onların yarışlara dönmesini saglayın
bence yanlıs dusundugunuz bır nokta var ısmaıl bey, hızlılara davet gonderılmesı dıger katılımcılara karsı ayrımcı bı davranıs sergılemıs gıbı olur. arabasına guvenen, yarısmak ısteyen kalkar gelır. davete ne gerek var ? bu sekılde davetlerın olması (sahsınız adına soylemıyorum ) ılerıkı zamanlarda sadece davet olmaz, para verırlerse yarısırım yoksa kontak acmam dıyaloglarına kadar gıder.
arkadaşlar meraba yorumları okuyorum cehalet konuşmaları yer alıyor
ben daha öncede soyledim gene soyleyim türkiyede çok 7 saniyelık araba var ama hepsini çıkarın arkadan çekişli yada önden çekişli en iyi yapılmış araba bile 10 saniyenin altına inemez
bunun şöförle falan alakası yok sadece daha profosyonel bir pistimizin olmadıgından kaynaklanıyor
gelelim şofor konusuna bir adam gerçekten arabasını iyi tanımıyor ise net 1.5 saniye her zaman kaybediyodur bir aracın 4-5 vites patinaj çekmesi zor bir olay degildir veya çok iyi gidecegini göstermez msupra finişten geçtinten sonra bile patininaj çekiyordu gidebildigi en iyi rakam 11
wankel için şu kadar soylemek istiyorum araç güzel diyecek bir şey yok fakat her ne kadar güzel olsada bence gerektigi kadar antıraman yapılmamış gerektigi kadar çözümleme yapılmamış yani üstüne binen şöörler kesinlikle araca hakim degiller buda antıraman yapılmamasından kaynaklanıyor inşallah bundan sonra internetten saga sola yazılar yazıp laf atmalar biter arabayla daha fazla haşır neşür olup bize daha iyi yarışlar sergilerler
ademcim seninde araban çok güzel harika ama sanada yakıştıramadım sanzıman yaptırıp 9 yapacagım demeni sanzımanda yaptırsan aracın 10.5 altına düşmez hayal kurmayın çünkü pist buna müsayit degil kardeşim zaten müsayit olsa bende hemen 4 cekeri sökerim
yarışı düzenleyen arkadaşlara teşekkürler drag ziyafetinden dolayı ama sizinde en büyük eksiklerinizden birisinde bahsetmek istiyorum sizin yerinizde olsam araçları çok hızlı olan kişilere davet gönderiri yarışlara gelmelerini saglamaya çalışırım daha önce drag kovalamış çok hızlı araclar var onlarla ilgilenin onların yarışlara dönmesini saglayın
ismail abi msuprayla typeri denediğimiz gece köfteci yusufta yemek yerken bana bişey sölemiştin sen 11 yap sana 40 bin $ wericem dedin ama yine sen kazandın çünki 10 sn yaptım tam 402mt. senin kadar yarış tecrübem we bilgim olmadığı kesin, bana zaten herkes şunu yapamazsın bunu yapamazsın diyor ama ben başarmaya dewam ediyorum 100-200 5 e inemezsın diyorlardı 4.53 yaptım arabam biteli çok zaman olmadı güç sorunum yok aktarmada bir kaç degışiklik yapıp tr de fwd olarak 9 a inicem
adem sezer
KingoAtmo
24-09-2012, 15:08
9 sn. yapan 10 tane araba olsa bence hiçte fena olmaz,
Ortak girişimlerde bulunup, ulusal drag'ları geri getirmeye çalışsanız ya,
Bu forumda bu nufuza sahip insanlar illaki vardır
Geçen yarış 2'yi kaçırarak 13.3 , bu yarışta 2 sağlam 13.9 yaptınız sanırım doğrumudur ?
Keşke bir S2000 katılsaydı çok istemiştim ama olmamış malesef.
hacı kazandıkmı şimdi biz :D
hacı kazandıkmı şimdi biz :Dgözün AYDIN , kulakların MANİSA :D :D
ilk defa drag tecrübem oldu ve bazı konular kafama takıldı içimde kötü bir niyetle sormuyorum ama bilmek hakkım diye düşünüyorum mesela bazı aynı gurubumdaki araçlar cumartesi günü yapılan SEEDING kayıtları ile yarıştı bu SEEDING pazar neden tekrarlanmadı hava herzaman aynı olmaya bilir diye düşünüyorum o kişinin SEEDING'ini yarışmacı olarak canlı görmek istiyorum mesela bu hepmi böyledir..
cumartesi istediğin saniye yaptın ozaman onu yazdırmak mı lazım
ha ha ha mınako :D
gerçi kazansak ne fayda geçen seferden borcu duruyo adamın :D
ha ha ha mınako :D
gerçi kazansak ne fayda geçen seferden borcu duruyo adamın :D
ya sen konuşma hala porşum gelmedi
ya sen konuşma hala porşum gelmedi
valla geçemiyom oralara getirecem
Geçen yarış 2'yi kaçırarak 13.3 , bu yarışta 2 sağlam 13.9 yaptınız sanırım doğrumudur ?
Keşke bir S2000 katılsaydı çok istemiştim ama olmamış malesef.
evet doğrudur..bende çok isterdim başka 106 lar olsun s2000 olsun ama olmadı.
onursoytam
24-09-2012, 16:42
alper bicim geçen seneki en hızlı saxo,106 süresi yine aydan abinin siyah saxo da hemen hemen aynı saniyeyi yapmıştı 13,9xx ve senin aracında kafaya oynacak kadar hızlı olmuş tebrikler tekrardan ;)
alper bicim geçen seneki en hızlı saxo,106 süresi yine aydan abinin siyah saxo da hemen hemen aynı saniyeyi yapmıştı 13,9xx ve senin aracında kafaya oynacak kadar hızlı olmuş tebrikler tekrardan ;)
keşke başka gti larda olsaydı o zaman daha keyifli olurdu gerçek 402 m de :)
onursoytam
24-09-2012, 16:51
tabiki canlı canlı bi başka zevkli olur :)
toplu video resim yok mu?
131mirafiori
24-09-2012, 17:28
göremeyenler için :)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=468671206488130&set=a.295639307124655.72505.294250130596906&type=1&theater
ilk defa drag tecrübem oldu ve bazı konular kafama takıldı içimde kötü bir niyetle sormuyorum ama bilmek hakkım diye düşünüyorum mesela bazı aynı gurubumdaki araçlar cumartesi günü yapılan SEEDING kayıtları ile yarıştı bu SEEDING pazar neden tekrarlanmadı hava herzaman aynı olmaya bilir diye düşünüyorum o kişinin SEEDING'ini yarışmacı olarak canlı görmek istiyorum mesela bu hepmi böyledir..
cumartesi istediğin saniye yaptın ozaman onu yazdırmak mı lazım
seedinglerin cumartesi olma sebebi pazar günü vakit kaybını en aza indirmek. Eğer sende cumartesi gelirsen cumartesi kendi grubunu tamamen görebilirsin.
Hava şartları konusunda haklısın fakat sadece pazar günü seeding olsa yarış çok daha geç başlar.
Aslında tüm seedingler cumartesi tamamlansa (mesela f1 sıralama turları gibi) yarış çok daha rahat başlar ve daha hızlı tamamlanır ;)
HASANCOKO
24-09-2012, 17:51
Yarışmanın katılım şartları belli, tüm hızlı araçları akhisar drag pistinde görmek isteriz, amacımız motorsporlarına gönül veren tüm arkadaşlarımızı pistlerde görmek, katılım şartlarını sağlayan ve gerekli teknik donanımı olan her araca açılan kontenjan kadar yerimiz mevcut, kapımız sonuna kadar açık :) :icon_tup:
ben bişi daha merak ediyorum rpm ekibi cevaplarsa sevinirim 2 - 3 sene önce pist tam kaç metreydi 2 sene önceki süreler geçerlimi onu merak ediyorum
erişilemiyor diyo.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/267374_468671206488130_991018684_n.jpg
2 ye çok zor giriyodu çok kayıp oldu orda
Heyecan var ondan dolayi :) cok belli ettin haci
ben bişi daha merak ediyorum rpm ekibi cevaplarsa sevinirim 2 - 3 sene önce pist tam kaç metreydi 2 sene önceki süreler geçerlimi onu merak ediyorum
Pist gecen sene yapilan tadilattan dolayi kisaldi ( bordur tasli olan bolum ) tadilata onay gelmeyince kazilan bolume bordur taslari dösenip birakildi bu sene yapilan 10 haziran ve 8 temmuzdaki yarislar 23 mt lik kayip ile yapildi...ondan once pist uzunlugu 402 mt dir.dolayisiyla eski sureler gecerlidir tabikide
seedinglerin cumartesi olma sebebi pazar günü vakit kaybını en aza indirmek. Eğer sende cumartesi gelirsen cumartesi kendi grubunu tamamen görebilirsin.
Hava şartları konusunda haklısın fakat sadece pazar günü seeding olsa yarış çok daha geç başlar.
Aslında tüm seedingler cumartesi tamamlansa (mesela f1 sıralama turları gibi) yarış çok daha rahat başlar ve daha hızlı tamamlanır ;)
Bence zaten çok az araç vardı ve çok kısa sürdü seedingler. Ve Cumartesi normal antıraman yapılmış olsa idi pazar yapılsa 9 gibi seedingler ve sadece 2 hakkı olsa çok daha adaletli ve zevkli olur diye düşüyorum. Bu benim fikrim kimseninde hakkı yenilmemiş olur. Hemde sabahtan akşama kadar heyecan dolu olur. Teşekkürler
Yarışçılara ve bizlere kolaylık olsun diye kabul ettiğimiz bir durum bu. Önerinizi dikkate alacağız teşekkürler.
BüLenT GöReN
24-09-2012, 21:03
göremeyenler için :)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=468671206488130&set=a.295639307124655.72505.294250130596906&type=1&theater
bu haldeyken ikinciye kalkışmı yaptı bide bu wankel şayın?
bu haldeyken ikinciye kalkışmı yaptı bide bu wankel şayın?
Evet bu şekilde iki kalkış daha yaptı.
http://i.imgur.com/WVWAO.jpg
alpergti
24-09-2012, 21:47
en basit örnek gürkanın arabasıdır...13.300 lü süre yaptı ki bana göre bu yarış yavaştı arabası geçen yarışta 13 lerde seyrediyodu beraber kalktığımızda 13.037 yaptım oda 13.039 yaptı...adaşım sen arabanı söktükten sonra ancak gerçek sürene bakabilirsin 13 sn grubunda 1 saniye farketmez 200-300 salise oynar bana kalırsa...biz feritin arabasıyla yarışırken vht yoktu onuda gözardı etmeyin :icon_tup:
geçen yarışta 12.9 yapmıştı m3 hatta imzasında da var şimdi vht olmasına rağmen 13,4 yaptı yani pistin uzaması süreyi direk etkilemiş.
alpergti
24-09-2012, 22:03
geçen yarışta 12.9 yapmıştı m3 hatta imzasında da var şimdi vht olmasına rağmen 13,3 yaptı yani pistin uzaması süreyi direk etkilemiş.
geçen yarışta vht zaten vardı biz etkilemedimi dedik 1 SANİYE etkilemedi dedim...sen git 2 yi bul:D
aksu aradı biraz önce çarşamba takılcaz. hatırlatırım bunu.....
alpergti
24-09-2012, 22:07
aksu aradı biraz önce çarşamba takılcaz. hatırlatırım bunu.....
neyse kardeşim sen haklısın sora konuşuruz biz aramızda:D
19gokhan90
24-09-2012, 22:13
Cumartesi gunu seeding alinmadi ki hatta sunucu arkadasta soyledi kayit alinmadi diye tabi bu durumdan alper abilerin haberi yoktu sanirim cumartesi aksam konustugumuzda seedingi 14.006 secicem demisiti. Kabul edilcegini bilseydik kadettin 14.005 lik derecesi vardi bozulsa bile en kotu 2. olurdu :)
BüLenT GöReN
24-09-2012, 23:20
belki çok ince düşünüyo olabilirm belki aranızda hiç yarışta yapmayalım o zaman diyecek olanda vardır ama her hangi bir kaza durumunda aracın diskalifiye olması gerektiğini düşünüyorum kazanın küçüğünün büyüğünün bi önemi yok sonuç olarak arabanın hiç olmasada bi aerodinamiği var ve bu ufakta olsa bozulur düşüncesindeyim olucağından değilde tutki araç tam kalktıktan sonra araba birden bire sağa veya sola şiddetli bi şekilde çekme yaptı (şahin kaza önceside yaptı o sürücü hatası olarak söylüyor herkez peki diğer kalkışlardada nerdeyse saxoya patlıyacaktı diyenler var orda değildim söylenenlere göre yorum yapıyorum) orda oluşabilecek durumu düşünmek bile istemiyorum ben bu düşüncedeyim düşünceme katılmayan olabilir ama bence böyle olması gerekir
en basit örnek gürkanın arabasıdır...13.300 lü süre yaptı ki bana göre bu yarış yavaştı arabası geçen yarışta 13 lerde seyrediyodu beraber kalktığımızda 13.037 yaptım oda 13.039 yaptı...adaşım sen arabanı söktükten sonra ancak gerçek sürene bakabilirsin 13 sn grubunda 1 saniye farketmez 200-300 salise oynar bana kalırsa...biz feritin arabasıyla yarışırken vht yoktu onuda gözardı etmeyin :icon_tup:
Arabanın kilosu geçen seferle aynı 1010 kg..geçen yarışta 2 yi kaçırarak 13.324 ü nasıl gördüm ben ? kaçmasa 13 net görürdü..m3 le 106 aynı değil adaş o 23 mt lik fark hacimli hacimsiz arasında farka neden oluyor..ben arabam çok iyi demiyorum ne etanol koyuyorum nede söküyorum :)
bence yanlıs dusundugunuz bır nokta var ısmaıl bey, hızlılara davet gonderılmesı dıger katılımcılara karsı ayrımcı bı davranıs sergılemıs gıbı olur. arabasına guvenen, yarısmak ısteyen kalkar gelır. davete ne gerek var ? bu sekılde davetlerın olması (sahsınız adına soylemıyorum ) ılerıkı zamanlarda sadece davet olmaz, para verırlerse yarısırım yoksa kontak acmam dıyaloglarına kadar gıder.
yaaaa varya olayı nerden aldın nereye götürdün daha buralarda hiç seyretmediginiz 10 larca araç var ben onları kastediyorum sen davet et onlar gelmesin gelipte para isteyen olursa onada vermessin şimdi bişey mi veriyosun hayır haaaa para verilecek zamanda olur ne zaman organizasyonu yapan kişiler para kazanabildigi zaman
bana herhangi birşey diyorsan ben zaten bu işlerden alacagımı aldım bu zevklerin hepsinin bana yeterli oldugunu düşünüyorum emeklerimin karşılıgını aldım binlerce şükürler olsun yaptıgım bütün arabalarda başarılı oldum bu spora bir şeyler katabildiysem ne mutlu bana belki seneye son kez yarışırım
Cumartesi gunu seeding alinmadi ki hatta sunucu arkadasta soyledi kayit alinmadi diye tabi bu durumdan alper abilerin haberi yoktu sanirim cumartesi aksam konustugumuzda seedingi 14.006 secicem demisiti. Kabul edilcegini bilseydik kadettin 14.005 lik derecesi vardi bozulsa bile en kotu 2. olurdu :)
Cumartesi antrenmanlarda yaptığım en iyi sürenin seeding zamanı olarak kalabileceğini öğrenince öyle bıraktım..keşke sizde o şekilde yapsaydınız ilk 3 içerisinde olacaktınız :)
ismail abi msuprayla typeri denediğimiz gece köfteci yusufta yemek yerken bana bişey sölemiştin sen 11 yap sana 40 bin $ wericem dedin ama yine sen kazandın çünki 10 sn yaptım tam 402mt. senin kadar yarış tecrübem we bilgim olmadığı kesin, bana zaten herkes şunu yapamazsın bunu yapamazsın diyor ama ben başarmaya dewam ediyorum 100-200 5 e inemezsın diyorlardı 4.53 yaptım arabam biteli çok zaman olmadı güç sorunum yok aktarmada bir kaç degışiklik yapıp tr de fwd olarak 9 a inicem
adem sezer
canım kardeşim sende beni yanlış anladın bak senin araban 9 yapamaz demiyorum bugün hemen yükleyelim yunanistana gidelim 9 yapar geliriz eminim
şu yaptıgın derece ayakta alkışlanacak bir derece ama bundan sonra saniyeler degil saliseler çok yavaş işler şu an yaptıgın dereceden 2 saniyeyi hiçe sayarak 9 yapacam demen anlam veremedim harika diyecek bir şey bulamıyorum.sende öyle birşey yaparsan bizde seni büyük bir zevkle izleriz.yapamazsanda çok arkadaş baklava börek yer sayende
diyer konuya gelince 11 türkiyede çok ciddi bir rakam sen söyledigin cümleyi hatırla neden sana böyle bir cevap verdim sen setabınızın 8 ve 9 saniye aralıgında oldunu söyledin bende sana sen türkiyede 11 demek en hızlı olmak demektir anlamında konuştum neyse artık daha iyilerini bekliyorum
alpergti
25-09-2012, 02:12
Arabanın kilosu geçen seferle aynı 1010 kg..geçen yarışta 2 yi kaçırarak 13.324 ü nasıl gördüm ben ? kaçmasa 13 net görürdü..m3 le 106 aynı değil adaş o 23 mt lik fark hacimli hacimsiz arasında farka neden oluyor..ben arabam çok iyi demiyorum ne etanol koyuyorum nede söküyorum :)
ya adaş bende senin arabanı boklamıyorum...takmışınız bi yakıt muhabbetine ben oraya birinci olmaya gidiyorum gerekiyosa işerim depoya elimde ne varsa oynarım birincilik için :icon_tup:gürkan beni o yarışta geçmesi için bi 200 metre daha olması lazımdı 20 metreyle olcak iş değil o otobanda rollingte yapıyoruz biliyoruz neyin ne olduğunu...23 metre senin kategorinde 1 sn farkettirmez...
ademsezer
25-09-2012, 07:34
canım kardeşim sende beni yanlış anladın bak senin araban 9 yapamaz demiyorum bugün hemen yükleyelim yunanistana gidelim 9 yapar geliriz eminim
şu yaptıgın derece ayakta alkışlanacak bir derece ama bundan sonra saniyeler degil saliseler çok yavaş işler şu an yaptıgın dereceden 2 saniyeyi hiçe sayarak 9 yapacam demen anlam veremedim harika diyecek bir şey bulamıyorum.sende öyle birşey yaparsan bizde seni büyük bir zevkle izleriz.yapamazsanda çok arkadaş baklava börek yer sayende
diyer konuya gelince 11 türkiyede çok ciddi bir rakam sen söyledigin cümleyi hatırla neden sana böyle bir cevap verdim sen setabınızın 8 ve 9 saniye aralıgında oldunu söyledin bende sana sen türkiyede 11 demek en hızlı olmak demektir anlamında konuştum neyse artık daha iyilerini bekliyorum
ismail abi 2 ve 3 te dragda cok sıkıntı çektim cts akşamı 2 nin senkromecinin 2 tane dişli yoktu 3 un manşonu ve sekmanını bişeyler uydurarak geldik oda dragda çok problem oldu bana, kullandığım lastikleri yeni almıştım ilk kez orda taktım 10 lu sanıyeyi 1,6 barda çıkardım, tutununca 2 bar +100 shot nos bastık bu kez şanzımana takıldık. ben laf olsun diye kolay kolay bişey yazmam yapabilecegimi düşünüyorum kısmet inşallah başarırım.baklawa börek problem diil ben arkadaşlarımla paylaştıkça mutlu olan biriyim:)
sanada başarılar ismail abi tr de bugune kadar yapılmayanları yapan ender insanlardan birsin, inşallah hakettiğin yerde olursun.
TAM35GNY
25-09-2012, 07:39
Gecmis olsun aksilikler olmus ama cok sukur daha kotu sonuclar dogmamis..
Bizim grubun ellerine saglik, katilanlarinda keselerine bereket umarim degmistir harcadiklari paralar eglenceli bir gun gecirmislerdir..
Basarili olan arkadaslara ve abilerime de tebrikler, onumuzdeki sene daha iyi sonuclar elde ederler umarim..
geçen 2 yarışı aklınızdan çıkarın arkadaşlar....süreler kısa pistten dolayı yanlış....13,9 çok iyi bir süre ...bir önceki yarışta ordaydım ve sadece filtre ve ekzos olan gri bir 106 izmir plakalı 13,5 yaptı mantıklımı sizce :)....
geçen 2 yarışı aklınızdan çıkarın arkadaşlar....süreler kısa pistten dolayı yanlış....13,9 çok iyi bir süre ...bir önceki yarışta ordaydım ve sadece filtre ve ekzos olan gri bir 106 izmir plakalı 13,5 yaptı mantıklımı sizce :)....
hangi 106 o :D
ozgur-07
25-09-2012, 14:19
13. 854 cumartesi yaptım şanzıman sıkıntısından dolayı yaris gunu iyi kullanamadım 14.114 ile yarışa girdim ve kimseyi geçmeden kupa aldım.. :)) ama kimseye kupa aldım diyemiyorum hani lan video diyorlar..
fatihyılmaz
25-09-2012, 15:42
13. 854 cumartesi yaptım şanzıman sıkıntısından dolayı yaris gunu iyi kullanamadım 14.114 ile yarışa girdim ve kimseyi geçmeden kupa aldım.. :)) ama kimseye kupa aldım diyemiyorum hani lan video diyorlar..
delikanlı arabanın sahibi de delikanlı tebrikler vap sevdiğim beğendiğim bi typer ve gözlemlediğim kadarıyla sen de kıymetini biliyosun pırıl pırıldı araba
gürkan18
25-09-2012, 18:23
abi arabam eskiye göre şuan vanos ayarları vs daha iyi ve daha güzel gidiyo kanıtlayabilirimde bunu
geçen yarışta 12.9 yapmıştı m3 hatta imzasında da var şimdi vht olmasına rağmen 13,4 yaptı yani pistin uzaması süreyi direk etkilemiş.
ilk yarıştada wht vardı pistte ama pistin uzaması süreyi yükseltiyo
ya adaş bende senin arabanı boklamıyorum...takmışınız bi yakıt muhabbetine ben oraya birinci olmaya gidiyorum gerekiyosa işerim depoya elimde ne varsa oynarım birincilik için :icon_tup:gürkan beni o yarışta geçmesi için bi 200 metre daha olması lazımdı 20 metreyle olcak iş değil o otobanda rollingte yapıyoruz biliyoruz neyin ne olduğunu...23 metre senin kategorinde 1 sn farkettirmez...
abi arabamın şiştiğini sende biliyosun o gün bizim grupta 3 kere 12 lere indim 200 metreye falan ihtiyacım yoktu bunu herkes biliyor
Ben ilk defa katıldım,her şey çok güzeldi.Düzenleyen arkadaşlara tüm ekibe teşekkür ederim.Kupa alan arkadaşları kutlarım.Tekrar katılmayı düşünüyorum.
bence müthiş bi organizasyon olmuş keşke nasip olsaydı da bende gelseydim :) aksilikler olur her zaman önemli olan en az zararla kurtulmaktır kanımca... elinize, emeğinize sağlık...
ozgur-07
26-09-2012, 00:12
delikanlı arabanın sahibi de delikanlı tebrikler vap sevdiğim beğendiğim bi typer ve gözlemlediğim kadarıyla sen de kıymetini biliyosun pırıl pırıldı araba
Teşekkürler kardeşim saygılar
Mehmet-a
26-09-2012, 19:57
Güzel gündü keyifli bidahakinde yine geliriz İNŞALLAH Mekanikerdim 2 araçta :D ama İNŞALLAH arac alırsam katılmayı düşünüyorum bende ;)
birdahaki seneye ilk yarışta yavru mürekkep balığıyla yarıştayım :)
Ben ilk defa katıldım,her şey çok güzeldi.Düzenleyen arkadaşlara tüm ekibe teşekkür ederim.Kupa alan arkadaşları kutlarım.Tekrar katılmayı düşünüyorum.
Abi ben bu yarışa gelemedım ama 1 tane mını var diyorlardı bende merak ediyordum acaba hangisi diye meğerse senmişsin başarılarının devamını diliyorum kazasız belasız cezasız günler diliyorum :)
bu arada kendını bı tanıt istersen :) tanıyan var tanımayan var :)
Abi ben bu yarışa gelemedım ama 1 tane mını var diyorlardı bende merak ediyordum acaba hangisi diye meğerse senmişsin başarılarının devamını diliyorum kazasız belasız cezasız günler diliyorum :)
Teşekkürler kardeşim.aynı dilekleri bende sana sunuyorum (Kazasız ve Cezasız günler) kendine iyi bak
bu arada kendını bı tanıt istersen :) tanıyan var tanımayan var :)
Biraz geç oldu ama tanıtma işini hallettik. Yakında seni rahatsız edeceğim.(hava filtresi ile alakalı )görüşürüz
Biraz geç oldu ama tanıtma işini hallettik. Yakında seni rahatsız edeceğim.(hava filtresi ile alakalı )görüşürüz
ABI GEL HER ZEMEN YARDIMCI OLMAYA ÇAILIŞIRIM,MANAVGAT'TAN BI MINICI ARKADAŞA DA YAPTIK SISTEMDEN SAN A DA YAPATIRIRIZ,İYİ GÜNLER :):icon_wack
nostalji
04-10-2012, 18:15
Artık pistimizde aydınlatmamızda var , gece yarısları basladı 6 ekimde motodrag var ve bir tribün seneye yetiştirilirse süper olur :)
fatihyılmaz
04-10-2012, 20:58
işte bu haber 10 numara