Orijinalini görmek için tıklayınız : Ekran Kartı Sorunu
Buğra A.
09-09-2012, 17:07
Sapphire Radeon 5830 PCI ekran kartım var. Driverını sitesinden yüklememe rağmen bilgisayar görmüyor ve kabul etmiyor. Yardımcı olabilecek birisi var mı?
onursumer
09-09-2012, 17:33
tam olarak ne gibi bir hata alıyorsun
aygıt yoneticisinden manuel olarak elle yüklemeyi denedinmi ?
Buğra A.
09-09-2012, 17:44
tam olarak ne gibi bir hata alıyorsun
aygıt yoneticisinden manuel olarak elle yüklemeyi denedinmi ?
Doğru ekran kartı sürücüsünü yüklemediğimi belirtiyor. Aygıt yöneticisinde de problemli olarak duruyor. Ama benim indirdiğim driver, doğru olan ve düzgün yüklenmesine rağmen hala tanıtılmamış gibi gösteriyor.
Buğra A.
09-09-2012, 17:47
AMD grafik sürücüsü kurulmadı veya AMD sürücüsü düzgün çalışmıyor. Lütfen AMD donanımınız için uygun AMD sürücüsünü kurun.
Driver Sweeper kur, onunla AMD yazan herşeyi tick'leyip(kutucukları işaretleyip) driverları sil, sonra bilgisayarı Güvenli Mod'da aç, Güvenli Mod'da açtıktan sonra Driver Sweeper'ı bir daha çalıştırıp aynı işlemi bir daha yap. Sonra bilgisayarı normal aç, driverı öyle kurmayı dene...
Eğer driver doğru ise problemin çözülmüş olması gerekir. Kolay gelsin...
onursumer
09-09-2012, 18:01
büyük ihtimalle doğruda olsa ordata bir yanlışlık var ya driver tarafında yada windows tarafında yukarıda tarif edilen şekilde bi temizlik iyi olur
windowsun hangi versiyonunu kullanıyorsun ona gore driver dosyasını indirerek software olmadan yüklemeyi dene birde driveri ati sitesindenmi sapphire sitesindenmi çekiyorsun ?
dosyadan direk aygıt yoneticisinden aşağıdaki şekilde kurmayı denemek en doğrusu
http://img23.imageshack.us/img23/8149/driverqh.jpg
Buğra A.
09-09-2012, 18:22
Bahsettiğin her şekilde denedim fakat çözüm olmadı. DriverPack Solution'ı deniyorum şu an.
hondafit
10-09-2012, 00:07
indirdiğiniz driver işletim sisteminizle uyumlumu?
driver checker kurun bi taratın bilgisayarınızı