Orijinalini görmek için tıklayınız : e36 piyasası
arkadaşlar 96 üstü e36 fiyatlarına bakıyorum ***** siteden . uçmuş millet kafayı sıyırmış hepsi +20lerde ... gerçek olarak fiyatlar ne olmalı . nekadar hak ediyor sizce .
96 97 98 20 bin tl altı temiz kızlığına tecavüz edilmemiş 3.20 bulabilrmiyiz ?
96 97 98 3.25 olması kaydıyla 20bin üstü düşününebilriim.
kesinikle manuel ve 6 silindir terch sebebi .
xenishere
10-09-2012, 01:37
tecavüz edilmemiş 20 bin tl altı 3.16 bile bulamassın :) zevk almış olanına bakacaksın.
Fiyatlar yüksek evet ama temiz bir e36nın fiyatıda 17-18 den fazla eder, kullanmış biri olarak kesinlikle hak eder diyorum. taktir edersin ki 106 gibi arabalara 15-16 istiyorlar, bırakda bmwlere 25 istesinler
dostum 20 altı derken 16 17 demedım zaten . 19-20 eyvallah . zevk almış hafif oynaşmışta olur ama kaşarlanmış olmasıın :D
adam 93 94 araca 20 yazmış hassigommeee dıyorum onlara :D 2000 passat var onu verip e36 ya gecicem
BMW / 3 Serisi / 3.18iS / SENELERE İNAT --- M TECHNİC BEYAZ 318is. sahibinden.com'da - 97846238 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-senelere-inat-m-technic-beyaz-318is-97846238/detay)
cincikk ama model 93
herkesin malı kendine iyidir de piyasa nekadar bu olsada her malın bi ederi var. araç güzel ama fiyatlar absürt .
arkadaşlar ben linkten öte örnek istiyorum. mesela ; arkadaşın biri 26 ya m3 verdim masrafsız , millet sıyırmış normaline 22 23 istiyen var yazmış şimdi postu bulamadım ama o adamda işin içinde neyin ne olduğuu biliyor . hani aracım şu özellikteydi şukadara gitti yada bu araç şundan dolayı bu parayı etmez. yada donanımı şuysa şu kadar ederi var gibi gibi. zaten millet internette uçuyor reelde böyle olmuyor. yollarda teyzeden amcadan araştırmaya başlayım ben şimdiden :D
gürkan18
10-09-2012, 07:15
97 98 vti lara 30.000 fiyat çekiyolar 3.20 lerede +20 fiyat istenmesi normal değilmi?
ilkerist
10-09-2012, 07:38
97 98 vti lara 30.000 fiyat çekiyolar 3.20 lerede +20 fiyat istenmesi normal değilmi?
Çekiyorlarda,satamıyorlar :)
Emre Ekrem
10-09-2012, 08:04
tecavüz edilmemiş 20 bin tl altı 3.16 bile bulamassın :) zevk almış olanına bakacaksın.
Fiyatlar yüksek evet ama temiz bir e36nın fiyatıda 17-18 den fazla eder, kullanmış biri olarak kesinlikle hak eder diyorum. taktir edersin ki 106 gibi arabalara 15-16 istiyorlar, bırakda bmwlere 25 istesinler
Ne alaka, nasıl bir psikoloji ki bu 1o6 ile e36 aynı kefede oluyor.
Neyse, en güzeli servislerden soruşturmak, geçenlerde bir tanıdık temiz bir 97 3.2o yi
19 civarlarında almıştı ve gayet güzel durumda idi.
piyasa uçuk vaziyette ama sahibindenin 1-2 milyar altına veriyorlar
SerkanKurt
10-09-2012, 08:07
ben buldum birtane konusunda açmıştım 95 model 280.000 de boya yok araçta. motor kapak açmamış :) gayet temiz fiyatta çok komik :) ama baktıramadım henüz bir ustaya
individual
10-09-2012, 08:11
kaportası motor iyi durumlar 20,25 arası ederde bazısı ilanda 28,30 yazmış.onu anlamak bazen zor oluyor.arada takip edip gümrük çıkışlı temizlere bakmak lazım.
ghibli06
10-09-2012, 08:45
18-23 normal ederleri var ama şahsen çok az km li orj. bir arabaya hele ki coupe ya da cabrio, astronomik ücretler verenleri bilirim... e36 kasa çok güzeldi, 2 tane kullandım 3,25 cabriom İstanbul'da bir arkadaşımda şimdi hala taş gibi biniyor, güzelini bulursan çok tatmin edici bir araçtır...
internette, bilgisayar basında bulamazsınız evet
@gürkan: hatırladım şimdi dostum sen bi ara 26 ya masrafsız m3 verdim dememişmiydın ?
istemek değil ki sorun . evet vti ya 30 çeken doğana 15 milyar çeken var bu ülkede :D hangisi satılıyor yada bunu hakedıyor konuyu oraya getirrsek uzar gider hondacı amcalar basacak şimdi :D
arkadaşlar aynı görüşteyim klavye başından olmuyo . adam arabasının ederini bilmezmi ? ama bakıyor nete ovvv bunlar bukadar ederse benim ki bi tık daha fazla eder diyor millet ınternette birbirini fişekliyor 30 isteyen var. 30 vercek olsam e46 bakarım zaten. amcadan teyzeden yada gümrükten , kenarda köşede unutulmuş hani yan müptelası olmayan(az gıdıklanmış olabılır) amacım böle bi araç bulmk. tabi dolu almak ta lazım alırken
guzel konu :)
bnde bırsey sorma k ıstıyorum arkadaslar 95 uzerı cabrıo araclar ıcınde 23-30 kusur fıyatlar var.
cabrıo ların ederı ne olmalıdır ortalma ne kadar verılır ?
en makbul olanı hangısıdır motor secenegınde ?
e36 piyasasını bende sabırsızlıkla bekliyorum inmesini :D
Kutluhan
10-09-2012, 10:39
98 coupe 3.20 2005 gumruk cikisli 103 bin km de motoru cok duzgun 16 bin tl sina aldik kuzenime 3-4 bin tl masrafi var arabanin doseme+farlar+stop(ledli falan stop ve farlari orjinal cevirmemiz lazim) +jant-lastik vb.
e36 piyasasını bende sabırsızlıkla bekliyorum inmesini :D
kanka farkettım kı bız senle hep aynı şeylerı düşünüyoruz :D
kesin warya 306 gtı da aklına girmedi değildir ? :)
tabikide ama yakıtı korkuttuğu için almadım
dün bi 36 gördüm 1.6ydı sanırm ama bu kadar temizini ilk defa gördüm diyebilirim.
98 coupe 3.20 2005 gumruk cikisli 103 bin km de motoru cok duzgun 16 bin tl sina aldik kuzenime 3-4 bin tl masrafi var arabanin doseme+farlar+stop(ledli falan stop ve farlari orjinal cevirmemiz lazim) +jant-lastik vb.
ahanda mesela. gibi gibi :D böylesini toplamak daha zevkli. şimdi 20 ye alıyorsunuz ona bişeyler yapmıcakmıyız ? yapıcaz . sizin bulduğunuz fiyatlara bulsam. 5 milyara döşeme far stop jant lastik gibi şeyleri yaparım en azndan keyfime zevkime göre olur. ama 20 alıp 5 milyar masraf edince astarı yüzünden pahalıya geliyıor
dostum kazasız belasız aracı nasıl buldunuz ?
darkmoon
10-09-2012, 12:25
internet başında sadece vakit kaybedersiniz.. e36 için demiyorum ama son zamanlarda bilhassa internette sanal bir fiyat artışı var.. bazıları balık avına çıkmış zaten 20 bin tl lik araca 40 bin tl falan yazmışlar hani gelirse oltaya birileri hesabı.. bazılarınında satası yok zaten öylesine ilan vermiş uçuk kaçık rakamlar hani olurda gelir biri hesabı.. internette bu tür binlerce araba var buda piyasayı pahalı gibi gösteriyor..e36 lara gelince bence piyasası biraz yüksek internette üstüne 3 yeni nesli çıkmış e46 e90 f30
Tayfun-E30
10-09-2012, 12:30
arkadaşlar 96 üstü e36 fiyatlarına bakıyorum ***** siteden . uçmuş millet kafayı sıyırmış hepsi +20lerde ... gerçek olarak fiyatlar ne olmalı . nekadar hak ediyor sizce .
96 97 98 20 bin tl altı temiz kızlığına tecavüz edilmemiş 3.20 bulabilrmiyiz ?
96 97 98 3.25 olması kaydıyla 20bin üstü düşününebilriim.
kesinikle manuel ve 6 silindir terch sebebi .
96 yılında 3.25 yerine 3.28 üretildi o yüzden öyle aramayın..
recarosuz, donanımsız düzgün e36 20 lira civarı eder.. düzgün dolu bir coupe 3.20 minimum 25 eder.. 25in altına alırım diyen hurma alır..ne kadar ekmek o kadar köfte..
internet başında sadece vakit kaybedersiniz.. e36 için demiyorum ama son zamanlarda bilhassa internette sanal bir fiyat artışı var.. bazıları balık avına çıkmış zaten 20 bin tl lik araca 40 bin tl falan yazmışlar hani gelirse oltaya birileri hesabı.. bazılarınında satası yok zaten öylesine ilan vermiş uçuk kaçık rakamlar hani olurda gelir biri hesabı.. internette bu tür binlerce araba var buda piyasayı pahalı gibi gösteriyor..e36 lara gelince bence piyasası biraz yüksek internette üstüne 3 yeni nesli çıkmış e46 e90 f30
+100000000000 doğru tespit dostum benim düşüncemi dile getirmişşin
@tayfun: kardeşim motor yakıt sıkıntısı olmaz lpg ile binicem 3.28 de olur yeterki düzgün olsun götü başı ayrı oynamasın orasından burasından ses gelmesin. passattan sonra konfor ve sessizlik nekadar fark eder ? konforu geçtim de sessizlk ve izalasyon nasıldır e36 larda ?
hakan_41
10-09-2012, 12:37
araya girerek bi soru sormak istiyorum,bu çift vanos olayı hangi yılda kullanılmaya başlanmıştı, 94'dü sanırım doğru mu ?
Turboğuz54
10-09-2012, 12:38
Piyasa genel olarak şuan yüksek ama 96-98 arası donanımı yüksek bir araç alıyosun bırakta 20 üstü olsun
ulasoztas1
10-09-2012, 12:45
çoğu keyfe keder satıyor o yüzden yüksek fiyat çekiyor aracına ama gerçekten kaporta ve motoru temizi olursa bence piyasanın biraz üstünde bir fiyata alınabilir. birde donanımsız bir e36 alıcağıma biraz daha fazla verir donanımlısını alırım
bulmak isteyen buluyor . bende dopdolu olmasada orta yüksek donanım arası bişey olsun ısterım.
18 tuş obc
sunroof
bu ıkısı olmalı dıyorum mesela başka neler olmalı ? koltuk ısıtma çok onemlı değil gibi gelıyo . ama recora olmalı . orj. m pakette neler gelıyor iç aksam ve donanımda ?
ya ben bu işi anlamıyorum arkadaşım anlamıyorum!!! bir allah kulu allah rızası için anlatsın bana.
bundan 3-4 sene önce 30-42 arasına satılan typerlar nasıl 45-55 lere fırladı ?? kprolara, mugenlere zam mı geldi ? işçillik fiyatları mı arttı ? eskiden satılan typer'lar stock temizler 35-36 civarıydı doluları dbs o zamn 41 gibi bi rakam satılmıştı yanlışım yoksa. şimdi ne oldu arkadaş stocklar ve dolular 45-55 aralığına fırladılar ? takılan parçaların fiyatları aynı değil mi ? ben çözemiyorum bu işi cidden çözemiyorum.
bir diğer araba vtecler. lan arkadaş 28 bin tl lan 28 bin... böyle bir fiyat var mı? b16 turbolar 30-35 aralığındaydı. ciddi emek verilmiş olanları. şimdi bakıyorsun 30 bin tl fiyatı bomboş olanların. spoon ayna takan 25+ fiyatlar yazıyor.
keza bmwler de aynı şekilde. özelliklerini bilmesem de bbs takan sıralı 6 sı olan adam 25+ rakamlar yazıyor e36 lar için. insanı arabadan soğuttular şerefsizim.
fiyatlardan herkes müzdarip tutulan araçlar herzaman pahalıdır bunu sağır sultan bile bilir düzgün istediğin bmw yi 25-28 arası bulabilirsin geçenlerde sitede bmwsi turbolu bir arkadaşım m3 gösterdi bunu sana 25 e alalım dedi ama arabada değişmeyen yok ayrıca orta derece motor istiyorsan 3.18i al bak keyfine ama yok güçlü olsun diyorsan 20+ gözden çıkarcaksın 4 kapı e46 3.28i var arkadaşta 33 lira istiyor düşünürsen sorarım
ya ben bu işi anlamıyorum arkadaşım anlamıyorum!!! bir allah kulu allah rızası için anlatsın bana.
bundan 3-4 sene önce 30-42 arasına satılan typerlar nasıl 45-55 lere fırladı ?? kprolara, mugenlere zam mı geldi ? işçillik fiyatları mı arttı ? eskiden satılan typer'lar stock temizler 35-36 civarıydı doluları dbs o zamn 41 gibi bi rakam satılmıştı yanlışım yoksa. şimdi ne oldu arkadaş stocklar ve dolular 45-55 aralığına fırladılar ? takılan parçaların fiyatları aynı değil mi ? ben çözemiyorum bu işi cidden çözemiyorum.
bir diğer araba vtecler. lan arkadaş 28 bin tl lan 28 bin... böyle bir fiyat var mı? b16 turbolar 30-35 aralığındaydı. ciddi emek verilmiş olanları. şimdi bakıyorsun 30 bin tl fiyatı bomboş olanların. spoon ayna takan 25+ fiyatlar yazıyor.
keza bmwler de aynı şekilde. özelliklerini bilmesem de bbs takan sıralı 6 sı olan adam 25+ rakamlar yazıyor e36 lar için. insanı arabadan soğuttular şerefsizim.
al işte :D adam haklı , biz deyince ne kadar ekmek okadar köfte diyorlar :) ağzına sağlık .
e46 düşünüyordum fakat mali durumlardan dolayı e36ya çektim kendimi. bakalım kısmet. netten olmucağı kesinde. millet hayallerde bulutların üzerinde yürüyor kımse kusura bakmasında her aracın ederi belli. şuan aracımı satsam alacağım araç şu gibi olucak
örnek : BMW 3 Serisi 3.20i 1996 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 98496920 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-e36-3-20i-deri-koltuk-sunroof-arac-telefonu-lpg-98496920/detay/)
mesela bu araca 19 verirdim . model ve temizliğiyle hak ediyor
Kutluhan
10-09-2012, 19:26
ahanda mesela. gibi gibi :D böylesini toplamak daha zevkli. şimdi 20 ye alıyorsunuz ona bişeyler yapmıcakmıyız ? yapıcaz . sizin bulduğunuz fiyatlara bulsam. 5 milyara döşeme far stop jant lastik gibi şeyleri yaparım en azndan keyfime zevkime göre olur. ama 20 alıp 5 milyar masraf edince astarı yüzünden pahalıya geliyıor
dostum kazasız belasız aracı nasıl buldunuz ?
teşekkür ederiz ikinci el aldık biz bi tanıdık arkadaşımızdan o gümrükten çıkarmıştı arabayı ama detaylarını öğrenip mesaj atarım.
BurakYozgat.
10-09-2012, 19:31
şahsen ben şu sıralar 25 civarı e36'ya vericeğime e39 kasa 5serisine bakardım.
By Cestino
10-09-2012, 19:34
Ben 7 yıldır takip ediyorum, daha e36 fiyat aralığının düşmüş olduğunu görmedim.. Düşeceğini de bekleme lakin benim umudum kalmadı..
Trance-R
10-09-2012, 19:35
güzel konu ,
internette zaten araba bakıyoruz okey , fiyatlar zaten gitti de gitti.
BMW e36 çok güzeli , çok bakımlı olanı , kondisyonu iyi durumda olanı için deli fiyat çekiyorlar.
kıytırık 36 için oltayı almış adam , bekliyor ...
diğer markalar için yorum yapmicam :)
hocam yürüyen araç lazım. e39 ların 96 97 lerini 25 e bulabiliyosunuz ama hantal kalıyor ve haşin kullanımlara uygun değil . hele bide elektrksel arıza verdimi comolokko. e36 nın parça yakıt bakım yormucağı için düşünüyorum. e46 e39 yürütmesi daha pahalı araçlar
Herkesin aracinin fiyatina saygi duyarim. Arac alim satimdan ekmek yiyende var.
Ancak mantikli fiyata, mantikli araba her daim ilanda 2 gun bile durmaz. Hatirlayaniniz vardir, Ankara`dan makyajsiz gri type r ilana cikmisti. ustunde kprosu bile vardi. 2 gun kalmadi ***** sitede, satildi.
sen o paralara sunroofsuz donanımsız binilebilir bişey bulursun oda 4 kapı da. yada o paralara masraflı alırsın donanımsız alırsın gene sonra bmw donanımlarını görürsün hevesin kaçar arabanı satırsın.
sen o paralara sunroofsuz donanımsız binilebilir bişey bulursun oda 4 kapı da. yada o paralara masraflı alırsın donanımsız alırsın gene sonra bmw donanımlarını görürsün hevesin kaçar arabanı satırsın.
ne alaka :D dostum sende e36 kullanıyosun niye illa o paralara olmucağını iddaa ediyorsunuz bende bunu anlamıyorum. bulan buluyor . olmaz diye bişey yok. arkadaşın biri 3.16 bile bulamassın yazmış. arayan kafaya koyan bulur. ben bu konuyu fikir almak , sanal ortam değil gerçek piyasını öğrenmek için açtım .
e36 sahibisin ama bu araç hakkında objektif davranmıyosun. bazı başka arkadaşlarda var. yorumuna saygı duyarım ama bence bu TR piyasası son zamanlarda iyice şaşırdı. arabası olan ilan açınca sonuç sanrım kaçınılmaz oluyor
4 sene önce 10 bine a aldığım araba şu an 14-15 bin TL lerde. Tutulmayan, bilinmeyen model. Çok mantıksız saçma sapan ülkeyiz, 7-8 bine düşmesi gerekirken hale bak. 19-20 bine tertemiz vti lar vardı o zamanlar. Bence biraz daha çıkın ve temiz Bmw nizi alın. Nasıl olsa fiyatlar artmaya devam edecek, zarar etmeniz imkansız.
dunyanın hiç biyerinde yok zaten :D bizde eskiyince nostalji bi havamı oluyor acep :D ? 96 modelin altına inmek istemiyorum +20 yaş grubuna girecek. 96 alayım en az satarken can sıkmasın :D
ne alaka :D dostum sende e36 kullanıyosun niye illa o paralara olmucağını iddaa ediyorsunuz bende bunu anlamıyorum. bulan buluyor . olmaz diye bişey yok. arkadaşın biri 3.16 bile bulamassın yazmış. arayan kafaya koyan bulur. ben bu konuyu fikir almak , sanal ortam değil gerçek piyasını öğrenmek için açtım .
e36 sahibisin ama bu araç hakkında objektif davranmıyosun. bazı başka arkadaşlarda var. yorumuna saygı duyarım ama bence bu TR piyasası son zamanlarda iyice şaşırdı. arabası olan ilan açınca sonuç sanrım kaçınılmaz oluyor
Gerçek piyasası sahibinde biter cebine paranı koy 25 liramı yazmış misal vur kaputa aklındaki parayı (mesela 20lira) bak noluyor :) bizim buralarda böyle işliyor geçen gözümün önünde bakkala adam arabayı sattı renault evrupamı eurapamı ne oluyorsa 6.000tl ye cillop gibi arabayı verdi adam sıkışmış hepte görürdüm bakardım ne temiz bakıyor adam arabaya falan derdim kısaca işler gözgöze paranın sıcak tenine değince işler değişiyor.
aga sizin oralar nere :D bende izmirdeyım de ...
yüzüne atayım paraları olmadı al ulen al diyee , yeşil çam style :D şaka biyana oluru bu sanırım. sıcak para konuşur. en ıyısı bızım aracı bi an önce okutayım.
donanım olarak olmassa olmazlar nedir arkadaşlar fikir alayım ?
Sıfır araç fiyatlarının öncelikli olarak cozutması sebebiyle, ikinci eldeki fiyat aralıkları da şaştı..
Kimi olta atar, kimi gidiyorsa bu fiyata gitsin der, bazısı arabasına çok güvenir vs.
Onlarca sebep sayılır, sonu gelmez.
dragon07
10-09-2012, 22:57
BMW 3 Serisi 3.20i 1997 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 97095786 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kurulu-duzen-manuel-beyaz-e36-cabrio-97095786/detay)
mal zımba harbiden başarılı bi araç
bulmak isteyen buluyor . bende dopdolu olmasada orta yüksek donanım arası bişey olsun ısterım.
18 tuş obc
sunroof
bu ıkısı olmalı dıyorum mesela başka neler olmalı ? koltuk ısıtma çok onemlı değil gibi gelıyo . ama recora olmalı . orj. m pakette neler gelıyor iç aksam ve donanımda ?
motor hacmini düşünmeden 6 silindir olsun, dijital klima, sunroof olsun ve coupe olsun. Bunun haricinde herşey sonradan eklenebilir, takılabilir. bunlar önemli ama.
belli başlı marka ve modellerinde bu artış daha belirgin olsada,
2. el otomobil fiyatlarındaki artışın genel sebebi artan Ö.T.V ile birlikte fiyatları yükselen sıfır km otomobil fiyatları.
birde buna sanal dünyadaki suni artış eklenince anormal olan bu fiyatlar normal gibi gözüküyor.
e36 işine gelince.
satlık kısmındda var sizin düşündüğünüze yakın gibi.
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/132299-satilik-96-model-e36-coupe.html
kolay gelsin.umarım düşündüğünüz özellikteki aracı istediğiniz fiyatlar dahilinde bulursunuz
Firat.M3
11-09-2012, 00:49
talep çok, temiz azsa fiyat elbette yüksek olacak. her gördüğün e36 aynı temizlikte olsaydı fiyat dip olurdu. typer için de durum böyle, m3 için de. az sayıda çok talep gören araçlar yıllar geçtikçe değerlenir. eğer aradığınızı hemen bulabiliyor ve alabiliyor olsaydınız zaten şuanda bunu konuşuyor olmazdık. e36'nın da cliodan farkı kalmazdı. ama ne yazıkki iş öyle değil. gözünüzde hak edip etmemesi tamamen bakış açısı. vazgeçip farklı araca da bakılabilir.
onurdestan
11-09-2012, 01:56
beyler kimse kusura bakmasın dededen bmw ciyim 25 liralara e36 sedan 320i alan kazıklanmıştır. ben recarosundan dijital klimasına sunroofundan 18 tuş obc sine kadar dolu coupemi 17 liraya aldım geçen sene ilanında 20 yazıyodu 25 yazana 20 lirayı çantada göster %80i verir bugün 95 altı en temiz en bakir coupe 18-19 95 üstü isterse 98 in en son üretileni olsun 22-24 bin lira (24 olan individual ve çok ciddi az km li kazasız olmalı ) hardtop lı en temiz cabrioda 96-98 arasıysa 27-30 eder yine 30 olan içi dışı M gırtlağına kadar dolu olmalı az km li ve kazaszı olmalı.. m3 parasına 320i satmaya çalışanlarada selam olsun 6 aydır ilanda duran arabalar kaynıyo ***** sitede bide yediremeyip satıldı ibaresi koyuyolar 2 hafta sonra tekrar ilanda ama kimse salak değil :) :)
not: ben bahsettiğim coupemin dışını M e çevirip 21 liraya sattım benden alan 18e satmış şuanki sahibide 31 yazmış :)
talep çok, temiz azsa fiyat elbette yüksek olacak. her gördüğün e36 aynı temizlikte olsaydı fiyat dip olurdu. typer için de durum böyle, m3 için de. az sayıda çok talep gören araçlar yıllar geçtikçe değerlenir. eğer aradığınızı hemen bulabiliyor ve alabiliyor olsaydınız zaten şuanda bunu konuşuyor olmazdık. e36'nın da cliodan farkı kalmazdı. ama ne yazıkki iş öyle değil. gözünüzde hak edip etmemesi tamamen bakış açısı. vazgeçip farklı araca da bakılabilir.
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Berent.t
11-09-2012, 08:30
@ Jem;
Gel buraya gel :D:D
Emre İlbi
11-09-2012, 11:53
beyler kimse kusura bakmasın dededen bmw ciyim 25 liralara e36 sedan 320i alan kazıklanmıştır. ben recarosundan dijital klimasına sunroofundan 18 tuş obc sine kadar dolu coupemi 17 liraya aldım geçen sene ilanında 20 yazıyodu 25 yazana 20 lirayı çantada göster %80i verir bugün 95 altı en temiz en bakir coupe 18-19 95 üstü isterse 98 in en son üretileni olsun 22-24 bin lira (24 olan individual ve çok ciddi az km li kazasız olmalı ) hardtop lı en temiz cabrioda 96-98 arasıysa 27-30 eder yine 30 olan içi dışı M gırtlağına kadar dolu olmalı az km li ve kazaszı olmalı.. m3 parasına 320i satmaya çalışanlarada selam olsun 6 aydır ilanda duran arabalar kaynıyo ***** sitede bide yediremeyip satıldı ibaresi koyuyolar 2 hafta sonra tekrar ilanda ama kimse salak değil :) :)
not: ben bahsettiğim coupemin dışını M e çevirip 21 liraya sattım benden alan 18e satmış şuanki sahibide 31 yazmış :)
:icon_tup:
güzel açıklamışınız,
Piyasayı birazda Bmw'den anlamayanlar yükseltti,
aldılar E36ları ; kaynak dif. yan stil, sıfır stil, devam ettiler,
arabaların anası ağladı,
lütfen E36 alırken diferansiyelini kontrol ettirin,
aslında kaynak olupta, kilitli var diyen o kadar çok kişi var ki,
piyasanın çivisi çıkmış :icon13:
aga sizin oralar nere :D bende izmirdeyım de ...
yüzüne atayım paraları olmadı al ulen al diyee , yeşil çam style :D şaka biyana oluru bu sanırım. sıcak para konuşur. en ıyısı bızım aracı bi an önce okutayım.
donanım olarak olmassa olmazlar nedir arkadaşlar fikir alayım ?
Karabağlar sanayi :) esnaf arasında olsun müşteriler kendi arasında olsun çok araba alım satımı gerçekleşiyor otokentte bile böyle hareketlilik yoktur :D
bu alfa bizim burda toplandı boya işçilik 10 numara yapıldı 2 aydan fazla sürdü nekadara maal olduğunu biliyorum ama abimiz fazla şişirmiş rakamı :)
Alfa Romeo Spider 2.0 TS 1997 Model 33.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 98437117 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-orjinal-spider-98437117/detay)
onurdestan
11-09-2012, 13:30
abi şaşırmış Rox :) artık millet bindiği sürece koyduğu benzinide ekliyo fiyatlara :)
Karabağlar sanayi :) esnaf arasında olsun müşteriler kendi arasında olsun çok araba alım satımı gerçekleşiyor otokentte bile böyle hareketlilik yoktur :D
bu alfa bizim burda toplandı boya işçilik 10 numara yapıldı 2 aydan fazla sürdü nekadara maal olduğunu biliyorum ama abimiz fazla şişirmiş rakamı :)
Alfa Romeo Spider 2.0 TS 1997 Model 33.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 98437117 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-orjinal-spider-98437117/detay)
oho yakınmışız dostum ya bende yeşilyurttayım :D abim fırında mı kaldı :D ? boya kokusu tiner felan kafa yapmış olabilir :D
bişey sormak istiyorum. alınca 3.25 diff+şaft takmanın ne gibi artıları olur ?
ben e36 nın o paralara olmayacağını idda etmiyorum düzgün bi e36 nın o paralara olmuyacağını idda ediyorum.donanımlı araba bunlar düzgünü her zaman para eder bende 145 bın orjinal km 98 full donanımlı coupe var satmadığım halde teklıf edilen paraları duysan şok olursun nie satmıosun diceksin içinden belki bidaha bulamıcağım için. ayrıca bazı arkadaslar sonra doldurursun demiş işi bilen bi adam geldimi sonradan doldurulduğunu anlar arabanın. sen 18 tuş obc recaro sunroof dijital klıma harman kardon vb şeyler olsun istiyosun 20 olsun istiosun yapma o paralara gercekten masraflı araba alırsın toplayana kadar canın cıkar içinede sinmez. piyasa yüksek mi evet yüksek ama bu sadece bmw için deil şuan her arabanın piyasası yuksek kolay kolayda düşmez kımse aldığı arabadan zarar etmek istemediği için aldığı paranın altına vermez sen 20 bın tl ye aldığın arabayı satarken sahibindene bakcaksın piyasası kaç tl diye ortalama 23 binli rakamlar gorceksin misal sen napcan o zaman ben 20 bıne aldım ama bu para etmez artık dıyıp 18 e vercekmisin hayır sende 23 bın tl civarı fiyat yazcaksın bu işler böle.
ben e36 nın o paralara olmayacağını idda etmiyorum düzgün bi e36 nın o paralara olmuyacağını idda ediyorum.donanımlı araba bunlar düzgünü her zaman para eder bende 145 bın orjinal km 98 full donanımlı coupe var satmadığım halde teklıf edilen paraları duysan şok olursun nie satmıosun diceksin içinden belki bidaha bulamıcağım için. ayrıca bazı arkadaslar sonra doldurursun demiş işi bilen bi adam geldimi sonradan doldurulduğunu anlar arabanın. sen 18 tuş obc recaro sunroof dijital klıma harman kardon vb şeyler olsun istiyosun 20 olsun istiosun yapma o paralara gercekten masraflı araba alırsın toplayana kadar canın cıkar içinede sinmez. piyasa yüksek mi evet yüksek ama bu sadece bmw için deil şuan her arabanın piyasası yuksek kolay kolayda düşmez kımse aldığı arabadan zarar etmek istemediği için aldığı paranın altına vermez sen 20 bın tl ye aldığın arabayı satarken sahibindene bakcaksın piyasası kaç tl diye ortalama 23 binli rakamlar gorceksin misal sen napcan o zaman ben 20 bıne aldım ama bu para etmez artık dıyıp 18 e vercekmisin hayır sende 23 bın tl civarı fiyat yazcaksın bu işler böle.
+1
Konusuda gelmişken, Satılık E36 Cabrio var :)
Trance-R
11-09-2012, 22:54
E36 bakıyorum , pek de anlamıyorum BMWci değilim ...
kendimden yola çıkarsam , benim için riskli durumda BMWler , anlamadığımdan.
örn ; MTECH diyor , 18tuş filan ... ben anlamam sonradan mı fab. çıkışlı mı oldugunu ...
- onun yüzünden ve fiyatlar yüzünden pek BMW bakamıyorum...
bi tutun elimden :D
Neden 96 ve ustu istiyorsunuz oncelikle bunun aciklamasini yaparmisiniz?
Yanlis anlamayin fakat e36 hakkinda Cogu onemli nokta hakkinda fikriniz var ama bilginiz yok anladigim kadariyla.
Oturup kullanmisliginiz, en azindan yan koltugunda yeteri kadar vakit gecirmisliginiz varmi?
m. ali öz
12-09-2012, 01:14
sıfırı çıkmayan her kasada olur böyle şeyler, çünkü bir tavan fiyat yok.
şu an e36 çıkıyor olsa 40bin tl olsa her yaşa 1000 tl düşülür değer belirlenir kilometre ve yamuğuna göre.
ama sıfırı yok, elbette temizleri kıymetlenecek, elbette paha biçilemez dahi olacak yıllar geçtikçe ;) antikalar öyle değilmi ?
vti gti e36 e46 e39 e30 ... , bunlar birçok kişi tarafından ortak sevilen araçlardı.
Sıkıntısız bir bmw isteyen 3-5 kuruşa bakmayacak ben suankı aracımı almadan önce bayağı bir e46 araştırdım 25.000 tl e bırakanda oldu en babası 32.000 tl son dedı ama hiç biri içime sinmedi çunku hepsi yıpranmış hor kullanılmış besbelli masraflı araçlardı alıpta 3-5 bın tl masraf ediceğime temizini bulayım dedım 34.000 e suankı aracımı aldım bence en güzelini yaptım cunku bahsettiğimiz araç bmw parçaları her yerde bulunmuyor ne bileyim her usta anlamıyor.sahipleri temiz bakmıyor çoğu hava maksatlı kullanıyor bu markayı. deri koltugundaki patlaklarını baliyle deri parçaları yapıştırılmış. tavan kumasını zımbayla tutturulmuş bmwler gördüm. Benim satın aldığım adam oğlu arabanın bi defa içinde sigara içti diye arabayı vermıyormus ona :D 65 yasında üşenmeyip her hafta kendı yıkamış. gelde bu adamın bu kadar emeğini hakkını ye. arabayı görunce, adamın anlattıklarını duyunca. pazarlık yapamadım amca kaç lira olur en son dedim aldım gittim :)
onurdestan
12-09-2012, 03:19
Sıkıntısız bir bmw isteyen 3-5 kuruşa bakmayacak ben suankı aracımı almadan önce bayağı bir e46 araştırdım 25.000 tl e bırakanda oldu en babası 32.000 tl son dedı ama hiç biri içime sinmedi çunku hepsi yıpranmış hor kullanılmış besbelli masraflı araçlardı alıpta 3-5 bın tl masraf ediceğime temizini bulayım dedım 34.000 e suankı aracımı aldım bence en güzelini yaptım cunku bahsettiğimiz araç bmw parçaları her yerde bulunmuyor ne bileyim her usta anlamıyor.sahipleri temiz bakmıyor çoğu hava maksatlı kullanıyor bu markayı. deri koltugundaki patlaklarını baliyle deri parçaları yapıştırılmış. tavan kumasını zımbayla tutturulmuş bmwler gördüm. Benim satın aldığım adam oğlu arabanın bi defa içinde sigara içti diye arabayı vermıyormus ona :D 65 yasında üşenmeyip her hafta kendı yıkamış. gelde bu adamın bu kadar emeğini hakkını ye. arabayı görunce, adamın anlattıklarını duyunca. pazarlık yapamadım amca kaç lira olur en son dedim aldım gittim :)
kardeşim sen en iyisini yapmışsın ama aldığın fiyat piyasasının 10 lira üstü değil 2-3 üstü temiz arabaya hertürlü verilir yanlız bmw parçası kadar türkiyede anca tofaş ve renonun parçası vardır serviside baya fazla ama bu meretten anlamadığını belli edersen öpmeye kalkarlar beni kimse öpmeye kalkmıyo öpemezde çünki bana bişey sormak için arayan servisler bile oluyo arada. aldın bişey oldu direk netten araştırıcan burda sorucan biraz fikir sahibi olup öyle gitmek gerekir. şuanda satıcılar servis ve yedek parçacılardan daha çakal konumda genç arabası tutturur babasına aldırır yaslarız gözüyle bakıyo alayı ama çoğu zaman yemiyo sor 27 liraya verdim der noter kağıdını göster desen 21 lira yazıyodur onada düşük gösterdik der bu tiplerde laflarda hareketlerde hep aynı ciğerini okudum artık alayının :)
işte insanımız bu zihniyette olursa normal bu şekilde fırlaması. temizini istiyorsan gözden çıkarakcaksın o paraları diye bir olay zaten piyasa yüksekliğinden kaynaklanıyor. x-y-z kişisi kendince benim arabam temiz diyip fiyat arttırır veya yukardaki bir postta olduğu gibi 21 e aldğı arabayı 32 yazarsa piyasa yükselmiş olur. sonuçta aracı temi olmayan adam da ilanlara giriyor bakıyor. kim kaça araba satıyor ben kaça satayım diye. bakıyor çok temiz olan adam köylü kurnazlığı yapmış 32 yazmış o zaman bende 25 yazarım diyor.ondan sonra bu şekilde fırlıyor fiyatlar.
kimse açıklamadı ama ben söyleyim 35-36 lara satılan typer lar ne ara 45-55 bandına çıktığını. çok para harcadım, şu parçaları taktım diyen satıcılar yüzünden. bana mı taktın ? kendine taktın, camia da arabam dolu desinler die taktın, gazlamak için taktın. tamam kardeş parçalar çıkartılır da verilir diyeceksin tamam çıkar ama 47-48 bin tl fiyat biçtiğin aracını 38 e satacak mısın ?? ne 38 i bilaader 40tan aşağıya gitmez diyeceksiniz vs neden 40 ? o 40 bin tl yi sen belirlemiyor musun geçmişte 36ları 38 leri belirlediğin gibi ?? ne değiştide arttı bu fiyatlar kafanızda? neye zam geldi bu bahsedilen araçlarda ?
buradan çıkan sonuç bu işten ekmek kazananlar hariç zevkine ve keyfine bindiği halde köylü kurnazlığı yapıp 21 e alıp 32 yazan her türlü marka araca binen kişiler yüzünden bu piyasa böyle. insanları typerdan vtecten soğuttular. türk insanın kısa yoldan 3ü 5i cebe atma ihtiyacı. aç bir milletiz aç.
Mcontour jantlı temiz bir e36 benim için evladiyelik olsa bi kere hayır demem. o derece seviyorum.
darkmoon
12-09-2012, 10:53
birde fiyatları şişirenler var ne yapdın arabaya abi borular değişdi 500 tl harcadım esasen 100 tl harcamışdır falanca kit takdım 2 bin tl ye esasen 500 tl harcamışdır adam bu yolla harcadığı masraf 3-4 bin tl ise çıakrtıyor 20 bin tl lere.. :) tamam şampiyon sakin ol diyesi geliyor insanın içinden :)
birde fiyatları şişirenler var ne yapdın arabaya abi borular değişdi 500 tl harcadım esasen 100 tl harcamışdır falanca kit takdım 2 bin tl ye esasen 500 tl harcamışdır adam bu yolla harcadığı masraf 3-4 bin tl ise çıakrtıyor 20 bin tl lere.. :) tamam şampiyon sakin ol diyesi geliyor insanın içinden :)
işte tamamen bunu kast ediyorum. ondan snra da arabanın fiyatı 50 bin tl oluyor kendilerince. sitede de çok var da işte kural var konuşamıyoruz. yoksa 50 tane adamla papaz olurdum burda ben.
darkmoon
12-09-2012, 11:04
biliyorum konuşulsa çok insanın tadı kaçar..
herkes kendince bişey yazmış ve herkes kendi penceresinden haklı.yanlız bişey dikkat ettim herkes sanal ortam fiyatları üzerinden konuşmuş. yahu onları merak etsem burda konu açmazdım :D konu e36 nn gerçek anlamda nekadar ettiği .2 farklı yorum var.
bi kesim 3 e 5 e bakma al git yazılmış. tamam eyv. haklısınınz alalımda piyasasını 2 3 üstü verir alırsın.fakat 20 eden araca 26 27 verilmez bu enayilikdir benim görüşümce.
bi kesim arabalar geçen senelerde daha ucuzken şimdi dahada ucuzlaşması gerekirken niye pahalanıyor ? üstüne doğru düzgün bişey koyulmadığı halde faiş zamlar nerden geliıyor demiş. bu konuya bende katılarak yorum beklıyorum.aslında cevabı bellide neyse....
son olarak e36 yı sürmedim binmedim bilmiyorum bmw yede çok uzağım. zaten konunun açılış amacı bu. konuşalım sohbetle bilinmeyenler bilinsin,neyin ne olduğu ortaya çıksın. aracı aldığımda 2015 e kadar kullanmayı düşünüyorum. araç nekadar eski olursa okadar problem açıyor.96+ istememin sebebi bu. bazen şeytan diyor hiç uğraşma. yeni herzaman yenidir. kredi çek sadece konfor odaklı araç al. mesela pederinde çok hoşuna giden 2.el temiz elegance suberb 1.4 tsi . ama konumuz superb değil e36 .
aliburma
12-09-2012, 11:33
Ben de şu sıralar E36 bakıyorum. dediğiniz gibi birçok aracın fiyatı şişirilmiş. bizim sattığımız arabayı da yok pahasına almaya çalışıyorlar. Haa birkaç tane, iyi niyet ile arayıp da maddi durumunun elverdiği ölçüde konuşan insanlar da var. artık onlardan da şüphe etmeye başladık...
Cafeci Adam Bosna da ikinci çayı getirmeyip; üstüne de fırça atıyor: "Ben kazanacağım parayı kazandım. ikinci çayını git başka yerde iç. daha da içeceksen git evinde çay demle!!!" diyerek. adamdan "sohbet ediyoruz, biraz daha oturacağız" diyerek tekrar çay getirmesini istiyorsun, "kusura bakmayın dükkanı kapatıyorum. sizden de çıkmanızı rica ediyorum" diyor... ama bizim Cafecimiz öyle mi? masaların arasında dolaşıp, tekleri/çiftleri ikide bir rahatsız edip yiyecek/içecek veriyor. veremezse az sonra bir daha gelip bir şeyler isteyip istemediklerini soruyor. oyunun biteceğini gören kahvecimiz bir parti çay daha getiriyor ve gider ayak yapıştırıyor. kör olası millet insanın ya orasına/burasına ya da cebine bakıyor.
darkmoon
12-09-2012, 11:45
e36 için demiyorum ama bu ülkede biraz aklını kullanan şahane araçlara çok ucuz fiyatlara binebilir ben hep diyorum bu ülkede araba almak para işi değil akıl işi. volvoların saabların ikinci elleri sürünüyor resmen yeri geliyor 12-13 bin tl lere ikinci elde 94-96 arası saab bulmak bile mümkün oluyor.. saab dediğimiz marka dünyada ilk airbagi standart araçlarına koyan markadır yıl 1988.. yani vizyonu teknolojisi ilerdedir.. 94-95 modelinde bile bu gün full diye satılan araçlardaki donanımdan fazlası vardır ama gel görki fiyatları sürünür.. keza volvo keza subarular ve nissan maximaqx ler falan daha aklıma gelmiycek bir ton marka model var.. kaliteyse kalite donanımda donanım motorsa motor ama bu ülkede belli araçlara insanlar çivilendiği için belli markalar modeller prim yapıyor..
e36 için demiyorum ama bu ülkede biraz aklını kullanan şahane araçlara çok ucuz fiyatlara binebilir ben hep diyorum bu ülkede araba almak para işi değil akıl işi. volvoların saabların ikinci elleri sürünüyor resmen yeri geliyor 12-13 bin tl lere ikinci elde 94-96 arası saab bulmak bile mümkün oluyor.. saab dediğimiz marka dünyada ilk airbagi standart araçlarına koyan markadır yıl 1988.. yani vizyonu teknolojisi ilerdedir.. 94-95 modelinde bile bu gün full diye satılan araçlardaki donanımdan fazlası vardır ama gel görki fiyatları sürünür.. keza volvo keza subarular ve nissan maximaqx ler falan daha aklıma gelmiycek bir ton marka model var.. kaliteyse kalite donanımda donanım motorsa motor ama bu ülkede belli araçlara insanlar çivilendiği için belli markalar modeller prim yapıyor..
aynen. mesela volvolarada çok baktım s40 ları geç s60 lar bile okadar komik paralara gidiyorki :D 30bin tl ye 10 yaşında s80 bulmak mümkün . bizim ülke piyasası çok acayip yahu. sürü pskojisi hangisi tutulursa onu alır biner. bakmaz kalitesine konforuna...
valla rebel kardes internetteki fiyatlar neyse dışardaki fiyatlarda o bi fark yok yani. Sadece yuztuze pazarlık yapılır o kadar. Satıcılar galericiler esnaflar herkes nette gorduğun fiyatlarda normal piyasa fiyatlarıdır.
İbrahim33
12-09-2012, 12:42
E36'ları piyasası uçmuş durumda evet , ama hangi arabanın gerçek değeri yazılıyorki sahibinden.com'a ? Geçenlerde bi tanesi 1.4 dizel mk6 fiesta'ya 29 k tl fiyat yazmış :eek:
onurdestan
12-09-2012, 14:00
beyler 26-27 yazılan arabaların 18-19 yazanlardan pek bi farkı yok en azından 10 liralık bi fark yok pasta cila jant yapılmış yanlarına gidin onlarında içi yıpranmış tavanı sarkmış kapı döşemesi kırık yada değişeni var vs 10 liraya ben e36 yı baştan yaratırım
Emre İlbi
12-09-2012, 17:47
valla rebel kardes internetteki fiyatlar neyse dışardaki fiyatlarda o bi fark yok yani. Sadece yuztuze pazarlık yapılır o kadar. Satıcılar galericiler esnaflar herkes nette gorduğun fiyatlarda normal piyasa fiyatlarıdır.
O zaman 27-28 yazanlar, 26-27 gibi rakamlara satıyor diyorsun,
bu rakamlara satılan E36 bir elin parmaklarını geçmez,
fiyatların hepsi şişik ama alan yok,
alacak adamda 27 yazan arabaya 22 teklif ediyor,
canlıyı gören araç sahibi 22ye satışı veriyor :icon_tup:
nette,sahibinde olan piyasa ile gerçek piyasa aynı mı şimdi?
beyler 26-27 yazılan arabaların 18-19 yazanlardan pek bi farkı yok en azından 10 liralık bi fark yok pasta cila jant yapılmış yanlarına gidin onlarında içi yıpranmış tavanı sarkmış kapı döşemesi kırık yada değişeni var vs 10 liraya ben e36 yı baştan yaratırım
bu adamı dinleyin arkadaşlar, 5.25 yaptı sattı favorilerimde yeni alanın ilanı. o kadar masraf etmemiştir 5.25 e ama normalden 10 bin üstünü isteyen adamların araçlarından güzel duruyor. dediği gibi en uygun fiyatlısını alın toplayın.
fotodan bakıyosun, tepkiii uuuuu beybi , yanına gidiyosun mada faka :D bi arabada içine bakarım direksiyon vites pedallar ne alemde ? döşeme ne alemde ? bunlar tabiki sonradan yaptırılabilir fakat bütün tuşları değiştremessin. bakıyorum tuşlar silinik trimler berbat durumda ozaman hemen uzaklaşıyorum o araçtan. diri araç kendini belli eder. o yaştaki aracta boyaya takılmak saçmalık olur. sadece şasede kayık falan olmasın, içi diri olsun yeterli. bazen diyorum orta hallce bi araç alıp baştan yaratayım oda bmw de risk. arabayı lego gibi dağıtınca altından ne çıkar bilemiyorsun.
örnek toplanacak dediğim araçlardan. sahibine canlıyı göstersen 12 ye hatta daha aşşağa alınır diye düşünüyorum fakat ne aracı görmüşlüğüm var ne içine binmişliğim. araç dışardan çok düzgün fakat 91 model ve içi boşline olabilir.plaka alınabiliyormu bide bu var.km orj. diyor. bursada yakın olan varsa bi baksın nasıl bişeydir.
Hasarsız E36 Kasa BMW 320İ - Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 80212164 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-hasarsiz-e36-kasa-bmw-320i-80212164/detay)
dragon07
12-09-2012, 21:52
BMW 3 Serisi 3.20Ci 1999 Model 38.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 98327650 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-single-caprio-130-bin-km-98327650/detay#)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-individual-m-tec-97945178/detay
Emre İlbi
12-09-2012, 22:05
BMW 3 Serisi 3.20Ci 1999 Model 38.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 98327650 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-single-caprio-130-bin-km-98327650/detay#)
Hayret birşey yahu, M3 parasına 3.20 satılıyor ;
BMW M Serisi M3 1994 Model 37.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96772094 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-cabrio-m-3-tr-de-kirmizi-olarak-tek-300-hp-94-model-96772094/detay)
3.20 kadar temiz midir, değil midir bilmiyorum ama sonuçta M3 yani
AtmoSpheriC
12-09-2012, 22:07
bu ***** site çıktı fiyatlar tavan yaptı.. 10 bin e cıncık gibi e30 3.25 oldugu zamanları hatrllıyorum :)
driftboy
12-09-2012, 22:08
şu sahibinden kapansa 20 liraya kazasız vtec, 13 15 liraya 30 3.25 alırız.
eskiden cama yazılrdı bi kağıt gelen geçen bakardı kafasına yatan alır giderdi . şimdi öylemi :D nette birbirini gören gaza geliyor .
bulun o zaman adama hemen 20 bıne bıtane 98 3.20i mtech sunfrooflu falan recora 18 tusda istio varda adam mı almıyo arabayı burda piyasadaki genel artış mı tartışılıo yoksa bmw kötülemesi yapılarak fiyatların pahalı olduğumu ? ben genel artıştan yanayım. ayrıca arkadas sahaıbındene bakarak mı karar verilio falan demış bugun sahibinden gerçek pazardır. dışardakı fiyatlarla aynı fiyatlardır idda ediorum.
genel anlamda piyasa yükseldi onda hem fikiriz fakat honda ve bmw piyasası uçuşta.bu fiyatların yükselmesinde sanal ortam baya bi etkili.zamanı geri alamayacağımıza göre şuanki mevcut durumda karar vermek mantıklı olan. burda 2 soru sorup 2 cvp alıp gidip araç beğenmek değil. bence konu gayet yararlı oldu. bi çoğu arkadaş benim gibi korkuları olduğundan yanaşamıyormuş bunu gördük :) konu gayet yararlı oluyorda artık şu fiyat konusunu geçip salt özelliklerinden bahsetsek nasıl olur dostlar :)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
E30_ORHAN
13-09-2012, 01:36
***** sitede yazanla gerçek piyasa alakası yok diye biliyorum bmw piyasasında tanıdık olmadan çevre olmadan araba alınmaz.Çevren olursa arkadaşının arabası olur satma düşüncesi olmadığı zaman bile alırsın.Çevren olur tanıdık olur kendine alıyormuş gibi pazarlık yapıp sana alır. Diyelimki bmw parçası alıyorsun kelebek cam,sineklik gibi nette 1.5 liraya kadar bazı paraçalrı koyduklarını bilirim gerçekte o parayamı satılıyor alakası yok.E30 piyasasıda aynıı 18 yazan aracın 8-9 a 25 yazan aracın 11 e satıldığını bilirm.Hepsi de etmez demiyoruz ne araçlar varki arasan bulmazsın oylesini o da tek tük onlarda piyasadan 3-5 lira üstünü veririsin zararda etmezsin aynı kalırsa onuda zaten aynı paraya satrasan alacak kişide fanatiğidir o alır zaten.
İbrahim33
13-09-2012, 07:20
+999999999999 aynen katılıyorum...
onurdestan
13-09-2012, 10:55
bulun o zaman adama hemen 20 bıne bıtane 98 3.20i mtech sunfrooflu falan recora 18 tusda istio varda adam mı almıyo arabayı burda piyasadaki genel artış mı tartışılıo yoksa bmw kötülemesi yapılarak fiyatların pahalı olduğumu ? ben genel artıştan yanayım. ayrıca arkadas sahaıbındene bakarak mı karar verilio falan demış bugun sahibinden gerçek pazardır. dışardakı fiyatlarla aynı fiyatlardır idda ediorum.
dün kaporasını verdik bugün satışını alıcaz hayırlısıyla 21 liraya 2. sahibinden 98 model harman kardonuna kadar dolu hiç eksiksiz içi dışı M 320i coupe :icon_tup:
dün kaporasını verdik bugün satışını alıcaz hayırlısıyla 21 liraya 2. sahibinden 98 model harman kardonuna kadar dolu hiç eksiksiz içi dışı M 320i coupe :icon_tup:
hey maş. bizede bulun dostum bitane :D hayırlı olsun kazasız belasız cezasız . bmw alırken bi arkadaş yazmış çevre abi çevre... çevren varsa 25 lık aracı alırsan 20 ye . daha satılığa düşmeden arkadaş arasında el değiştiriyor araçlar . hatır gönül işiyle bu işler daha kolay
onurdestan
13-09-2012, 22:55
hey maş. bizede bulun dostum bitane :D hayırlı olsun kazasız belasız cezasız . bmw alırken bi arkadaş yazmış çevre abi çevre... çevren varsa 25 lık aracı alırsan 20 ye . daha satılığa düşmeden arkadaş arasında el değiştiriyor araçlar . hatır gönül işiyle bu işler daha kolay
çok teşekkür ederim cümlemize :) evet doğru arkadaşlar arasında ilana bile düşmeden çoğu araba el değiştiriyo benimde birkaç aracım bu şekilde eşime dostuma gitti benden sonra 3 arkadaşım arasında daha el değiştiren arabalar oldu bu piyasa ***** sitede şişik ama reelde bizim aldığımız şekilde ilerliyor
way be 1 gunde cuope ıkıncı sahibinden hemde harman kardon dahil gırtlak dolu 21 bın tl ye aldın ha 98 dir o araç heralde bide.. yanlış anlama polimik yaratmak istemiyorum ama ben sana hiç inanmadım.
onurdestan
14-09-2012, 01:54
kardeşim sen kendini fazla inandırmışsın e36 piyasasına bana inanmaman normal :icon_tup: ama beni az çok tanıyanlar var arabalarımı kaça aldığımı kaça sattığımı bilenler var sen rahat ol :heyoo:
kaça satcan kardes sence 21 zaten piyasası 21 e alıp al sat mı yapcaksın garip oluyo oda 22 e ver rebel kardeşe seni zarardan kurtarsın. al satçı adamsın 21 bın pyasası var dedığın arabayı 21 bine alıyosun sence bi anormallik yok mu bu işte. ben çok rahatım sen merak etme beni o göz kırpandan sanada.
sattığı rakamı yalan söyliyenler varya sen öle soluyosun hani
bide aldığı rakamı yalan söyliyenler var bu baska mesajına cevap.
onurdestan
14-09-2012, 02:29
son yazdığını sana belgelerim o kağıtları yiceğine söz veriyomusun ? benim aldıklarımda benden alanlarda bu sitede o insanlarıda konuştururum sana alan satan çıkar ortaya ozaman napıcaksın söyle bana ben şunu yap demiycem. ben aracı kendime al sat için değil arkadaşıma aldık dedim ben aynı arabadan 17 ye kendime aldım 21 e sattım oda içi dışı M dijital klimadan 18 tuşa kadar doluydu sen belliki 25+ verip almışsın burda onu temize çıkarmaya çalışıyosun ama söyliyim aldığın adam çok dua etmiştir arkandan.
sen alırsın eminim. araba var arabacık var aynı arabanın 10 a olanıda var 20 ye olanıda var anladın sen yedirme muhabbettine gelince neyse gerek yok yazmaya boş işlerle uğraşmaya klaywyeden atar yapmaya. sen büyüksün
sen alırsın eminim. araba var arabacık var aynı arabanın 10 a olanıda var 20 ye olanıda var anladın sen yedirme muhabbettine gelince neyse gerek yok yazmaya boş işlerle uğraşmaya klaywyeden atar yapmaya. sen büyüksün
iyide ucuza aldıgı arabayı daha karlı satabıldıyse zaten araba turşu değil demek olmuyomu bu :)
onurdestan
14-09-2012, 02:56
benim aldıklarım o paralar istenenlerin yanında araba arabacık değil otomobil.buyur resimleri sen kıyasla 17 ye aldım 21e sattım arabamı arabacıkmı arabadan anlıyosan dahada bişey yazmazsın zaten
http://img401.imageshack.us/img401/7442/1003076p.jpg
http://img651.imageshack.us/img651/7975/1003088a.jpg
http://img43.imageshack.us/img43/8462/1003071p.jpg
Germanian
14-09-2012, 04:12
bide ben seyi anlamadm recora neydi ?
YunusAydn
14-09-2012, 04:17
merhaba , e36 lar hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var benimde. yakın zamanda 93-94 model 3.16i veya 3.18i almayı düşünüyorum ***** uygun fiyatlı olması gerekiyor bu sebepten dolayı model ve motor seçeneğim bunlar olacak. alırken nelere dikkat etmeliyim ve hangisini tercih etmeliyim ? bu konuda biraz aydınlanmam lazım çünkü hiç bir bilgim yok bmw ler hakkında..
recora değil recaro
m koltuk
Recaro halk arasındaki adı işte. Spor koltuğa recaro deniyor hep aslında değil. Eski modellerde e30larda falan gerçekten vardı ama Recaro opsiyon olarak.
Bu arada konuşmıyım dedim ama dayanamadım. Onur'un bahsettiği yukarda fotoğrafı olan e36yla alımından satımına uğraşan biri olarak ve arkadaşı olarak şunu söyliyim şu anda 25-30 Lira istenen çoğu coupe 320 318is'i bozar. Söylediği paralar da doğrudur.
benim aldıklarım o paralar istenenlerin yanında araba arabacık değil otomobil.buyur resimleri sen kıyasla 17 ye aldım 21e sattım arabamı arabacıkmı arabadan anlıyosan dahada bişey yazmazsın zaten
http://img651.imageshack.us/img651/7975/1003088a.jpg
http://img43.imageshack.us/img43/8462/1003071p.jpg
Masallah araca. varmı bunun gibi elinde bu temizlikte özellikte beyaz renk ?
alfonso4474
07-10-2012, 09:18
bnm arkadasmın kazasız sag camurlugu cekıclı sadece yenı motor yaplmıs kasası gayet duzgun koltuk dosemesı bakımı yapılmıs 93 model 320 beyaz var dusunen 18bın tl pazarlk ve takas uar link atarm ısteyen olursa takaş 106gtı ve saxo vts
cabrioleter
07-10-2012, 13:51
elin şeyini görmeyen kendininkini piyade tüfeği sanırmış bu da o misal adam pahalı almış yedirememiş yok şöyle dolusu şu para böylesi şu para diye inatlaşıyor.
sizin araç maşallah ok gibi böyle 17 ye bulsak da alsak..
chatlaxs
08-10-2012, 04:09
amcadan dayıdan satılık varsa bilgi paylaşımı yapalım arkadaşlar :) Kime sorsam BMWye bulaşma diyor bu kadar sorunlu mu bu araçlar :( 3.18mi 3.20mi tercih edilmeli ? bu yaşta araç boya parça olabilir zaten,özellikle baktırılması gereken biyeri,bişeyi varmıdır mesela ? klima sunroofsuz tutulmaz diyorlar böylemidir ?
misal şöyle bi aracın ederi nedir ne değildir ? 16000 demiş 94 3.18i ilanda yazan ARACIN KAZASI DEĞİŞENİ YOK LPG li kliması çalışır durumda
http://image5.sahibinden.com/photos/71/68/04/big_98716804iyn.jpg
ClioRs182
08-10-2012, 06:58
16 normal bnce oa raca temiz duruyo 3.18 daha fazla bile eder bnce :)
insideman
08-10-2012, 09:42
Civic İESlerin 18-19 ettiği. Corolla GLİlerin 16-17 ettiği bu piyasada bırakında BMW 3.18 veya 3.20 de 20 etsin.
Trance-R
08-10-2012, 09:56
yalnız o beyaz BMW coupe eğer 17ye alındıysa ki öyle gözüküyor , araba da net , bu piyasa çok abartılmış durumda ...
benim param da hazır , 17-18 :)
bende istiyorum :)
iyide ucuza aldıgı arabayı daha karlı satabıldıyse zaten araba turşu değil demek olmuyomu bu :)
yok be kardeşim ne alakası var..çok saçma bi düşünce olmuş.
50 tanede 1 tane.. beyazı örnek göstermekte yanlış..yakalamış almış..o araç 17ye alındı diye , he demekki piyasası 17 imiş denmezki.. bu piyasa tartışmaları bana ezelden beri anlamsız gelmiştir..
AtmoSpheriC
08-10-2012, 10:42
ucuz araba almak istiyosanız sahibinin internet kullanmamasına dikkat edin.. eger internet kullanıyosa giriyo bakıyo la adamlar benim arabanın aynısına 23 istiyo ben niye 18 diyomki diyo bnmki daha temiz o zaman 25 eder diyo ve sonuç ortada :D
ucuz araba almak istiyosanız sahibinin internet kullanmamasına dikkat edin.. eger internet kullanıyosa giriyo bakıyo la adamlar benim arabanın aynısına 23 istiyo ben niye 18 diyomki diyo bnmki daha temiz o zaman 25 eder diyo ve sonuç ortada :D
Sana katılıyorum ama birde şu var ki o bahsettiğiniz araçlar full sotck olaracaktır internetle bile ilgilenmeyen biri tutupta arabasını dolduracağını sanmıyorum piyasaya gelince stock araç atıyorum 24 lira ben araça koni amortisör spor yay csl jant kule gergisi m50b25 emme vs vs doldurmuşum piyasa fiyatına mı vermem gerekiyo araçtaki özellik ve extraları göz önünde bulundurunuz her zaman... ayrıca son olarak sunroof bile e36 da fiyatı 2 lira etkiliyo benim gözümde gerisini siz düşünün :icon_tup: