Orijinalini görmek için tıklayınız : Nissan Micra Alma Niyetimiz Var
Kız kardeşime acemliğini atsın diye bir araç baktım bunu buldum :)
2008 model düşük km li Nissan Micra 1.4 Tekna Otomatik bir araç buldum emsalllerine oranla çokda uygun bir rakama...
Ama araç hakkında gram bilgim yok.Yakıtı, işçiliği v.s. Burada kullanan kesin olmuştur.Bilgi alabilirmiyiz..
1.2 nin vergi avantajı dışında bir artısı varmıdır.
Yani aracı bilenlerden artı eksi yorumlar bekliyorum...
1.2 tekna otmtk 5 senedir kulkaniyoruz tas gibi araba guzel yol tutusu var ici ferah tavsiye ederim.
Otomatik şanzuman sıkıntısız sanırım bizim baktığımız araç 40.000 km lerde
kronik bir sıkıntısı varmı?
Bayanların bence bizim gibi yakıt sıkıntıları olmuyor :) çünkü ben ablama çok yakıyormu dediğimde ayda 1 depo dedi :D
Ama gayet memnun 2007 vardı şu anda 2011 aldı.
yakıtı benim fn2 ile aynı yakıyo sanki bayan kullanıyo aracı 110 000 km nin üstünde maşallahı var aracın sorunsuz araba.
1.5 dci manuel kullandık 2 sene hıc sorun cıkarmadı bızde bakımlarını hıc eksık etmedık ama ;)
Emir_b16a
11-09-2012, 15:17
arkadaşımda düzü vardı 4 sene bi arıza yaşamadı gayette güzel arabaydı
Merhaba, otomatik vites degil ama 22binde ve cok temiz, ilgilenirseniz sahibinden ilan no 93583808
Iyi gunler,
Murat
YunusCan
18-09-2012, 12:02
bizim bahadır diye bir arkadasta vardı 1.2 micra eski modeldi ama önüne gelene saplıyordu :D adanada bilen bilir. 1.4 fiorino . 1.3 corolla felan hep geçtigini gördüm :D cokta deli gidiyordu
sitede satılıklarda vardı bi tane omu aceba ?