PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : krank flitresinde duman

Le10ur
10-09-2012, 10:49
aracım 1.4 hıghlıne araca acık hava flıtresı taktım krank flıtresı de taktım ama arac calısırken krank flıtresınden duman cıkıyor nedendır acaba?

onursoytam
10-09-2012, 10:53
sekmanların bitanesinde sıkıntı sanırım :(

KingoAtmo
10-09-2012, 10:55
Krank Filtresinden buhar çıkar normal olarak, ama duman değildir bence

Le10ur
10-09-2012, 11:23
Krank Filtresinden buhar çıkar normal olarak, ama duman değildir bence

içimi ferahlattın hocam bence de buhar duman degıl ztn bırde fltreyı taktıktan sonra dur kalk yapınca aracın ıcıne gaz-benzın karısımı bı koku sarıyor kısa surelı nedendır acaba? uzun yolda olmuyor bu durum

highpower
10-09-2012, 11:24
içimi ferahlattın hocam bence de buhar duman degıl ztn bırde fltreyı taktıktan sonra dur kalk yapınca aracın ıcıne gaz-benzın karısımı bı koku sarıyor kısa surelı nedendır acaba? uzun yolda olmuyor bu durum

krank filtresinden çıkan buharın kokusu o

muratburunce
10-09-2012, 11:25
bende corsa gsi wardı 96 benimde krank filtremden buhar geliodu sordum soruşturdum normal dediler... yağın buharıymış bende çok korkmuştum yağmı atıyr diee ama sorun olmadığını öğrendim içim rahatlamıştı... sizinkide öyle birşey olabilir genede araştırmakta fayda war tabi... umarım sadece buhardır :)

Le10ur
10-09-2012, 11:36
aynen kafamı kurcalıyor anlamış değilim sonra motor elden gitmesin :)

Anu
10-09-2012, 13:00
O koku kışın çok rahatsız edici oluyor. Kalorifer çalışınca buhar içeriye çekilip camların ince yağ tabakasıyla kaplanmasına, ayrıca kötü bir yağ kokusuna neden oluyor. Tavsiyem, polen filtresinin yerini biliyorsanız eğer, ona en uzak noktaya bir hortum yardımıyla boruyu uzatın ve ucunu aşağıya çevirin. Böylece kokudan büyük miktarda kurtulmuş olursunuz.

Le10ur
10-09-2012, 13:10
O koku kışın çok rahatsız edici oluyor. Kalorifer çalışınca buhar içeriye çekilip camların ince yağ tabakasıyla kaplanmasına, ayrıca kötü bir yağ kokusuna neden oluyor. Tavsiyem, polen filtresinin yerini biliyorsanız eğer, ona en uzak noktaya bir hortum yardımıyla boruyu uzatın ve ucunu aşağıya çevirin. Böylece kokudan büyük miktarda kurtulmuş olursunuz.

mantıklı bu dedıgınızı yapcam ztn krank flıtresı ıle polen flıtresı dıp dıbe onu uzaklastırırsam cozum cozulur normal su hortumu olur mu :soru:

Anu
10-09-2012, 13:15
mantıklı bu dedıgınızı yapcam ztn krank flıtresı ıle polen flıtresı dıp dıbe onu uzaklastırırsam cozum cozulur normal su hortumu olur mu :soru:

Oraya sağlam oturacak herhangi hortum olur. Yalnız motorun egzos manifoldu ve hareketli parçalarından uzakta duracak şekilde çekin boruyu.