Orijinalini görmek için tıklayınız : kaputu boyatmak
herkese mrb aracımın kaputunda çok taş izi var araç siyah renkte boyatmak istiyorum ankara da uygun fıyata boyatabıleceğim bildiğiniz yer var mıdır?
uygun fiyat diye bakma , kalitesine bak. ben istersen 50 liraya boyatıyım senin kaputunu...
Yer tavsiye edemeyeceğim ama, boyatmadan önce kaputun fotoğrafını çekin ve saklayın satarken gösterirsiniz :)
Yer tavsiye edemeyeceğim ama, boyatmadan önce kaputun fotoğrafını çekin ve saklayın satarken gösterirsiniz :)
oyle yapcam ztn :)
uygun fiyat diye bakma , kalitesine bak. ben istersen 50 liraya boyatıyım senin kaputunu...
tamm hocam boyatalım 50 lira ya :)ztn 6-7 ay sonra satacam arabayı.)
cıvıc_power
10-09-2012, 12:49
kim boyuyo o fiyata ? benim de boyatmam lazım bir de ön tampon boyanacak. :)
hadi hep beraber boyacı ya :) ön tamponu da boyatırım ben o fiyata olursa
alır sprey boya fıs fıs :D 50 tl cepte , ohh temısss :D
HondatugraL
10-09-2012, 13:00
alır sprey boya fıs fıs :D 50 tl cepte , ohh temısss :D
spreyse gene iyi sulu boya falan olur dıye düşünmüştüm ben :D
pm attım zaten.
50 liraya normal tabancayla boyanır. ama atma yapar kabarma yapar ton tutmaz vs vs .
düzgün boya ve işçilik için en aşşa 150 lira
cıvıc_power
10-09-2012, 13:08
spreyse gene iyi sulu boya falan olur dıye düşünmüştüm ben :D
ben çok güzel kaput boyarım kanka :D yıkarım o kaputu :hahaha:
öyle desene 150 ye bende boyatırım :)
cıvıc_power
10-09-2012, 13:10
pm attım zaten.
50 liraya normal tabancayla boyanır. ama atma yapar kabarma yapar ton tutmaz vs vs .
düzgün boya ve işçilik için en aşşa 150 lira
baştan söylesene kardeşim hevesimiz kırıldı :D:D
baştan söylesene kardeşim hevesimiz kırıldı :d:d
+++++++1905
50 tl ye ne beklıyodunuz kı sız de arkadas :D komple soysun arabayı renk degısımı yapsın ıstersenız :D ustune bı de muamele ceksın, cillop :D
Osman Bahadır
10-09-2012, 14:25
Ankara'da 10 numara boya yapacak boyacım çok. Ama ucuz işçilik yapacak boyacım yok. Hele de kaputa...
timucintt
10-09-2012, 14:27
kaputu düzgün işcilikle 250 den açarlar haberin ola...
berkay_aydin
10-09-2012, 14:28
50 liraya adam akıllı boyanacak mı zannettiniz anlamadım ki :D Tampon astarlıysa boyanır bence o fiyata...
tayreep_john
10-09-2012, 14:29
clio kaputunu geçen hafta 350 ye boyattım bursada.. 3 taş izi ve 1 tanede yumruk kadar göçüğü düzeltti boyadı 350 ye çıktı ...
50 liraya adam akıllı boyanacak mı zannettiniz anlamadım ki :D Tampon astarlıysa boyanır bence o fiyata...
tampon astarı bile atmadan direk eski boyanın üstüne :D
150 lira sadece boya fiyatı. düzeltme falan olursa fiyat yükselir tabi..
cıvıc_power
10-09-2012, 14:56
50 tl ye ne beklıyodunuz kı sız de arkadas
bizimkisi bir umuttu sadece :D:D:D
Tayfun-E30
10-09-2012, 15:19
işçilik tabiki çok önemlide bir kaput boyatmaya 350 lira çok yani.. maksimum 200 lira bu işin hakkı oda kusursuz işçilik için..
berkay_aydin
10-09-2012, 15:20
siyah rötuş boyası ile geçip pasta yapın tamamdır..
siyah rötuş boyası ile geçip pasta yapın tamamdır..
faydalı olcagını sanmam pasta cıla atınca o boya gerı cıkmaz mı
folyo kaplayın ya da plastidip :D
ÜSTÜNERC
10-09-2012, 21:02
ıscılıgı duzgun olsun ısını dogru duzgun yapsın 150 lirada verılır 200 lirada.100 lıra verıp begenmedıkten sonra 200 lira ver adam gibi olsun.
Pitbull...
10-09-2012, 21:04
150 ye adam gibi işcilik yapacak usta kimmiş :)
en aşşa 200 250 tl oda pazarlık cart curt sonucunda.
selamlar istersenız aracınızın kaputuna uygulama yapabiliriz.. Taş izlerini görmeden net bir şey söyliyemem ama %70 başarı kesin şekilde olur :)
Parça başı 150 tl'ye boyayanlar vardır sanayide,boyadan sonra mikronmetre ile ölçüm yapıp teslim ediyorlar
drummer582
10-09-2012, 22:07
Kaputu boyatmak en son cozum olmali acikcasi tas izi vs. İcin kaputu boyatmam egerki orj.se
Sonra satarken kaput boyali onden darbe almis vs bidi bidi ederler sinirim bozulur.
mustafaa_akca
10-09-2012, 22:32
kaput sıkıntılı ıs satarken cok problem oluoo foto sart..
Parça boya 150 tl zaten 50 tl ye boyarsınız sonra 1 aya bıdaha atar boya saglam yaptırın tek seferde bıtsın gıtsın.
berkay_aydin
10-09-2012, 23:20
faydalı olcagını sanmam pasta cıla atınca o boya gerı cıkmaz mı
hayır, rotuş zımpara pasta tamamdır... Ufak bilgi sahibiyseniz kendiniz yapabilirsiniz, yoksa işi bilen biryer ( Ankara boom garage gibi ) kesin çözüme ulaştırır...
Murat Özcan
10-09-2012, 23:57
Fiyata bakmayın hocam boyacının işçiliğine sonrada kullandığı malzemeye bakın sonradan uğraşmayın tekrar tekrar..
hayır, rotuş zımpara pasta tamamdır... Ufak bilgi sahibiyseniz kendiniz yapabilirsiniz, yoksa işi bilen biryer ( Ankara boom garage gibi ) kesin çözüme ulaştırır...
boom garage cok fıyat ıster beaa:D
istemeside normal :)
2 kati para verirsin ama kaputun boyali olmaz :)
:)
boom garage cok fıyat ıster beaa:D
Çok para diye bir şey yokdur, işin hakkı vardır :icon_tup:
Cumartesi müsaitseniz gelin bir bakayım aracın durumuna elimizden geldiğince yardımcı olurum :)
istemeside normal :)
2 kati para verirsin ama kaputun boyali olmaz :)
:icon_tup:
Bu arada şuanda Şehir dışından gelen bir araç var aracı çakmak gazı ile komple boyamışlar :eek: onunla uğraşıyoruz :icon_tup: bakmak isteyen arkadaşları beklerim..
:)
Çok para diye bir şey yokdur, işin hakkı vardır :icon_tup:
Cumartesi müsaitseniz gelin bir bakayım aracın durumuna elimizden geldiğince yardımcı olurum :)
:icon_tup:
Bu arada şuanda Şehir dışından gelen bir araç var aracı çakmak gazı ile komple boyamışlar :eek: onunla uğraşıyoruz :icon_tup: bakmak isteyen arkadaşları beklerim..
tammdır hocam ben hem zıyaret amaclı ugrayım haftasonu yanınıza adres alabılırmıyım
Yeni konu açmayım buradan sorayım.
NH731P (simli siyah) boya kodlu FD6 Civic'in sol ön kapısı daha önce Honda Bora tarafından boyanmış ama rengi tutturamamışlar güneş vurduğunda ton farkı çok rahatsız edici.
Servise gösterdiğimde aracı "ancak böyle olur, isterseniz yeniden boyayalım ama garanti veremeyiz, yine aynısı olur" dedi hasar danışmanı arkadaş ve beni ton farkı olmadığına ikna etmeye çalıştı.
Bu işin peşrev kısmıydı, gelelim esas meseleye.
İnternetten aradım bir çok isim karşıma çıktı, ayrıca sanayide tanıdıklardan da bir iki dükkana götüren oldu ama bir türlü güvenemedim aynı kapıya 400 isteyen de oldu 150 isteyen de.
Şimdi bana bu kapıyı hakkıyla boyayacak, ton farkı oluşturmayacak bir boyacı lazım.
Daha önce iş yaptırdığınız ve ustalığına güvendiğiniz boyacı tavsiyeleri verirseniz bana çok yardımcı olursunuz.
Teşekkürler.
Clio 3 ün el kadar kaputuna yetkili servis 200 dedi gerçi bikaç ay önce kaput tavan bagaj hariç boyatmıştım kaput kötü durdu diye boyatcam 150 tl atar kaçarım :D :D