Orijinalini görmek için tıklayınız : silindir kapak tamiri (ford ka)
Ford ka aracimin silindir kapagi 2. Gozden catlamis, tamiri mumkun mudur acaba? Cikma sordum fakat istenen rakam fazla geldi 700 TL. Ppr engineering kaan arkadasimiza kapaklarla ugrastigindan ö.m atmak istedim fakat kutusu dolu oldugundan gonderemedim. Konuyla ilgili bilgili arkadaslar yardimci olursa sevinirim. Bi de komple motor alsak maliyet ne olur ?
Not: konuyu telefondan actigim icin TR karakter sorunu var, aksam yeniden duzenlerim.
bence paranıza yazık hiç kayank Vs. uğraşmayın çıkma bakın ama onuda mutlaka bir rektifiyeciye götürüp testini yaptırın kaynaklı kapak ile riske girmeyin
kaynak olmaz sıfır kapak varsa tabi
çıkma başka şehirlerden bakınma şansınız varsa bakının daha ucuza getitirebilirsiniz
mr.korhan
11-09-2012, 13:10
kaynak tekrar işçilik gerektirme potansiyeli yüksek olan bir işlem, dolayısıyla kaynak problem çıkartırsa eğer sök-tak , ve tekrar çıkma kapak ile şu andaki çıkma kapak değişim meblağının çok çok üstüne çıkabilirsiniz, keza arabasız kaldığınız ve sinir harbinizde cabası olur.
Osman Bahadır
11-09-2012, 13:25
Kapağın durumunu keşke fotoğraflasaydınız.
700 tl çok yüksek bir fiyat değil. Sağlam çıkması alınabilir. Ama ehil ellerde alüminyum kapak kaynağı hiç de kötü sonuçlar vermiyor. Tabi kaynak yapılacak durumlar var, yapılamayacak veya kaynakla kurtarılamayacak durumlar ve noktalar var. Bunun için görmek şart.
Kapağın durumunu keşke fotoğraflasaydınız.
700 tl çok yüksek bir fiyat değil. Sağlam çıkması alınabilir. Ama ehil ellerde alüminyum kapak kaynağı hiç de kötü sonuçlar vermiyor. Tabi kaynak yapılacak durumlar var, yapılamayacak veya kaynakla kurtarılamayacak durumlar ve noktalar var. Bunun için görmek şart.
aksam aracin yanina gidecegim resim ceker eklerim tekrar degerlendiririz. Verdigim fiyat dolu kapak icin, aracin ustunde old. Sokup verecegini soyledi, ankarada satici ve bana uzak, bir de cikma olmasi ve cikmacilarin is yapma sekilleri dusunduruyor, 700 parca icin cok degil ama suan benim icin biraz fazla, bakalim hayirlisi.