Orijinalini görmek için tıklayınız : Cooper s kapi ici hoporlor tavsiyesi
SerdaR A.
11-09-2012, 19:46
Selamlar arkadaslar daha net ve guzel bi muzik dinlemek istiyorum sikildim artik cizirtilardan falan 4 kapiya birdan kullanabilicegim hoporlor marka model tavsiyesine. İhtiyacim var. Max butce 1000 lira tesekkurler
amfısız ıstersen coaxial diye arat amfılı olsun dersen 500 anfıye 500 de mıd takımlarına ayır 100 lırayada kablo alır 150 yede baglatırsın.
murat_ileri
12-09-2012, 07:54
bulabilirmisin bilmiyorum ama impact marka midler anfi ile sürülebildiği gibi anfisizde kullanılabiliyor, piyasadaki çoğu cihaza göre çok iddalı ses kalitesi vardır ( fiyat/performans açısından) aslından kurmak istediğiniz sistemi tam olarak belirtmiş olsaydınız daha doğru tavsiyelerde bulunabilirdik.
bulabilirmisin bilmiyorum ama impact marka midler anfi ile sürülebildiği gibi anfisizde kullanılabiliyor, piyasadaki çoğu cihaza göre çok iddalı ses kalitesi vardır ( fiyat/performans açısından) aslından kurmak istediğiniz sistemi tam olarak belirtmiş olsaydınız daha doğru tavsiyelerde bulunabilirdik.
bahsettiğiniz midlerin fiyatı ve gücü nedir?
34tb9544
12-09-2012, 09:12
Mb quart al kanka guzel 4 tane mid olay bitsin
murat_ileri
12-09-2012, 19:13
bahsettiğiniz midlerin fiyatı ve gücü nedir?
::: Impact Car Audio ::: (http://www.impact-car-audio.com/gb/index.html)
internet sitesinden incelerseniz fiyat konusunda satan arkadaştan bilgi alabilirim.