Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Macbook Pro Seçimi

Parsia
11-09-2012, 22:32
Aramızda illaki kullananlar ve bilenler vardır. Fakat ben bu konuda tecrübeli olmadığım için bir sorayım istedim. Macbook Pro almak istiyorum yaptığım iş gereği lazım olmaya başladı çünkü. Freelance bir ekip olarak web sitesi ve mobil oyun tasarımı yapıyoruz. Pc ve notebooklar çoğu yerde yetersiz kalıyor ve renk, güvenlik gibi hususlar bizim için önemli. Yapacağım işi yukarıda yazdım, çok ahım şahım işler değil ancak almışken iyisi olsun dandik bir şey almayayım takıntısı var bende. Bir de modelleri karışık seçim yapmak zor. Kesinlikle sıfır olacak, 2.elin sıkıntısı çıkabilir uğraşmak istemiyorum çünkü iş için kullanacağımdan ötürü. Fiyat olarak 3.500 - 4.000 TL'ye kadar çıkabilir ancak daha aşağısında seni hayli hayli kurtarır diyeceğiniz bir model varsa da elbette kabulümdür. Çünkü yakın zamanda da şirket açmayı düşünüyoruz, yani ne kadar az masraf o kadar iyi.

Saygılar.

twin
11-09-2012, 22:35
appler alışılmadığı için zor gelir başta ama 4.000 den faazladır kanımca iyi macbook ama tam bilmiyorum bi araştırın yinede Teknoloji, En Güncel Teknoloji Haberleri - Teknoloji ve İnternet Haberleri - ShiftDelete.Net (http://shiftdelete.net/) bu sitede daha net sağlam bilgi bulursunuz saygılar :)

redbaron
11-09-2012, 23:32
aynı işi yapıyorum i5 bana fazlasıyla yetiyor zaten mac book lar windows cihazlara göre oldukça hızlı. kullandığım bu: Macbook | Tm Apple rnleri sat sitesi (http://www.macbook.com.tr/eticaret-27855-Yeni_MacBook_Pro_13_#8221__dual-Core_i5_2.4GHz)

i7 lerin fiyatları 4bin in üstüne çıkıyor.

onursumer
11-09-2012, 23:37
macbook pro da çok fazla bir model seçeneği yok aslında

butçene uygun olan i5 işlemcili veya i7 512 ekran kartlı bir modeli alabilirsin

yeni çıkan retina ekran olanlar çok pahalı eskilerden optik surucu olanlardan bulmaya bak

veya bu iş için normal 3. nesil i7 işlemcili ssd disk takviyeli iyi bi notebookta fazlasıyla işini gorur

fdogan
11-09-2012, 23:54
macbooklarda fiyatı genelde ekran boyutu belirlıyor
retina ekran simdilik sadece 15' lerde var ve fiyatı biraz yuksek
sececeginiz ekran boyutuna gore i5 veya i7 islemci ve bence ssd li bir macbook alabilirisniz

Seven7
12-09-2012, 00:12
Apple'daki tek dezavantaj ekran kartının bazı durumlarda yetersiz gelmesi. Ama renk konusu sizin için önemliyse retina ekran bu isteğinizi hayli hayli yerine getirecektir. Ayrıca pm atıyorum.