PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Su arıtma cihazı

zübeyir
11-09-2012, 23:20
Arkadaşlar eve su arıtma cihazı almak istıyoruz. ama bu konuda tek geçerım dedıgınız hangı marka model vardır bılen varsa yardımcı olursa sevınırım.

ef186
11-09-2012, 23:24
Arkadaşlar eve su arıtma cihazı almak istıyoruz. ama bu konuda tek geçerım dedıgınız hangı marka model vardır bılen varsa yardımcı olursa sevınırım.

Icme suyu cozumu icin mi yemek vb. kullanim sulari icinmi kullanacaksin ?

Eger icme suyu ise tavsiye etmem evde hem aritma cihazi var hemde su sebili hayat su icmek icin aritmada cay vb. su kullanimi icin diger turlu cihazin suyunun kaynatilmadan icilmeye uygun oldugunu dusunmuyorum ...

tdipower
11-09-2012, 23:25
eğer profesyonel birşey düşünüyorsanız bende permo marka kaliteli bir cihaz var çiftlik evinde kullanıyorduk 6 ay kadar kullandık sonra evi satınca çıkarıp kaldırdım. düşünürseniz fiyatta yardımcı olurum

http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/129574-aktif-karbon-notralizasyon-su-aritma-cihazi.html

zübeyir
11-09-2012, 23:30
Icme suyu cozumu icin mi yemek vb. kullanim sulari icinmi kullanacaksin ?

Eger icme suyu ise tavsiye etmem evde hem aritma cihazi var hemde su sebili hayat su icmek icin aritmada cay vb. su kullanimi icin diger turlu cihazin suyunun kaynatilmadan icilmeye uygun oldugunu dusunmuyorum ...

yemek için kayışdağından su getiriyoruz.o konuda istemıyorum buğracım.içme suyu için.bizim evde çok fazla su tüketiliyor. gerek çay için gerek yemek gerek içmek adına.şöyle söyleyeyim.19 lt lik damacanalardan 20 25 tanesi 10 gunde bıtıyor bizde :D..

eğer profesyonel birşey düşünüyorsanız bende permo marka kaliteli bir cihaz var çiftlik evinde kullanıyorduk 6 ay kadar kullandık sonra evi satınca çıkarıp kaldırdım. düşünürseniz fiyatta yardımcı olurum

http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/129574-aktif-karbon-notralizasyon-su-aritma-cihazi.html

yok bu şekilde değil musluk atı sistemi düşünuyoruz.

ef186
11-09-2012, 23:35
yemek için kayışdağından su getiriyoruz.o konuda istemıyorum buğracım.içme suyu için.bizim evde çok fazla su tüketiliyor. gerek çay için gerek yemek gerek içmek adına.şöyle söyleyeyim.19 lt lik damacanalardan 20 25 tanesi 10 gunde bıtıyor bizde :D..

Zubeyir icme suyu icin tavsiye etmem . Tam olarak saglikli su saglayamiyor pro sistemler haric ki onlarda otomobil parasi :D

emrem123
11-09-2012, 23:38
Ihlas in var. ustune gormedim daha 12 senedir tum tanidiklarim killaniyoruz ve baska yerden ictigim suyun tadi imkansiz o kadr olmuyor cok guzel

zübeyir
11-09-2012, 23:40
Zubeyir icme suyu icin tavsiye etmem . Tam olarak saglikli su saglayamiyor pro sistemler haric ki onlarda otomobil parasi :D

hadi yaa :D. yaaw sorun şu hacı bizde içme suyuda çok fazla içiliyor..peki içme suyunu yıne alsak yemekler için ve çay için acaba guzel bır sıstem varmıdr acaba?. veyahut apartmana koysak komple nasıl bi pro bişi olabılır sence :D

GökhanK
11-09-2012, 23:47
Ihlas in var. ustune gormedim daha 12 senedir tum tanidiklarim killaniyoruz ve baska yerden ictigim suyun tadi imkansiz o kadr olmuyor cok guzel

aynen bende ihlası tavsiye ederim hem kullanışlı hem muhhattap alabiliceğin biri olur karşında vede erikli kalitesinden daha üstün bi su oluyor

imparatoR
11-09-2012, 23:53
geçenlerde geldi 400 tl ye falanca marka arıtma cihazı satıyor amca 3 adet filtre olayı var bildiğin süngerimsi yapı birde üstte içinde karbon varmış en son ondan geçiyormuş su..

söylediği sattığı müsterilerinden bi tanesi filtre edilmiş suyu analiz ettirmiş 10 numara su olduğu yönünde rapor almış..:)

ne derece doğrudur bilmiyorum 2 hane ayda 25-35 tl civarı damacana parası ödüyorum(damacanalara güvenememek cabasıyken) bende ilgilenicem artık şu işle..

Osman Bahadır
12-09-2012, 00:01
Eve tezgah altına kurulan sistem reverse osmosis olur. Çok detaylı bilgim yok ama zamanında çalıştığım tesise reverse osmosis kurdurmuştuk. Ve kısa süre sonra filtresi bakteri yuvasına dönüşüp suyu kokutuyordu. Normal belirtilen filtre değişim periyodundan önce filtreleri değiştirmek zorunda kalıyorduk. Tabi ben soğudum bi kere bu arıtma işinden. Damacana da içmiyorum. 5lt'lik pet kullanıyorum. Ama sizin kullanım miktarınızda bu hiç mümkün değil :) Galiba ben de son çare şebeke suyunu analiz ettirip sonuç olumlu çıkarsa kademeli olarak yemek ve çay suyundan başlayarak şebeke suyuna yöneleceğim.

mesutt1
12-09-2012, 00:03
Bızde kullanıyoduk arıtma cıhazı ama tatsız tutsuz bısey oluyo :(

Emrecan-R
12-09-2012, 00:08

kayışdağından baska su girmiyor bizim eve :D

zübeyir
12-09-2012, 00:10
Peki arkadaş yokmu hiç kimse ben evimde kullanıyorum senelerdir bakımlarını yapıyorum çokda memnunuz diyen birileri :D

GökhanK
12-09-2012, 00:31
Peki arkadaş yokmu hiç kimse ben evimde kullanıyorum senelerdir bakımlarını yapıyorum çokda memnunuz diyen birileri :D

abi işte söylüyoruz yaaa İHLAS su arıtma taktırıyosun keyfine bakıyosun bakımları için onlar seni arıyor onlar takip ediyor sen değil :icon_tup:

ef186
12-09-2012, 00:33
suan evde BMS in ust sistemlerinden biri kurulu ki yeni degil birkac yildir kurulu. dedigim gibi ve gunluk cay yemek vb. kullanimlarda sorunsuz kullaniyoruz ama icme suyu olarak lezzet olarak bir problemi olmamasina ragmen guvenilir degil cihazlar mikrobiyolojik aritma yapmiyor. Ozon, UV veya klordan hicbirisi yok… o nedenle berrak ama mikroplu su icme riski yuksek ...

Al eve mutfak isleri icin kullanilsin ama icme suyunu damacana sec tabi ondada secici ol Hayat su aliyoruz eve . Damacanalar max 1 ay once uretilmis damacanalarda geliyor her seferinde ayrica bayilerine uyguladigi denetimlerden yola cikarak saklama kosullarina ozen gosteriyorlar ben guveniyorum kil bir adam olmama ragmen ...

S.Özeren
12-09-2012, 00:34

hey maşallah kuralık sebebi bulundu :D

ef186
12-09-2012, 00:35
Arkadaslar ihlas yada x marka mikrobiyolojik aritma yapamayan cihazlardan netur bir temiz su elde edilebilir ?

icinde kum olmaz camur olmaz berrak olur leziz oluru geciniz Mikrop var ise evinize gelen hat uzerinde atiyorum kanalizasyon suyu ile temas yada bir sekilde bulasma var ise yada demir borulariniz pasin dibine vurdu ise vicudunuza uzun surede verecegi zararlar konusunda bir fikriniz varmidir ?

imparatoR
12-09-2012, 00:43
Arkadaslar ihlas yada x marka mikrobiyolojik aritma yapamayan cihazlardan netur bir temiz su elde edilebilir ?

icinde kum olmaz camur olmaz berrak olur leziz oluru geciniz Mikrop var ise evinize gelen hat uzerinde atiyorum kanalizasyon suyu ile temas yada bir sekilde bulasma var ise yada demir borulariniz pasin dibine vurdu ise vicudunuza uzun surede verecegi zararlar konusunda bir fikriniz varmidir ?

peki bu bahsettiğim amcanın sattığı 400 tl lik arıtma cihazından çıkan suyun ( farzedelimki cidden bi müşteri analiz yaptırdı tesisatı falanda yeni veya paslı değil) analizinin içilebilir yönünde olması aslında zaten o mevkinin suyunun içilebilir olması durumundan kaynaklı olması ihtimali söz konusumudur diyelim?

Burak
12-09-2012, 00:45
Ben evimde senelerdir İhlas kullanıyorum, senelerdir bakımlarını İhlas takip ediyor elimi sürmüyorum, çok da memnunuz :D

zübeyir
12-09-2012, 00:45
abi işte söylüyoruz yaaa İHLAS su arıtma taktırıyosun keyfine bakıyosun bakımları için onlar seni arıyor onlar takip ediyor sen değil :icon_tup:

Vallahi ihlasın malı en iyisi olsada almam asla adamların ruhuna işlemiş sahtekarlık :D

suan evde BMS in ust sistemlerinden biri kurulu ki yeni degil birkac yildir kurulu. dedigim gibi ve gunluk cay yemek vb. kullanimlarda sorunsuz kullaniyoruz ama icme suyu olarak lezzet olarak bir problemi olmamasina ragmen guvenilir degil cihazlar mikrobiyolojik aritma yapmiyor. Ozon, UV veya klordan hicbirisi yok… o nedenle berrak ama mikroplu su icme riski yuksek ...

Al eve mutfak isleri icin kullanilsin ama icme suyunu damacana sec tabi ondada secici ol Hayat su aliyoruz eve . Damacanalar max 1 ay once uretilmis damacanalarda geliyor her seferinde ayrica bayilerine uyguladigi denetimlerden yola cikarak saklama kosullarina ozen gosteriyorlar ben guveniyorum kil bir adam olmama ragmen ...

herhalde dediğin gibi yapıcaz buğracım.baksana ev tipi olupta adam gibi bişi yok herhalde. mutlaka bir eksiği oluyor desene.aslında tv ye çıkan bu işi araştıran bi herif var uzun saçlı.o şebeke suyu yeterınce temız ama evdeki borularımız kotu dıyor. evdekı borularda sorunumuz yok hepsı yenıler.belkide ev tığı olanlar yeterlı olur. tabıkı dedıgı kadar temizse.

hey maşallah kuralık sebebi bulundu :D

aynen.:D kuralık sebebiyiz şerefsizim :D

arifozcelik
12-09-2012, 13:24
baştan şunu söylemek isterim ben şişelenmiş su sektöründe öncü bir firmanın labaratuarında çalışıyorum ve aylık olarak pazarımızın yoğun olduğu illerin şebeke sularından mikrobiyolojik ve kimyasal analizler yapıyoruz, illaki ilerleyen mesajlarda hangi firmada çalıştığımı falan soran arkadaşlar olacak analiz sonuçlarını soran arkadaşlar olacak daha ileriye gitmem kurumsal bir firmada çalıştığım için firma bilgilerini paylaşmaktan başımı ağrıtır bu konuya başka cevap yazamıcam

Ben olsam istanbul şebeke suyunu bırakın yemekde çayda yıkanmak için bile kullanmam ama nedir damacanilede kombi/şohben çalıştırılamıyacağı için mecburiyetten dolayı istanbul-ankara gibi büyük şehirlerdeki arkadaşlarımız mecbur şebeke sularını kullanmak zorundalar...

örnek istanbul'un şebeke suyundaki klor ve sülfat oranı yüksek diyelim kullanacağınız arıtma cihazının bunu ''insani tüketim amaçlı sular yönetmeliği''ndeki kabul edilebilir sınıra çekebiliyor olması lazım internette araştırdığınızda insani tüketim amaçlı sular yönetmeliğine kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz hıfsısıha laboratuarındada evinizden alınan numuneyi üceret karşılığında analiz ettirebilirsiniz (kimyasal ve mikrobiyolojik) bundan sonra sonuçlarınızı yönetmelik değerleri ile karşılaştırıp sorunlu olan parametreyi iyileştireceğini taut eden firmanın arıtma sistemini kurup musluğunuzdan alacağınız arıtılmış su numunesini tekrar analiz ettirdiğinizde arıtma cihazının resmi olarak suyunuzu ne kadar arıttığını görmüş olursunuz tabi arıtyorsa....

officer
12-09-2012, 14:08
baştan şunu söylemek isterim ben şişelenmiş su sektöründe öncü bir firmanın labaratuarında çalışıyorum ve aylık olarak pazarımızın yoğun olduğu illerin şebeke sularından mikrobiyolojik ve kimyasal analizler yapıyoruz, illaki ilerleyen mesajlarda hangi firmada çalıştığımı falan soran arkadaşlar olacak analiz sonuçlarını soran arkadaşlar olacak daha ileriye gitmem kurumsal bir firmada çalıştığım için firma bilgilerini paylaşmaktan başımı ağrıtır bu konuya başka cevap yazamıcam

Ben olsam istanbul şebeke suyunu bırakın yemekde çayda yıkanmak için bile kullanmam ama nedir damacanilede kombi/şohben çalıştırılamıyacağı için mecburiyetten dolayı istanbul-ankara gibi büyük şehirlerdeki arkadaşlarımız mecbur şebeke sularını kullanmak zorundalar...

örnek istanbul'un şebeke suyundaki klor ve sülfat oranı yüksek diyelim kullanacağınız arıtma cihazının bunu ''insani tüketim amaçlı sular yönetmeliği''ndeki kabul edilebilir sınıra çekebiliyor olması lazım internette araştırdığınızda insani tüketim amaçlı sular yönetmeliğine kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz hıfsısıha laboratuarındada evinizden alınan numuneyi üceret karşılığında analiz ettirebilirsiniz (kimyasal ve mikrobiyolojik) bundan sonra sonuçlarınızı yönetmelik değerleri ile karşılaştırıp sorunlu olan parametreyi iyileştireceğini taut eden firmanın arıtma sistemini kurup musluğunuzdan alacağınız arıtılmış su numunesini tekrar analiz ettirdiğinizde arıtma cihazının resmi olarak suyunuzu ne kadar arıttığını görmüş olursunuz tabi arıtyorsa....

Naptın arif hocam :D paranoyak olurum ben şimdi :D

facia
12-09-2012, 14:24
Water life diye birşey kullanıyorum... Bu konuda ne damacana ne de arıtma cihazının birbirinden farklı olduğunu düşünmüyorum. Ama elden de fazla birşey gelmiyor.

arifozcelik
14-09-2012, 13:49
Naptın arif hocam :D paranoyak olurum ben şimdi :D

valla yapacak birşey yok ben doğrularını yazdım, ben bulunduğum ilin nekadar şebeke suyuna güvensemde fabrikadan belirli aralıklarla pet su alıp evde içme amaçlı olarak pet su kullanıyorum

sürüngen
14-09-2012, 19:40
su arıtma sistemleriyle ve damacana konularıyla ilgili daha önce açılan konulara da yazdım ama maşallah herkes herşeyi çok çok iyi biliyor...şu geçen iki sayfada neredeyse tek mantıklı olan arif özçelik'in yazdıkları...

su arıtmalarla ilgili piyasada bir çok handikap var ama çok çok basit konular..
artıma sistemi ile söylenebilecek en doğru tespitlerden biri "ne kadar ekmek o kadar köfte mantığıdır...geçen sayfalarda bahsedilen tarzdaki sistemlerden bahsediyorsak yaşadıklarınız gayet normal..bu sadece içme suyunda değil tüm arıtma sistemleri için geçerli..

şu yazdıklarımı sonuna kadar okuyup bu sefer anlayanlar olursa sistem tavsiytelerinde bulunabilirim.

bu arada tercih edeceğiniz sistemleri araştırmak için güvenebileceğiniz dünyanın en güçlü ve tarafsız kurumu : Water Quality Association (http://www.wqa.org)

ertan333
16-09-2012, 17:55
Walla biz 5 senedir dükkanda waterbox kullanıyoruz cokta memnunuz tavsiye ederim

rcpsvn
16-09-2012, 18:03
Evimde bms su arıtma kullanıyorum bi sıkıntı olmadı su ana kadar inşallah bundan sonrada olmaz...

Streamroller
16-09-2012, 18:57
AQUASHINE öneririm.(kendi firmamız:)

A.Kepez
16-09-2012, 21:53
kardesim hyundai nin su arıtma cihazlarını satan firmada çalısıyor fiyat olarakta 1250 tl gibi birsey diyor. söylediklerine göre ihlas gibi markaların pekte işe yaramadığı 400 500 tl ye satılan ne derece doğru bilemem tabi. ama alınacaksa bir kere alınmalı kalitelisinden sağlık şakaya gelmez nihayetinde

slowmotion
05-03-2017, 21:21
bir hort, bir güncel . Su arıtma cihazı düşünüyoruz, damacana suyun takıldığı cihaza monte eden firmalar var. Tavsiye bekliyoum

Enes-x
05-03-2017, 21:25
eş dost akraba konu komşu işyerlerinde hep espring kullanıyoruz.Biz alalı 7-8 sene oldu sanırım.Tavsiye ederim.

eSpring (http://www.amway.com.tr/markalarimiz/espring-tr)

serqan23
06-03-2017, 14:30
Kardeşimin kayinpederi bu işle uğraşıyor. Isterseniz numarasini verebilirim

ahk
06-03-2017, 16:13

Başkan yaklaşık 4 senedir bmb sistemini kullanıyorum evin girişinde villa girişi denilen uv filtrede dahil bikaç filtrenin olduğu sistem var ayrıca içme suyunu temin ettiğim yerde ozon da dahil 8-9 filtreli bi sistem daha var içme suyumu burdan temin ediyorum. Kaynak sularında klorlama yapılmıyor yani dezenfeksiyon yok yani herhangi bir kontaminasyonda direkt içme ihtimalin var ki kontrol ediliyor dersen belediyelerin evimize gönderdiği sularda aynı şekilde test ediliyor. Sonuç olarak belediye suyu veya damacana aynı şey. Ağır metal kontaminasyonuna hiç girmiyorum en büyük dert budur ki çözümü zordur.
Plastiklerde saklama ve taşıma şartlarına tam olarak emin olamadığım su yerine arıtma suyu tercih ettim.
Ve son olarak şunu söyleyeyim hiçbir arıtma cihazı (eviniz için kuracağınız sistem) %100 garanti veremez verirse de yalan söyler.
Temiz su için suyu buharlaştırın buharı yoğunlaştırın :) sonra dezenfekte edin bla bla bla :)

IbizaFR150
06-03-2017, 16:14
Suyun filtrelenmesi öncelikle fiziksel olarak başlar, 3'lü kartuş filtreler içinde iplik ve karbon ile suda mekanik ve bir miktar kimyasal filtreleme yapar. Bu sisteme reverse osmosis denilen filtre adapte edilirse büyük miktarda arınma sağlanır ancak suda mineral eksikliği olabilir. R/O unitesinden geçen su cihazın kalitesine ve su debisine bağlı olarak saf suya yakın su verir. Buna ek olarak UV sistemi de eklenir ve mineral takviyesi de yapılırsa "kutsal su" elde edilebilir.

Suleyman
06-03-2017, 16:35
Şu cihazların pek sağlıklı olduğuna inanmadım bir türlü :confused:

ef186
06-03-2017, 19:49
Başkan yaklaşık 4 senedir bmb sistemini kullanıyorum evin girişinde villa girişi denilen uv filtrede dahil bikaç filtrenin olduğu sistem var ayrıca içme suyunu temin ettiğim yerde ozon da dahil 8-9 filtreli bi sistem daha var içme suyumu burdan temin ediyorum. Kaynak sularında klorlama yapılmıyor yani dezenfeksiyon yok yani herhangi bir kontaminasyonda direkt içme ihtimalin var ki kontrol ediliyor dersen belediyelerin evimize gönderdiği sularda aynı şekilde test ediliyor. Sonuç olarak belediye suyu veya damacana aynı şey. Ağır metal kontaminasyonuna hiç girmiyorum en büyük dert budur ki çözümü zordur.
Plastiklerde saklama ve taşıma şartlarına tam olarak emin olamadığım su yerine arıtma suyu tercih ettim.
Ve son olarak şunu söyleyeyim hiçbir arıtma cihazı (eviniz için kuracağınız sistem) %100 garanti veremez verirse de yalan söyler.
Temiz su için suyu buharlaştırın buharı yoğunlaştırın :) sonra dezenfekte edin bla bla bla :)

Okumayaydım iyiydi :(

Maxiboost
06-03-2017, 20:35
Butce nedir bilmiyorum ama tavsiye edebilecegim tek sistem rainwater.
Yanlis hatirlamiyorsam 2.500-3.000 civari olmasi lazim.

Rainwater Su Arıtma Sistemleri (http://www.rainwater.com.tr)

coolvtec
06-03-2017, 20:48
Ben de BMB kullanıyorum 7 yıldır memnumm. Onların sebil ile kullanım aparatı da var ek olarak.
NANO Su Arıtma Cihazları ve Ev Ana Giriş Su Arıtma Sistemleri (http://www.bmbsuaritma.com.tr/)

ahk
07-03-2017, 08:48
Okumayaydım iyiydi :(

Neden başkan ya takılma fazla konu hort olmuş şimdi fark ettim :)

Ben de BMB kullanıyorum 7 yıldır memnumm. Onların sebil ile kullanım aparatı da var ek olarak.
NANO Su Arıtma Cihazları ve Ev Ana Giriş Su Arıtma Sistemleri (http://www.bmbsuaritma.com.tr/)

aynı markayı kullanıyoruz örtmenim gerçi inceledim tüm markalar malzemeleri aynı yerlerden alıyor :)

Suleyman
07-03-2017, 10:43
Neden başkan ya takılma fazla konu hort olmuş şimdi fark ettim :)

aynı markayı kullanıyoruz örtmenim gerçi inceledim tüm markalar malzemeleri aynı yerlerden alıyor :)

Kampanyalı Urunler (http://www.bmbsuaritma.com.tr/kampanyali-urunler.html)

Hangisini önerirsiniz?

GokhanRS
07-03-2017, 11:13
BMB tek geçerim bende. Filtreleri Amerikan kalan parçalarının made in turkey olduğunu iddia ediyorlar.

GokhanRS
07-03-2017, 11:16

Hangisini önerirsiniz?

Envy Su Arıtma Cihazı (http://www.bmbsuaritma.com.tr/envy-su-aritma-cihazi.html)

bunu öneririm. yok ben en iyisini alıcam dersen bunun bir üst modeli var 3bin tl.

ancak bu model ev için yeterli 1000 tlye mal oluyor.

GokhanRS
07-03-2017, 11:40
edit yok:

ben 1 adet antalyadaki evime 1 adetde sırbistandaki evime aldım bunlardan.

Suleyman
07-03-2017, 12:03
Envy Su Arıtma Cihazı (http://www.bmbsuaritma.com.tr/envy-su-aritma-cihazi.html)

bunu öneririm. yok ben en iyisini alıcam dersen bunun bir üst modeli var 3bin tl.

ancak bu model ev için yeterli 1000 tlye mal oluyor.

Biraz daha araştıracağım ondan sonra dediğiniz ürünü alabiliriz.

.::EmrE::.
07-03-2017, 14:04
bir hort, bir güncel . Su arıtma cihazı düşünüyoruz, damacana suyun takıldığı cihaza monte eden firmalar var. Tavsiye bekliyoum

Amerikan malı EcoSoft kullanıyoruz. Ömür boyu garanti veren tek firma. Tavsiye ederim. Düşünürseniz eve demo için gelebilirler, iletişime geçebilirsiniz benimle. EcoSoft WQA (Water Quality Association ) sertifikalıdır.

Find Gold Seal Certified Products (https://www.wqa.org/find-products/ctl/detail/mid/1054/cid/ecosoft_water_system/sid/2/keyword/ecosoft)

.::EmrE::.
07-03-2017, 14:06
Bu arada bizdeki Rainsoft idi, Ecosoft ve Rainsoft olarak 2 marka ile çalıştıkları için karıştı :) ikisini de aynı firma sağlıyor zaten Türkiye'de. Rainsoft Amerikan, Ecosoft Alman. Rainsoft'da WQA sertifikalıdır.

ERK_RS
07-03-2017, 15:40
arkadaşlar ben evimde Amway E-spring kullanıyorum.

Link'ten inceleyebilirsiniz.
eSpring (http://www.amway.com.tr/markalarimiz/espring-tr)

Biraz fiyatı yüksek, ancak on numara ürün :)

dünyanın en iyisi olduklarını iddia ediyorlar.

coolvtec
07-03-2017, 21:15

Hangisini önerirsiniz?

BMB Envy Kampanya | Kampanyalı Urunler | BMB Su Arıtma (http://www.bmbsuaritma.com.tr/BMB-Envy-Kampanya.html)
envy yeterldir bence.

serkanaygün
08-03-2017, 16:37
İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama ben de dün koçtaş'tan conax marka aldım alkalin detox özellikli vs saydılar durdular :) Yedek filtre setini de yanında hediye veriyorlar, ilgilenenler düşünebilir. 540 lira gibi bir rakamı var, tezgah altı sistem.

Eren G.
29-07-2017, 12:59
Arkadaslar iyi haftasonlari herkese

Simdi bizim evde asiri bir su tuketimimiz var. Ve eriklide ust duzey calisan bir yakinimizin anlattiklarindan sonra 5lt pet sudan baska bir su giremiyor eve. Her hafta gidip pet su tasimak da bana cok bos zaman kaybi gibi geldiginden su aritma sistemlerini arastirdim ve Hyundai Wacortecden fiyat aldim 4lu filtre arti deposuna 1200tl fiyat verdiler. Waterbquality addociationdan sertifikamiz var diyorlar ama wqanin kendi sitesinde de sertifikasini bulamadim. Kisacasi kullanan var midir hyundai su artima sistemlerini aramizda ? Ya da 1000-1250 arasinda guvenilir baska marka tavsiye edebilecek ?

SSagnak
29-07-2017, 13:21
Waterbox Su Kutusu A.Ş. Türkiyenin En iyi Markası ihlas bms nin içindeki filtrelerin Çinden Tayvandan Koreden getirilip karaköyde hiç paraları satılıp içinde mikrobiyolojik arıtma yapıyoruz diye millete satmalarını biliyoruz evet tadı güzel olabilir ama gelen filtreler Türkiye sularına göre yapılmıyor.Waterbox'ın fabrikası Ankara Gölbaşında 10.000 metre kare alanda Avrupanın En büyük su arıtma makinesi üreten %85 Yerli olup sadece mikrobiyolojij arıtma yapan filtresi yurt dışından temin edilip Türkiye haricinde avrupaya,doğu ülkelerine amerikaya ihracat yapıyoruz.Görmek isteyen tanık olmak isteyen varsada her türlü fabrikamızı ziyaret edebilir.Referanslar kısmını okursanız Bakanlıklar Hastaneler tüm önemli kuruluşlar İstanbulun Suyu içilebilir diyen Kadir Topbaşın evinde belediye binasında kullandığı bir sistemden bahsediyorum.Waterbox bu işin rollys royce u diğeleri renaultu hyundaisi daha iyi anlaşılır şekilde özetlersem.Bundan 10-15 sene öncesine kadar bms nin arıtam makinesinin filtre hariç kısmını eniştem üretiyor bms logosunu koyup kar marjını enişteme veriyordu.Yurt dışına para kazandırmayın Ülkemizin değerlerinden alın.

Eren G.
29-07-2017, 13:41
Waterboxtan tanitim icin form doldurdum. Umarim sacma fiyatli degillerdir cunku kaliteli is yapiyor duruyor yerli urun tercihim tabii ki islerini duzgun yaptiklari surece.

SSagnak
03-08-2017, 20:14
Waterboxtan tanitim icin form doldurdum. Umarim sacma fiyatli degillerdir cunku kaliteli is yapiyor duruyor yerli urun tercihim tabii ki islerini duzgun yaptiklari surece.

fiyatlar yüksek gelebilir ama türkiye şartlarına göre hazırlanan kapsül filtreler var ona göre fiyat artışı oluyor 20 senedir su arıtma kullanıyoruz sıkıntı yaşamadık yazlığımızda da var

savurkac
04-08-2017, 07:15
Yaklaşık 7 senedir Waterbox su arıtma kullanıyoruz.
Gayet kaliteli,tavsiye ederim.

997TT
04-08-2017, 10:48
Coway'i arastirin.... Ben yillardir cokk memnunum.