Orijinalini görmek için tıklayınız : bursa Tirilye?
merhaba beyler;
tirilye bolgesinde sabah kahvalti aksam icinse raki balik icin mekan tavsiyesi istiyorum. tek kistasim lezzetli olmasi. esenlikler...
sahile inerken hemen sağ köşede gerçekten kalıtelı nezih bir mekan var, şiddetle tavsiye ederim
edit : trilye balık restaurant
KingoAtmo
12-09-2012, 09:49
sahile inerken hemen sağ köşede gerçekten kalıtelı nezih bir mekan var, şiddetle tavsiye ederim
edit : trilye balık restaurant
1- Kahvaltı için eskiden annemin lokantası vardı kesin orayı tavsiye ederdim tabi ama kapattık, Szi kahvaltı için Çamlı Kahve neerede deyip bulun orada yiyin, kartak yuvası gibi manzarası var, kahvaltıda güzel :icon_tup:
2- Ben Liman restorantı tercih ederim akşam rakı balık için, Sahile geldiğinizde sola dönüp 300 m ileride :)
evelinkamenov
12-09-2012, 10:39
kahavaltı çamlı kahvede
rakı balık için hava güzel olursa terasında şeker ev balık restoranı.
Taş mahali tavsiye ederim
tayreep_john
12-09-2012, 14:14
liman restoran sahilde = ) tavsiye ederim bide sahilde değilde en tepede bi yer var köyün üstünde.. imralı falan ceviz kadar görünüyo oraya da çıkabilirsin.
Kahvalti icin kesinlikle camli kahve mukemmel.
Raki balik icin sahilde zaten 1-2 mekan var kaliteli.
ademsezer
12-09-2012, 16:48
Kahvalti icin kesinlikle camli kahve mukemmel.
Raki balik icin sahilde zaten 1-2 mekan var kaliteli.
çamlı kahve saat kaçta açılıyor?
bu tirilye neresi oluyor, gecen izmire giderken gördüm tabelaya yeni eklemisler otobanda kampüsün oldugu bölgede, dikkatimi cekmisti
tayreep_john
13-09-2012, 01:59
otobandan mudanya istikametinden çıkıyosn 12 km gittikten sonra mudanya merkezi görüyosun... mudanyanın içinden sahil yolu boyunca 6-7 km daha ilerledin mi yine ufak trilye köyüne ulaşıyosn... yolu çok virajlıdır deniz kıyısı köyüdür :)