Orijinalini görmek için tıklayınız : En hızlı önden çeker Honda? Honda wars..
Sanko'da anahtar değen araba geçilmez, o anahtarı tutan Serdar ustaysa eğer hiç geçilmez :)
Doğru söze ne denirki :)
Birde serdar kullansa ben başka birsey demiyorum gönlüm b den yana cem abi bana küsmüş olsa bile ben cem abi diyorum ....
yusufbatırel
18-09-2012, 09:20
ahahhahahaaa
Canım benim hep gül
yusufbatırel
18-09-2012, 09:22
kızma len hemen benim bile bir çok *** arkadaşım sana oy atmışlar :D
Allah razi olsun
ademsezer
18-09-2012, 09:36
180 e kadar reşit yarım boy kadar önde olur sonrasında bazoka yavas yavas çıkar :)
180 e kadar tutunamazlar:D
Eray Yümsel
18-09-2012, 09:44
180 e kadar tutunamazlar:D
sen kovboyu tanıyamamışsın demekki :D
ademsezer
18-09-2012, 09:49
sen kovboyu tanıyamamışsın demekki :D
eror sen bu işleri bilen adamsın bari sen yapma:D
180 e kadar reşit yarım boy kadar önde olur sonrasında bazoka yavas yavas çıkar :)
puhauhahuahuhuaaa
Şu subaru sahipleri içinde bir konu açsanıza yav sürekli honda konularında dolaşmaktan honda parçası bile satmaya başladılar :D
Size birşey diyim mi
Eto Bitmiş...
YunusCan
18-09-2012, 12:16
hertürlü bazooka diye düşünüyorum
Şu subaru sahipleri içinde bir konu açsanıza yav sürekli honda konularında dolaşmaktan honda parçası bile satmaya başladılar :D
Kanka vtec'den kalma oem filtre kazanım var. İlan açıp bu konuya yazabilirmiyim :hehe:
O aksam supriz 2 tanede 4 ceker bizle olucak gun sonunda yarisi kazanan bilal aktepeyle yemek yiycek :D
hayabusaya k20 koydum bende gelıyorum
Ahmet
O aksam supriz 2 tanede 4 ceker bizle olucak gun sonunda yarisi kazanan bilal aktepeyle yemek yiycek :D
Ben yine söylüyorum deneme için ben bursaya gidicem egerki siz istanbulda denicekseniz hiç beni beklemeyin ademle anlaşın denemenizi yapın
alpergti
18-09-2012, 12:50
son galobuyla bazooka hazır gözüksede,hulk ve tegra en ufak hatasında affetmeyecektir...:D
şaka bi yana dostluk kazansın :icon_tup:
alicancalis
18-09-2012, 12:51
Beyler konu ile çok alakalı değil ama dikkatimi çektiği için sizinle paylaşmak istedim. Bu muhtemek Kıbrıs'daki arabayı bileniniz varmı?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344556325588158&set=pb.223889417654850.-2207520000.1347964759&type=1
4 x 4 ler şu videoyu izleyip iç geçirebilirler uzun yıllar boyunca:)
Hulk Civic 80-260km/h - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=oOqVjs1m8nU)
bursa otobanı yanacak yinee :D
overblack
18-09-2012, 13:09
tarih ne zaman?
Tarih verilmez bence. Ansızın videolar gelir şenlenir ortalık :)
Oy: HULK
tarih ne zaman?yavvv bööle bi deneme için tarih ve mekan söylenirmi başkan yapma allahaşkına :D :D :D
4 x 4 ler şu videoyu izleyip iç geçirebilirler uzun yıllar boyunca:)
Hulk Civic 80-260km/h - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=oOqVjs1m8nU)
hilmicim arabam hazır havalar kurusun bi ayara bakar senle 80 de seve seve gene denerim ben :)
Ben yine söylüyorum deneme için ben bursaya gidicem egerki siz istanbulda denicekseniz hiç beni beklemeyin ademle anlaşın denemenizi yapın
Moruk once benle bi deneseydin beni gecicnmi bir baksaydin adem sana bursa motors un onunde video yapmasin :D
hulk 4x4lere bayadır dikiliyo ama kimse denemedi , bu gidişlede 4x4 lerin deneyeceğini sanmam
B.Aktepe
18-09-2012, 13:42
he yani ona göre yapın hazırlığınızı :D
hulk 4x4lere bayadır dikiliyo ama kimse denemedi , bu gidişlede 4x4 lerin deneyeceğini sanmam
angaralı gardaş ..
ben daha önce hilmi arkadaşımla denedim gene denerim...
BoraÇİFTÇİ
18-09-2012, 14:25
angaralı gardaş ..
ben daha önce hilmi arkadaşımla denedim gene denerim...
Yok rolantiden basalım a.q Hala aklımda sulhi.
Baya hareketli o akşam.
tesekkur ederim Sulhi. seni medeni cesaretinden dolayı kutluyorum. sen benım gectıklerımle dene onları gecersen benı de gecmıssındır demektır. senınle bır daha otobana cıkmam kardesım.
ademsezer
18-09-2012, 14:34
hilmi cemle konuştum sen istanbulda denemek istemediğin için oda bursaya gelicek denemeye seninle beraber.ben hazırım cemde hazır top sende bu işi fazla uzatmayalım denemekten çekiniyosan açıkca söyliyebilirsin seni aramızda görebilmek için her koşula ayak uyduruyoruz farkındaysan:D
hahahahha tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak diyon yane :D
hilmi cemle konuştum sen istanbulda denemek istemediğin için oda bursaya gelicek denemeye seninle beraber.ben hazırım cemde hazır top sende bu işi fazla uzatmayalım denemekten çekiniyosan açıkca söyliyebilirsin seni aramızda görebilmek için her koşula ayak uyduruyoruz farkındaysan:D
Hayır benim anlamadığım hazır olmayan aracıma kaldırıyorsunuz bu şekilde geçebiliriz yoksa ilerde geçemeyiz diye mi konuşuyorsunuz kendi aranızda anlamadım ki :D
bekleyin lastigi aldım 15 gün sonra gelcek bitik lastiklerle yola çıkıcak halim yok ya
hayır benim anlamadığım içinizde boku nasıl taşıyorsunuz amk 0 sabır :)
yada siz deneyin ben çok tırsttım draga da gitmiyorum amk otobana da gelmiyorum
JumboAli
18-09-2012, 14:55
vay arkadas gun gelmıs devran donmus adem abıyle cem abı bırlık olup hulka bılenmıs.
vay arkadas gun gelmıs devran donmus adem abıyle cem abı bırlık olup hulka bılenmıs.
her zaman en iyisini alt etmeyi hedeflersin jumbo :)
ne saçmalıyonuz beyler birlikler kumpaslar tezgahlar falan bilip bilmeden
ben senınle denemek istıyorum hilmi acık ve secik söluyorum arkadaşım madem 2yle deneme talebin bide kanatlı4 ceker o dedıklerın bana uyuyo.. o skylıne varya onu da gene cağır :d
ama bu sefer arabam 500 hp deil haberın olsun :)
ademsezer
18-09-2012, 14:59
Hayır benim anlamadığım hazır olmayan aracıma kaldırıyorsunuz bu şekilde geçebiliriz yoksa ilerde geçemeyiz diye mi konuşuyorsunuz kendi aranızda anlamadım ki :D
bekleyin lastigi aldım 15 gün sonra gelcek bitik lastiklerle yola çıkıcak halim yok ya
hayır benim anlamadığım içinizde boku nasıl taşıyorsunuz amk 0 sabır :)
yada siz deneyin ben çok tırsttım draga da gitmiyorum amk otobana da gelmiyorum
tırstığının farkındayız kanka kuşu kaçırmak istemediğimizden böyle hareket ediyorum:D
jumbo 5 sanıyede 10 hamburger yemeye benzemez bu iş her şeye zıplama yeter bence hilmide bu kadar yalamandan sıkılmıştır
ben senınle denemek istıyorum hilmi acık ve secik söluyorum arkadaşım madem 2yle deneme talebin bide kanatlı4 ceker o dedıklerın bana uyuyo.. o skylıne varya onu da gene cağır :d
ama bu sefer arabam 500 hp deil haberın olsun :)
ne guzel ıste Sulhı. 500hp ustu ıle denersın sende. benım kı anca 500hp. Allah saglıklı uzun omurlu kullanmayı nasıp etsın kardesım. benım gectıklerım hala otobanda onlarla kıyas yapabılırsın arzu edersen.
JumboAli
18-09-2012, 15:08
tırstığının farkındayız kanka kuşu kaçırmak istemediğimizden böyle hareket ediyorum:D
jumbo 5 sanıyede 10 hamburger yemeye benzemez bu iş her şeye zıplama yeter bence hilmide bu kadar yalamandan sıkılmıştır
70beygır corsayada bınse hılmyle ahmet benım abım.
arabayla vs baska bıseyle alakası yok. o tek basınayken onun arkasında olmak benım kardeslık gorevım.
öle birşey mümkün değil jumbo yazdığımdan bunumu çıkarttın şimdi sende he
karıştırmayın abi ortalığı lütfen
JumboAli
18-09-2012, 15:12
öle birşey mümkün değil jumbo yazdığımdan bunumu çıkarttın şimdi sende he
karıştırmayın abi ortalığı lütfen
ben ısın makarasındayım onlarda bılıyo abı. ama cıddı yapıyolar benlık bısey yok. ben ne anlarım hızlı arabadan.
Deneme mevzusuna gelince arkadaşlıklar bozulcaksa sokarım arabasına da tekerine arkadaş her zaman aynı *** oluyor
ben açık açık söylüyorum kardeşim Sulhinin oldugu hiç bir otobana çıkmam
arkadaşlığımda bozulcaksa en yavaş benim
3 ncü şahısların ağzı götü başı durmucak geçilenin dedikodusu yapılıp durulcak sonra gene aynı şeyler
en iyisi herkesin 100 - 200 degeri var
Ben 3 ncüyüm en yavaşım sizler takılın
Sulhinin varlığı benim cemle aramın bozulmasına bile sebep olur çünkü o yüzden ben kimseyle denemicem
son sözüm
En yavaş ben olayım hiç umrumda değil
arabayla vs baska bıseyle alakası yok. o tek basınayken onun arkasında olmak benım kardeslık gorevım.
Jumbo suan sana bu kadar sabirli yaziyorsam sebebi bir aksam beni agirlarigin evinin kapisini actigin icin ama bu satten sonra 3 pehlivanin arasina girip bu sekilde yazarsan bende senle ayni seviyede yazmaya basliycam ..ne hilminin ne benim n de ademin tarafa ihtiyaci yok hele senin tarzinda yazanlRa hic gerek yok.az sabret herkes gibi sende bu tarihi anin tadini cikar bidaha cunku hicbirinizin boyle bir deneme gormeye omru vefa etmez bozmyain bu buyuyu..
Jumbo suan agresif yazilmasinin tek sebebi sensin saka yapiyormus hayatinda ademle benlebkac sefer sakalastin
Bu arada deneme konusuna gelince hilmi bursaya gitmek isteyince adem bana teifte bulundu bende kabul ettim bundan daha durustce ne olabilir he hilmi denemek istemezse kimse zorliyamaz dene diye yaris bittikten sonra kimseyle kus kavgali olmak istemiyorum yoruldum artik..
konu gayet makara tukara gidiyodu, kalpler kırılacaksa denemeye yarışmaya gerek yok kankalar
JumboAli
18-09-2012, 15:27
Jumbo suan sana bu kadar sabirli yaziyorsam sebebi bir aksam beni agirlarigin evinin kapisini actigin icin ama bu satten sonra 3 pehlivanin arasina girip bu sekilde yazarsan bende senle ayni seviyede yazmaya basliycam ..ne hilminin ne benim n de ademin tarafa ihtiyaci yok hele senin tarzinda yazanlRa hic gerek yok.az sabret herkes gibi sende bu tarihi anin tadini cikar bidaha cunku hicbirinizin boyle bir deneme gormeye omru vefa etmez bozmyain bu buyuyu..
abı o konuyu gec. lafı bıle olmadı OLAMAZ. o saatte ızmıre gelıp benden baska bı yerde kalsaydınz sızın ayıbınız olurdu zaten.
Ben gorebılcegın en fanatık adamlardan bırıyım abı sende az cok bılıyosun.
Turkıyede hayal dedıgımız honda sanıyelerını cıkartmıs adamlarsınız 3nuzde.
Sızden nefret bıle edıo olsam(misal) Sıze saygı duymak boynumuzn borcu turkıyede honda yı en ıyı temsıl eden adamların ıcındesınız 3nuzde.
Benım yazdgım seyler tamamen makaradan. Butun konu Stlegal Ve Ademsezer fanatıklerı arasında gecıo. hulk tarafıda benım yazdıklarım yanlıs anlasılmıs olabılır tek nıyetm makara smıle yapmıyorum dıye cıddıye aldınız sanırım.
Ilk basta yazdım oyum hulk'tan yana dıye. ama bu demek degılkı hulk gecılırse kahrolcam sınrden gebercem .
Cunku bende farkındayım turkıye ıcın nasıl degerlı bı yarıs olcagının bunun.
sen benım yazdıklarıma fazla takılma abı cunku cahılım ben yasım daha 22.
ıstemeden de terbıyesızlık yaptysam ozur dılerım.
Gonlum HULK'un kazanmasından yana. onun taraftarıyım
ahmetle hılmı abıyede YALAMA yapma gıbı bı nıyetım olamaz ( Adem sezer ıcın yazıyorum bunu)
Bızım paylastıgımız degerler araba olaylarının cok ılersınde.
Araba umrumda bıle olmaz onlar gıbı bende deger vermem teneke parcasına.
ademsezer
18-09-2012, 15:39
sıkıntı var. oyum mınıklerden yana
istiyen olursa bahıs yaparım.
hulka 500 benden.
ısın ucunda ahmet abıyle sen varsan her ıse gırerım sadece yarıs degıl bolsans.
kralcı olmayın olum. once hulk vard bu sızın yaptıgınız uefa kupasını aldıgını goren cocugun gs'yı tutması gıbı bısey.
ortalık kızıssın baba bune ya. atar yok gıder yok boyle yarısmı olur.
oldu abı. mınık kıvırmaz zaten neyse o
Son gulen ben olcm allahin izniyle
abı o konuyu gec. lafı bıle olmadı OLAMAZ. o saatte ızmıre gelıp benden baska bı yerde kalsaydınz sızın ayıbınız olurdu zaten.
Ben gorebılcegın en fanatık adamlardan bırıyım abı sende az cok bılıyosun.
Turkıyede hayal dedıgımız honda sanıyelerını cıkartmıs adamlarsınız 3nuzde.
Sızden nefret bıle edıo olsam(misal) Sıze saygı duymak boynumuzn borcu turkıyede honda yı en ıyı temsıl eden adamların ıcındesınız 3nuzde.
Benım yazdgım seyler tamamen makaradan. Butun konu Stlegal Ve Ademsezer fanatıklerı arasında gecıo. hulk tarafıda benım yazdıklarım yanlıs anlasılmıs olabılır tek nıyetm makara smıle yapmıyorum dıye cıddıye aldınız sanırım.
Ilk basta yazdım oyum hulk'tan yana dıye. ama bu demek degılkı hulk gecılırse kahrolcam sınrden gebercem .
Cunku bende farkındayım turkıye ıcın nasıl degerlı bı yarıs olcagının bunun.
sen benım yazdıklarıma fazla takılma abı cunku cahılım ben yasım daha 22.
ıstemeden de terbıyesızlık yaptysam ozur dılerım.
Gonlum HULK'un kazanmasından yana. onun taraftarıyım
ahmetle hılmı abıyede YALAMA yapma gıbı bı nıyetım olamaz ( Adem sezer ıcın yazıyorum bunu)
Bızım paylastıgımız degerler araba olaylarının cok ılersınde.
Araba umrumda bıle olmaz onlar gıbı bende deger vermem teneke parcasına.
millet bu tawrından ne anlıyosa bende onu anladım jumbo.
JumboAli
18-09-2012, 15:42
millet bu tawrından ne anlıyosa bende onu anladım jumbo.
abı hata bende. benı tanımassın etmessın ne gerek varsa gunluk konustugum gıbı sıteye yazdım yanlıs anlasılcagımı bılmem lazımdı.
Neyse ınsallah hulk gecerde Karşıyaka sampıyon olmus gıbı sevınırm ben.
herkese Bol ŞANS.
Şimdi üzerime düşmez benim tabiki ama Jumbo be ne kadar saimi olursan ol ama sana düşmez be hacı Adem,Hilmi ve Cem abi bu üçlü arasındaki diyaloğ
JumboAli
18-09-2012, 15:44
Şimdi üzerime düşmez benim tabiki ama Jumbo be ne kadar saimi olursan ol ama sana düşmez be hacı Adem,Hilmi ve Cem abi bu üçlü arasındaki diyaloğ
haklısın baba.
Kime tamam agam desek anamizi soruyo.sikildim yine piskopat hareket etmek istemiyorum cidden ondan sonra mahallenin delisi diyosunuz
Ulan ne denemeymıs arkadas altı ustu 80-260 5-6 sn lık mevzu ne cok uzadı amk. deneme sonrası oglak cevırıcez mı cevırmıcez mı ADEM sen onu soyle. (OGLAK BENDEN ARAZI ODUN ATESI SENDEN)
AHMET
hilmicim hiç bir deneme ...senle cem abinin veya benım senınle arama bu satten sora kavga püsür sokamaz..
eskisi gibi deil medeni 2 insan gibi deneriz.. gecersin tebrık ederım geceerım tebrık edersin..
biz cem abi ile bile aramızda denıycez hergun beraberiz..
asıl bu araba mevzusu yuzunden benım cem abi ile aramız kımse bozamaz!
Deneme mevzusuna gelince arkadaşlıklar bozulcaksa sokarım arabasına da tekerine arkadaş her zaman aynı *** oluyor
ben açık açık söylüyorum kardeşim Sulhinin oldugu hiç bir otobana çıkmam
arkadaşlığımda bozulcaksa en yavaş benim
3 ncü şahısların ağzı götü başı durmucak geçilenin dedikodusu yapılıp durulcak sonra gene aynı şeyler
en iyisi herkesin 100 - 200 degeri var
Ben 3 ncüyüm en yavaşım sizler takılın
Sulhinin varlığı benim cemle aramın bozulmasına bile sebep olur çünkü o yüzden ben kimseyle denemicem
son sözüm
En yavaş ben olayım hiç umrumda değil
yanlış anlama kesinlıkle senın üstüne geLmıyorum..
ama senın burda göstermiş olduğun tavır BÜYÜK Bİ R olarak gözukuyo bilgin olsun..
Boyle yine nasil tuylerim diken diken oldu amk akil sagligimi bozucaksiniz
ama senın burda göstermiş olduğun tavır BÜYÜK Bİ R olarak gözukuyo bilgin olsun..
Aynen çok büyük R
teşekkür ederim senın hakkında yorumlarım bitmiştir..
Boyle yine nasil tuylerim diken diken oldu amk akil sagligimi bozucaksiniz
Abi sakin ol lütfen, evdeyim gel istersen karidesli pizza yiyelim bira içelim ama kurbanın olayım ne hale geldiğini biliyorum lütfen sakin ol.
Sulhi bayrampaşadan küçük efeslerden alsın gelin oturalım :) Hilmiye ters olur bizim yaka yoksa oda başımızın tacı.
Beyler egleniyormuyuz hadi oturmayami geldik soylemedimmi dimidimmi ulan yine sevindirsiniz ya la gotlei..
Abi sakin ol lütfen, evdeyim gel istersen karidesli pizza yiyelim bira içelim ama kurbanın olayım ne hale geldiğini biliyorum lütfen sakin ol.
Sulhi bayrampaşadan küçük efeslerden alsın gelin oturalım :) Hilmiye ters olur bizim yaka yoksa oda başımızın tacı.
O pezevekler parayi bulmus yemem ama baska zaman anamin dolmasini yemeye gelirim :)
Bana hiç bir yer ters gelmez birader kişiler ters gelir ...
O pezevekler parayi bulmus yemem ama baska zaman anamin dolmasini yemeye gelirim :)
Tamam abi bu akşam yapacak annem zaten :)
ademsezer
18-09-2012, 16:11
Ulan ne denemeymıs arkadas altı ustu 80-260 5-6 sn lık mevzu ne cok uzadı amk. deneme sonrası oglak cevırıcez mı cevırmıcez mı ADEM sen onu soyle. (OGLAK BENDEN ARAZI ODUN ATESI SENDEN)
AHMET
tosun bursaya geldinde açmı kaldın:D
Hacı o gece otobanda olanlardanım tekrarı yaşanmaması için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım, bozulmasın dostluklar.
200 luk var gelsene aksama
Tamam abi bu akşam yapacak annem zaten :)
Keske baska birsey dileseydim :)
ne yapıyoruz akşama :D
Ne oldu benim porss valla kuserim
Ne oldu benim porss valla kuserim
hacı cidden istiyon mu sen ondan :D başerle denedikten sonra mı fikrin değişti :D
tosun bursaya geldinde açmı kaldın:D
Benim kestaneler kayip hala bi daha gonderme adem :D
hacı cidden istiyon mu sen ondan :D başerle denedikten sonra mı fikrin değişti :D
Baser benden sonra honda aldi ya lan :D
_muhaRRem
18-09-2012, 16:18
akşama föndü söndü var :D
akşama föndü söndü var :D
Ihhhhh yemem valla kasiklarim agriyo.ibo nasil ismarladi gecen sefe :D
_muhaRRem
18-09-2012, 16:21
Ihhhhh yemem valla kasiklarim agriyo.ibo nasil ismarladi gecen sefe :D
çok sert :) ibooyu yazdım bi yere ona bi hesap kitlememiz lazım. güvendim double föndü yedik içimizde söndü :D
çok sert :) ibooyu yazdım bi yere ona bi hesap kitlememiz lazım. güvendim double föndü yedik içimizde söndü :D
Esnaf ibo :D
B.Aktepe
18-09-2012, 16:24
Adem nerde muştu ile benim su böreğim :)) unuttum sanma :D
B.Aktepe
18-09-2012, 16:24
Esnaf ibo :D
İbo son şakasını yaptı ya :D
iboya aksaray ve ciğercide dememek lazım :D
Ben ona kitlerim bir ara abi gelin kahve ismarliyim bari :D ibo terk
Hacı o gece otobanda olanlardanım tekrarı yaşanmaması için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım, bozulmasın dostluklar.
salla ya aman çokta tın :D
ademsezer
18-09-2012, 16:28
bilal nerden bilebilirim pistin kısa olduğunu:D akhisarda pazar kahvaltısı börekle;)
B.Aktepe
18-09-2012, 16:28
Ben ona kitlerim bir ara abi gelin kahve ismarliyim bari :D ibo terk
hahah ibo terk ehueuhe :D
Size iki kasa palamut hafta içi uyarmı bırakın fondü falan para yok amk
akşam sankoda buluşalım bari tır dürüm yerik
200 luk var gelsene aksama
Seninle 200 lük değil 50 liliğe bile varım ama bu sefer ben içerde kalırım :D
B.Aktepe
18-09-2012, 16:29
bilal nerden bilebilirim pistin kısa olduğunu:D akhisarda pazar kahvaltısı börekle;)
ben bilmem arkadaş pist kısa uzun :D adresi pm atıyorum :p
ademsezer
18-09-2012, 16:30
ben bilmem arkadaş pist kısa uzun :D adresi pm atıyorum :p
akhisara gelmiyomusun:)
B.Aktepe
18-09-2012, 16:30
akhisara gelmiyomusun:)
Zor ihtimal, bakalım. Ev taşınma durumlarım var. Kaçabilirsem gelicem.
İbo kardeşime yüklenmeyin adamın parası yok
sanki 30 bin tl karla s2000 sattı
_muhaRRem
18-09-2012, 16:31
ben lider pide istiyorum anlamam pala mala :D
ademsezer
18-09-2012, 16:31
bilal bi idda daha yapalım ok börek borcum borç:D
Benim kestaneler kayip hala bi daha gonderme adem :D
dur şimdi sana bir resim atıcam watsuptan bekle bu cümleleri yazmıcaktın
Size iki kasa palamut hafta içi uyarmı bırakın fondü falan para yok amk
Bastan soylesene para yok diye :D
İbo kardeşime yüklenmeyin adamın parası yok
sanki 30 bin tl karla s2000 sattı
Renk verme aaaa
ulennnnnnnnnn ben bile unuttuydummm bunu bee :D
B.Aktepe
18-09-2012, 16:32
bilal bi idda daha yapalım ok börek borcum borç:D
Tamam yapalım bir iddia daha :) Konuyu sen belirle.
Hilmi gozunu seviyim dusundugum seyi yapiyorsan birini birak valla icerde sen yatcan
Bastan soylesene para yok diye :D
Carsamba sileye gidiyoruz kaybolma abi hapsurunca 200 lira uzaticam burnunu sil diye :D
ademsezer
18-09-2012, 16:33
Tamam yapalım bir iddia daha :) Konuyu sen belirle.
bazuka drag saniyesi:)
Hilmi gozunu seviyim dusundugum seyi yapiyorsan birini birak valla icerde sen yatcan
hahahhahahah :D
9,50-10,50 arası :D
B.Aktepe
18-09-2012, 16:34
10.5 sn altı ve üstü diye iddiaya girelim :) bence 10.5 sn altına inemezsin.
13.59 yada 13.61 :D
ademsezer
18-09-2012, 16:36
10.5 sn altı ve üstü diye iddiaya girelim :) bence 10.5 sn altına inemezsin.
ewet inemem:D
11 ın altına inemeyeceksin (felaket tellalı spec) :D
B.Aktepe
18-09-2012, 16:37
ewet inemem:D
olmadı ama o zaman iddia mı olur kaç dememi bekliyordun 11 sn mi :D
ademsezer
18-09-2012, 16:39
9,50-10,50 arası :D
olmadı ama o zaman iddia mı olur kaç dememi bekliyordun 11 sn mi :D
tamam ok nesine 10,5 altı benim üstü senin:)
ben tahminimi yazdım :D
hep senın yuzunden olm:D
hep senın yuzunden olm:D
olum 9,50-10,50 arası dedim 10,50 nin altı benim diyon amk :D
B.Aktepe
18-09-2012, 16:41
10.501 sn ben kazanırım.
10.499 sn sen kazanırsın.
tepsi böreğine devam bari borcunu kapat :D
seeding saymam, yarış günü yapılan resmi süre geçerlidir. sensorun önünden kuş geçer, poşet uçar sayılmaz :D
10.501 sn ben kazanırım.
e benn :D :D :D
ademsezer
18-09-2012, 16:43
olum 9,50-10,50 arası dedim 10,50 nin altı benim diyon amk :D
doğru lan:D
10.501 sn ben kazanırım.
1 tepsi baklawa 1 tepsi börek kazanırsam bi tepsim olsun bari:)
ademsezer
18-09-2012, 16:45
e benn :D :D :D
kazanırsam masrafa ortak olursun:D
hacı benim dediğim saniyeler tutarsa harbi çirkeflik yaparım bu sefer :D
B.Aktepe
18-09-2012, 16:47
1 tepsi baklawa 1 tepsi börek kazanırsam bi tepsim olsun bari:)
Tamam kabuldur :D Mekanik arıza vs. ben bilmem, araç eğer o piste gittiyse bahis geçerli :) yarışıp yarışmamak iddiayı değiştirmez :D
ademsezer
18-09-2012, 16:49
Tamam kabuldur :D Mekanik arıza vs. ben bilmem, araç eğer o piste gittiyse bahis geçerli :) yarışıp yarışmamak iddiayı değiştirmez :D
ben cuma gunu dbn yi bağliyim sana tepsilerle ilgili hbr weririm:D
Kaybolmayan dbn istiyossss :D
B.Aktepe
18-09-2012, 16:51
ben cuma gunu dbn yi bağliyim sana tepsilerle ilgili hbr weririm:D
Hadi bakalım hayırlısı :D
driftbox ile aynı zamanda 0-402 metre 1/4mile ölçebiliyorsun, biliyorsundur zaten :D
ademsezer
18-09-2012, 16:53
yarış şewkinizi kaçırmak istemiyorum kanka:D
ademsezer
18-09-2012, 16:53
Hadi bakalım hayırlısı :D
driftbox ile aynı zamanda 0-402 metre 1/4mile ölçebiliyorsun, biliyorsundur zaten :D
ayarları için ararım kanka:D
SULHİ SENİ EN İYİ GARİBAN GÖKHAN ANLAR...
İKİNİZİN TEK HAYALİ HULK u GEÇMEK. R KİM YAPMIŞ KİM YAPMAMIŞ BU SİTEYE GİREN HERKES ÇOK İYİ BİLİR.
ARABANLA ÇEKİLMİŞ KAÇ ADET DENEME VİDEON VAR. KAÇ ADET DRAG A KATILDIN DA RESMİ SÜREN OLDU.
LAFLA ARABALAR YARIŞTIRIP GEÇİLMEZ. LAFLA ARABA GEÇMEYE KALKTIN STOCK STİ A GEÇİLDİN. ARABANI YAP YOLA ÇIKAR DENEMELERİNİ YAP ARABANI GÖR.
GARAJDA Kİ ARABAYLA MİLLETE KALDIRMA HELE BİZE HİÇ KALDIRMA !!!
SENİN LAFLA YAPTIĞIN ARABAN
SUPRA - SALİH İN PORSCHE EMRE LEVENTİN PORSCHE - DA MERT İN M3 U DE GECER.
LAFLA BENDE UZAYA GİDERİM. ARABANI BİTİR YOLA ÇIKAR MİLLETE GİDER YAPICAGINA DENEME YAP ARABANI VİDEOLARDAN İZLESİN HERKES. ONDAN SONRA HERKESLE DENEME FIRSATIN OLUR.
HE GARIBAN GOKHANLA NIE ANLASIRSINIZ SOYLIYIM. OTOBANDA GOZUKMEYIP TE LAFTA HERKESI GECEN BI DE O VAR. HEM HUYUNUZ HEM HAYALINIZ AYNI. INSALLAH BIRGUN GERCEKLESTIRIRSINIZ...
AHMET
Bir dbn'em bile yok kedime küstüm
LUTFU CNGNS
18-09-2012, 17:08
bilal abi her türlü garantiye almışsın kendini :)
ademsezer
18-09-2012, 17:09
bilal abi her türlü garantiye almışsın kendini :)
kankacım yinemi kaybetcez olm:D
LUTFU CNGNS
18-09-2012, 17:13
kankacım yinemi kaybetcez olm:D
kaybetmek yok kanka
İKİNİZİN TEK HAYALİ HULK u GEÇMEK. R KİM YAPMIŞ KİM YAPMAMIŞ BU SİTEYE GİREN HERKES ÇOK İYİ BİLİR.
ARABANLA ÇEKİLMİŞ KAÇ ADET DENEME VİDEON VAR. KAÇ ADET DRAG A KATILDIN DA RESMİ SÜREN OLDU.
LAFLA ARABALAR YARIŞTIRIP GEÇİLMEZ. LAFLA ARABA GEÇMEYE KALKTIN STOCK STİ A GEÇİLDİN. ARABANI YAP YOLA ÇIKAR DENEMELERİNİ YAP ARABANI GÖR.
LAFLA BENDE UZAYA GİDERİM. ARABANI BİTİR YOLA ÇIKAR MİLLETE GİDER YAPICAGINA DENEME YAP ARABANI VİDEOLARDAN İZLESİN HERKES. ONDAN SONRA HERKESLE DENEME FIRSATIN OLUR.
HE GARIBAN GOKHANLA NIE ANLASIRSINIZ SOYLIYIM. OTOBANDA GOZUKMEYIP TE LAFTA HERKESI GECEN BI DE O VAR. HEM HUYUNUZ HEM HAYALINIZ AYNI. INSALLAH BIRGUN GERCEKLESTIRIRSINIZ...
AHMET
puhahaha olm cok yormussun kendini ya :D
gelsin deneyelim kardeşim hilmiye hodri meydan.. cok laf deil icraat beklıoruz :D
bilal baklavanın ne olcağınıda söyle baride tepsisi 10 liralık olandan gelmesin sonra :hahaha:
gerçi ben 10,5 altı diyorum :D
hondablo
18-09-2012, 17:16
Ortam gitmis gelmis gitmis gelmis gereksiz genelde bunlarin sebebi konusulmadan denenmedigi icin konu uzatilmadan denensin ondan sonra giderse gider yapilsin egerki yapabiliyorsa harcayan gecer bu kadar basit uzatmayin deneyin bizde ogrenelim hizli on cekerin kim oldugunu agiz tadi bozulmadan yancilar ortaligi karistirmadan
Eğerki bir kişinin dostu arkadaşıysanız onu desteklemeniz en doğal hareket
Neden yancı kelimesinin Yalamalık kelimesinin bu konu altında kullanıldığını anlamış değilim
Ozaman ademe oy verenlerin hepsi ademin yalakası ceme oy verenlerin hepsi cemin yalakası bana oy verenlerin hepsi benim yalakam
ortalamaya baktıgımızda en çok yalama ile adem önde gidiyor
Bu Yancılar diyenlerin mantığı ile bu şekilde doğrumudur
O yüzden kelimelerinizi seçerken de biraz dikkatli seçmekte kalp kırmadan yazmakta fayda var
3 ncü şahıslar herzaman olucaktır herkes bir aracın bir takımın taraftarı olabilir
Bunu adı niçin Yalamalık Yalakalık Yancılık oldu
JumboAli
18-09-2012, 17:42
Neden yancı kelimesinin Yalamalık kelimesinin bu konu altında kullanıldığını anlamış değilim
Ozaman ademe oy verenlerin hepsi ademin yalakası ceme oy verenlerin hepsi cemin yalakası bana oy verenlerin hepsi benim yalakam
O yüzden kelimelerinizi seçerken de biraz dikkatli seçmekte kalp kırmadan yazmakta fayda var
3 ncü şahıslar herzaman olucaktır herkes bir aracın bir takımın taraftarı olabilir
Herkese bolsans.
hondablo
18-09-2012, 17:43
Yanlis dusunce bende yanciyim o isin espirisi o kadar takilma icraat istiyoruz buuu o bu su degil hizli olan kazanir mesela cem ben onu biliyorum simdilik varsa daha hizlisi hepimiz ogrenelim
ademsezer
18-09-2012, 17:44
hilmi jumbo muhabbettini kastediyosan bana 250 kişi ceme 150 kişi sana jumbo hariç 100 kişi oy wermiş, varmı 500 kişiden jumbo tarzı yazan bi adam? ha sen bu tarz yaklaşımlardan hoşlanıyosan dicek bişeyim yok
hondablo
18-09-2012, 17:46
Oyuncu siz biz yanci ok hilmi yalamaliga kadar gitme
dragstar
18-09-2012, 17:48
ethanol & nos on the way to Bursa :D
Maxiboost
18-09-2012, 17:49
kanka millet arkadaşı olduğu için oy verdiği sürece benim gözümde yancı ve yalamacı her ne ise o dur. Anket kimin çok kankası, destekçisi var mı? yoksa yapılacak olan denemenin sonuçlarıyla mı ilgili?
ben oy atmadım neden çünkü kimse allah ne verdiyse kasmadı bu saate kadar :D
ademsezer
18-09-2012, 17:49
ethanol & nos on the way to Bursa :D
saol kemal zahmet werdik sanada.
beyler sakin yarın hepimiz yüz yüze bakıcaz ama hilmi şu var şimdiye kadar kimsenin yazdığı jumbo kadar dokunmadı kimseye .ben şakayla gerçeği malesef ayırt edemiyorum .o yüzden bende konuların için bir iki tahrik edici yazıları alıp koyarım ama gerek yok onları yazan adamların vasat asalak hayatı yaşadığını biliyorum zaten bana dokunmuyor...
bide inanılmaz insanlardan destek var ya geçilirsen diye.BEYLER KORKMAYIN TOKAT ÇOCUĞUYUM DAHA İYİSİYLE KISA SÜREDE YİNE GELİRİM :)
ademsezer
18-09-2012, 18:05
beyler sakin yarın hepimiz yüz yüze bakıcaz ama hilmi şu var şimdiye kadar kimsenin yazdığı jumbo kadar dokunmadı kimseye .ben şakayla gerçeği malesef ayırt edemiyorum .o yüzden bende konuların için bir iki tahrik edici yazıları alıp koyarım ama gerek yok onları yazan adamların vasat asalak hayatı yaşadığını biliyorum zaten bana dokunmuyor...
bide inanılmaz insanlardan destek var ya geçilirsen diye.BEYLER KORKMAYIN TOKAT ÇOCUĞUYUM DAHA İYİSİYLE KISA SÜREDE YİNE GELİRİM :)
daha iyisiyle geliceksen bunla yorma beni :D
tokat motors co :D: D
ademsezer
18-09-2012, 18:08
tokat motors co :D: D
tokat çocuğuna bursa tokadı:D
daha iyisiyle geliceksen bunla yorma beni :D
hacı gelmiyimmi ?? :)) rahat ol..
tokat çocuğuna bursa tokadı:D
490APcidBac
hacı burda video çekcem sana :D
ademsezer
18-09-2012, 18:12
hacı gelmiyimmi ?? :)) rahat ol..
tokatlanmayamı :D
ademsezer
18-09-2012, 18:16
üzgünüm dadaş:D
http://i.imgur.com/iB1Xg.jpg (http://imgur.com/iB1Xg)
üzgünüm dadaş:D
http://i.imgur.com/iB1Xg.jpg (http://imgur.com/iB1Xg)
olum üşenmedin resimmi çektin bende dedim nereye gitti olum yazıyor işte orda DEĞİŞTİRME diye
hilmi jumbo muhabbettini kastediyosan bana 250 kişi ceme 150 kişi sana jumbo hariç 100 kişi oy wermiş, varmı 500 kişiden jumbo tarzı yazan bi adam? ha sen bu tarz yaklaşımlardan hoşlanıyosan dicek bişeyim yok
Ademcim ben genel yazdım
Bu konu için konuşuyorum başka konular veyahut mevzu için degil
Bu konuda jumbo gibi yazan olmamıştır belki ama altını oysan nasıl algılamak istersen o şekilde algılıyacagın mesajlarda yok mu ?
Bu konudaki kişiler Taraftar
Ne yancı Ne yalama nede başka bişi
250 tane senin taraftarın var 150 tane cemin 100 tane benim bukadar basit
Yancılık yalamalık bir beklentisi olan adamların işi benim jumbo nun benden ne beklentisi varda bana yalamalık yapma ihtiyacı duysun
adam sadece ortalığı kızıştırmak için yazıyor kaç kez adam ortalık kızışsın sana yazan yok bende o yüzden yazıyorum diye söyledi bana
cemede söledim makara yapıyor kaale almayın diye
Neyse kimse kimsenin kalbini kırmasın aşın artık şu teneke parçalarından kavga etmeyi
Ben cem gibi değilim geçilsem de 1 kuruş daha masraf yapmam bu arabaya artık geçmek için de uğraşmam kim ne dersede desin
Direksiyon işleri artık sikimde değil bunu hepiniz kafanıza sokun ben eğlenceme bakıyorum
ademsezer
18-09-2012, 18:18
olum üşenmedin resimmi çektin bende dedim nereye gitti olum yazıyor işte orda DEĞİŞTİRME diye
foto koydurdum olm:D
puhahaha olm cok yormussun kendini ya :D
gelsin deneyelim kardeşim hilmiye hodri meydan.. cok laf deil icraat beklıoruz :D
valla Sulhı bızde yıllardır senden beklıyoruz ıcraatı. sen bı cıkar aracını ıcraatını gorelım. bızım ıcraatımızı gormek ıstıyorsan youtube ve streetfıre.net sana yardımcı olur. 500 adet vıdeo var. 1 mılyon ızlenme sayısına gıden Hulk un vıdeosu var. senın ıcraatın nerde ??? hala lafla gıder yapıosun arabanı cıkar ondan sonra konus...
AHMET
Yanlis dusunce bende yanciyim o isin espirisi o kadar takilma icraat istiyoruz buuu o bu su degil hizli olan kazanir mesela cem ben onu biliyorum simdilik varsa daha hizlisi hepimiz ogrenelim
Hangi icraat den bahsedıosun Bilo ???
AHMET
foto koydurdum olm:D
olum sana bursa motorsun önünde video yapcam :D gidip tokatı Ziyaret ediceksin sonra :
ademsezer
18-09-2012, 18:25
olum sana bursa motorsun önünde video yapcam :D gidip tokatı Ziyaret ediceksin sonra :
akhisardan sonraki hafta biz yarışalım hilminin denemeye hewesi yok sen zaten onu geçiyosun takot çocuğu:D
akhisardan sonraki hafta biz yarışalım hilminin denemeye hewesi yok sen zaten onu geçiyosun takot çocuğu:D
bana uyar ...
ademsezer
18-09-2012, 18:28
bana uyar ...
ok.t.ç...........:D
ok.t.ç...........:D
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/263805_390807604325694_2048427084_n.jpg
Aynen size iyi yarışlar kazasız belasız
Draga da gelmicem hevesim kaçtı korktum amk 10.5 altı falan diyince
ademsezer
18-09-2012, 18:31
Aynen size iyi yarışlar kazasız belasız
Draga da gelmicem hevesim kaçtı korktum amk 10.5 altı falan diyince
gelme hilmi pist 402 mt oldu yıne 12 sn. yeye çıkıcan . 11,3 guzel sanıye:)
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/304304_389607797779008_952404243_n.jpg
hondablo
18-09-2012, 18:33
valla Sulhı bızde yıllardır senden beklıyoruz ıcraatı. sen bı cıkar aracını ıcraatını gorelım. bızım ıcraatımızı gormek ıstıyorsan youtube ve streetfıre.net sana yardımcı olur. 500 adet vıdeo var. 1 mılyon ızlenme sayısına gıden Hulk un vıdeosu var. senın ıcraatın nerde ??? hala lafla gıder yapıosun arabanı cıkar ondan sonra konus...
AHMET
Hangi icraat den bahsedıosun Bilo ???
AHMET
2 ceker en hizlisi mesela yenilikler iyidir kanka
ademsezer
18-09-2012, 18:33
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/304304_389607797779008_952404243_n.jpg
ne çocuğusun karar wer artık:D
ne çocuğusun karar wer artık:D
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/386985_389132127826575_1420667651_n.jpg
ademsezer
18-09-2012, 18:39
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/386985_389132127826575_1420667651_n.jpg
konumuzla ne alakası war cem:)
konumuzla ne alakası war cem:)
one lan yanlış cap vermişim
Ya bülent sen işine bak kardeşim
Araba yapmıyormusun sen
yenilik istemiyormusun işte seninkide önden çeker 62mm ide aldın herkesi geçersin amma uzattınız
en hızlı adem kagıt ustunde sonra cem abi. bız artık en hızlıyız demıyoruz kı. demedıgımız ıcın en hızlı oldugumu ıspatlamaya ıhtıyacımda yok
Ahmet
hondablo
18-09-2012, 19:15
Ya bülent sen işine bak kardeşim
Araba yapmıyormusun sen
yenilik istemiyormusun işte seninkide önden çeker 62mm ide aldın herkesi geçersin amma uzattınız
Ben ne uzattim kardesim soru sordun cevapladim Ben isime bakiyom senin aleyhine biseymi dedim allalla herkez gibi ortaya konusuyorum benimkimi batiyo kankss
Sen yazdıklarını ne maksatla yazdığını iyi biliyorsun uzatma istersen
yusufbatırel
18-09-2012, 19:32
ben sımdı ademe oy verdım yalamamı oldum sahıslara degıl araca oy verdık
ademsezer
18-09-2012, 20:57
ben sımdı ademe oy verdım yalamamı oldum sahıslara degıl araca oy verdık
yok ole bişey rahat ol abi:D
dragon07
18-09-2012, 21:12
deneme olmadıgı zaman konular kitleniyor deneme olunca konu açılıyo bnce kitlensin konu :))
oyum bazukaya hızlı oldugunu düşündüğüm için.
AHMET
ya ahmet şu konularla ilgili en ufak bi yorumum mesajım yok yıllar evellki kuyruk acın hala devam ediyo sana uzun uzun yazıp kendimi yormak istemiyorum .benim arabamın ne gittiğini nasıl gittiğini zamanında bilen biliyor .beni bu konuların içine yeniden çekip uğrastirma benim arabama bilal 6000km bindi bi yarısıda özgün binmiştir ayar yaparken onlar ne gittiğini gayet iyi biliyorlardı .senden rica ediyorum . ben bu işleri bıraktım. sen kendi kulvarında mücadelene bak kardeşim.:icon_tup:
Eray Yümsel
18-09-2012, 21:26
yemin ederim dejavu oldum :D
yemin ederim dejavu oldum :D
niyee :D
Eray Yümsel
18-09-2012, 21:41
ahmet vs gariban :D
konu arabalardan cok mılletın bırbırne sokup cıkarma davası olmus :)
ahmet vs gariban :D
bosver kanka herkez kuser barısır bu hayat boyle surer gıder :)
şöyle yapsanız yenilen kişiler atıyorum yardıma muhtaç kişilere bir yardımda bulunsa.Bunun gibi bişey yapsanız nasıl fikir olur hem eğlence yaparken birtakım katkıda bulunmuşda olursunuz.
Edit: Ozaman herkez yenilmeyi ister eminim :icon_tup:
Mesajdaki bütün harfler büyük yazılamıyor ama, Ahmet abi başarmış. :D
ne denemeymiş arkadaş akşam rüyama bile girmiş :D
dip not: stlegal cem aci geçiyodu :D
ademsezer
19-09-2012, 07:48
ne denemeymiş arkadaş akşam rüyama bile girmiş :D
dip not: stlegal cem aci geçiyodu :D
boşuna dememişler rüyalar tersine çıkar diye:D
Offff mesai yine başladı :hehe: :D
B.Aktepe
19-09-2012, 08:00
Ne olucak bu Hondaların hali :o
Valla adem genel kanı böyledir ama inanır mısın benim rüyalarım hep çıkıyor :D
k.ı açıkta kalmış diyende olabilir doğrudur üstümü örtmeden yatıyorum ashusuha :D
ademsezer
19-09-2012, 08:11
Valla adem genel kanı böyledir ama inanır mısın benim rüyalarım hep çıkıyor :D
k.ı açıkta kalmış diyende olabilir doğrudur üstümü örtmeden yatıyorum ashusuha :D
ankete bak 200 den sonra nasıl açıyorum:D
ankete bak 200 den sonra nasıl açıyorum:D
valla hacı bende sana oy verdim ama rüyada öle çıkmadı :D
imza medyum despe :D
imza medyum despe :Dkıçın açıkta kalmıştır senın saçma sapan rüyalar görmüşün heuheuheuhe :D :D :D
ya ahmet şu konularla ilgili en ufak bi yorumum mesajım yok yıllar evellki kuyruk acın hala devam ediyo sana uzun uzun yazıp kendimi yormak istemiyorum .benim arabamın ne gittiğini nasıl gittiğini zamanında bilen biliyor .beni bu konuların içine yeniden çekip uğrastirma benim arabama bilal 6000km bindi bi yarısıda özgün binmiştir ayar yaparken onlar ne gittiğini gayet iyi biliyorlardı .senden rica ediyorum . ben bu işleri bıraktım. sen kendi kulvarında mücadelene bak kardeşim.:icon_tup:
Yazdigina guldum ulan senden yana ne kuyruk acim olucak sen benden ustun musun ? Seni kiskaniyor muyum ? Sen bizi hic gectin mi ? Kimin kuyruk acisi war anlamadim. Bu isleri ben senden once biraktim aslan. Her konustugumuzda yuzyuze geldigimizde aksini soledim mi ? Ben yuzyuze farkli internette farkli degilim sizin gibi gotum basim oynamaz benim.
Burda ne yazdiysam yuzunuze de soylemisimdir.
AHMET
imza medyum despe :D
Garip garip ecular bagliyosun nirvanaya ulastin artik :D
Yuzunu soylerim tek hayalin hulku gecmek die gulersin suratima
Burda duyunca abuk subuk yazarsin ak. sen hic degismicen Gokhan kardesim
Ahmet
Yazdigina guldum ulan senden yana ne kuyruk acim olucak sen benden ustun musun ? Seni kiskaniyor muyum ? Sen bizi hic gectin mi ? Kimin kuyruk acisi war anlamadim. Bu isleri ben senden once biraktim aslan. Her konustugumuzda yuzyuze geldigimizde aksini soledim mi ? Ben yuzyuze farkli internette farkli degilim sizin gibi gotum basim oynamaz benim.
AHMET
Haci bu garibanin hangi aabasi yaw banada copten araba yqpiyosunuz diyordu simdi bakiyorumda valla copte benide gectin gariban :)
Abi bademli magnumu bugünmü getireyim ? yarınmı ?
Bittimi doğalgaz çalışmaları :D
Cok ters cikmasin supriz olmasin Hulk mU gecicek lan yoksa :))
Ahmet
Ne olucak bu Hondaların hali :o
Benim olucaksin :) :)
yemin ederim bermuda şeytan üçgenine döndü konu :D :D
Haci bu garibanin hangi aabasi yaw banada copten araba yqpiyosunuz diyordu simdi bakiyorumda valla copte benide gectin gariban :)
Hangi arabasi soyliyim meshur turbo typeri. Evo gelio dedik 5 dk gecikti hulku getiriosunuz di mi ben gidiorum die otobanda agladigi arabasi.
Hicbirzamn yanyana gelmemis ama denesek gecerdik dedigi arabasi.
Bizde evet gecerdin diyip konuyu uzatmadigimiz arabasi.
Bunlar agziyla araba yapar bigun otobana cikar birdaha otobanda gozukmez. Cunku buyuk konusurlar isleri rast gitmez.
Ahmet
ademsezer
19-09-2012, 08:30
Cok ters cikmasin supriz olmasin Hulk mU gecicek lan yoksa :))
Ahmet
ulan ahmet sende taraf değiştin 2 dakikada sattın lan beni:D
sözünde dur hilmiyi kucağıma at :D
Garip garip ecular bagliyosun nirvanaya ulastin artik :D
ayarda sıkıntı çıkarsa yardımcı olurum abi :hahaha:
Hani su deneme siz arabqyi cikartiyosunuz ben gelmiycem banane banane dedigi deneme.yazik lan gariban.sen citroenle bilalide gecersin ha simdi :)
ulan ahmet sende taraf değiştin 2 dakikada sattın lan beni:D
sözünde dur hilmiyi kucağıma at :D
:)) haci o is bende rahat ol. Ayarlicam caktirma :D
ayarda sıkıntı çıkarsa yardımcı olurum abi :hahaha:tegrahawk safc ıle mı yürüyo asuhausuhausuhausuh :D :D
http://ziyagokdogan.files.wordpress.com/2010/12/aaaaa.jpg
ademsezer
19-09-2012, 08:34
:)) haci o is bende rahat ol. Ayarlicam caktirma :D
olm sana nasıl guvenıym kardeşine bunu yapıyon:D
Hani su deneme siz arabqyi cikartiyosunuz ben gelmiycem banane banane dedigi deneme.yazik lan gariban.sen citroenle bilalide gecersin ha simdi :)
İnsallah gecer adam emek verio para harciyo biz huc kimsenin arabasi hakkinda kotu dusunmeyiz. Para harcamis emek vermis en iyisi olsun isteriz. Sen ademi gecsen yazik degil mi harcadigi Paraya emege veya o seni gecse. bence yazik degil ama 3, sahislar ne dio okadar para harcadi gecildi. Piyasa ******.
Gokhan benim arkadasim sahis olarak sewerim araba konusu oldugunda sevmem. İnsanlar bazi seyleri hazmetmeli. Buyukluk budur.
Herkes emeginin verdigi paranin hakkini alsin alsin ama almadan ( araba yola cikmadan ) atip tutmasin
Ahmet
olm sana nasıl guvenıym kardeşine bunu yapıyon:D
Sende kardesimsin :))
ademsezer
19-09-2012, 08:42
Sende kardesimsin :))
akhisara yolla şunu:D
Bi de kendini cok hizli sananlar var kendini kandiranlar. Onlara dicek hicbir sozum yok kendi kurduklari dunyada mutlu huzurlu yasiyorlar.
Sonra otobana cikip stock sti a geciliyorlar. Ama genede kendilerini kandirmaya dewam ediyorlar.
stock sti a gecildigi gercegini kabullenemiyorlar. Bunlara da zavalli deniyor Tıp dilinde.
Ahmet
Adem biraz daha zorlarsan adamin hic birseyde yuzunu goremiycem ahmet demis zaten hilmi kivama geldimi dener zaten yanliz benim kestanelerin biri gitmis biriide gitti gidiyor
Aile daha onemli moruk. yaris herzaman olur sag oldugumuz surece. Bursa otobani kapali bolge war bizim motor denedigimiz orda seninle yapariz 402 mt. bursaya biz geliriz herzamn sen sikinti yapma once cem i bi ele de :)))
ademsezer
19-09-2012, 08:48
Adem biraz daha zorlarsan adamin hic birseyde yuzunu goremiycem ahmet demis zaten hilmi kivama geldimi dener zaten yanliz benim kestanelerin biri gitmis biriide gitti gidiyor
tahrik stratejisi bunlar:D
ademsezer
19-09-2012, 08:48
Aile daha onemli moruk. yaris herzaman olur sag oldugumuz surece. Bursa otobani kapali bolge war bizim motor denedigimiz orda seninle yapariz 402 mt. bursaya biz geliriz herzamn sen sikinti yapma once cem i bi ele de :)))
cemi kobay mı yapıonuz len:D
cemi kobay mı yapıonuz len:D
Kobaymi ? Ya haci ben 3 umuz olmadan denemem icimde kalmasin hepinizl deniyim tek gunde :D
Bi de dedikoducular war bu Piyasda karı gibi milletin arabasini cekistirir. Onlar cekistirdikleri arabaya imreniP ulasamayan masallah diyemiyen ezik kesim. dedim ya piyasa ****** hangisinin yemin vericen de susturucan. En iyisi duymazdan gormezden gelmek
Ahmet
ademsezer
19-09-2012, 08:56
Kobaymi ? Ya haci ben 3 umuz olmadan denemem icimde kalmasin hepinizl deniyim tek gunde :D
bende 2 nizi salıp salıp gaçmek istiyom:D
ademsezer
19-09-2012, 08:57
Bi de dedikoducular war bu Piyasda karı gibi milletin arabasini cekistirir. Onlar cekistirdikleri arabaya imreniP ulasamayan masallah diyemiyen ezik kesim. dedim ya piyasa ****** hangisinin yemin vericen de susturucan. En iyisi duymazdan gormezden gelmek
Ahmet
lan hilmi bu senmisin ahmet bu kadar yazamaz:D
bende 2 nizi salıp salıp gaçmek istiyom:D
Kanka 4 cekerle karistirdin beni galiba yanimda tutun dua et sen :)
ademsezer
19-09-2012, 09:02
Kanka 4 cekerle karistirdin beni galiba yanimda tutun dua et sen :)
awans istermisin:D
awans istermisin:D
Moruk ben oraya bos gelmem avans mavans bozmasin seni :)
ademsezer
19-09-2012, 09:09
Moruk ben oraya bos gelmem avans mavans bozmasin seni :)
sana her şey serbest:D
sana her şey serbest:D
Ben hakkimla gecicem seni avans mavans sevmem oyle seyleri :D
bir haftadır kime oy vereceğime karar veremedim :)
şuan teg geçiyor içimden, bilmiyorum nedenini :)
büyük ihtimal o porsche videoları yüzünden
sertaçı kes işi gücü yok bu saatte konuyu takip ediyo
:D
http://www.techturkey.com/forum/6220330-post61.html
AHMET
Ahmet deve kadar boyun var küçücük beynin var bu yazılar nedir ya ilk okul çocugu gibi benim işim olmaz diyorum bu konuda mesajim yok diyorum hala salak salak yazılar yaziyosun olm didişin kendi icinizde senden ala götü başı oynayan adammi var .sen delikanli gibi şunu söyle bizim dükkandayken herkes varken sen kardeşin bilal hadi çıkalım deniyelim dedimmi dedim sende sana hulki 10 boy gecirtmem denemicem dedinmi dedin bitti biz denemyemedik ve konu bitti hala uzatiyosun yeter artık.
bende integra ya verdim içimden öyle geçiyor ne bilem b serisi büyük k gibime geliyor :) birde teg in yol tutuş üstünlüğü var
(not kendimde k yapıyorum fakat bulamadığımdan yoksa forever b )
overblack
19-09-2012, 09:39
bende integra ya verdim içimden öyle geçiyor ne bilem b serisi büyük k gibime geliyor :) birde teg in yol tutuş üstünlüğü var
(not kendimde k yapıyorum fakat bulamadığımdan yoksa forever b )
aynı bende senin gibi yaptım :)
B.Aktepe
19-09-2012, 10:00
B iyidir B çaktırmayın :D
edit: Kuzenim yazmış..
bız k cıyız , ne b ne h en büyük k :D
Alfebeye bak kimin önde olduğunu gör :D
B.Aktepe
19-09-2012, 10:03
bız k cıyız , ne b ne h en büyük k :D
en büyük C :)
B.Aktepe
19-09-2012, 10:04
Alfebeye bak kimin önde olduğunu gör :D
Çok tanıdık geldi :D ahahahah
B iyidir B çaktırmayın :D
edit: Kuzenim yazmış..
canımsın %55 mi yazmış :D
Çok tanıdık geldi :D ahahahah
ahahahhaha :D Aktepe terimler sözlüğü :hehe:
en büyük C :)olsada kosak , bak canım çekti şimdi :D
B.Aktepe
19-09-2012, 10:10
Bu pazar aksilik çıkmazsa drag yapılır, ekimin 2. haftası anca rolling olur.
O yüzden enerjinizi drag a saklayın :)
Salı günü 2 tepsi börek, 1 tepsi de baklava yiyecez İstanbul hazırlanın :D
B.Aktepe
19-09-2012, 10:15
çekilin 2jzci geldi :D
yaşıyor musun sen :D
ademsezer
19-09-2012, 10:16
Bu pazar aksilik çıkmazsa drag yapılır, ekimin 2. haftası anca rolling olur.
O yüzden enerjinizi drag a saklayın :)
Salı günü 2 tepsi börek, 1 tepsi de baklava yiyecez İstanbul hazırlanın :D
inşallah......:D
overblack
19-09-2012, 10:17
k serisi emisyon normlarını yakalamak için üretilmiş kocaman bir kandırmacadır :) forever B. :D
amann kavgaya bak şimdi :P
çekilin 2jzci geldi :D
Bursada stationları sedan yapıyolarmış :p
k serisi emisyon normlarını yakalamak için üretilmiş kocaman bir kandırmacadır :) forever B. :D
amann kavgaya bak şimdi :Phondanın gelmiş geçmiş en iyi motoru K dır başkan :D :D
ulan şu honda bı k16 yapaydi iyiydi :D
yaşıyor musun sen :D
yaşıyorum yaşıyorum fena hemde:D
Bursada stationları sedan yapıyolarmış :p
eskiden çıplak şase 50nc alıp otobüs yaptırırdık bursada hey gidi günler, senin arabayıda kamyonete çevirelim:D
overblack
19-09-2012, 10:44
hondanın gelmiş geçmiş en iyi motoru K dır başkan :D :D
ulan şu honda bı k16 yapaydi iyiydi :D
yemin ederim çok dansöz gördüm ama senin gibisini görmedim :D 10 saniyede 25 takla 30 parende atıyorsun :D
yemin ederim çok dansöz gördüm ama senin gibisini görmedim :D 10 saniyede 25 takla 30 parende atıyorsun :D
neden en buyuk K dediğimi sana bilahare anlatacagım başkan , olay başka :D :D
dansözlükte senin eline kimse su dökemez eftalya hocam :D
yaşıyorum yaşıyorum fena hemde:D
eskiden çıplak şase 50nc alıp otobüs yaptırırdık bursada hey gidi günler, senin arabayıda kamyonete çevirelim:D
Yaparsın sen güç içinde :D
http://htautos.co.uk/album/8/51183522.jpg
http://htautos.co.uk/album/8/85925417.jpg
Yaparsın sen güç içinde :D
http://htautos.co.uk/album/8/51183522.jpg
http://htautos.co.uk/album/8/85925417.jpg
burası honda konusu impreza fotosu koyma pis suborusu sahibi:D
en büyük C :)
B ye saygı sonsuz :) ama turbolamak lazm gerisi kesmiyor.
K ise mücevher hertürlü heryerde paha bicilmez :)
H ve D yi de seviyoruz. Ne de olsa honda :)
Ahmet deve kadar boyun var küçücük beynin var bu yazılar nedir ya ilk okul çocugu gibi benim işim olmaz diyorum bu konuda mesajim yok diyorum hala salak salak yazılar yaziyosun olm didişin kendi icinizde senden ala götü başı oynayan adammi var .sen delikanli gibi şunu söyle bizim dükkandayken herkes varken sen kardeşin bilal hadi çıkalım deniyelim dedimmi dedim sende sana hulki 10 boy gecirtmem denemicem dedinmi dedin bitti biz denemyemedik ve konu bitti hala uzatiyosun yeter artık.
aramızda kı fark ne ? ben dedıgımın arkasındayım ewet dedık demedık dıe ıddıa ettık mı? bunu dıyınce senın typerın bızı gecmıs mı oldu ???
otobana cıktık mı cıkımadık. bız deneyelım dedık sen hayır dedın sen deneyelım dedın bız hayır dedık. ama otobanda agladıgını hıc ıtıraf edemıosun. bızım gıbı yaptıgın ettıgın soyledıklerının arkasında duramıosun. **** bası oynayan ben mıyım sen mı ???
Biri Allah rizasi icin su ankete 4. secenek olarak Dostlugu da eklesin de butun Tech Turkey fanatiklerini bu vicdan azabindan kurtarsin :)
Bilal Aga bu yakinlarda ben de bi rollinge cikacam. Herkesi gecersem benle de aksam yemegi yicen mi :D Ona gore gaz acacam da :D
B.Aktepe
19-09-2012, 14:46
Biri Allah rizasi icin su ankete 4. secenek olarak Dostlugu da eklesin de butun Tech Turkey fanatiklerini bu vicdan azabindan kurtarsin :)
Bilal Aga bu yakinlarda ben de bi rollinge cikacam. Herkesi gecersem benle de aksam yemegi yicen mi :D Ona gore gaz acacam da :D
Ne ile dönüyorsun sahalara? Honda ise yeriz yemek ayıpsın :D yoksa gelmem :P
Ne ile dönüyorsun sahalara? Honda ise yeriz yemek ayıpsın :D yoksa gelmem :P
Bilal sen hic Ferrariye Honda amblemi takildigini gordun mu :D Ama ayipsin senin icin gecici bi sticker yapistiririz :D
"Ferrari but feels like Honda" filan gibi mesela :D
B.Aktepe
19-09-2012, 14:53
Bilal sen hic Ferrariye Honda amblemi takildigini gordun mu :D Ama ayipsin senin icin gecici bi sticker yapistiririz :D
"Ferrari but feels like Honda" filan gibi mesela :D
Ferrari mi olmadı şimdi, japondan şaşma skyline ı aşma demiş atalarımız :D