Orijinalini görmek için tıklayınız : sahibinden.com saçmalıkları.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mondeo-titanyum-paket-daha-110000-binde-814686599/detay
yoruma dikkat :)
Aklıma ilk gelen şey YouTube (https://youtu.be/b5SejYpST5Q)
arkadaşlar ha bayiden sıfır km almıssınız ha 248.000 km de komple temizlik boyalı 1 degısenlı arac almıssınız fark eden bırsey yok yanı :)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kimsede-olmayani-isteyenlere-bravo-sport-1.9-jtdm-150-hp-810120982/detay
Mutlu Değerli
08-06-2020, 10:30
Ben şeye hastayım;
''Aracımız 4-5 parça boyalı olup...''
4-5 parça ne yaprak! bi parça kafasına göre mikron mu ayarlıyor
Satıcı kadar alıcılar da bi değişik, dün bu mesajın sahibine 136 tane fotoğaf attım, 10dk lık video attım.
Aldığım parça faturası / fişi / görseli ne varsa attım. Hatta orj teyp / yedek lastiği / motor koruma plastiğini bile garajda hazır ettim geldiğinde beklemesi diye.
(Bunlar zaten benim nazarımda yapılması gereken şeyler, adam para verecek neticede)
Yalvar yakar abi memlekete gidicem param yok, şu rakam olursa gelip alıcam dedi, tamam al hayrını gör dedim, her şey para değil. Bu gün gelmiş attığı mesaja bak gel de kızma şimdi.
https://i.hizliresim.com/3WKARA.jpg (https://hizliresim.com/3WKARA)
Ama araba bu alıyorsan al almıyorsan bak işine fazına geçiriyorlar insanı.
Valla insanı deli ederler :)
Valla insanı deli ederler :)
Gerçekten inanılır gibi değil, var yok ilana yazdık.
Bilgi vermek için ne gerekiyorsa yaptık. Yarım saat beni esir ettin şu bu diye hepsine cevap verdim.
Pazarlık ettin ona da amenna, ama pişmiş aşa su katarsan o iş olmaz.
Araba zaten kendi kategorisindeki en düşük ilan fiyat olarak, ne yapalım bedava mı verelim anlamadım ki.
Bilgi vermek için ne gerekiyorsa yaptık. Yarım saat beni esir ettin şu bu diye hepsine cevap verdim.
Araba zaten kendi kategorisindeki en düşük ilan fiyat olarak, ne yapalım bedava mı verelim anlamadım ki.
Millet vurguncu zaten ona satsan 2 gün sonra ilanda araban tekrar :)
https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-ic-kose-tam-bodrumlu-limon-agacli-dubleks-829405769/detay/
limon ağaçlarının fotolarını göremedim ama yazdım bakalım inşallah yalan değildir
O durumu da yaşadım, abi yeni evlendik para yok yap bi güzellik, işte genciz halden anlarsın vs vs dedi. Verdik arabayı güzel rakama.
2 ay sonra araba el değiştirdi :D
İşin aslı benden çıktıktan sonra ne olduğu çok umrumda değil ama 3 kuruş için bence yakışmıyor, ben alırken de sündürerek pazarlık etmeyi sevmem satarken de üçüne beşine bakmam.
neticede bu işin ticaretinde biri değilim. Ama satıcı kadar alıcı kitlesi de enteresan, galericilere kızıyoruz ama düşünsene adamın 10 arabası var ilanda böyle 10'ar kişi arasa 100 kişi demek, kafayı yer insan.
https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-ic-kose-tam-bodrumlu-limon-agacli-dubleks-829405769/detay/
limon ağaçlarının fotolarını göremedim ama yazdım bakalım inşallah yalan değildir
hassss... :D babamın hesabından yazmışım arayıp sövmez inşallah yoksa mevzu büyür
hassss... :D babamın hesabından yazmışım arayıp sövmez inşallah yoksa mevzu büyür
:hehe: kurgu gibi oldu amk adam babama wtsptan limon ağacının fotoğrafını atmış buyrun diye
ocetinel
08-06-2020, 15:02
vitrinde denk geldim, aracın sıfır anahtar teslim fiyatı 1.302.122
https://r.resimlink.com/HBxmQ.png (https://resimlink.com/r/HBxmQ)
Ben şeye hastayım;
''Aracımız 4-5 parça boyalı olup...''
4-5 parça ne yaprak! bi parça kafasına göre mikron mu ayarlıyor
Bunun bi üstü 4-5 parca boyalı olup HARİCİ BOYASIZDIR! yazanlar. Ya zaten daha kaç parça kaldı ki onu öyle büyük yazarak vurguluyorsun :D
Kredilerin düşmesini istemez oldum, krediler düşünce satıcılar aradaki farkın fazlasını fiyata ekliyorlar.
Evet, mevzu ev.
Bir kaç saat önce bir ev ilanını aradım, yarın şu saat müsaitseniz gelip bakalım diyorum,
Hesabınıza uyacaksa gösterelim diyor.
Hesabıma uymasa neden arayayım diyorum, üstünüze alınmayın falan diyor.
Her türlü alışverişten tiksindirdiler
Kredilerin düşmesini istemez oldum, krediler düşünce satıcılar aradaki farkın fazlasını fiyata ekliyorlar.
Evet, mevzu ev.
Bir kaç saat önce bir ev ilanını aradım, yarın şu saat müsaitseniz gelip bakalım diyorum,
Hesabınıza uyacaksa gösterelim diyor.
Hesabıma uymasa neden arayayım diyorum, üstünüze alınmayın falan diyor.
Her türlü alışverişten tiksindirdiler
Bizde şuan satılık ev kalmadı ben hiç muhattap olmadım da, aktif olan arkadaşlarla konuşuyoruz 1 hazirandan beri alıcı kitle çok kötü diyorlar. Gelip araba piyasasıyla gayrimenkul piyasasını kıyaslayan veya biyasa gırılıyor yarısına alam diyen veya her işi yapıp en son krediden dolayı direkten dönen çok oluyormuş. Sizin denk geldiğinizde öyle olabilir :D
individual
09-06-2020, 11:57
zaten fiyatlarda garipti bu kredi olayı ile iyice çığırından çıktı.bakalım balon etkisi kimde patlıyacak.
ust komsu evi satiyordu aradim fiyat eskisi gibi degil yuzde 20 zamlandi dedi, hayirdir dedim krediler dustu diyo piskin piskin..
fiyatların artması çok normal şeyler bu kadar ucuza para saçarsa hükümet herkes ev almak ister dolayısıyla talep artar fiyat artar
burada sevindirici olan kiraların reel oalrak düşecek olması çünkü ülkede ev sahibi olmayan kimse kalmayacak yakında :)
yanlış strateji.
fiyatı 5 bin arttır daha çok talep görürsün. En düşük 3-5 ilanı direk eliyor insanlar turşunun da turşusudur bu diye.
2 gün sonra olsa yine iyi :) Geçen arkadaşıma bir a3 bulduk 1.6 tdi. 177e bin'e satıyordu. Opsiyonlandı gün içinde 2 saat sonra başka galeriden 195 ilanı açıldı. Diğer hafta o galeri 187 den sattım dedi...
2 gün sonra olsa yine iyi :) Geçen arkadaşıma bir a3 bulduk 1.6 tdi. 177e bin'e satıyordu. Opsiyonlandı gün içinde 2 saat sonra başka galeriden 195 ilanı açıldı. Diğer hafta o galeri 187 den sattım dedi...
bende yavşağın tekine araba sattım, oğlum askerden geliyo falan bi ton ağladı, pazarlık üstüne pazarlık etti, 3. pazarlığı etmeye kalktı, abi uzatmaya gerek yok fiyatı 2 kere konuştuk zaten dedim, 148e verdiğim arabayı 188'den ilana koydu.
yanlış strateji.
fiyatı 5 bin arttır daha çok talep görürsün. En düşük 3-5 ilanı direk eliyor insanlar turşunun da turşusudur bu diye.
anlaştık biriyle bilet aldı arkadaş yarın gelecek bakacak uyarsa satışı alacak.
Ben satıcı olarak fazla fazla dürüst davrandım, kimse bana aa şu da varmış bu da varmış diyemez.
Sevmiyorum o işleri. Ne alırken ne satarken.
anlaştık biriyle bilet aldı arkadaş yarın gelecek bakacak uyarsa satışı alacak.
Ben satıcı olarak fazla fazla dürüst davrandım, kimse bana aa şu da varmış bu da varmış diyemez.
Sevmiyorum o işleri. Ne alırken ne satarken.
Kendime alıntı,
Şu yukarıdaki arkadaş bileti atınca tabi herkesi kendimiz gibi sanıyoruz.
Ayıp olmasın diye sabah 6 da kalktık arabanın içini sildim, sonra gittim dışını yıkadım, lastiklerin havasını kontrol ettim. Yağa suya baktım,
hani mahçup olmayalım. (hafta içi araba bende değildi vakit olmadı bunları yapmaya)
Neyse bu sabah 9 da burada olacaktı arkadaş, 8.50 gibi aradım açmadı.
Bir daha aradım hat direkt meşgule döndü, diğer telefondan aradım çalıyor, benim numarayı engellemiş.
wh tan da yazdım onu da engellemiş :D
Ya be insan evladı ara vazgeçtim de, insan mı yiyoruz. Olur içine sinmez istemezsin canın sıkılır vazgeçersin,
ama sen geleceksin diye işinden izin alan adamı mağdur etmeye hakkın yok.
Ha bir de servisle merkeze gelmesin diye otogardan alacaktım bu insan evladını.
Sabah sabah sinir stres tavan yaptı sayesinde, terbiyesiz herif.
Kendime alıntı,
Şu yukarıdaki arkadaş bileti atınca tabi herkesi kendimiz gibi sanıyoruz.
Ayıp olmasın diye sabah 6 da kalktık arabanın içini sildim, sonra gittim dışını yıkadım, lastiklerin havasını kontrol ettim. Yağa suya baktım,
hani mahçup olmayalım. (hafta içi araba bende değildi vakit olmadı bunları yapmaya)
Neyse bu sabah 9 da burada olacaktı arkadaş, 8.50 gibi aradım açmadı.
Bir daha aradım hat direkt meşgule döndü, diğer telefondan aradım çalıyor, benim numarayı engellemiş.
wh tan da yazdım onu da engellemiş :D
Ya be insan evladı ara vazgeçtim de, insan mı yiyoruz. Olur içine sinmez istemezsin canın sıkılır vazgeçersin,
ama sen geleceksin diye işinden izin alan adamı mağdur etmeye hakkın yok.
Ha bir de servisle merkeze gelmesin diye otogardan alacaktım bu insan evladını.
Sabah sabah sinir stres tavan yaptı sayesinde, terbiyesiz herif.
Yanlış anlamayın da şöle de bir durum var. Arabalarınız genelde yüksek yaşlı ve mebla olarak düşük o yüzden genel hitab etti kitle yüzünden de bunlar başınıza geliyor malesef. Herkes sizin gibi düşünceli veya temiz değil hatta çoğunluk değil bunun maddi olarak kıyaslaması olmaz ama malesef ülkemizde belli bir kitlenin çok büyük bölümü bu karşılaştığınız tipte görgüde insanlar.
Allah kolaylık versin o yüzden.
Yanlış anlamayın da şöle de bir durum var. Arabalarınız genelde yüksek yaşlı ve mebla olarak düşük o yüzden genel hitab etti kitle yüzünden de bunlar başınıza geliyor malesef. Herkes sizin gibi düşünceli veya temiz değil hatta çoğunluk değil bunun maddi olarak kıyaslaması olmaz ama malesef ülkemizde belli bir kitlenin çok büyük bölümü bu karşılaştığınız tipte görgüde insanlar.
Allah kolaylık versin o yüzden.
Fakirler ölsün temalı olmuş sanki :)
Biz de istiyoruz böyle düşük km li güzel araçlara binelim ama şartlar herkes için eşit değil.
Arabaya zaten "mal" olarak baktığım için yaşı km si çok takıntı değil benim için, ama insan kalmamış gerçekten.
Ya ben fazla hassasım ya da başka bir sorun var bilemiyorum.
Ben şurada rahatsız olduğum hiçbir şeyi yapmıyorum kimseye bana yapılmamasını beklemem çok normal değil mi ?
Yanlış anlayacak bir şey yok neden olsun. 3-5 cıvata duruyor kapıda en nihayetinde.
Fakirlikle ilgisi yok ki bunun onu anlatmaya çalıştım :)
Yani malesef bu şekilde araçalara bakıp / alan / satanların çok büyük bölümü bu şekilde bir tutumda. Bunun araba ile ilgisi yok hayat görüşleri görgüleri kültürleri böle. O yüzden beklemeyin bişey.
Haa bunların paraları versiyonları da çok fazla var ayrı konu sadece beklentiniz olmasın fazla demek istedim.
Fakirlikle ilgisi yok ki bunun onu anlatmaya çalıştım :)
Yani malesef bu şekilde araçalara bakıp / alan / satanların çok büyük bölümü bu şekilde bir tutumda. Bunun araba ile ilgisi yok hayat görüşleri görgüleri kültürleri böle. O yüzden beklemeyin bişey.
Haa bunların paraları versiyonları da çok fazla var ayrı konu sadece beklentiniz olmasın fazla demek istedim.
:) farkındayım fakirlikle ilgisi olmadığının o kısım espriydi.
Şimdi senden sonra baktım ulan acaba çok mu fiyat istiyorum diye 450 bin üstü 2000 model üstüne baktım,
benim ilan çıkana kadar gelen arabalar palio / siena / taksi çıkması linea / dacia / arada bir tane laguna vardı, benden sonra da bir tane accent vardı.
Böyle kategorize edince yine rakam makul duruyor bana göre hala.
Neyse haklı olduğun konu "insanlardan beklenti" içinde olmamak, katılıyorum.
Ben genel olarak sosyo ekonomik vs modeli ne olursa olsun hangi zümreden olursa olsun bu ülkede insanlardan herhangi bir görgü / incelik / duygusal zeka beklemiyorum artık. Hatta bu konuda imprezaWRC Hakan babayla konuştuk geçenler de onunla birlikte Urlada komün kuracağız :hehe:
Mutlu Değerli
10-06-2020, 10:14
Tam olarak ne oldular da haberimiz yok
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sende-oldun-griess-820821170/detay SENDE OLDUN GRİESS
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sende-oldu-mermi-king-823208640/detay SENDE OLDUN MERMİ KİNG
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sende-oldun-griess-829698598/detay SENDE OLDUN GRİESS
imprezaWRC
10-06-2020, 10:40
Ben genel olarak sosyo ekonomik vs modeli ne olursa olsun hangi zümreden olursa olsun bu ülkede insanlardan herhangi bir görgü / incelik / duygusal zeka beklemiyorum artık. Hatta bu konuda imprezaWRC Hakan babayla konuştuk geçenler de onunla birlikte Urlada komün kuracağız :hehe:
2 hafta önce oğlanın canı çekti diye dondurmacıya uğradık. Yanımızda buz çantası ve buzluklar vardı. Adam sağolsun dondurmayı strafor kutuya koydu ama eve geldiğimizde fark ettik ki içine kendi buzluğunu/aküsünü (böyle birşey diyorlar) da koymuş.
1 hafta sonra bir daha aynı yere gittik. Adamın verdiği buzluğu geri verdik. Adam şok, ben bunu geri getirirler diye veriyorum ama bugüne kadar 1-2 kişi getirdi, biri de sizsiniz dedi. Bunun karşılığında kayıtsız kalmayıp ikram da yaptı. Hoş ben ikram peşinde değildim.
Yazık, o adam o zımbırtıya ve strafora para veriyor. O zımbırtıyı geri götürme, straforu da çöpe at. Sonra, git adamdan bir daha talep et. Ama hep karşı taraftan incelik bekle, zam yapmamasını iste. Sana geri getir diye verileni geri getirme sonra karşı taraftan incelik, nezaket bekle.
Nezaket, incelik...vs hepsi geçmişte kaldı. Şimdi ne kadar öküzlük, görgüsüzlük yaparsan o kadar seviliyorsun.
Online derste, öğrendik ki, çocuğun biri kitap okusun diye ailesinden ödül olarak para alıyormuş. Bir diğeri de sürekli oyuncak aldırıyor anca öyle ödevleri yapıyor. Sonra gel bu çocuklardan hayır bekle. Dersi bölüp dururlar, sonra arkadaşlar öğretmen konuşurken konuşmayın sözünü kesmeyin der. Tebrikler, daha bu yaşta tilkilik, yavşaklık, ibnelik, puştluk...hepsini öğrenmişler. Ulan dallama, başından beri dersi bölen, hiç eden sensin, sonra yapmayın diyor.
Böyle yetiştirilen çocuk ileride ne haltlar yapar tahmin bile edemiyorum. Nezaket, incelik...vs göstermeyeceği kesin.
Özet, ben az insan öz insan istiyorum. Kısmet artık, umarım konuştuğumuzu hayata geçirebiliriz :)
2 hafta önce oğlanın canı çekti diye dondurmacıya uğradık. Yanımızda buz çantası ve buzluklar vardı. Adam sağolsun dondurmayı strafor kutuya koydu ama eve geldiğimizde fark ettik ki içine kendi buzluğunu/aküsünü (böyle birşey diyorlar) da koymuş.
1 hafta sonra bir daha aynı yere gittik. Adamın verdiği buzluğu geri verdik. Adam şok, ben bunu geri getirirler diye veriyorum ama bugüne kadar 1-2 kişi getirdi, biri de sizsiniz dedi. Bunun karşılığında kayıtsız kalmayıp ikram da yaptı. Hoş ben ikram peşinde değildim.
Yazık, o adam o zımbırtıya ve strafora para veriyor. O zımbırtıyı geri götürme, straforu da çöpe at. Sonra, git adamdan bir daha talep et. Ama hep karşı taraftan incelik bekle, zam yapmamasını iste. Sana geri getir diye verileni geri getirme sonra karşı taraftan incelik, nezaket bekle.
Nezaket, incelik...vs hepsi geçmişte kaldı. Şimdi ne kadar öküzlük, görgüsüzlük yaparsan o kadar seviliyorsun.
Online derste, öğrendik ki, çocuğun biri kitap okusun diye ailesinden ödül olarak para alıyormuş. Bir diğeri de sürekli oyuncak aldırıyor anca öyle ödevleri yapıyor. Sonra gel bu çocuklardan hayır bekle. Dersi bölüp dururlar, sonra arkadaşlar öğretmen konuşurken konuşmayın sözünü kesmeyin der. Tebrikler, daha bu yaşta tilkilik, yavşaklık, ibnelik, puştluk...hepsini öğrenmişler. Ulan dallama, başından beri dersi bölen, hiç eden sensin, sonra yapmayın diyor.
Böyle yetiştirilen çocuk ileride ne haltlar yapar tahmin bile edemiyorum. Nezaket, incelik...vs göstermeyeceği kesin.
Özet, ben az insan öz insan istiyorum. Kısmet artık, umarım konuştuğumuzu hayata geçirebiliriz :)
ailesine sorsan "bizim çocuk hiperaktif" der geçer
halbuki bizim çocuklarımız şımarık ve kural tanımaz çünkü pohpohlayarak büyütüyoruz
3. buçuk yaşında oğlum var çevresinde tek kural koyan benim geri kalan herkes annem babam dahil bırak yapsın çocuktur modundalar
yapsın çocuktur eyw da bazı şeyleri bu yaşta öğrenmeyince kişiliğine oturuyor sonra daha büyük sıkıntılar çıkıyor
konu buraya ne ara geldi ya efkarlanmışım bende :)
çocuk büyütmekten daha zor bir şey varsa o da 2 çocuk büyütmektir..
kelalper
10-06-2020, 11:09
:) farkındayım fakirlikle ilgisi olmadığının o kısım espriydi.
Şimdi senden sonra baktım ulan acaba çok mu fiyat istiyorum diye 450 bin üstü 2000 model üstüne baktım,
benim ilan çıkana kadar gelen arabalar palio / siena / taksi çıkması linea / dacia / arada bir tane laguna vardı, benden sonra da bir tane accent vardı.
Böyle kategorize edince yine rakam makul duruyor bana göre hala.
Neyse haklı olduğun konu "insanlardan beklenti" içinde olmamak, katılıyorum.
Ülkenin geneli ÖKÜZ oğlu ÖKÜZ o nedenle fazla beklentiye girmişsin. Yok otogarda karşıliicam falan. Lan ben arabayı almaya İzmire gittim herife bedeni sordum ürettiğimiz ithal marka Bokser götürdüm kestane şekeri götürdüm verdim herif teşekkür bile etmedi çekmecesine koydu. Ulan sadece ben mi rahatsız oldum dedim çıktık kuzende rahatsız olmuş lan herif nasıl bir öküz teşekkür bile etmedi dedi. Ülkenin durumu bu maalesef.
Ülkenin geneli ÖKÜZ oğlu ÖKÜZ o nedenle fazla beklentiye girmişsin. Yok otogarda karşıliicam falan. Lan ben arabayı almaya İzmire gittim herife bedeni sordum ürettiğimiz ithal marka Bokser götürdüm kestane şekeri götürdüm verdim herif teşekkür bile etmedi çekmecesine koydu. Ulan sadece ben mi rahatsız oldum dedim çıktık kuzende rahatsız olmuş lan herif nasıl bir öküz teşekkür bile etmedi dedi. Ülkenin durumu bu maalesef.
abi arabasını alacağın adama neden bokser ve kestane şekeri götürdün?
Abi keşke arabayı sen alaydın ya, bayılırım kestane şekerine :)
Şimdi sinirim geçti azıcık kendime geldim. gerçekten biz karşıdan çok şey bekliyoruz.
Senin öküz ile benim öküz aynı besihaneden muhtemelen :)
Gün gelir alışır mıyım buna bilmiyorum ama takılmamayı az da olsa becermeye başladım.
kelalper
10-06-2020, 11:27
halbuki bizim çocuklarımız şımarık ve kural tanımaz çünkü pohpohlayarak büyütüyoruz
3. buçuk yaşında oğlum var çevresinde tek kural koyan benim geri kalan herkes annem babam dahil bırak yapsın çocuktur modundalar
yapsın çocuktur eyw da bazı şeyleri bu yaşta öğrenmeyince kişiliğine oturuyor sonra daha büyük sıkıntılar çıkıyor
Biz çocukken sesimizi yükseltemezdik tokadı oturturlardı. Hangimiz terbiyesiz saygısız olduk. Lan yeğene bakıyorum herif 7 yaşında evde boru öttürüyor. Babası benim zihniyette ama anası teyzesi yani eşim dedesi ninesi aman çocuktur yapsın gelişiyor kişiliği oturuyor. Lan ne kişiliği oturması herifin her istediği olduktan sonra ne kişiliği. Yemek sofrasındasın ben tv başında yiyecem diyo gidiyo oturuyo yemek önüne konuluyor. Babası kızıyor dinlemiyor. Tepem attı gel buraya otur yemeğini ye yemek bitmeden kalkmak yok diye çıkıştım aldı geldi tabağını.
imprezaWRC
10-06-2020, 11:35
Yok yeni lafları, tutamıyoruz çok sıkıldılar. Hadi oradan ya, senin ki çocukta benim büyüttüğüm bal kabağı mı? Benim çocuğumda sıkıldı ama senin gibi sitenin ortak malının ırzına geçmedi. Bakıcı ile baş başa bırak veya teyzesine emanet et ondan sonra atla otomobiline fıldır fıldır gez. Sonra da akşam çok yoruldum de.
Neyse ya, doldum spor gazetesi. Çekeceğim zaten birkaç tanesinin kulağını, sonra anne babası ile kavga edeceğim, belki bende ana avrat söversem rahatlarım. Zira, birkaç sene önce farklı zamanlarda yaşları küçük olmayan (bir grup ergendi, bir grup da 14 civarıydı) iki grubu gecenin vakti yaptıkları ayarsızlıklar yüzünden evden fırlayıp kükremiştim. Tek sıra halinde evlerine gitmişlerdi. Şimdi de velilerine yapmam gerekiyor herhalde.
Konu nereden nereye geldi :D :D
Dön hemen otomobile dön...:)
İlanaki ilk satırı yazan dayının türkçe öğretmenini tanımak isterim..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2009-bmw520-d-m-sport-joistik-vites-sanruf-rekorde-koltuk-fuulll-823673815/detay
2009 MODEL BMW 520 D JOİSTİK VİTES ORJİNAL İÇ DIŞ M SPORT REKORDE KOLTUK SANRUF M DRİKSİYON HIZ SABİTLRME ELEKTİRİKLİ KOLTIK BÜYÜK EKRAN
lancerevo8
15-06-2020, 00:24
galerinin adı açıklıyor aslında... atıcıoğlu otomotiv :D
ilk resim..evi bakmaya gidiyorsun arabadan indin karşında bu yazı :D
https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-pendik-sapanbaglarinda-kultur-merkez-arkasinda-satilik-2-plus1-daire-783889609/detay
34btr1907
20-06-2020, 21:00
SAG ON KAPİ SAG ON ÇAMURLUK SOL ON ÇAMURLUK DEĞİŞMİŞTİR.
KAPUT TAVAN HARİC BOYA VARDIR
ama orginal !
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bakimli-orjinal-polo-830950337/detay
Bu sahibinden.com a üye olanlara zeka testi yapmaları şart oldu artık
ilan açıklamam
2(iki) Adet
Tam 1850 km kullanılmış yamasız balonsuz sorunsuz
gelen soru
ozan bey takim halinde mi birde kaç bin kullnldi
Örnekleri çoğaltmak mümkünde aklıma geldikçe kan beynime geliyor bu seviyede insanlarla uğraşmak zorunda kaldığım için cidden acıyorum kendime
calamityeas
21-06-2020, 13:52
Bu sahibinden.com a üye olanlara zeka testi yapmaları şart oldu artık
ilan açıklamam
2(iki) Adet
Tam 1850 km kullanılmış yamasız balonsuz sorunsuz
gelen soru
ozan bey takim halinde mi birde kaç bin kullnldi
Örnekleri çoğaltmak mümkünde aklıma geldikçe kan beynime geliyor bu seviyede insanlarla uğraşmak zorunda kaldığım için cidden acıyorum kendime
Sadece sahibinden mi hocam ülke olarak bi iletişim problemimiz var.Adamdan alacaktım vazgeçirdi bi tripler.
https://hizliresim.com/AXmDFX
calamityeas
21-06-2020, 13:53
Resim çıkmamış https://i.imgyukle.com/2020/06/21/CO9mQe.png
Sadece sahibinden mi hocam ülke olarak bi iletişim problemimiz var.Adamdan alacaktım vazgeçirdi bi tripler.
https://hizliresim.com/AXmDFX
aynen zeka ve ahlak seviyesinde ciddi düşüş var
Ferhat_V
21-06-2020, 15:30
Resim çıkmamış https://i.imgyukle.com/2020/06/21/CO9mQe.png
valla bende gerekmedikçe numara vermiyorum..altı üstü birşey satıyoruz diye rahatsız edilmek istemiyorum..yazarsan yaz yazmıyorsan alma kafasındayım ben.
eğer ağır birşey ise konum atmak için numara alıp atıyorum ama onun harici soru sormaya boş işlere numara gereksiz.
gokhankenar
22-06-2020, 07:49
letgo dan bir şey sattıgım zaman ben en son anlaşma safhasında veriyorum numaramı. Buluşmak için konum atmak için vs. öncesinde yazışarak halloluyor zaten. Araba alırken neyse de incik boncuk alırken yazışmayı tercih ediyorum bende. Zaten çok fazla sevmem telefonla konusmayı
kendinle bu kadar çelişmeseydin be reis , aynı satırda yapma bari bunu
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-degisensiz-extrali-arayanlar-835394799/detay
(HATASIZ-BOYASIZ-DEĞİŞENSİZ dir. Sadece sağ ön çamurlukta boya vardır harici hiç birşey yoktur
çiziklerden dolayı marşpiyel ve tamponları ben kendim boyattım)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-degisensiz-extrali-arayanlar-835394799/detay
(HATASIZ-BOYASIZ-DEĞİŞENSİZ dir. Sadece sağ ön çamurlukta boya vardır harici hiç birşey yoktur
Nerde gördüm hatırlamıyorum bmw ilanı tramer yoktur 7.000 tl hasar kaydı vardır yazmışlar daha beter sanki ahahah :D
Bir de şimdi başlığa "boyasız" deyip açıklamada "sadece 2 parça boyalıdır" diyenler veya başlığa "ilk sahibinden" yazıp açıklamaya "araç ilk sahibinden alınmıştır" yazanlar türedi.Güveni baştan sıfırlıyorlar bu arkadaşlar.
Nerde gördüm hatırlamıyorum bmw ilanı tramer yoktur 7.000 tl hasar kaydı vardır yazmışlar daha beter sanki ahahah :D
Ağır hasar kaydı yoktur, 250.000tl tam ziya kaydı vardır :D
kangomania
26-06-2020, 12:08
Bir ilanda bagaj kapağı yenilenmiştir yazıyordu. Değişti demeyelim, güzel adlandıralım :)
Boranın fiyata bakar mısınız? Resmen beşe onu kafamda kır diyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-motor-blogu-degismesi-gerek-829583485/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-motor-blogu-degismesi-gerek-829583485/detay
geçen dayak yiyen adamda bora ya çok para istiyordu heralde :D
Araçta su eksiltme meydana geldi ve servise götürünce motor blokta erimeler olduğu tespit edildi. Hasılı motor blok değişecek
yazdığı halde hala 55 mi istiyo yoksa rakamı güncellememiş gelene şu para bu para mı diyecek :D
https://ibb.co/fXxjJk7
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-mermi-kucuk-1-cocuk-kurbani-oldu-835388056/detay
İlan başlığını çok kötü buluyorum. Bu nasıl bir uslüptür?!
Birde düşük teklif verene ağır söverim diyor.Millet ne kafalar yaşıyor anlamak zor
:D
https://i.hizliresim.com/WO3RH9.jpg (https://hizliresim.com/WO3RH9)
calamityeas
30-06-2020, 19:54
https://ibb.co/fXxjJk7
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-mermi-kucuk-1-cocuk-kurbani-oldu-835388056/detay
İlan başlığını çok kötü buluyorum. Bu nasıl bir uslüptür?!
Bence mermiye kurban giden küçük çocuk araç sahibi
Bence mermiye kurban giden küçük çocuk araç sahibi
Ben şimdi çözdüm olayı. Araç sahibi baba olmuş çocuktan dolayı satıyor. :)
Birde yeni adet kaparo alındı muhabbeti çıktı.
Arkadaş kaparo aldıysan kaldır ilanı yayından niye yayında tutuyorsun. Alıcı çıkmış alıyorum demiş kaparosunu göndermiş ilanı yayından kaldırmak için neyi bekliyorsunuz anlamıyorum.
Hatta az önce bir ilan gördüm açıklamada satışını verdim yazıyordu. Adam arabayı satmış ilanı silmek yerine sattım yazmış güncellemiş.
Birde yeni adet kaparo alındı muhabbeti çıktı.
Arkadaş kaparo aldıysan kaldır ilanı yayından niye yayında tutuyorsun. Alıcı çıkmış alıyorum demiş kaparosunu göndermiş ilanı yayından kaldırmak için neyi bekliyorsunuz anlamıyorum.
Hatta az önce bir ilan gördüm açıklamada satışını verdim yazıyordu. Adam arabayı satmış ilanı silmek yerine sattım yazmış güncellemiş.
sattimcilar cok bende goruyorum, aracimiz satilmistir diye ana fotoyu logo ile degistiriyorlar, millet kafayi yemis yemin ederim
Gerçekten satabileceğine inanıyor mu acaba ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-lutfen-aciklamayi-okuyun-716016652/detay
selam aleyküm arkadaşlar. öncelikle aracım 6 ay önce icradan dolayı beylikdüzü otoparka çekildi. avukata olan borcum 15 bin tl 3bin tl de otopark borcu var. muayenesi bittiği için satış olmuyor
prosedür şu şekilde: önce avukata olan borcu veriyoruz. avukat haczin kalktıpına dair evrak veriyor. o evrak ile esenyurt trafik şubeye gidiyoruz evrağı veriyoruz onlarda arabayı çıkarabilirsiniz diye bi evrak veriyor. sonra otoparka gidip arabayı çıkarıyoruz ve notere gidiyoruz . noterden çekme belgesi alıyoruz ve yine noterde satış işlemini yapıyoruz. alan kişi muayenesini yaptırıp kullanabilecek.
ekstradan audi farlar var elimde. 1 istetme. içinde iki tane monitör var ikisi de aktif hem klip izleyebilir hemde geri görüş kamerasına bakabilirsiniz. otomatik vites. tavanı mükemmel çalışıyo. her 6 ayda bir tavan bakımı yaptırıyorum. üzerinde boya yok arkadaşlar sormayın lütfen. simli kırmızı kaplama var üzerinde. otopark da olduğundan ordakiler sağına soluna 2 veya 3 yere vurmuşlar kaporta da göçükler var. hasar kaydı sadece 135 tl gibi küçük bir rakam. 8 yıldır kullanıyorum. ekstradan yedek parçaları da var evde duruyor. 8 ay önce arka torsiyonlarini komple yaptırdım. şanzuman bakımı yapildi saat gibi şanzumanı var.
allah sabır versin zor durum
KaradumanBerke
02-07-2020, 10:54
E 93 lerin eşsiz bir özelliği falan mı varda biz bilmiyoruz.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2012-320d-m-sport-sedefli-beyaz-95-bin-km-de-835268473/detay
385 bin
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-3-20d-cabrio-boyasiz-ful-80559km-832609058/detay
375 bin
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-kayitsiz-e93-184-lci-borusan-sifir-ayarinda-779835096/detay
400 bin lira fiyatı var E93 garip acaba aklında ki ne
ayrı olarak neden böyle yazarlar
ARAÇ HATASIZ BOYASIZ HASAR KAYITSIZDIR
bir paragraf altı
GARAJ ÇIKIŞI SÜRTMEDEN DOLAYI SOL ARKA ÇAMURLUKTA UFAK BİR PARÇA LOKAL BOYA VARDIR.
E 93 lerin eşsiz bir özelliği falan mı varda biz bilmiyoruz.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2012-320d-m-sport-sedefli-beyaz-95-bin-km-de-835268473/detay
385 bin
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-3-20d-cabrio-boyasiz-ful-80559km-832609058/detay
375 bin
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-kayitsiz-e93-184-lci-borusan-sifir-ayarinda-779835096/detay
400 bin lira fiyatı var E93 garip acaba aklında ki ne
ayrı olarak neden böyle yazarlar
ARAÇ HATASIZ BOYASIZ HASAR KAYITSIZDIR
bir paragraf altı
GARAJ ÇIKIŞI SÜRTMEDEN DOLAYI SOL ARKA ÇAMURLUKTA UFAK BİR PARÇA LOKAL BOYA VARDIR.
https://www.youtube.com/watch?v=LplCwCLjFS8
ferhan şensoy büyük adam
o zamanlarda görmüş otomobil piyasasındaki rıfat abileri..
KaradumanBerke
02-07-2020, 11:28
https://www.youtube.com/watch?v=LplCwCLjFS8
ferhan şensoy büyük adam
o zamanlarda görmüş otomobil piyasasındaki rıfat abileri..
Hahahaha sesli güldüm :D Kesinlikle son zamanlarda ne zaman girsem aynı böyleyim :D
2018 model c200
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ilk-sahibinden-garantili-sifir-834421028/detay
2020 model c 200
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-otofenix-bayi-2020-mercedes-benz-c200-kapora-alinmistir-829754024/detay
ilhan bey tükettiği şeyi kendisi yetiştiriyor büyük ihtimalle
piyasada bu kadar güzel kafa yapan bir şey yok şu an
2018 model c200
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ilk-sahibinden-garantili-sifir-834421028/detay
2020 model c 200
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-otofenix-bayi-2020-mercedes-benz-c200-kapora-alinmistir-829754024/detay
Aracın tükettiği 3 depo yakıtı eklemesi yeterliydi kullandığı maddenin maliyetini de eklemiş kesin.
canimrecepcim
02-07-2020, 16:38
2018 model c200
2020 model c 200
antalyadaki araba daha dolu ama ondan olabilir.
canimrecepcim
02-07-2020, 16:39
pardon mersin olcaktı.
Fiyat artışını ve diğer tüm saçmalıkları hadi yine anlıyorum da.Geçen seneden beri bir şeyin gizemini çözemedim.f30 larla aynı paraya e90 316i ler var.Şuanda 160-175 bandında bu araçlar.f30 316i ile e90 316i arasında her anlamda dağlar kadar fark olduğunu hepimiz biliyoruz.f30 dururken bu araçları kim niye alıyor arkadaşlar biri bana açıklayabilir mi rica etsem?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-orjinal-sedefli-beyaz-m-gorunumlu-bmw-3.16-i-isik-paket-837435737/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-boyasiz-degisensiz-sunroflu-navigasyon-tuplu-lci-m-sport-834651543/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-316i-buyuk-ekran-plusnavigasyon-87.500km-836045652/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-boya-degisen-hasar-kaydi-yok-837456943/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-satilik-70-binde-836696892/detay
Haklısınız ancak 160-170 e de f30 yok düzgün, bende arayıştayım ancak içime sinecek bir araç bulamadım ne e90 ne f30
Cevap veriyorum, LPG uygulanıyor diye olabilir
Otto_Skorzeny
02-07-2020, 18:34
cabrio e92 m3
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-2011-lci-cabrio-e93-m3-835982574/detay
Haklısınız ancak 160-170 e de f30 yok düzgün, bende arayıştayım ancak içime sinecek bir araç bulamadım ne e90 ne f30
Aslında 175 civarına düzgün görünen f30 lar var ama tabi yakından görmek lazım.
Cevap veriyorum, LPG uygulanıyor diye olabilir
Onu düşünmüştüm ama sadece bu faktörden dolayı bir alt modelle üst modelin aynı fiyatlarda olmasını buna bağlayamadım.Biri kağnı gibi gitmeyen gitmediği gibi de çok yakan bir arabayken öbürü diğerinin yanında uçak gibi kalıyor ve üstelik aynı hatta daha az yakıyor.
pardon mersin olcaktı.
2 araçta aynı paket hocam bu kadar fakr yaratacak bi extra yok bence
Aradaki farka 2010 model başka bir araba daha alırsın
canimrecepcim
02-07-2020, 22:51
paket ama mersindekinde opsiyon var daha düzgün foto ve ilan açıklaması yazsa dediği rakama yakın paralara satar inan bana :)
Aslında 175 civarına düzgün görünen f30 lar var ama tabi yakından görmek lazım.
Onu düşünmüştüm ama sadece bu faktörden dolayı bir alt modelle üst modelin aynı fiyatlarda olmasını buna bağlayamadım.Biri kağnı gibi gitmeyen gitmediği gibi de çok yakan bir arabayken öbürü diğerinin yanında uçak gibi kalıyor ve üstelik aynı hatta daha az yakıyor.
Katılıyorum, ama böyle bir zihniyet var maalesef :)
Mercedes C kasada makyajlı 1.8 cgi daha iyidir ama maalesef ilanda bekler, ama makyajsız 1.6 C kompresör bugün koy yarın satılır niye tüp takılıyor
2.0 fsi passatım vardı, ki o kasaya minimum olması gereken güç o motordur, ilan verdiğim dönemde 1.6 102ler peynir ekmek gibi satarken ben aynı paraya 2 kere fiyat indirmiştim orjinal oz Jant falan olmasına rağmen
Ama bunu paylaşmadan geçemedim
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-turkiyedeki-en-basarili-m5-modellemesi-full-paket-msport-bin-git-831510238/detay
LÜTFEN TÜM İLAN DETAYINI OKUDUKTAN SONRA ARAYINIZ!
RUHSATTA 2012 MODEL 520D Comfort OLARAK GEÇER FAKAT EN DOLUNUN DOLUSUDUR! 174. 000 KM GÜNCEL
ARAÇ TAMAMEN KIRMIZI & SİYAH KAPLAMADIR, RUHSATA İŞLİDİR. (ORJİNAL RENK BEYAZDIR)
YAN STOP FARLARI M5 ORJİNAL STOP FARLARIDIR. (KASAYA UYMASI İÇİN ÖZEL UYARLAMA YAPILMIŞTIR.)
ÖN KAPUT VE ARKA BAGAJ KAPAĞI ÖZEL DÖKME TASARIMDIR (EKLEME FİBER PARÇA VS YOKTUR.)
YARI HAYALET GÖSTERGE (RESMİNİ İYİ ÇEKEMEDİK GELDİĞİNİZDE GÖRÜRSÜNÜZ)
F1 VİTES KULAKÇIKLARI VE DİREKSİYON (DAVUL VEYAHUT SPOR DİREKSİYON DEĞİL BU GENİŞ ARABAYA EN İYİ DİREKSİYON KLASİK BU GİDER!)
DOKUNMATİK GENİŞ EKRAN (TELEFONU BAĞLANIR, BÜTÜN UYGULAMALAR ÇALIŞTIRILIR. 2 ADET USB ÇIKIŞI )
ÖZEL HARMAN KARDON SES SİSTEMİ
ÖZEL TASARIM JANTLAR
ORJİNAL YURTDIŞI ALCANTRA DİREKSİYON KAPLAMA
YAZILIMLIDIR 200 BEYGİR ÜSTÜNÜ GÖRÜR.
ARACI YERE PISTIRMA VS KESME BİÇME İŞLEMİ YOKTUR.
2 AY ÖNCE MUAYENEDEN TEK SEFERDE GEÇMİŞTİR! BİN , GİT!
ARACIN DAHA DETAYLI FOTOLARI İSTEYEN WHATSAPPDAN ATILIR, YAZABİLİRSİNİZ!
Merhabalar, aracım 2012 MODEL 520D Comfort modeli olarak geçer ruhsatda fakat aracım M-Sport paketten bile daha doludur. Bu araca daha fazla ekleyeceğiniz birşey yoktur. PARÇA PARÇA TOPLAMDA 80.000 TL hasar kayıtlıdır. Fakat motorunda hiçbir değişiklik ve hasar yoktur. Sigorta kayıtlarını inceleyebilirsiniz. Zaten kazada eski tarihte antlaşmalı şekilde fazlaca gösterilmiştir. Bizden önceki sahipleri aracı M5'e dönüştürmek istedikleri için.. Sonrasında araç Türkiye'de ki en başarılı M5 modellemelerinden biri haline gelmiştir. AIRBAGLARI BÜTÜN ELEKTRONİK AKSAMLARI GİBİ SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR. ÖN KAPUT ve ARKA BAGAJ KAPAĞI ve YAN STOP LAMBALARI ÖZEL DÖKME TASARIMDIR. LAMBALARIN OTURMASI İÇİN ARAÇ KASASI UYGUN ŞEKİLDE KESİLMİŞ VE OTURTULMUŞTUR. ÖN KAPUT VE ARKA BAGAJ KAPAĞININ KIVRIMLARI OLUŞMASI İÇİN SONRADAN EKLEME BİR PARÇA YOKTUR. ARKA BAGAJ KAPAĞI VE ÖN KAPUT ÖZEL DÖKTÜRÜLEREK BU ŞEKLİ ALMASI SAĞLANMIŞTIR. BU ARABAYA ÇOK EMEK HARCANMIŞTIR. ŞİMDİ YAPTIRMAK İSTESENİZDE YAPTIRAMAZSINIZ ÇÜNKÜ BÖYLE USTALAR YOK ve BEDELİ KİMBİLİR NE OLUR.. BİZ HASTALARI OLARAK UĞRAŞTIK. Ben ve benden önceki sahipleri de arabasına çok iyi bakan kimselerdir. 8000 km de bir motor yağı değiştirilmiştir. Antifrizi bile en pahalısı, en kalitelisi kullanılmıştır. Alacak kimseninde bu hususlara dikkat etmesini tavsiye ederiz. Bu fiyata bu araba FERRARİ gibidir aldıktan sonra anlayacaksınız değerini.. 1 buçuk yıldır kullanıyorum bir kere bile yanlanmamış, hor kullanılmamıştır. 160.000 km de triger zincir seti değiştirilmiştir. Arabamın yürüyeninde en ufak bir sorun, problem yoktur. Orjinal rengi BEYAZ olmakla birlikte KIRMIZI & SİYAH kaplamadır. Ön ve Arka M-Sport tampon mevcuttur. Kırmızı & Siyah renk ruhsata işlidir. Jantları özel tasarımdır. Araç yan stop lambaları M5 aracın stop lambalarıdır. Bütün elektronik aksamlar sorunsuz çalışmaktadır. Araç geniş dokunmatik ekrana sahiptir. Film izler, müzik dinler bir tablet neyi yapabiliyorsa yapabilirsiniz. Ses sistemi 7500 W amfi ile desteklenen özel HARMAN KARDON ses sistemidir fakat kesinlikle çakal işi değildir. Ses kalitesi muazzamdır. Amfinizden ağırlıklı dinlediğiniz müzik türüne göre ayarlama yapabilirsiniz.. Standart özelliklerin harici üstüne kat kat özellikleri vardır. Daha 1 ay bile geçmedi orjinal yurtdışı getirttiğimiz ALCANTRA DİREKSİYON KAPLAMASI uygulanmıştır. F1 VİTES KULAKÇIKLARI sorunsuz çalışmaktadır.. Bu araca daha bir ekleme yapmanız aracın kalitesini bozar, yapacağınız eklemeler saçma durur, ÇAKAL ARABASI'na dönüştürürsünüz.. ARACIN UFAK TEFEK KOZMETİK HATALARI DIŞINDA YÜRÜYENİ VS SORUNSUZDUR. O KADAR DA OLSUN.. DEĞİŞEN, BOYA VS GİBİ SORULARLA GELMEZSİNİZ UMARIM ZATEN ARABA BAŞTAN SONA ÖZEL YAPIM... BEN BU ARABAYI ASLA SATMAK İSTEMEZDİM FAKAT ***** COVİD-19 SEBEBİYLE, İŞLERİM SEBEBİYLE SATIYORUM. BU ARAÇ İLE GİTTİĞİNİZ HERYERDE FERRARİNİZ VARMIŞ MUAMELESİ GÖRÜRSÜNÜZ.. BÜTÜN HERKES BU ARACI FARKEDER VE KONUŞUR. BU ARAÇ STANDARD BİR BMW ARACIN HİSSİYATINI VERMEZ YAŞATMAZ.. BUNU ANLAYIN.. ARAÇ 1 BUCUK YILDIR ANKARA'DA dır. İSTANBUL ARABASI MUAMELESİ YAPILMASIN. PLAKASINI BİR ÖNCEKİ SAHİBİ ARKADAŞIMIN ÇOK EMEĞİ VAR ISRARI ÜZERİNE DEĞİŞTİRMEDİM. DAHA AKLIMA GELMEYEN UNUTTUĞUM YAZMADIĞM ÖZELLİKLER OLABİLİR! BU KIŞ ALDIĞIM KIŞLIK VE 2 SEZON DAHA KULLANILACAK YAZLIK LASTİKLERDE FİYATA DAHİLDİR. HAVA FİLTRESİ HARİÇ FİLTRE BAKIMLARI VS 172.000 DE YAPILMIŞTIR. TAKAS VS İÇİN ASLA ARAMAYIN.. 2 AY ÖNCE MUAYENEDEN TEK SEFERDE GEÇMİŞTİR. BİN,GİT!
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-turkiyedeki-en-basarili-m5-modellemesi-full-paket-msport-bin-git-831510238/detay
Dökmeden kasıt macun mu acaba
paket ama mersindekinde opsiyon var daha düzgün foto ve ilan açıklaması yazsa dediği rakama yakın paralara satar inan bana :)
ben bu piyasada hiç bir arabaya satılamaz demem :)
hayalet ekran dışında bir opsiyon görünmüyor. Yandan bir fotoğraf koysaymış jantlarını da görürdük. 2020 olan araç opsiyonlanmış bu amcanın fiyatına ilana girer yakında.
İnanılmaz çirkin gözüküyor :D
Bu kadar dökme far, macun tavan, kesme sac vs. dediğine göre arabayı facelift e60'dan çevirdiler sanırım.
https://i.hizliresim.com/bs1Wjw.png (https://hizliresim.com/bs1Wjw)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2011-mini-cooper-jcw-n14-manuel-836537350/detay/
4 günde 25k :soru:
zOnstyLe
03-07-2020, 19:11
https://i.hizliresim.com/bs1Wjw.png (https://hizliresim.com/bs1Wjw)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2011-mini-cooper-jcw-n14-manuel-836537350/detay/
4 günde 25k :soru:
Temmuz bandrolunu odemistir :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-tr-de-tek-34-srl-28-satista-837102728/detay
Araba Cooper S, JCW diye girmisler ilana.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-tr-de-tek-34-srl-28-satista-837102728/detay
Araba Cooper S, JCW diye girmisler ilana.
plakası benim için çok iyi param olsa koşarak gider alırdım :)
plakası benim için çok iyi param olsa koşarak gider alırdım :)
Senelerdir bu plakada bu araba, ben bi ara niyetlendim. Kısmet olmadı :)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-1-bir-tane-olan-herzaman-kiymetlidir-481697319/detay
calamityeas
06-07-2020, 12:14
Rapçiden az binilmiş ikinci el 0.49
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=ck6n8MT-1nI)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-1-bir-tane-olan-herzaman-kiymetlidir-481697319/detay
Bunlar bir de canlı yayın filan yapıp piyasa değerlendirmesi yapıyorlar :hehe:
CloudGrey
06-07-2020, 19:04
tayyarcılarda uçmuş :D
öyle bir fiyat yazmışlarkı yerine şu ilandakini alıp ( https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ersmotors3d-2003-honda-civic-type-r-race-car-837658693/detay ) 10 kerea yolda bağlatsan , kurtarma + dağıtılan rüşvet + mahkeme giderleri vs falan derken , istenilenin altında kalıyor.
60a verseler alırım aslında tam kurda kuşa sıkmalık , lakin kazası var sanıyorum istanbul parkada çıkamıyor ...
CloudGrey
07-07-2020, 10:28
idda ediyorum 35bin tlnin ne kadar olduğunu bilmiyor , bilse kendi utanır bu rakamdan
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-dusuk-kilometreli-efsane-kasa-corolla-838879391/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilgin-otomotivden-2013-model-toyota-corolla-comfort-extra-839032045/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-makyajli-kasa-hatasiz-boyasiz-2016-corolla-lpg-li-cok-temiz-828610661/detay
2 adet toyota corolla.
10 bin lira fazla verip eskisini alabilirsiniz.+ eskisi boyalı yenisi hatasız :)
Herkes kaldırıp bırıne gecırme derdıne dusmus
AliGizda
07-07-2020, 11:00
idda ediyorum 35bin tlnin ne kadar olduğunu bilmiyor , bilse kendi utanır bu rakamdan
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-dusuk-kilometreli-efsane-kasa-corolla-838879391/detay
Piyasa ne yazık ki böyle, 35.000 TL' ye günümüz Türkiye' sinde 'yürüyen' bir araç bulmak çok zor :)
altugkocer
07-07-2020, 11:36
Bunlar bir de canlı yayın filan yapıp piyasa değerlendirmesi yapıyorlar :hehe:
bilmiyorsan söyleyim; araç sipek seeeee imprezaWRC abim de iyi bilir :D
Ülkenin özeti gibi post maşallah. Herkes kaldırmış bekliyor kim kime geçirirse. Fırsatçılık genetiğimize işlemiş. Ama bunun sebebi de vatandaşına bir saniye nefes aldırmaya devlet mentalitesi
:) son 50 sayfaya bakınca drama iceriyor vay be ne günlere geldik
imprezaWRC
07-07-2020, 17:45
bilmiyorsan söyleyim; araç sipek seeeee imprezaWRC abim de iyi bilir :D
Sipek seee sipek seee, hem kullanamıyor hem de söyleyemiyor. :D
rain man
07-07-2020, 18:24
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sifir-motor-takilmistir-garantisi-devam-ediyor-838339493/detay/
arabada motor değişmiş ama niye değiştiği sorulunca; yazılım yapılmış o yüzden diye cevap veren sözde son kullanıcı. Sormadan etmeden almış keyfe keder satıyormuş. Yersen.
zOnstyLe
07-07-2020, 21:17
Suziki swift 1.3 GTİ
Araca tamamen restorasyon yapılmıs sozde, motor'u sıfırlamamıslar, jant kapakları farklı, dosemeler eski hatta arka koltuga bosalmıslar :D
Arabamız full boyalıdır demek yerine restorasyon yapıldı demişler :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-95.000-kmde-restorasyon-yapili-836641072/detay
tam 1 ay önce 40 liraya 170 bin km de sorunsuz yürüyenini verdim 2.2 dizel manuel.
Dost anlaşıyı enteresanmış, bu araç başka yerden ilandaydı içinde de tonla eksi var, bu rakama alan çılgınlık yapmış olur resmen.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-oto-pendikten-full-orjinal-peugeot-607-dosta-gider-839238631/detay
İlanlarda yazılan yalanları gördükten sonra ülkece eksikliğini hissettiğimiz tek kurum.
https://galeri14.uludagsozluk.com/892/akp-olmasa-halimiz-nice-olurdu_1200381.jpg
İyi aksamlar.
https://i.imgyukle.com/2020/07/08/SkTAK8.png
CloudGrey
08-07-2020, 15:36
ulan ilanım buraya düşmeden ben yazayımda reziL olmayayım :D
megane cc'yi ilana koydum 105 bin tlden :D ahahhaha
hergünde 3bin 3bin arttırıcam ilanının son günü 195bin tl :D
bakalım ne olcak :D
ulan ilanım buraya düşmeden ben yazayımda reziL olmayayım :D
megane cc'yi ilana koydum 105 bin tlden :D ahahhaha
hergünde 3bin 3bin arttırıcam ilanının son günü 195bin tl :D
bakalım ne olcak :D
Senin ilan basligi zaten konu olmak icin yeterince yeterli abi bence :D
CloudGrey
08-07-2020, 15:42
Senin ilan basligi zaten konu olmak icin yeterince yeterli abi bence :D
bide adminler kontrol ediyor he :D
ben kabul edilmez demiştim kendi kendime ama,aktif etmişler :D
zOnstyLe
08-07-2020, 15:52
bide adminler kontrol ediyor he :D
ben kabul edilmez demiştim kendi kendime ama,aktif etmişler :D
Shoplu resim koymak nedir ya hahahaha :D
CloudGrey
08-07-2020, 15:55
Shoplu resim koymak nedir ya hahahaha :D
ahahaoao :D belirttim ama açıklamada,lütfen :D
bu parayı verip alana "6 kurda hızlı shop" dersleri bedava :D
zOnstyLe
08-07-2020, 15:56
varmı favoriye alan :D
CloudGrey
08-07-2020, 15:59
varmı favoriye alan :D
var bir kaç deLi :D
kaportada birkaç gamze var demişimya arka çamurluk bildin vuruk anasını satim ajahaha:D maslak pdrc 1500tl istedi yapmak için:D
neyse biri bakmaya gelirse ona ufak süprizler hazırlamış olayım :D
zOnstyLe
08-07-2020, 16:07
var bir kaç deLi :D
kaportada birkaç gamze var demişimya arka çamurluk bildin vuruk anasını satim ajahaha:D maslak pdrc 1500tl istedi yapmak için:D
neyse biri bakmaya gelirse ona ufak süprizler hazırlamış olayım :D
hahahahahah :D
AliGizda
08-07-2020, 16:23
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-en-dolusunu-bosaltir-839283976/detay
Bu nasıl bir başlıktır ya
Telif isterim ama satılırsa :D
gokhankenar
08-07-2020, 16:27
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-en-dolusunu-bosaltir-839283976/detay
Bu arabanın en sıradışı özelliği çalışmıyormuş. benim için çöp. Başlığa çok yorum yapmak istemiyorum. Bu tarz başlıklar karakter analizi gibi
CloudGrey
08-07-2020, 16:28
Telif isterim ama satılırsa :D
ahahhahahah :D helalinden bir yemek ısmarlarım :D
İlan Başlıkları: Damar karışık (Otomobil içermez)
https://alexsaatcilik.sahibinden.com/?userId=aTp_uLWWMtXkZZ1INUK4WpQ
İlan Başlıkları: Damar karışık (Otomobil içermez)
https://alexsaatcilik.sahibinden.com/?userId=aTp_uLWWMtXkZZ1INUK4WpQ
Adam dinlediği radyo yayını ile paralel ilan giriyor herhalde
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-bayii-cikisli-maybach-facelift-2014-en-dolusu-839197427/detay
Makam tarafında arka sağ kapı değişik kapıyı açarken darbe alındı diye yaptırılmayıp değişilmiş
Artık kapıyı nasıl açtılarsa veya ne kadar dandikse kapı sacı, ne diyim :)
tiMachine
09-07-2020, 14:06
ahahhahahah :D helalinden bir yemek ısmarlarım :D
cj masterblood ne ya kahkaha attım abi :D
CloudGrey
09-07-2020, 14:14
cj masterblood ne ya kahkaha attım abi :D
https://i.hizliresim.com/xEcywW.jpg (https://hizliresim.com/xEcywW)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-bayii-cikisli-maybach-facelift-2014-en-dolusu-839197427/detay
Makam tarafında arka sağ kapı değişik kapıyı açarken darbe alındı diye yaptırılmayıp değişilmiş
Artık kapıyı nasıl açtılarsa veya ne kadar dandikse kapı sacı, ne diyim :)
aracın kafası da ayarsız duruyor. Kaput-panjur-çamurluk çizgileri düzgün değil.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-164000-kmde-bmw-5.40i-829420642/detay
Bu araç ilan hayatına "hatasız boyasız ilk sahibinden" olarak başladı.Fiyat 125 lira gibi bir şeydi.
Daha sonra hafta hafta gelen güncellemeler
1-İlk sahibinden alınma
2-Bir parça boyalı
3-Bel altında 3 4 parça boyalar var
4-3 parça değişen komple boya var
Bu aracı görmeye kalkıp Düzce ye giden insana yazık değil mi şimdi?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmwlerin-gucu-adina-turkiyede-tek-839465111/detay
millet ne cigaralar içiyor be:)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-164000-kmde-bmw-5.40i-829420642/detay
Bu araç ilan hayatına "hatasız boyasız ilk sahibinden" olarak başladı.Fiyat 125 lira gibi bir şeydi.
1-İlk sahibinden alınma
2-Bir parça boyalı
Çok değil 2 ay önce filan sanırım Etiler'den ilandaydı 65-68 gibi bi rakama. O ilanda da hemen hemen aynı açıklamalar vardı ilk sahibinden gibi bişeyler yazıyodu o araba olabilir sanırım.
Çok değil 2 ay önce filan sanırım Etiler'den ilandaydı 65-68 gibi bi rakama. O ilanda da hemen hemen aynı açıklamalar vardı ilk sahibinden gibi bişeyler yazıyodu o araba olabilir sanırım.
Ben bunu Bursa'da olan araç diye düşünmüştüm başta.82 bin liraydı boyasız yazmıştı sahibi 6-7 ay önce.
aracı 22.06 da ben sattım, 2.araba düşünüyorum bütçemde biraz kısıtlı diyordu 110 dediğim aracı 107 ye verdim.galeri tanıdığı sanırım, al 30 lira ekle ilana koy sonra piyasa niye artıyor
tramer yok denmiş bu arada ama 183-250 tramer var.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-garage-2012-alfa-romeo-mito-qv-spor-koltuk-brembo-kazasiz-838883469/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmwlerin-gucu-adina-turkiyede-tek-839465111/detay
millet ne cigaralar içiyor be:) Ağır hasar kayıtlı 2012 3.16 175 bin tl mi? bir süredir bmw ilanlarına bakmıyordum Allah esirgesin ne olmuş bu böyle yaaa.
Ahmetim103
10-07-2020, 13:12
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-hizli-ve-ofkeli-1-eclipse-617108175/detay turşu eclipse yayında
tequila818
10-07-2020, 18:16
1-İlk sahibinden alınma
2-Bir parça boyalı
Bu araba 80 küsür binden ilandaydi. Muhtemelen al sat yapmak için alan arkadaş kontrol etmeden aldı ve hemen 125 ten ilana koydu. İnsanlar bakmaya gittikçe de arabanın boyaları ve degisenleri ortaya çıktı muhtemelen.
Selam,
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-e38-kasa-bmw-728-ilong-836301823/detay
bu araba hakkında yorumlarınızı alabilir miyim? alınır mı? bmw piyasası hakkında bilgim yok
Selam,
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-e38-kasa-bmw-728-ilong-836301823/detay
bu araba hakkında yorumlarınızı alabilir miyim? alınır mı? bmw piyasası hakkında bilgim yok
Öncelikle mesajı yanlış yere açmışsın.
Resimlere bakarsak bu araba bitmiş, okeye dönüyor.
Motor bakımı yapılmış ama ekranda "soğutma suyu seviyesini kontrol et" uyarısı var.
Sırf sol ön tarafı yaptırıp, içini adam edeyim desen 5k tl yer en azından.
Arabadan ne beklediğini bilmiyorum ama 740 altı alınmamalı bence bu kasa......
Öncelikle mesajı yanlış yere açmışsın.
Resimlere bakarsak bu araba bitmiş, okeye dönüyor.
Motor bakımı yapılmış ama ekranda "soğutma suyu seviyesini kontrol et" uyarısı var.
Sırf sol ön tarafı yaptırıp, içini adam edeyim desen 5k tl yer en azından.
Arabadan ne beklediğini bilmiyorum ama 740 altı alınmamalı bence bu kasa......
Kusura bakmayın öncelikle yanlış yere yazdığım için, acemilikten nereye yazacağımı bilemedim. Ben aslında küçük bir araba bakıyordum twingo gibi. Ama onlarında fiyatlarını baya şişirmişler sarı sitede. Bakarken bu araca denk gelmiştim twingonun üstüne biraz koyunca bunu alırım diye düşünmüştüm ama araç kötüymüş meğerse. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Kusura bakmayın öncelikle yanlış yere yazdığım için, acemilikten nereye yazacağımı bilemedim. Ben aslında küçük bir araba bakıyordum twingo gibi. Ama onlarında fiyatlarını baya şişirmişler sarı sitede. Bakarken bu araca denk gelmiştim twingonun üstüne biraz koyunca bunu alırım diye düşünmüştüm ama araç kötüymüş meğerse. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Bunun bakımına yapacağın harcama ile twingoyu 3 kere bakıma sokarsın.
7 serisi 2. Araç olarak belki alınacak bir araba ama temiz olmak kaydı ile. Bu araba çok üzer alıcısını.
Twi ye kaç para vermeyi planlıyorsun bilmem ama az üstüne koyunca 7 serisi çok makul gelmedi bana
Bunun bakımına yapacağın harcama ile twingoyu 3 kere bakıma sokarsın.
7 serisi 2. Araç olarak belki alınacak bir araba ama temiz olmak kaydı ile. Bu araba çok üzer alıcısını.
Twi ye kaç para vermeyi planlıyorsun bilmem ama az üstüne koyunca 7 serisi çok makul gelmedi bana
Şöyle açıkcası piyasayı artırmışlar baya 30 bin -40 bin falan yazmışlar twilere ondan dolayı 47 bin görünce bunu biraz sıcak baktım. 31 bin liraya bir tane buldum masrafı var biraz, 24-25'e bıraksa güzel olur gibi çünkü boya yanığı var motor kısmı biraz yağ sızdırıyor gibi gözüküyor. Bahsettiğim twi şu:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2000-model-su-yesili-twingo-775073678/detay
31 bin lira edecek bir twi değil bu, tel nosu yazmamış ilan sahibi arayacaktım ayrıca mesajlara da bakmıyor :D
Şöyle açıkcası piyasayı artırmışlar baya 30 bin -40 bin falan yazmışlar twilere ondan dolayı 47 bin görünce bunu biraz sıcak baktım. 31 bin liraya bir tane buldum masrafı var biraz, 24-25'e bıraksa güzel olur gibi çünkü boya yanığı var motor kısmı biraz yağ sızdırıyor gibi gözüküyor. Bahsettiğim twi şu:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2000-model-su-yesili-twingo-775073678/detay
31 bin lira edecek bir twi değil bu, tel nosu yazmamış ilan sahibi arayacaktım ayrıca mesajlara da bakmıyor :D
çok manyak rakamlar isteniyor arabalara gerçekten.
twingo ve 30 lira bilemiyorum açıkçası bana fazla geliyor. Bütün arabalar için istenen fiyatlar.
Ne istediğini öncelikle belirle, 7 serisi bakıyorsan twingo bakma ya da tam tersi.
Twingo alırsan forumda konusu var açtığım, orayı incele mutlaka.
artık herkesin al satcı olması binicilerin arabasını satarken benim arabam bundan dahaiyi daha güzel deyip diğerlerinin üstüne 10 bin daha ekleyerek satma çabaları ve bu silsile olarakta devam edince piyasa böyle maalesef
Ahmetim103
11-07-2020, 23:28
Mito olayı kötü olmuş her qv gördüğümde içim gider, 5 ay evvel qv aliyordum hatta forumda baya tartismistik içime sinmedi 55 e almamiştim şu an pismanlar pişmanıyım :)))
rain man
13-07-2020, 06:48
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfisti-den-stok-25alfa_romeo147-q2-840317682/detay
Sol çamurluk değişmiş, yedek su kabı masrafım var diyor stok diye böbürlen ama 185 hp yap. 40a aldigin arabaya 110 yaz. Komedi.
Galeri galeriden araba alıyor üstüne koyup ilan açıyor o aracıda al satçı alıyor.
eskiden 3-5 lira arabadan para kazanana helal güzel kar etmişsin derdik şimdi 5-10 kTL begenilmiyor.
Galeri galeriden araba alıyor üstüne koyup ilan açıyor o aracıda al satçı alıyor.
eskiden 3-5 lira arabadan para kazanana helal güzel kar etmişsin derdik şimdi 5-10 kTL begenilmiyor.
Okumuş iyi iş sahibi düzgün insanlar bile 150-200tl lik araba alayım satayım paramın değeri korusun veya kar edeyim derdinde. Bana 2-3 sene önce mantıklı gelse de artık mantıksız geliyor çok 1-2 sene binip satmak. Ki bahsettiğimiz süreler 1-2 aya düştü :)
artık herkesin al satcı olması binicilerin arabasını satarken benim arabam bundan dahaiyi daha güzel deyip diğerlerinin üstüne 10 bin daha ekleyerek satma çabaları ve bu silsile olarakta devam edince piyasa böyle maalesef
Valla alsatçı değilim, ama en sevdiğim gti'me bile 9 ay binmiştim. Ama o kadar çok alsatçı var dolayısıyla piyasa oynak ki arabamı satmaya cesaret edemiyorum. :)
Celimabi38
13-07-2020, 11:37
Cok guzel yazmissiniz. En az 3 4 tane takip ettigim spor aracta dediginize rastladim. Fiyat yuzde 10 artarak galeriden galeriye geciyor.
Valla alsatçı değilim, ama en sevdiğim gti'me bile 9 ay binmiştim. Ama o kadar çok alsatçı var dolayısıyla piyasa oynak ki arabamı satmaya cesaret edemiyorum. :)
Ben de sıkılıp satma olayından geçeyim diye sıfır focus almıştım 2017'de, en çok bindiğim araba odur; ama şu an onu sattığımdan beri 3. arabam.
Yalnız sizlerde de aynı mıdır bilmiyorum; al-satçı değil ama bineyim sıkılınca satayım diyenler bu işten zarar ediyor; en azından bende öyle.
Geçen hesap edeyim dedim; sattığım focus 157'den ilanda bir galeride. Focustan sonra aldıklarıma da janttır, incik boncuktur, yaydır, filtredir, ağır bakımdır, detailingdir masraf etmişim.
Focusu şimdi satıp bindiğim arabayı şimdi alsam 20-25 bin kadar cebimde kalıyormuş.
Yapılanları araç fiyatına eklemeyi geçtim; Al-sat yapanlar bir de arabanın üstündekileri satıyor; geçen arkadaşım passat aldı, lastik değiştirmediği gibi üzerinde 4 benzemez lastik vardı, hepsi de arabadan yaşlı; araba 2015.
İlk defa bir aracım için inşallah satmak zorunda kalmam diyorum.
Ben de sıkılıp satma olayından geçeyim diye sıfır focus almıştım 2017'de, en çok bindiğim araba odur; ama şu an onu sattığımdan beri 3. arabam.
Yalnız sizlerde de aynı mıdır bilmiyorum; al-satçı değil ama bineyim sıkılınca satayım diyenler bu işten zarar ediyor; en azından bende öyle.
Geçen hesap edeyim dedim; sattığım focus 157'den ilanda bir galeride. Focustan sonra aldıklarıma da janttır, incik boncuktur, yaydır, filtredir, ağır bakımdır, detailingdir masraf etmişim.
Focusu şimdi satıp bindiğim arabayı şimdi alsam 20-25 bin kadar cebimde kalıyormuş.
Yapılanları araç fiyatına eklemeyi geçtim; Al-sat yapanlar bir de arabanın üstündekileri satıyor; geçen arkadaşım passat aldı, lastik değiştirmediği gibi üzerinde 4 benzemez lastik vardı, hepsi de arabadan yaşlı; araba 2015.
İlk defa bir aracım için inşallah satmak zorunda kalmam diyorum.
Zaten 9 ay önce örnek veriyorum 80'e al, 9 ay sonunda 85e satsan rakamsal olarak karda görünsen de alım gücü olarak zarar etmiş oluyorsun.
Ben 9 ay önce 2013 boyasız değişensiz 5 kapı polo gti mi 85'e verdim. Aynısını şimdi almaya kalksam 120üstüdür diye tahmin ediyorum. Hele hemen sonrasında güncel aracımı almasam zararım çok daha büyük olacaktı. Allahtan arabasız kalmadım :)
CloudGrey
13-07-2020, 16:34
molotof takıntısı olan aramasın kardeşim
https://i.hizliresim.com/67oJoT.jpg (https://hizliresim.com/67oJoT)
Otto_Skorzeny
14-07-2020, 01:20
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-city-garage-den-bmw-1990-coupe-alpina-840378226/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-degisensiz-195.000-km-manuel-airli-jantli-bej-es-841089525/detay
Bunlar ne kullanıyor?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-city-garage-den-bmw-1990-coupe-alpina-840378226/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-degisensiz-195.000-km-manuel-airli-jantli-bej-es-841089525/detay
Bunlar ne kullanıyor?
marka model yazmayı unutmayalım
gereksiz pahalılar yine
MetalliHead
14-07-2020, 10:52
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-arayanlara-79binde-boyasiz-degisensiz-tup-yuzu-gormemis-840954048/detay
55 bine 98 model toros :D
CloudGrey
14-07-2020, 11:46
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-arayanlara-79binde-boyasiz-degisensiz-tup-yuzu-gormemis-840954048/detay
55 bine 98 model toros :D
aha bitane daha
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-peak-motors-2000-renault-r12-tx-sw-emsalsiz-boyasi-54.000km-839905797/detay
aha bitane daha
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-peak-motors-2000-renault-r12-tx-sw-emsalsiz-boyasi-54.000km-839905797/detay
Kendini milyar dolara satılan Peak Games'in arabası sanıyor galiba :)
Hayır fabrikaya desen ki, bana bunu baştan üret yine bu parayı bulmaz.
CloudGrey
14-07-2020, 12:31
hayır koleksiyonluk olur onu anlarımda araba TOROS ulan TOROS :)
imprezaWRC
14-07-2020, 12:36
İki seçenek var. Ya o Toros zaman makinesi ya da ellerindeki tramerli mini'yi satmanın bir yolunu yapıyorlar. Enayimiyim len bu paraya Toros alacağıma daha az fiyata mini'yi alırım dedirtmenin yöntemi de olabilir.
Grimlord
14-07-2020, 13:03
Torosların da km sayacı 5 haneli, asla anlayamayız kaç kmde olduğunu :D
hayır koleksiyonluk olur onu anlarımda araba TOROS ulan TOROS :)
Bunlar hep PUBG den sonra oldu :)
Nadir bir araç hemide 66k da hemidee 120 bin tl :D
66k da hiç inanasım gelmiyor... avrupa sitelerinden golf4 100k kmlerde olanları görünce.Ha birde daha önceki km düşürme vukuatlarından sonra :)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-nadir-aracdan-birisi-golf-1.9-tdi-pd-150-coupe-841687763/detay
CloudGrey
16-07-2020, 22:05
66k da hiç inanasım gelmiyor... avrupa sitelerinden golf4 100k kmlerde olanları görünce.Ha birde daha önceki km düşürme vukuatlarından sonra :)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-nadir-aracdan-birisi-golf-1.9-tdi-pd-150-coupe-841687763/detay
gümrükten alınmıştır.
tek kapı çeki demiri olan araba TR'de cok zordur.
gümrükten alıyorsun aracı daha köşeyi dönmeden km'ci var.
orda bi hane slilyorsun taaak oluyor sana 369 binden 69 bin
Zeki ustalar aşağı Zeki ustalar yukarı. Zeki usta kuş konduruyor sanki. Su hasarlı aracı amma övmüşsün be birader. Kendi Giu'mdan soğudum valla.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-en-dolu-paket-2012-model-dizel-giulietta-826533729/detay/
rain man
18-07-2020, 12:54
Zeki ustalar aşağı Zeki ustalar yukarı. Zeki usta kuş konduruyor sanki. Su hasarlı aracı amma övmüşsün be birader. Kendi Giu'mdan soğudum valla.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-en-dolu-paket-2012-model-dizel-giulietta-826533729/detay/
Sel hasarlı mk1 dizel manuel giulietta 150 binde kerizini, pardon alıcısını bekliyor.
Ahmetim103
18-07-2020, 16:28
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-sahibinden-orjinal-suzuki-1.3-gti-842307053/detay
Swift Gti aslında fiyat makul olsa favorim fakat bu fiyatla saçmalık haline gelmiş makuliyet de kalmadı satıcılar da artık.
Swift sahibinin torbacısı kim acaba.
Yaklaşık 40 yaşında arabaya 55k istemek nedir ya. İstediğin kadar orjinal ol sen Suzukisin, swiftsin :D
Yaşım yolun yarısına ulaştırmak üzere beni ama daha "RECARO" koltuk diye doğrusunu yazabilen göremedim bu tarz ilanlarda... Bana nasip olmadı yani...
Distinctive Giu da Progression direksiyon oluyormuydu?
benim aracım 2013 progression. mk1 ler öylemi acaba?
Eray Arslan
19-07-2020, 02:04
Biblo arayanlar kaçırmasın :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-biblo-arayanlara-slx-839528739/detay
SpeedlinE™
19-07-2020, 08:30
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-sahibinden-orjinal-suzuki-1.3-gti-842307053/detay
Swift Gti aslında fiyat makul olsa favorim fakat bu fiyatla saçmalık haline gelmiş makuliyet de kalmadı satıcılar da artık.
bildiğim bu daha uyguna satıldı alan kişi tekrar yüksek rakama koydu.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-hatasiz-orjinal-astra-gtc-06-rte-27-plakali-842415690/detay
ne söylesem bilemiyorum :D fiyata mı gülsek yoksa 2-3k verilip alınabilecek bir plakadan ötürü aracın fiyatına +70-80k eklemesine mi :D
livaneli
19-07-2020, 22:55
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-hatasiz-orjinal-astra-gtc-06-rte-27-plakali-842415690/detay
ne söylesem bilemiyorum :D fiyata mı gülsek yoksa 2-3k verilip alınabilecek bir plakadan ötürü aracın fiyatına +70-80k eklemesine mi :D
direkt küfürlük
livaneli
19-07-2020, 22:57
direkt küfürlük
Fetöcü diye ihbar ettim.
Dolar aynı, borsa aynı, altın aynı, benzin aynı, her şey aynı da size ne oluyor ya.
Gel de sövme. İki farklı ilan.
https://i.hizliresim.com/aMAn4z.png (https://hizliresim.com/aMAn4z)
https://i.hizliresim.com/VnUO9L.png (https://hizliresim.com/VnUO9L)
34btr1907
20-07-2020, 07:37
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfisti-den-stok-25alfa_romeo147-q2-840317682/detay
Sol çamurluk değişmiş, yedek su kabı masrafım var diyor stok diye böbürlen ama 185 hp yap. 40a aldigin arabaya 110 yaz. Komedi.
:D opsıyonlanmıs ,bu konudan cıkınca antidepresan alıyorum anca duzeltıyor benı
34btr1907
20-07-2020, 07:59
EŞİME ALDIĞIM ARABAYI ARAÇ BÜYÜK OLDUĞU İÇİN SATIŞA ÇIKARDIM
wtf, nıye aldın amk o zaman,gormedinmi alırken. al sat işte kımsenın bısey dedıgı yok,cumleye yalanla baslamak nedır,kıme ne nıye sattıgından,saglıkcı olunca ne oluyor ayrıca ne alaka ne mal ınsanlar var
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-saglikcidan-volvo-s60-842623514/detay
wtf, nıye aldın amk o zaman,gormedinmi alırken. al sat işte kımsenın bısey dedıgı yok,cumleye yalanla baslamak nedır,kıme ne nıye sattıgından,saglıkcı olunca ne oluyor ayrıca ne alaka ne mal ınsanlar var
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-saglikcidan-volvo-s60-842623514/detay
Seneler önce ibiza aracımı satıyordum, alıcı telefonda pazarlığını yaptı gel dedim.
Küçükmüş ya bu dedi gitti :D
Ben de ibizaların hepsi aynı boy dedim, sanki yıkadık da çekti araba.
Bu aralar forumdaki herkes araba satan herkese dolandırıcı gibi bakıyor, haklı da olabilirler. İlandaki aracın sahibini de tanımıyorum ama bu kadar insanları yargılamamak lazım bence. Bayanlar genelde görünüşüne göre araba alıyor. Sonra trafikte sıkıntı yaşayınca binmek istemiyor. Yani bir bayanlar genelde bu büyük trafikte zorlanırım demiyor. Tabi hepsi böyle değildir ama böyle de olabilir hemen sövmemek lazım.
Ayrıca şunu da unutmamak lazım, bu piyasayı bu hale bir iki kişi getirmedi. Bugüne kadar araba satan herkes getirdi. Kimse piyasa fırlamadan önceki fiyata vermiyor arabasını. Biz satarken sıkıntı yok başkası satarken aaaaa ne yaptılar piyasayı.
Distinctive Giu da Progression direksiyon oluyormuydu?
benim aracım 2013 progression. mk1 ler öylemi acaba?
Aralarındaki farkı bilemiyorum maalesef. Benim araç da ruhsatta dist., bir sürü de donanımı var. Ama far ve yağmur sensörü yok. Bu yüzden pro plus olabilir mi diye düşünüyorum.
İzmir'de akp plakalar sıradan kime denk geldiyse verildi. Sonra alan uyanıklar ''özel plakalı'' ilan verdi. Ulan İzmir'de para etse baştan ayırıp satarlardı işte. Hepsi annelerinin akıllı evladı.
rain man
20-07-2020, 11:31
:D opsıyonlanmıs ,bu konudan cıkınca antidepresan alıyorum anca duzeltıyor benı
Saka herhalde. Ilanlardaki diger araba ondan fersah fersah ötede olan benim aracım. Cidden düşük yazmışım.
https://i.pinimg.com/originals/e9/f5/54/e9f554fd5678a545f4e4f315a83bf118.jpg
Biblo arayanlar kaçırmasın :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-biblo-arayanlara-slx-839528739/detay
Yanlız insanlar inanmış.10 lıralık arabayı 50 ye satacagına ınanmıs.Azmetmiş
https://i.hizliresim.com/duCihT.png (https://hizliresim.com/duCihT)
Market Arabası | Subaru | İmprezza | WRX STI ve Tum Takılar | Otomobil Gunluklerim | Acun Motors - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=YL94htidumc)
499k TL'ye keriz.avi avlayan tomofil...........
Market Arabası | Subaru | İmprezza | WRX STI ve Tum Takılar | Otomobil Gunluklerim | Acun Motors - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=YL94htidumc)
499k TL'ye keriz.avi avlayan tomofil...........
araca prim yaptırmak satmak adına video çekmedik binmedik gazlamadık yutıbır veletleri kalmadı ülkede...
Celimabi38
21-07-2020, 15:42
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-tr-tek-kirmizi-428i-xdrive-hatasiz-boyasiz-daha-dolusu-yok-835088209/detay
4.28 i Xdrive
Fiyat sakami gercekmi anlayamadim
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-tr-tek-kirmizi-428i-xdrive-hatasiz-boyasiz-daha-dolusu-yok-835088209/detay
4.28 i Xdrive
Fiyat sakami gercekmi anlayamadim
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-dusuk-km-adaptif-head-up-m-fren-kapali-garaj-araci-837436242/detay
bu diyo bu para ediyorsa benimki de bu para eder o zaman diyo
halbuki o o para etmiyor ki senin ki o para etsin
ama sonra bi alıcı geliyor lan diyo bunu bu paraya alsam üstüne 50 koyar satarım
sonra sizin paylaştığınız ilan satılıyor alıcı akşamına 50 lira üstüne ilan açıyor
sonra benim paylaştığım da bi bakıyor kendi arabasının fiyatı ucuz kalmış hemen 60 lira da o ekliyor üstüne
tabi bu 2sini gören diğer akıllılar boş durur mu onlarda hemen 50-60 koyuyorlar böylece fiyatlar 700 üstüne çıkıyor
bu arada kimse binmiyor arabaya bakım falan yapmıyor herkes alıyor ve üstüne 50 bin lira ekleyip tekrar ilana koyuyor
sonra bu adamların hepsi eş dost ortamında "arabadan çok iyi para kazandım" diye geziyor ortalıkta hava atıyor
tabi artık 3 birime aldığı malı 5 birime almak zorunda yapacak bir şey yok
bu döngüyle 1 yıl içinde milyon rakamlarını görmeleri muhtemel hükümetimiz ülkedeki her şeyin fiyatını lale soğanı eğrisine göre ayarladı sağolsun
Celimabi38
21-07-2020, 16:01
Haklisiniz, durum tamda sizin dediginiz gibi. Ama bukadarda olmaz dedirtiyor. Neticesinde bu kmde bir araca bile, ayni modelin 50 60 bin km dusugunden fazla para istiyor. Yazik.
şu durumda ben alıcıları da satıcıları da suçlamak istemem çünkü ekonomi yönetimi böyle hamleler yapmaya devam ederse daha fazlası da olabilir
neyse fakirleşirken arabalarımızın değeri artıyor olumlu yönden bakalım :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ugur-motors-vw-phaeton-4motion-long-sogutma-full-plusfull-830618333/detay
vw phaeton
70-80 liralara kimse almıyordu ya :D
CloudGrey
23-07-2020, 15:07
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ugur-motors-vw-phaeton-4motion-long-sogutma-full-plusfull-830618333/detay
vw phaeton
70-80 liralara kimse almıyordu ya :D
60 binlik arabaya 4 bin yıllık mtv çok saçmaydı..
madem vergi artmıyor satış fiyatını arttıralım dediler :)
60 binlik arabaya 4 bin yıllık mtv çok saçmaydı..
madem vergi artmıyor satış fiyatını arttıralım dediler :)
bence 60a satamıyoruz varsın 450ye satamayalım da demiş olabilirler
Boşuna dememişler bu ülkede deniz biter keriz bitmez diye :)
Eray Arslan
23-07-2020, 15:09
Sürtmeler, hafif ezik, göçükler ve portakal kabuğundan hallice bir boyaya 97 bin vermek isteyenlere
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-1997-kartal-1.6-i.e-slx-23.000-km-koleksiyonluk-843417580/detay
Sürtmeler, hafif ezik, göçükler ve portakal kabuğundan hallice bir boyaya 97 bin vermek isteyenlere
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-1997-kartal-1.6-i.e-slx-23.000-km-koleksiyonluk-843417580/detay
fiyatı bir yana şunların göstergedeki kmlerine inananlar var mı hakikaten? bu kaç 23bin dönmüştür.
CloudGrey
23-07-2020, 15:26
bence 60a satamıyoruz varsın 450ye satamayalım da demiş olabilirler
Boşuna dememişler bu ülkede deniz biter keriz bitmez diye :)
tabi canım bende ilanı 105den açtım 120a kadar çıktım , öyleki bir üst kasaya istenilen fiyata geldim, hatta geçtim :)
bu ülkede maldan bol ne var , biri çıkar.. çıkmassada mal bizim yatar kapının önünde :D
tabi canım bende ilanı 105den açtım 120a kadar çıktım , öyleki bir üst kasaya istenilen fiyata geldim, hatta geçtim :)
bu ülkede maldan bol ne var , biri çıkar.. çıkmassada mal bizim yatar kapının önünde :D
arabama 55-60 gözüyle bakıyordum sarı siteye bi girdim ilanlara bak üf
dedim bu bu km ise benim ki bu km, dedim bunda bu varsa benimkinde bu var, dedim hasar kaydından nolcak amk :D
ilana koysam 90a falan koyucam o derece gaza geldim diğer ilnaları görünce :hihih:
CloudGrey
23-07-2020, 16:16
dedim bu bu km ise benim ki bu km, dedim bunda bu varsa benimkinde bu var, dedim hasar kaydından nolcak amk :D
ilana koysam 90a falan koyucam o derece gaza geldim diğer ilnaları görünce :hihih:
satmayı düşünmüyorsan yapıştır ilanı :)
çok eğlenceli oluyor...
hergün fiyat attırıyorum herkes şaşkın , 60 vereyim diyor biri, gel diyom gelicem diyor.
-ama araba şuan ardahanda git ordan satış yapsınlar diyom :) vazgeçiyor.
o para etmez diyor biri - SANANE LAN MAL BENİM DEĞİLMİ diyom
terapi gibi resmen :D
Boşver satıp n'apacaksın :D
20 yaşındaki velet al sat yapıyor,bu gidişle ihtiyacı olan insan da birşey alamaz.nasıl alsın ki
hayatını buna adamıs ölüm kalım meselesi ciddiyetinde otomobil alıp satan bi kaç tanıdıgım var.
satarken sattım, almaya bakarken uçmuş gitmiş diyor, e sen ve senin gibiler yüzünden uçtu gitti. sitemin kime ki
kaç tane mantıklı ilan var bu sitede? Allah tan guncel otomobıl merakım yok mutluyum huzurluyum,varsın gerikafalı desinler.
he burda yakınıpta yarım milyonluk araç kovalayıp para bağlayanlarda vardır illaki,Allah çarşılarını pazar etsin.
satmayı düşünmüyorsan yapıştır ilanı :)
çok eğlenceli oluyor...
hergün fiyat attırıyorum herkes şaşkın , 60 vereyim diyor biri, gel diyom gelicem diyor.
-ama araba şuan ardahanda git ordan satış yapsınlar diyom :) vazgeçiyor.
o para etmez diyor biri - SANANE LAN MAL BENİM DEĞİLMİ diyom
terapi gibi resmen :D
walla 100 k dan ilana koyup açıklamaya "bu piyasada bu arabaya 100 k verecek keriz illa bulunur" yazasım var :D
Burada da var, uzaklara gitmeye gerek yok; sıfırından yüzde 10dan fazla fiyat çeken
Genesis coupe
YURT DISINA TASINIYORUM O YUZDAN FIYAT COOK UYGUN diyor. 2.ilana bakalım :)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-turkiyenin-en-temiz-genesis-coupe-833835957/detay
Araba ile takas teklifleri degerlendiririm :D
https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-city-center-avm-yurume-mesafesinde-842266044/detay
Ermatline güya premium galeri (Bi tık üst segmentteki araçları bu kanaldan satıyorlar). Ama bilmeyen biri denk gelse dynamic aracı sportline niyetine yedirecekler bir güzel. Araç bildiğin dynamic.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ermat-line-2017-audi-a3-sportback-1.0-tfsi-sport-line-s-tronic-833180523/detay/
CloudGrey
24-07-2020, 12:58
walla 100 k dan ilana koyup açıklamaya "bu piyasada bu arabaya 100 k verecek keriz illa bulunur" yazasım var :D
yaz yaa yazz , bak ilan fiyatını 108den 120e çıkarttım, favlar 15 kişi daha artmış, milletimiz sever s...
yaz yaa yazz , bak ilan fiyatını 108den 120e çıkarttım, favlar 15 kişi daha artmış, milletimiz sever s...
O favlar acaba bu arabayı hangi keriz alacak acaba satılacak mı diye piyasayı takip edenler olmasın? Mesela benim favoride hiç ilgilenmediğim ama meraktan ekleyip takip ettiğim çok arac var.
Ciddi arayan ilgilenen kaç kişi var?
CloudGrey
24-07-2020, 14:55
O favlar acaba bu arabayı hangi keriz alacak acaba satılacak mı diye piyasayı takip edenler olmasın? Mesela benim favoride hiç ilgilenmediğim ama meraktan ekleyip takip ettiğim çok arac var.
Ciddi arayan ilgilenen kaç kişi var?
bu zamana kadar bir (20günde).
oda 90 teklif etti ,gelim dedi konuşalım.
saol dedim koçiz, akıllı adamsın paran cebinde kalsın. :)
aha gene arttırdım , en şuan pahalı reno cabrio benimki :D
CloudGrey
29-07-2020, 08:53
ne kadar dürüst bir satıcıyım tartışmıyalım isterseniz :D
https://i.hizliresim.com/gV5fMh.jpg (https://hizliresim.com/gV5fMh)
CloudGrey
29-07-2020, 09:03
:D
https://i.hizliresim.com/A833xS.jpg (https://hizliresim.com/A833xS)
cRc Ramo
29-07-2020, 23:32
çıldıranlarda bugün :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-tok-satici-benim-arabanin-neyi-eksik-tofas-tan-845441462/detay
Peugeot 207 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-tok-satici-benim-arabanin-neyi-eksik-tofas-tan-845441462/detay)
Gece yarısı paylaşmışsın, şu an sabah 7.
Ne ara uçtu gitti bu ilan.
gokhankenar
30-07-2020, 08:03
Peugeot 207 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-tok-satici-benim-arabanin-neyi-eksik-tofas-tan-845441462/detay)
Aralarından rastgele birtane seçtim. Allah askına bu fiyat nedir ya
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orginal-degisensiz-aslan-satista-844135593/detay
cRc Ramo
30-07-2020, 21:54
Gece yarısı paylaşmışsın, şu an sabah 7.
Ne ara uçtu gitti bu ilan.
fiyatı değiştirmiş. açıklamayıda düzeltmiş. bayağı bir çıldırmaca içeriyordu neyse keşke açıklamayı kopyalasaymışım.
Aralarından rastgele birtane seçtim. Allah askına bu fiyat nedir ya
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orginal-degisensiz-aslan-satista-844135593/detay
benim yukarda ilk paylaştığım kişi bu, 120 bin yazmıştı ınsafa gelmiş.
34btr1907
31-07-2020, 01:29
https://i.hizliresim.com/eWo6yF.jpg (https://hizliresim.com/eWo6yF)
https://i.hizliresim.com/Nk3eYj.jpg (https://hizliresim.com/Nk3eYj)
Celimabi38
31-07-2020, 08:08
Bu ilanlar bildiginiz saygisizlik seviyesinde. Bir arkadasim ilk defa kendisine araba alicak ve boyle kotu bir doneme denk geldi. Daha oncedende sirket arabalari kullaniyormus o yuzden arac hic almamis. A 180 Sedan araclara bakmis ve ilk sordugu soru: " abi ikinci el fiyatlari neden 0 lardan daha yuksek?"
Bu ilanlar bildiginiz saygisizlik seviyesinde. Bir arkadasim ilk defa kendisine araba alicak ve boyle kotu bir doneme denk geldi. Daha oncedende sirket arabalari kullaniyormus o yuzden arac hic almamis. A 180 Sedan araclara bakmis ve ilk sordugu soru: " abi ikinci el fiyatlari neden 0 lardan daha yuksek?"
Saygısızlık olan nedir? Almayın madem gidin sıfırını alın, zorla araba mı satıyorlar size?
İlanda satılık arabam yok fakat forumdaki herkes gibi satarsam mecburen şuanki fiyatlardan satıp, şuanki fiyatlardan alacağım. Kimse aa iki sene önce 100 e aldım şimdi 200 oldu ama olsun ben 100e vereyim demiyor. Diyen varsa tebrik ederim.
Şuan sıfırdan pahalı olmasının sebebi çok açık, sıfır araba yok. Görünen o ki en erken Kasım Aralık gibi gelir (bazı markalar yeni yıl diyor) o gelenler de burda gördüğümüz liste fiyatlarından gelmez. Yani ikinci eli yine sıfırlar geldiğinde sıfırdan ucuz olur.
Saygısızlık olan nedir? Almayın madem gidin sıfırını alın, zorla araba mı satıyorlar size?
İlanda satılık arabam yok fakat forumdaki herkes gibi satarsam mecburen şuanki fiyatlardan satıp, şuanki fiyatlardan alacağım. Kimse aa iki sene önce 100 e aldım şimdi 200 oldu ama olsun ben 100e vereyim demiyor. Diyen varsa tebrik ederim.
Şuan sıfırdan pahalı olmasının sebebi çok açık, sıfır araba yok. Görünen o ki en erken Kasım Aralık gibi gelir (bazı markalar yeni yıl diyor) o gelenler de burda gördüğümüz liste fiyatlarından gelmez. Yani ikinci eli yine sıfırlar geldiğinde sıfırdan ucuz olur.
Haklılık payın var.
Şimdi x marka x model bir araban var . 6-7 ay önce 50.000 TL di. Bugünkü ilan piyasası 70-75 arasına çıktı.
50 den mi satacaksın yoksa 70 li rakamlardan mı. Mecbursun 70 lerden satmaya çalışmaya.
Neden ? Çünkü alacağın Z marka araba da 6 ay önce 70 ken şimdi 90-100 oldu.
Mecbursun ayak uydurmaya.
Arefe günü yakın bir arkadaşıma Leon aldık kendisi , X paradan aldık. Bugün Ağustos fiyatları açıklanda X + 15.000 TL.
Neden? Çünkü Temmuz fiyatları açıkladığında Euro 7.70 bandındaydı. Şimdi 8.20 bandında.
Markalarda bir yere kadar zam yapmayarak dayanabilir.
Sorunun kaynağına inmek lazım.
https://pbs.twimg.com/media/Dd6QXI8VMAAIs-L.jpg
Celimabi38
31-07-2020, 18:01
Peki kasirqa siz haklisiniz.
Aslında herkes kendi çapında haklı , ülke gerçekleri maalesef bu durumda olmamıza neden oluyor.
Sıfır ve sıfıra yakın ikinci el araçları anlarım hadi bir nebze de, 15 20 yaşına gelmiş araçlara, içine köpek bağlasanız durmayacak araçlara 80 100 yazılmasını anlayamam. Hatta az bir sey egzotik bir araç bakim deseniz saçma sapan 300 500 yazanlar var. Bu saygısızlıktır. Almıyoruz da zaten o yüzden. Ben satıcı olsam o parayı istemeye utanırım. Hiç tadı tuzu kalmadı piyasanın.
Şekil A
Ilandaki en pahalı araç. Kara simsekmis... Diğer ilanlardaki araçlar cok daha akli basinda arabalar ve 20k daha ucuz bundan. O araçların sahibi araba almayacak mi kendininkini satsa? Burada bahsedilen saygısızlık budur bence.
Renault / Megane / 2.0 T / Sport / KARA ŞİMŞEK sahibinden.comda - 843852612 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kara-simsek-843852612/detay)
Başka bir forumdan. Bu serbest piyasa falan değil bu da saygısızlıktır. Alıcıyı aptal yerine koymaktır. Yolunacak kaz gözüyle bakmaktır. Güya müslümanız...
https://hizliresim.com/96nxz1
Resim çıkmamış Screenshot_2020-08-02-06-43-46-508_com - Hızlı Resim (https://hizliresim.com/96nxz1)
silwerhooks53
02-08-2020, 10:22
Ben ilanlarda kendi aracim en temizi ilan actim herkes al satin pesinde kapima geen galericimi dersin orasinda su bu varmi dersin 24 yasinda honda civic kazasi yok degiseni yok vti yapili apaci eine dusmemis lpg yok sifir toyota alicam kac aydir cinnet getirdiler satmiycam en sonunda
Resim çıkmamış Screenshot_2020-08-02-06-43-46-508_com - Hızlı Resim (https://hizliresim.com/96nxz1)
207 bin şuan liste fiyatı. Valla bu fırsatçıların yanına kalsın hiç istemiyorum. Üzülüyorum vatandaşı bu kadar sevme seveyisinde olmasına esnafın ve alsatçıların...
kunteper
02-08-2020, 14:26
ben bayiilerde arac olmamasi durumunu anlayamiyorum. Gecen sene fabrikalardan cok az mi talep girildi. Yoksa turkiyedenin kotasi mi dusuruldu ??
ben bayiilerde arac olmamasi durumunu anlayamiyorum. Gecen sene fabrikalardan cok az mi talep girildi. Yoksa turkiyedenin kotasi mi dusuruldu ??
Pandemiden dolayı üretimler azaltılmış olabilir. Ama asıl saçma olan alıcı arkadaşların bayiden kapora ile isim yazdıramadıklarını söylemesi. Insanlar bayiide araç bulamıyor ve isim yazdiramiyorken galeriler nasil 3er 5er alabiliyor orası enteresan...
Pandemiden dolayı üretimler azaltılmış olabilir. Ama asıl saçma olan alıcı arkadaşların bayiden kapora ile isim yazdıramadıklarını söylemesi. Insanlar bayiide araç bulamıyor ve isim yazdiramiyorken galeriler nasil 3er 5er alabiliyor orası enteresan...
Arabalardan dünyaları kazanırken satış temsilcisine araç başı 100-150 tller verirsen o da başka kapılardan dolaşır araç satışı için. :) Bence şaşırmamak lazım, biz her iş tanışla çözülebilen coğrafyadayız :)
erhanarici18
04-08-2020, 08:11
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2022-de-gorusuruz-844857797/detay
type-r lar görmesin
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2022-de-gorusuruz-844857797/detay
type-r lar görmesin
350 yazan vatandaş ne demek istemiş neyin kafasını yaşıyor acaba
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-0-km-2020-civic-eco-elegance-fabr.lpg-spor-plusgold-pluspltnm-pakt-846493465/detay
Bu ikisi aynı araba değil mi 0 3 tane ilan var 220 230 bin tl ye :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2008-golf-1.4tsi-140hp-dsg-165.000km-845705243/detay
Sasirmislar , baska bir sey demeye luzum yok. Iki ay once aynisindan sattim, cok da severim ancak bu adam durtme baska bir boyut almis artik.
34btr1907
04-08-2020, 19:28
sıtelerde trınk sat,aracın degerını hesapla vb uygulamalar var,satıs ilanı verırken 3 kademe fıyatlandırma cıkması lazım artık,
aracınızın degerı xxx tl dir, min değer size bağlıdır, hızlı sat fıyat xxx tl,tok satıcı fıyatı xxx tl max olarak yapılsa belkı duzene gırer bıraz.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2008-golf-1.4tsi-140hp-dsg-165.000km-845705243/detay
Sasirmislar , baska bir sey demeye luzum yok. Iki ay once aynisindan sattim, cok da severim ancak bu adam durtme baska bir boyut almis artik.
2 ay olmadi 2012 üst kasa dizelini 94e aldik arkadaşıma boya yok değişen yok insanlar çıldırmış olmalı.
2 ay olmadi 2012 üst kasa dizelini 94e aldik arkadaşıma boya yok değişen yok �� insanlar çıldırmış olmalı.
2 ay değil 1 gün önce ki fiyatlar bile birbirini tutmuyor, şuan aldığınız aynı kondisyonda ki araç 130-135 bandında olmuştur bakmadan söylüyorum değişkenlik gösterebilir :D
18 yılda 116.000km yapmış taksi çıkması
19 TDİ 130 BG TÜRKİYEDE TEK 116 BİN KM DE
İlan No: 847103861 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-19-tdi-130-bg-turkiyede-tek-116-bin-km-de-847103861/detay
İlan No: 847103861 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-19-tdi-130-bg-turkiyede-tek-116-bin-km-de-847103861/detay
ben inandım vallahi, hem de böyle bir araç için :D
zOnstyLe
05-08-2020, 19:26
Bilmeye cakacaklar işte :D
Eray Arslan
05-08-2020, 19:54
Kıskanmaya devam
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilk-sahibinden-bmw-320-xdrive-841784648/detay
Ups, bist Du ein Mensch? / Are you a human? (https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=302904800&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.modelDescription=320+xdrive&pageNumber=3&scopeId=C&sfmr=false&searchId=a74e4e4b-ddfe-0f3d-3cf4-2c714b59d337)
ARAÇ SPORT V6 FULL+FULL
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-beklenen-honda-accord-845696370/detay
TURKİYE OTOMOBİL İFŞALARI on Instagram: “ARAC GUMRUKTEN ALINMA HAVA YASTIKLARI PATLAK BİLGİ AMACLI” (https://www.instagram.com/p/CDeucmEJ3G4/?igshid=13ugq7m7dqqa1)
ARAÇ SPORT V6 FULL+FULL
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-beklenen-honda-accord-845696370/detay
TURKİYE OTOMOBİL İFŞALARI on Instagram: “ARAC GUMRUKTEN ALINMA HAVA YASTIKLARI PATLAK BİLGİ AMACLI” (https://www.instagram.com/p/CDeucmEJ3G4/?igshid=13ugq7m7dqqa1)
Tamam da ilanda yazmış ki adam sağ ön teker kopmuştur havayastığı açılmış tamir olmuştur komple boyalıdır diye. Instagram sayfası niye coşmuş ki kendi kendine.
Tamam da ilanda yazmış ki adam sağ ön teker kopmuştur havayastığı açılmış tamir olmuştur komple boyalıdır diye. Instagram sayfası niye coşmuş ki kendi kendine.
İlan açıklaması değişmiş anladığım kadarıyla; önceki açıklamanın ekran görüntüsünde sadece değişen yazıyor detaylar yazmıyor
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-auto-hekim-guvencesiyle-klimali-e30-848273621/detay
bu nedir ??
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-yeminli-tercumandan-yeminle-super-5.30d-touring-753362885/detay
Bizim milletimiz neden ilan vermeyi bilmiyor anlamıyorum. Yabancılar arabanın tüm detaylarını fotoğraf olarak koyuyor, 4 jantını dahil fotoğraflıyor, servis geçmişini yazıyor, bizdeki ilanlarda arabanın farlarını açıp fotoğraf çektikleri için arabayı göremememiz mi dersiniz, photoshopla fotoğrafı oynadıkları için yine arabayı göremememiz mi dersiniz, her arabanın emsalsiz olması mı dersiniz ne kadar saçmalık ararsanız var. Alacak araba ararken bir de bunlardan kaçmaya çalışıyorsunuz ve yüzde 80'i böyle ya fahiş fiyatlı ya saçma sapan ilanlar, safi zaman kaybı sıkıtı artık.
Adam kendi fotoğrafını koymuş, diğer fotolar da dahil araba ortada yok. :agbe:
https://i.hizliresim.com/bvLxIn.png (https://hizliresim.com/bvLxIn)
En dolusu yazmış, manuel klima var. Araba bmw ama tek böbrek, fiyat ortada.
https://i.hizliresim.com/8XfIoW.png (https://hizliresim.com/8XfIoW)
lethaldoze
08-08-2020, 22:11
En nefret ettiğim, arabaya dünya kadar para istemeyi biliyor ama 2 tane düzgün fotoğraf koyamıyor, iç resminden bi tane numunelik bile koymuyor. Bide detaylar telefonda verilecektir var. Herkese ayrı detay sanıırm, yoksa niye açık açık yazmazsınki. Kimsede boşuna aramakla vakit kaybetmez, okur açıklamanı olur biter.
Ben 4 tarafını tam düz şekilde çekiyorum, sonra çaprazdan, sonra içini sonra detaylı resimleri vs ekliyorum iyice.
A dan Z yede neyi varsa açık açık yazıyorum. Telefonla arayan normal biriyse " zaten her şeyi yazmışsın" diyor ilk olarak. Sonra 2 soru geliyor, " ne zaman görebiliriz " ve "en son kaça biter" bu kadar. 2 taraf içinde zamandan tasarruf. Gerçi cinsler de arıyor. " Hocam araca internetten baktık, neyi var neyi yok, nasıldır araç." valla diyecek birşey bulamıyorum, ilanda ufacık bir soruya dahi yer verecek bir eksik bırakmadan yazıyorum. Telefonda ekstra ne bekleniyor anlamıyorum.
Kısaca, alanda satanda çok cins güzel memleketimde.
https://i.hizliresim.com/xeq6SJ.png (https://hizliresim.com/xeq6SJ)
https://i.hizliresim.com/ihKg1y.png (https://hizliresim.com/ihKg1y)
Bu kadarı da aptallık artık ya sıfır araç fiyatının üstüne de 66 bin tl yazmazsın.
Arabanın başına gelmeyen kalmamış, motoru zorlanmış bozulmuş acılmış, kaza yapmış pert kaydı olmuş. vs vs
2009 kasa makyajsız. hala orjinal kusursuz oluyor. bir de bunun üzerine istenen fiyat sitedeki en yüksek fiyat neredeyse.
ne yiyo ne içiyor bu insanlar ben anlamıyorum. numarayı kapatmaya da gerek yok zaten ulu orta ilanda paylaşılmış bir durum, bir sıkıntı yok.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2009-audi-tt-roadster-s-tronic-s-line-786259595/detay
https://i.hizliresim.com/KA0hnW.png (https://hizliresim.com/KA0hnW)
https://i.hizliresim.com/VKkcpN.png (https://hizliresim.com/VKkcpN)
Arabanın başına gelmeyen kalmamış, motoru zorlanmış bozulmuş acılmış, kaza yapmış pert kaydı olmuş. vs vs
2009 kasa makyajsız. hala orjinal kusursuz oluyor. bir de bunun üzerine istenen fiyat sitedeki en yüksek fiyat neredeyse.
ne yiyo ne içiyor bu insanlar ben anlamıyorum. numarayı kapatmaya da gerek yok zaten ulu orta ilanda paylaşılmış bir durum, bir sıkıntı yok.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2009-audi-tt-roadster-s-tronic-s-line-786259595/detay
https://i.hizliresim.com/KA0hnW.png (https://hizliresim.com/KA0hnW)
https://i.hizliresim.com/VKkcpN.png (https://hizliresim.com/VKkcpN)
daha bunun gibi bir sürü var da ihale bu arkadaşa kaldı.
34btr1907
09-08-2020, 19:02
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-izmirden-taner-beye-opsiyonlanmistir-842247179/detay
videosunu açınca yapmaz heralde dedim ama yaptı,ırza gecme vıdeoları satısı hızlandırıyor öğrenmıs oldum
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-izmirden-taner-beye-opsiyonlanmistir-842247179/detay
videosunu açınca yapmaz heralde dedim ama yaptı,ırza gecme vıdeoları satısı hızlandırıyor öğrenmıs oldum
Şanzumana dikkat çekmiş herhalde GETRAG ya kırılmaz hesabı
18. Fotoda ekranda km göstergesi 253382 yazıyor.
İlan açıklamasına 200437 yazmışlar..
E250 CDI AMG DiZeL oToMaTiK PaNoRaMiK CaM TaVaN SiYaH DeRi KoLTu İlan No: 627040370 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-e250-cdi-amg-dizel-otomatik-panoramik-cam-tavan-siyah-deri-koltu-627040370/detay
18. Fotoda ekranda km göstergesi 253382 yazıyor.
İlan açıklamasına 200437 yazmışlar..
E250 CDI AMG DiZeL oToMaTiK PaNoRaMiK CaM TaVaN SiYaH DeRi KoLTu İlan No: 627040370 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-e250-cdi-amg-dizel-otomatik-panoramik-cam-tavan-siyah-deri-koltu-627040370/detay
ahahah iyiymiş bide sorunsuz yazmış motor lambası yanıyor :D