PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İçimizde yazıcı işi ile ugrasanlar.

Günkut
13-09-2012, 12:24
canon mp 280 marka bir yazıcı var elimde ve suanda arıza yakıyor :D

interneet arastırdıgım kadarıyla reset tool diye bir program var googledaki ilk 5 sayfnın hepsini actım taradım fakat download linkine ulasamadım içimizdce yazıcı tamiri yapan arkadaslar da bu program varmıdır acaba ?

ido
13-09-2012, 12:26
aynı dert bendede var 15 gundur yenı kartus almam gerekıyomus arıza sonmuyor ne yaparsam yapaım yenı yazıcı almak daha mantıklı

Günkut
13-09-2012, 12:29
.Start with printer off
2.Press and hold resume Button (triangle in the circle) and click “Power” button. green led should be on
3.hold the Power button, release Resume Button.
4.Without releasing the Power Button, double click “Resume” button and then release Both Buttons.
5.Click “Resume” for four times then click “Power” button, to confirm the selected action (reset counter absorber).
6.Turn off the printer and turn on again

SU METNİ CEVİRELİM BİRDE

hocam kartuslada degil aslında benimki webde bir cok video var ve bu programla cözüyor atık mürekkep haznesimi ne doluyor ondan böyle bir hata veriyor.

ido
13-09-2012, 12:36
ben hepsını denedım arastırdm videoları ızledm yaptım ettm olmuyor benımkı hıc bı turlu videoları var onları ızle dene

driftboy
13-09-2012, 12:37
kartuşları çıkarıp silip tekrar taksana ? bi arkadaşınkini öyle geçirmiştik

Günkut
13-09-2012, 12:42
kartus hatası degil yazıcını beynine su kacınca böyle oluyor :D

matthardy
13-09-2012, 13:19
.Start with printer off
2.Press and hold resume Button (triangle in the circle) and click “Power” button. green led should be on
3.hold the Power button, release Resume Button.
4.Without releasing the Power Button, double click “Resume” button and then release Both Buttons.
5.Click “Resume” for four times then click “Power” button, to confirm the selected action (reset counter absorber).
6.Turn off the printer and turn on again

SU METNİ CEVİRELİM BİRDE

hocam kartuslada degil aslında benimki webde bir cok video var ve bu programla cözüyor atık mürekkep haznesimi ne doluyor ondan böyle bir hata veriyor.

1.printeri aç
2."resume" butonuna bas ve basılı tut,sonra power butonunu dokun yeşil ışık yancak.
3.power butona basılı tut resume butonunu bırak.
4.power butonuna hala basarak 2 kere resume butonun tıkla sonra 2sinide bırak.
5.resume butonuna 4 kere tıkla sonra power butonuna 1 kere tıkla.
6. aleti aç kapa.

ulan bu ne kırkharamiler bile açıl susam diyince koca dağın kapısı açılıodu :D

driftboy
13-09-2012, 13:24
kartus hatası degil yazıcını beynine su kacınca böyle oluyor :D

Benim arka oda çöplük oraya atabiliriz :D