PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul - Kaş en uygun yol?

XSi
14-09-2012, 08:19
Babam ve annem şu anda yolda kaştan başlayıp, dolaşa dolaşa ege üzerinden dönecekler.

İlk istikamet kaş, yol önerisinde bulunabilecek kimse varmı?

Burdura kadar sakarya bilecik afyon üzerinden devam edilecek anladığım kadarıyla, sonra nasıl devam edilsin?

burdurdan sonra fethiyeye giden ve antalyaya giden ana yol görüyorum haritada. Hangisi tercih edilmesi, yada baka öneri?

Thracian
14-09-2012, 08:45
Kütahya,afyon, burdur dan direk antalyaya insinler. Sonra burdan geçerek (Beldibi) kemer tekirova kumluca üzerinden kaşa devam etsinler. Babanın şöförlüğü nasıldır. Kumluca - fathiye arası fazla virajlı, yer yer çift şerit genelde tek şerrit yoldur.

XSi
14-09-2012, 09:58
Şöförlük olarak iyidir, temkinli kullanır, bütün gün kullanıp, yolun son saatlerinde virajlı yollardan gitmesindense düz yolda gitmesini tercih ederim.

Diğer yol daha mı düzdür acaba?

Jön Türk
14-09-2012, 10:07
Kütahya,afyon, burdur dan direk antalyaya insinler. Sonra burdan geçerek (Beldibi) kemer tekirova kumluca üzerinden kaşa devam etsinler. Babanın şöförlüğü nasıldır. Kumluca - fathiye arası fazla virajlı, yer yer çift şerit genelde tek şerrit yoldur.

Aynen olacak işe bakın bu yol ;)
Antalya Kaş arası 210 km fazla miktarda viraj var bilmeyen biriyseniz yavaş gidin.
Afyon Burdur arası radar Sandıklı taraflarında ve Burdur girişine yakın, Burdur dan sonra Bucak ı geçtikten sonra sabit ve gezici radar olabilir buralara dikkat.Antalya organize sanayiyi geçtikten sonrada radar olur.Kemer tünellerinde yine temkinli olun ceza geliyor diyorlar daha hiç yemedim diyenler var size kalmış.İyi yolculuklar.

aRSLaN
14-09-2012, 18:12
en uygun yol istanbul-adapazarı-bilecik-bozüyük-kütahya-afyon-sandıklı-burdur-tefenni-kalkan-kaş.

Antalya tarafına inerseniz sahilden kaşa ulaşmak oldukça uzun sürecektir.

yıllardır fethiye kaş taraflarına giderim.bana kalırsa en uygun ve en çabuk katedilebilecek güzergah.

aRSLaN
14-09-2012, 18:14
anadolu yakasından gündüz saatlerinde çıkarsanız afyonda bir saat mola vererek yaklaşık 9-10 saatte varırsınız.

XSi
14-09-2012, 19:46
en uygun yol istanbul-adapazarı-bilecik-bozüyük-kütahya-afyon-sandıklı-burdur-tefenni-kalkan-kaş.

Antalya tarafına inerseniz sahilden kaşa ulaşmak oldukça uzun sürecektir.

yıllardır fethiye kaş taraflarına giderim.bana kalırsa en uygun ve en çabuk katedilebilecek güzergah.

dediğin rotayı tercih etmiş peder bey, oldukça rahat dedi yol için..

tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim