PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Sene İZMİR :D

Mustafa Toprak
14-09-2012, 19:23
Okul sebebiyle 4 seneliğine İzmir/Bornova'ya okumaya gidiyorum :D
Az cok İzmir'i bilirim otomobil fotoğrafı cekiyorum.Varsa İzmir'de ikamehkat eden tanışıp görüşebiliriz :D

CRX
14-09-2012, 19:26
inş 4 yılda biter okul :D cennete geliyosun :D

Mustafa Toprak
14-09-2012, 19:28
inş 4 yılda biter okul :D cennete geliyosun :D

Ahaha biter diye düşünüyorum :D Kesinliklee :D

kadirsa
14-09-2012, 19:32
Okul sebebiyle 4 seneliğine İzmir/Bornova'ya okumaya gidiyorum :D
Az cok İzmir'i bilirim otomobil fotoğrafı cekiyorum.Varsa İzmir'de ikamehkat eden tanışıp görüşebiliriz :D

Hadi hayırlısı olsun bakalım. İzmir arabacı tayfası sağlamdır. Düzenli toplanırlar buluşurlar, keyiflidir. İzmir'i ise anlatmaya gerek yok ;) Tadını çıkar emin ol 4 sene çok çabuk geçiyor.

HondatugraL
14-09-2012, 19:32
izmir candır ya bende hep orayı ıstedım kahrolası istanbul tuttu :D

h.guroglu
14-09-2012, 19:33
madem bornovaya gidiyorsun ilk önce küçükparkı öğren yeterlidir başlangıç için :D:D:D

VolkanA.
14-09-2012, 19:36
Hoşgeldin yardıma ihtiyacın olursa yaz yardımcı olabilirsek ne mutlu :)

Mustafa Toprak
14-09-2012, 19:37
Hadi hayırlısı olsun bakalım. İzmir arabacı tayfası sağlamdır. Düzenli toplanırlar buluşurlar, keyiflidir. İzmir'i ise anlatmaya gerek yok ;) Tadını çıkar emin ol 4 sene çok çabuk geçiyor.

Teşekkürler :) Bundan bende eminim.

izmir candır ya bende hep orayı ıstedım kahrolası istanbul tuttu :D

Kısmet :D

madem bornovaya gidiyorsun ilk önce küçükparkı öğren yeterlidir başlangıç için :D:D:D

Biz detaylı konuşalım sizle :DDD

CRX
14-09-2012, 19:38
sen gel de hallederiz sıkıntı yok ;)

Mustafa Toprak
14-09-2012, 19:40
Hoşgeldin yardıma ihtiyacın olursa yaz yardımcı olabilirsek ne mutlu :)

Teşekkürler :)

sen gel de hallederiz sıkıntı yok ;)

Tamam o zaman :D

efe-E
14-09-2012, 19:42
Hosgeliyosun kardesim. Hangi universite?

rebel
14-09-2012, 19:43
karı kıza çok takılma hemen abaza gibi atlama ortamı gör önce. çünkü izmir kızı öle heryerinkine benzemez adamı çarpar bu bir :D
küçük park evinden daha çok takıldığın bir mekan olacak bu iki :D
izmirde hayat çok hızlı akar hele öğrencıyken tadını çıkar bu üç :D
her türlü aracıda ortamıda burda bulursun içinde ukte kalmaz bu dört :D
Türkiyenin belki en rahat en demokrat en özgür yerine geliyosun kafana göre takıl,gez,toz,eğlen.din ırk görüş ayırmaz izmir. ben izmirliyım dışarda okudum kafamı s...m :D ama sıkılmassın asla. izmir dedinmi midye-boyoz-gevrek-koko-söğüş gelecek bol bol tadını çıkar :) izmir kızı akar onla akmasını bilene :) hayırlısı olsun kardeşim

131mirafiori
14-09-2012, 19:50
karı kıza çok takılma hemen abaza gibi atlama ortamı gör önce. çünkü izmir kızı öle heryerinkine benzemez adamı çarpar bu bir :D
Türkiyenin belki en rahat en demokrat en özgür yerine geliyosun kafana göre takıl,gez,toz,eğlen.din ırk görüş ayırmaz izmir. ben izmirliyım dışarda okudum kafamı s...m :D ama sıkılmassın asla. izmir dedinmi midye-boyoz-gevrek-koko-söğüş gelecek bol bol tadını çıkar :) izmir kızı akar onla akmasını bilene :) hayırlısı olsun kardeşim

Mustafa bu mesajı jpeg falan al masaüstü yap :D :D

mert1612
14-09-2012, 19:52
gel kardeşim :) geldiğinde mesaj at tanışalım :)

htsipit
Hayırlı olsun. :)
Şimdiden hoşgeldin diyelim madem. :p

Met
Öncelikle hayirli olsun :)

İzmir gibi guzel bir buyuksehire geliyorsun ve geri donmek istemeyeceksin :)

Pc ye gecince bi yazi yazicam İzmir hakkinda :)

Mustafa Toprak
14-09-2012, 19:56

Mustafa bu mesajı jpeg falan al masaüstü yap :D :D

Haklısın abi :D:D

Mustafa Toprak
14-09-2012, 19:57
Hosgeliyosun kardesim. Hangi universite?

Teşekkür ederim.Yanlız üniversite değil Lise artık liseye burdan devam :D

Ahahahah şimdi daha çok ısındım hemen gelesim var gercekten haklısın bunların hepsini göz önunde bulundurucam özellikle 1. maddeyi :D:D:D Teşekürler :)

Mustafa Toprak
14-09-2012, 20:00
gel kardeşim :) geldiğinde mesaj at tanışalım :)

Olur atarım :)

Hayırlı olsun. :)
Şimdiden hoşgeldin diyelim madem. :p

Öncelikle hayirli olsun :)

İzmir gibi guzel bir buyuksehire geliyorsun ve geri donmek istemeyeceksin :)

Pc ye gecince bi yazi yazicam İzmir hakkinda :)

Tamam bekliyorum :)

gökan
14-09-2012, 20:06
bornovanıın gobegındeyım:D karıkız adamı yoldan cıkartr:D

Tekos
14-09-2012, 20:42
"Welcome The Paradise" :D O okul 4 sene de bitmez soylemedi deme :D

sahinsp
14-09-2012, 20:48
bende izmire geldim arkadaşlar bu sene karşıyaka tarafındayım sohbet muhabbet ortamına ihtiyacım var :D

Gko
14-09-2012, 20:50
Teşekkür ederim.Yanlız üniversite değil Lise artık liseye burdan devam :D

hangi lise ?

Met
14-09-2012, 21:01
Dardır sokakları, serseridir bu şehrin çocukları İzmir kardeşliktir bize gidelimdir, bizde yiyelimdir, bizde kalalımdır... Bende para var oğlum sen geldir.. Beraber dayak yiyip kahkahalarla seneler boyu hatırlamaktır... Sevgidir İzmir... , İstanbullu gibi denizini boğazını değil sebepsiz yere seversin İzmiri. Tıpkı anneni sever gibi karşılık beklemeden... Annelerin oğullarını gönderirken "dikkatli ol oğlum" değilde, "kimseye bulaşma oğlum" dediği yerdir İzmir.. "Yanında kız arkadaşı var boşver"dir İzmir.. İçindeki Anadolu hamurunu kaybetmeyen tek BÜYÜK şehirdir... İşte bu yüzdendir ki; sizin orada dost dediklerinize, biz İzmir'de sadıç deriz... Çoğu şarkı İstanbul'u anlatır . . . Çünkü ; İzmir anlatılmaz yaşanır .

rebel
14-09-2012, 21:43
yeahhh met yapıştır abiii :) hep olumlu güzel yönlerini anlatacak değiliz.
leş yollarımız var
bitmeyen metromuz
hala lahım kokan bazı bölgelerimiz
çevre düzenlemesi sıfır yerleşimlerimiz
üst üste ev yapar kıç kıça oturan bir şehiriz işte :D istanbuldan geliyosan sorun yok yada büyük yerden ama küçük biyerden geliyosan bune lannn diyebilrsin :D

tabi bunlar izmiri cezalandıranlar tarafından yapılıyo bunuda unutmamak lazım.

daha yolun çokkkkk başındasın . lise ortamı çoğu zaman üniden iyide olabilir yapacağın ortama bağlı. lisede herkes içli dışlıyken ünide millet kendi götünü düşünür. niye mi ? niyesi yok çünkü büyürsün işte ondan sonra düşünceler hayaller planlar vardır . o yüzden pek kimseyi takmassın. yanlız herşeye rağmen güzel izmir. bizim bu tarafa gelme fenalıktır :D yaşamak istiyosan karşıyaka güzel yer(ilerisi için bi tavsiye) şimdi gençken tadını çıkar , izmirin amk(spor gazetesi) :D :D :D

Met
15-09-2012, 00:20
Herseye ragmen İzmir bitanedir.
Bostanli, alsancak gibisi var mi ?
Candir can. Yasamayan bilmez :)

GörkemT.
15-09-2012, 00:49
bende karsıyakada oturuyorum her turlu yardımda bulunurum :)

MeMo
15-09-2012, 00:52
İngiliz dili ve edebiyatı okuyorum izmirde oldugum için hazırlıgı gecemıyodum var gel gerisini sen düşün :) cennete geliyosun tadını çıkar insan olarak hava olarak ortam olarak türkiyede daha iyisi yok buna eminim

FB10ur
15-09-2012, 05:07
izmir güzel yerdir,candır arkadaşların dediği gibi küçükpark yeterince tatminkardır:):)

inş 4 seneye biter:D izmirin kızları aklını başından alabilir dikkatlı ol....

Gökhan Bilgin
15-09-2012, 12:30
nereye gidersen git tek aşkın kraliçe elizabeth olacak mustafa :D :D :D

SekoLive
15-09-2012, 12:33
ZMR KOKORE (http://www.kokorecciasimusta.com/index1.htm)

buraya bi uğra bizim için gittiğinde :)

şimdiden hayırlı olsun okulun

driftboy
15-09-2012, 12:38
Kücük parkı iyi belle mustafa :D yengen kücük parkın arkasında oturuyo hemen bişey olursa haber et bana yardımcı oluruz ;)

Met
15-09-2012, 12:43

öneriyosan gideyim abi en kısa zamanda :D

gökan
15-09-2012, 12:46
uw beybı gazı kadınlar sokagını dıyorum gecen saat 3 cıvarıydı mını eteklı kızlardan gecılmıyrdu:D

mechanic
15-09-2012, 12:48
4 değil de 6 diyelim daha iyi :D

mumin35
15-09-2012, 15:49
merhabalar bende doğma büyüme bornovalıyım fakat ekimde polonyaya gidiyorum görüşemeyiz :D

mrtoncl
15-09-2012, 17:10
izmir Bornovaysa hayırlı ugurlu olsun ege universitesi :) bende izmirde okuyorum 2senem doldu 3 baslayacagım karsıyaka bostanlıdayım herhangi yardım edebilecegım birşey olursa haber verirsin :)

Gökhan Bilgin
15-09-2012, 17:17
çocuk liseye geliyor arkadaşlar :D sağlık meslek lisesi 300 kız 200 erkekmiydi öyle bişeydi :D

uluckaban
15-09-2012, 18:12
Anlatılcak gibi değildir bu şehir gel gör yaşa anlarsın :) derler ya insan yaşadığı şehirden sıkılır değişiklik ister falan.. Yok öyle bir dünya doğdum büyüdüm burdayım 2 gr. sıkıldıysam namertim :D Her köşesinde ayrı bir eğlence var bornova zaten gece gündüz işlektir kısacası huzura hoşgeldin :D Muhtemelen geldiğinde ben buralarda olamıcam üniversite dalgasına gidiyoruz bizde buralardan ama tanışmak nasip olur inşallah :)

uluckaban
15-09-2012, 18:13
bornovanıın gobegındeyım:D karıkız adamı yoldan cıkartr:D

yoldan çıkmayan nadir insanlardandır gökan abin :hahaha:

Met
15-09-2012, 19:21
Bi buluşma düzenleyeydik iyiydi :D

gökan
15-09-2012, 19:25
yoldan çıkmayan nadir insanlardandır gökan abin :hahaha:

aynen beni sarmıyr :D

gökan
15-09-2012, 19:26
çocuk liseye geliyor arkadaşlar :D sağlık meslek lisesi 300 kız 200 erkekmiydi öyle bişeydi :D

izmirn liselilerini görsen sanırım kafayı yerdin:) adamlar hızlı gelişiyor:D senı benı cebınden cıkartr o derece mekan ortam ıckı mını etek club hersey var:D

rebel
15-09-2012, 19:30
lisedeki kızlar kucağa oturtup büyütür o derece :D göztepe kız mesleğe gidin anlıyaccaksınız :D

can3541
15-09-2012, 19:59
Bende 4 seneliğine geldim 7 sene oldu hala burdayım,bu şehrin suyundan içen,bu şehirden vazgeçemez...

Gko
15-09-2012, 20:01
Lise var lise var hayal kirikligina ugrayabilir cok abartmayin abiler :D

Bornovalı Kaan
15-09-2012, 20:41
Bende bornova merkezdeyim egeye yeni başladım egedeysen görüşürüz

ha_SaaaN
15-09-2012, 21:59
doğma buyume buralıyım. Allaha sukur hiçde baska bı sehre gitmek gibi bi niyetım yok. Secımın cok guzel hayırlı ugurlu olsun. 05073170358 ısmım hasan. Gel ara benı ne ıhtıyacın olursa yardımcı oluruz sana. bıde kucukpark ı bosver ben el bombası bulsam ılk atıcagım yerdır :)

Gökhan Bilgin
15-09-2012, 22:45
izmirn liselilerini görsen sanırım kafayı yerdin:) adamlar hızlı gelişiyor:D senı benı cebınden cıkartr o derece mekan ortam ıckı mını etek club hersey var:D

Bornovali bi kiz arkadasim vardi biliyorum ne anlatmaya calistiginizi :) ama mustafadan oyle sey beklemiyorum :D mustafaya fotograf cektirin daha cok sever

gökan
15-09-2012, 22:55
doğma buyume buralıyım. Allaha sukur hiçde baska bı sehre gitmek gibi bi niyetım yok. Secımın cok guzel hayırlı ugurlu olsun. 05073170358 ısmım hasan. Gel ara benı ne ıhtıyacın olursa yardımcı oluruz sana. bıde kucukpark ı bosver ben el bombası bulsam ılk atıcagım yerdır :)

hasan sende pıley oldun ya baska bişi demıyorum:D

batucan
16-09-2012, 10:46

hasan yoldan çıkarma adamı :) o değil askerden geldin daha adam gibi görüşmedik...

küçükpark konusunda sonuna kadar hasana katılıyorum...

Arenimo
16-09-2012, 12:07
İzmir e is ve tatil icin gittim soyle soyleyeyim istanbul disinda biryerde yasa deseler kesinlikle İzmir olur ileriki planin cok erken emekli olup İzmire yerlesmek:D onmuzdeki ay birkac arkadas cikip gelecegiz hatta İzmirli arkadaslarla bende geldiginde cok tanismak isterim:D

gökan
16-09-2012, 12:12
beklıyoruzgel hocam:D

Met
16-09-2012, 12:29
Bulusma olunca haber verinde bizde gelelim :)

Mustafa Toprak
16-09-2012, 15:42
nereye gidersen git tek aşkın kraliçe elizabeth olacak mustafa :D :D :D

Sende hala devam ediyosun herhalde kankaa :D :D

Olur uğrarım :) teşekkürler :)

Kücük parkı iyi belle mustafa :D yengen kücük parkın arkasında oturuyo hemen bişey olursa haber et bana yardımcı oluruz ;)

Olur Ozan geldiğinde paslaşırız olmadı :D

izmir Bornovaysa hayırlı ugurlu olsun ege universitesi :) bende izmirde okuyorum 2senem doldu 3 baslayacagım karsıyaka bostanlıdayım herhangi yardım edebilecegım birşey olursa haber verirsin :)

290 kız 210 erkek :D

Anlatılcak gibi değildir bu şehir gel gör yaşa anlarsın :) derler ya insan yaşadığı şehirden sıkılır değişiklik ister falan.. Yok öyle bir dünya doğdum büyüdüm burdayım 2 gr. sıkıldıysam namertim :D Her köşesinde ayrı bir eğlence var bornova zaten gece gündüz işlektir kısacası huzura hoşgeldin :D Muhtemelen geldiğinde ben buralarda olamıcam üniversite dalgasına gidiyoruz bizde buralardan ama tanışmak nasip olur inşallah :)

Hayırlısı inşallah :)

Teşekkürler rahatsiz ederim :)

Bornovali bi kiz arkadasim vardi biliyorum ne anlatmaya calistiginizi :) ama mustafadan oyle sey beklemiyorum :D mustafaya fotograf cektirin daha cok sever
Yapma Gökahann :D :D

Mustafa Toprak
16-09-2012, 15:43
Dardır sokakları, serseridir bu şehrin çocukları İzmir kardeşliktir bize gidelimdir, bizde yiyelimdir, bizde kalalımdır... Bende para var oğlum sen geldir.. Beraber dayak yiyip kahkahalarla seneler boyu hatırlamaktır... Sevgidir İzmir... , İstanbullu gibi denizini boğazını değil sebepsiz yere seversin İzmiri. Tıpkı anneni sever gibi karşılık beklemeden... Annelerin oğullarını gönderirken "dikkatli ol oğlum" değilde, "kimseye bulaşma oğlum" dediği yerdir İzmir.. "Yanında kız arkadaşı var boşver"dir İzmir.. İçindeki Anadolu hamurunu kaybetmeyen tek BÜYÜK şehirdir... İşte bu yüzdendir ki; sizin orada dost dediklerinize, biz İzmir'de sadıç deriz... Çoğu şarkı İstanbul'u anlatır . . . Çünkü ; İzmir anlatılmaz yaşanır .

Bizde yaşıcaz bakalım :D

"Welcome The Paradise" :D O okul 4 sene de bitmez soylemedi deme :D

Biter diye düşünüyorum :D

Renç
16-09-2012, 17:52
Doğma büyüme Bornova.
2 sokak arkam küçükpark, gitmiyorum & sevmiyorum.
biz sıkıldığımız ve eski, tatlı zamanlarını bildiğimiz için basit ve leş geliyor ama sana tatlı gelicek.
ortam yapıcam diye çok takılırsan o okul mümkün değil bitmez. + ki senin neslinin kızları hormonal sıkıntı yaşıyor maşallah.

Hakkında hayırlısı :D

ev-yurt olayların nedir? ailenlemi geliyorsun? yalnızmı?

mumin35
16-09-2012, 21:32
İzmirin kızları başkadır gelme :D

Ken_Block
16-09-2012, 21:45
hayallerimi gerçekleştiriyosun.. hem keyfini çıkar hemde okuluna odaklan:)

meLaNchoLic
16-09-2012, 21:54
izmir iyidir ya.. antalyadan vazgeçersem ileride yaşayabileceğim biyer :) ara sıra gelir giderim akrabalardan ötürü geldiğimdede bornovada osmangazide kalıyorum.. geldiğim zamanlar haberleşebiliriz :)

Gökhan Bilgin
16-09-2012, 22:30
hadi başarılar ;)

Mustafa Toprak
17-09-2012, 12:31
izmir iyidir ya.. antalyadan vazgeçersem ileride yaşayabileceğim biyer :) ara sıra gelir giderim akrabalardan ötürü geldiğimdede bornovada osmangazide kalıyorum.. geldiğim zamanlar haberleşebiliriz :)

Haberleşiriz :)

hadi başarılar ;)

Saol Yavrum :)

c.sar
17-09-2012, 13:09
Benim kuzen iki yıllığa gitti 4 senede gelebildi :D hayırlısı olsun :)

Mustafa Toprak
18-09-2012, 17:12

Berent.t
19-09-2012, 17:03
Dostum hoşgeldin ;)

sametozt
19-09-2012, 18:46
Hoşgeldin kardeşim bi ihtiyacın olduğunda danışatman yeterlmak istediğinde pm i ben de bornovaya çok yakın oturuyorum hatta şu an küçükparka çıkıyorum bi tavla atmak gerek :D

K0213
19-09-2012, 19:14
valla yerinde olmak isterdim :)

Selman
19-09-2012, 19:41
valla yerinde olmak isterdim :)

Aynen ya:)

Hayırlı olsun.