Orijinalini görmek için tıklayınız : Pitbull ların Uyutulma Anları
Amerika sanırım videonun çekildiği yer.
2. kahverengi olan son krakeri yiyemedi.
Bence Ülkemizde olucaksa belli bir agresyon testine sokulup geçemeyenleri uyutsunlar yada sahiplerine ruhsat versinler ruhsatı olmayanlar besleyemesin cezalar olsun.Ruhsatta belirlenen özelliklerde insanlarsa verilsin ne biliym böyle soykırım şeklinde ne kadar günah aklım almıyor.
goikvGRp01A&feature=youtu.be
Pitbull Uyutulma Anı / Pitbull Ötenazi !! - Pitbull TR- - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=goikvGRp01A&feature=youtu.be)
anasını bacısını siktimin ****** çocukları
Icim sizladi bu insanlik olamaz....
Skyhawk34
15-09-2012, 09:43
sabah sabah dayak yeseydim daha iyiydi :(
Bunlarintek suclulari ******cogu sahipleri
şerefsizler asıl köpek bunlar allahın verdiği canı allah alır ancak bunun geri dönüşü olacaktır kimse canını sıkmasın.
Ken_Block
15-09-2012, 09:47
allah belasını versin böyle şey yapılır mı yaa
allahım yarabbım ya keske ızlemeseydım ....cok canm sıkıldı..yazık gunah ya
BosphorusBoys
15-09-2012, 09:49
içim sızladı sabah sabah çok kötü oldum :(
halbuki o kdr sadık o kdr iyi niyetliler ki sadece sahiplerinden dolayı bu durumu yaşıyorlar.
Bizden güçsüz olana özellikler hayvanlara yapılan bu vahşet eziyet umarım cezasız kalmaz
o karının babalıgını bi pitbull yapmış sanırım.
GokhanRS
15-09-2012, 09:53
allah geçmişte bu şekilde sapıtan her kavime büyük belalar felaketler vermiştir. ülkemizdede bunu yapabilmek için kanun çıkarmaya çalışıyorlar. umarım geçemez. bu kadar sapıtırsak bizlerinde başımıza gelicek büyük belalar vardır elbet.
BirkanYazici
15-09-2012, 09:54
şerefsiz çocukları içim gitti ya
Dün izledim,videoyu halen kendime gelemedim.
Bunları öldürenleri o poşetlerin içinde ırzına geçecen yemin ederim...
o.......ğu sahipleri yüzünden bu güzelim köpekleri öldüren zihniyetinizi .....yim.
ne zararı var amk sana su kopegın yaa :ofk:
Aynen abi. Saldırtmak için kullanıyorlar. Yazık günahtır içim bi tuhaf oldu sabah sabah.
-HAKTAN-
15-09-2012, 10:22
Keske izlemeseydim migdem kalkti...
Bu isi yapanlara ve buna musade edenlerede ayni muamele yapilmasi umuduyla...
nemonomani
15-09-2012, 10:29
siz insansanız ben hayvanım :@
İbrahim33
15-09-2012, 10:30
Konuyla bağlantısı olmayabilir ama şu video dikkatimi çekti benim...Pitbullarıda sevmem zaten...
7Le5LIKZ9eU
Atarlanmaya hazırlandığınızı görür gibi oldum , hemen atarlanmayın...Bende biliyorum köpeğin saldırgan olmasında sadece köpeğin suçunun olmadığını , yetiştirilme tarzı vs alakalı bir durum bu...Ama yinede şöyle Golden'lara , York-shire terrier'lere , alman kurduna falan bakınca hiç sevimli gelmiyor bu pitbull cinsi köpekler...
kelalper
15-09-2012, 10:31
Bu köpekler genelde yasadışı köpek kavgalarının yapıldığı yerde ele geçirilen köpekler. Üzerlerinde de izleri var zaten. Bu nedenle uyutuluyorlar. Bu hayvana verdiğin cezanın daha ağırını sahibine vereceksin. İşkence ile geberteceksin anlayacak neler yaptığını.
wiesmann
15-09-2012, 10:43
Dün izledim,videoyu halen kendime gelemedim.
Bunları öldürenleri o poşetlerin içinde ırzına geçecen yemin ederim...
o.......ğu sahipleri yüzünden bu güzelim köpekleri öldüren zihniyetinizi .....yim.
bende bu kopeklerden cekınırdım bı tanesı hatta yegenım bebekken bı saldırır gıbı olmustu o yuzden nefretım vardı da bu nedır ya ıcım sızladı ızleyemedım bıle yokmudur bunun egıtımı ılla bu sekıldemı son bulmalı? arkadasa katılıyorum;
Hayvana eziyet edene lanet etmiş peygamberimiz.
videoyu mustunun yorumunu okuyunca izlemekten vazgeçtim :(
yazık valla, amerika gibi bir üğlkede hayvan hakları nasıl bu şekilde ihlal edilir die düşündüm :?
Ahirette hak verilirse eger rabbimden basta amerikali olmak uzere tum öldurenlerin azabini seyretmeyi isticem neyi öldürdügü farketmez
Pitbull sevmemekte kimseye baski yapamam ama daha yaklasmadiginiza bile eminim zaten biraz yaklassaniz sevmeme sansiniz yok..
Bad-Fast
15-09-2012, 11:44
Bence Ülkemizde olucaksa belli bir agresyon testine sokulup geçemeyenleri uyutsunlar yada sahiplerine ruhsat versinler ruhsatı olmayanlar besleyemesin cezalar olsun.Ruhsatta belirlenen özelliklerde insanlarsa verilsin ne biliym böyle soykırım şeklinde ne kadar günah aklım almıyor.
mantıklı şeyler aslında dediklerin bence de öle yapılmalı , çünkü bu köpekleri alanın çoğunluğu köpeği dövüştürme saldırgan yapma vs. gibi durumlar ..
CasabLanca
15-09-2012, 11:50
tamamen yetiştirilme tarzıyla alakalı bu köpeklerin durumu arkadaşımda var bluenose insan canlısı bir köpek
videodaki köpeklerede bakıyorum saldırgan bir tutumda olsalar o iğne vururlurken saldırırlar sonuçta yanlarındaki insanlar yabancı
Patisever
15-09-2012, 11:56
bunu paylaşmıstım labrador konumda her izlediğimde serefsizim ağlıyorum sert bir yapıma ragmen
Allah'ın verdigi canı Allah'tan Baska kimse alamaz.Allah bildigi gibi yapsın bunları...
asmisinsan
15-09-2012, 11:58
keşke izlemeyseydim çok kötü oldum:(
+milyon
şu hayvanları doğru düzgün eğittikten sonra hiç bir zararı olmadığını tüm dünya biliyor.
poşetçay
15-09-2012, 12:08
her canlının yaşam hakkı vardır canilik başka bişey degil pitbulları dövüştürüp makina haline getirende insanlar bunlar canavarda diyip öldüren yine insanlar yazık
Bu köpekler genelde yasadışı köpek kavgalarının yapıldığı yerde ele geçirilen köpekler. Üzerlerinde de izleri var zaten. Bu nedenle uyutuluyorlar. Bu hayvana verdiğin cezanın daha ağırını sahibine vereceksin. İşkence ile geberteceksin anlayacak neler yaptığını.
Evet kopek kavgalarinda kullaniliyor ama ulkemizde henuz tam anlamiyla yapilmayan fakat yurt disinda gayet randiman alinan "rehabilitasyon" denen bi olay var
Hayvan ne kadar agresif olursa olsun o duygulari baskinlayabilirler
Ulkede bu derece on numara egitim veren kopek egitmenleri var ama sdc onlar kopeginizi goturdugunuzde para karsiligi egitim veriyor yada elinizi sallasaniz milyon tane "egitmen"e carpiyor hangisi barinaklarda rehabilitasyona gidiyor tartisilir
Veteriner hekimler bile sizin kopeginiz saldirgan ben buna asi yapmam diyosa ne bekliyorsunuzki..
Konuyla bağlantısı olmayabilir ama şu video dikkatimi çekti benim...Pitbullarıda sevmem zaten...
7Le5LIKZ9eU
Atarlanmaya hazırlandığınızı görür gibi oldum , hemen atarlanmayın...Bende biliyorum köpeğin saldırgan olmasında sadece köpeğin suçunun olmadığını , yetiştirilme tarzı vs alakalı bir durum bu...Ama yinede şöyle Golden'lara , York-shire terrier'lere , alman kurduna falan bakınca hiç sevimli gelmiyor bu pitbull cinsi köpekler...
Her hayvanin onu o yapan ozelligi baskadir, evet labrador golden daha sevimli gelir cnk "oyuncu kopekler" adi altinda bilinir bu irklar
Simdi ben size desem ki en agresif pitbulldan yada rottweiler dan daha agresif golden biliyorum diye buna inanmaz yada kabul etmezsiniz ama malesef boyle durumlar soz konusu olabiliyor
Siz irki ne olursa olsun bir kopegi 3 -5 saatligine karanlik odada tutun hayvanin kimyasi degisiyor
Barf diyeti denen bir diyet var sdc cig etle besliyorsunuz belirli sure insani ve bu cidden saldirganliga yol acabiliyor bunlar kanitlanmis seyler
Ama ne olursa olsun hayvani buyutme sekline gore hayvanin kisiligi oturuyor degisiyor yada baskilaniyor
böyle birşey olamaz ya insanlıktan çıkmışlar...oysaki doğru düzgün yetiştirildiği zaman o kadar sadık ve uslular'ki ama işte sahipleri yüzünden böyle bir duruma maruz kalıyorlar sahipleri yüzünden olsa bile böyle birşeyi asla haketmıyorlar....
Yuh amk ya cok kötü oldum ne vicdansız insanlar bunlar ..
Köpeğin aksesuar ve manita mıknatısı olmadığını anladığımız zaman sorun kalmaz...
HondatugraL
16-09-2012, 02:04
bune yaaaaa :( ınsan değil bunlar verecen aynı iğneği uyutacan bunları amk içim sızladı yazık gunah ya oç ları dıcem az kalıcak
Onlar işini yapıyor kanunların getirdirdiği mecburiyeti uyguluyorlar.. Eziyet ettiklerini görsek tamam harika küfür ediyorsunuz.. Ceza infaz memuruna da şerefsiz niye asıyorsun adamı mı dememiz gerekiyor mantıken? Bu acı videoya sebebiyet veren en büyük faktörlerden birisi belkide en büyüğü sahipleridir.. Tasmayı onlara takmak lazım..
Onlar işini yapıyor kanunların getirdirdiği mecburiyeti uyguluyorlar.. Eziyet ettiklerini görsek tamam harika küfür ediyorsunuz.. Ceza infaz memuruna da şerefsiz niye asıyorsun adamı mı dememiz gerekiyor mantıken? Bu acı videoya sebebiyet veren en büyük faktörlerden birisi belkide en büyüğü sahipleridir.. Tasmayı onlara takmak lazım..
Sen o iğneyi yapabilirmisin ?
Sen o iğneyi yapabilirmisin ?
Yapamam, benim işim değil.. Yapmakta istemem..
tayreep_john
16-09-2012, 02:27
yazık yaa :(
DetailEF
16-09-2012, 02:29
Ceza infaz memuru gelsin beni asarken gülsün ben ona küfür etmeyeyim ?
Yapamam, benim işim değil.. Yapmakta istemem..
Onlara kızmamızdaki sebep bu ama dedigin gibi sonucta onların işi muhakkak emir ve demir ilişkisi vardır ...
Ceza infaz memuru gelsin beni asarken gülsün ben ona küfür etmeyeyim ?
Et ya da etme neyi değiştirebileceksin? sabaha kadar etsen.. Ayrıca nasıl alaka kurdunuz anlamadım :beuj:
DetailEF
16-09-2012, 02:35
Et ya da etme neyi değiştirebileceksin? sabaha kadar etsen.. Ayrıca nasıl alaka kurdunuz anlamadım :beuj:
Hani mecburiyet diyorsun ya, resmen zevk alıyor bu kaltak iğne vurmaktan, yüzünden gülümseme eksik olmuyor.. Oradan alaka kurdum :)
Hani mecburiyet diyorsun ya, resmen zevk alıyor bu kaltak iğne vurmaktan, yüzünden gülümseme eksik olmuyor.. Oradan alaka kurdum :)
Her neyse sonuçta uyutuluyor.. Can alıcı noktası orası o..
Bu İnsanlar aracı, karar alıcı değil demek istediğim bu..
''Ay sen ne güzel ölüyorsun öyle'' diye bir yaklaşımı varmı yok mu bilemeyiz ona bakarsan kafasını da okşuyor :o
Murat Özcan
16-09-2012, 02:44
yazklar olsun be
ogunozcan
16-09-2012, 03:33
ak ya sabahın su saatınde ızlemez olaydım 10 dakıka once 1 pıt bı dogo ıle oynarken sımdı bunu ızzlemekk zor oldu ak sakın sessız ...................................
E.Bozoglu
16-09-2012, 03:39
Benımde pitbull'um var o beyaz'a cok benzıyor cok içim sızladı Allahınızdan bulun bu nasıl bir caniliktir şerefsizliktir.
ulasoztas1
16-09-2012, 07:46
şu hayvanların adı çıkmış dokuza inmez sekize, saldırgan derler ama bir çok insana tercih ederim.
sabah sabah midem kasıldı..
bLackModeL
16-09-2012, 07:55
kendim besledigim için soyluyorum baskalarının fıkırlerı benı ilgilendirmiyo cok asil ve harika akılı varlıklar allah belalarını versın .. kotu sekılde yetıstıren sahıplerının saga sola saldırmalarını saglıyanların korkutucu gorunume ızın verenlerın hepsının topunun allah belasını versın
Kötü bir video, o karı da cellat gibi insan üzülür biraz... Canım cicim diye köpişleri öldürdü...
devilboy
16-09-2012, 08:49
yahu yeter artık şu hayvanlara bakış açınızı değiştirin EY DÜNYA!!!
gelin benim tigerimi görün kediyle oynayan pitbull görün 8 aylık bebekle oynayan pitbull görün bu hayvanları bu hale getiren o.ç sahipleri daha 3 5 aylıkken karanlık odaya kapatıp sadece kendi kokusuna alıştıran ve çiğ etle besleyen o.ç sahiplerini uyutun bu hayvanların sizden istediği hiçbişe yok sadece sevgi .........bizim milletimiz öküz elinde köpek gezdiren birini gördükleri zaman bağırmalar el kol hareketleri hoşt pışt sesleri hayvanlar tepki gösteriyor sonra saldırgan köpekler oluyor lütfen hayatında pitbulları sadece tvde görmüş insanlar bukadar ön yargılı olmayın inanın diğer köpek ırklarından farkı yok sadece yetiştirilme tarzı yüzünden bu haldeler....
Buğra A.
16-09-2012, 09:19
Ne olursa olsun, izlerken bir tuhaf olmamak elde değil.
sabah sabah kotu oldum :(
Beyler belkı tuhaf karsılayacaksıznız lakın ben yaklasık 2 yıldır rot beslıyorum ve can cığeriz ONSUZ YAPAMAM . Lakın Bır sualım olucak hazır konusu acılmısken pıtbull almayı dusunuyordum cevremın verdıgı tepkıden dolayı baya bır caydım bana denılenler işte cok kıskanc hayvan ne zaman ne yapacagı bellı olmaz sahıplerını bıle oldurme rıskı cok yuksek sadık degıller sıddete cok megıllı hayvanlar dıye ....
Gercekten pıtbullar nasıl hayvanlar yavruyken alıp buyutmeyı hala cok ıstıyorum acaba artı ve eksılerı nelerdır yardımcı olursanız cok ama cok sevınırım tesekkur ederım :)
onurunal
16-09-2012, 10:50
gözlerim doldu... mnkyum çok fena oldum
onursoytam
16-09-2012, 11:17
allah belanızı versin şerefsizler !!!!
Bu işi yapmayı nasıl kabul etmişler bir de kibarlık yapıp masum hayvanın kafasını yavaşça yere bırakıyor ulan öldürüyorsun işte neyin sevecenliğindesin ? Nasıl yaparım demiş bu işi insan olamaz bunu yapan.
Eskiden biraz farklı düşünüyordumda bu video beni çok kötü yaptı. Gerçektan bu insanlık olamaz.
Bu arada tamami ile yetiştirilme tarzı ile alakalı .. Köpeklere fısıldayan adamın ölen pitbulu vardı bildiğin melek izleyenler olmuştur illaki ne köpeğe ne çocuğa hiç kimseye havlamıyordu bile.
Köpeğin aksesuar ve manita mıknatısı olmadığını anladığımız zaman sorun kalmaz...
obje olarak görülüyor malesef
manita mıknatısı konusundada
bilimadamlarının gazetede yayınlanmış bir araştırması vardı okuduğum
köpek sahibi olanlar olmayanlara nazaran ilişki için partner bulma konusundaki %lik oranı daha fazla ama inanın belirli ırklar için geçerli bu kavram.
bunun sizin bahsettiğiniz mantıki olayla alakası yok çünkü birtanesi insan hertürlü derdini anlatabilir ama bu can dostlarımız malesef dertlerini konuşarak anlatamıyorlar sadece bakışları hareketlerini kullanıyoruz onları anlamak için.
Beyler belkı tuhaf karsılayacaksıznız lakın ben yaklasık 2 yıldır rot beslıyorum ve can cığeriz ONSUZ YAPAMAM . Lakın Bır sualım olucak hazır konusu acılmısken pıtbull almayı dusunuyordum cevremın verdıgı tepkıden dolayı baya bır caydım bana denılenler işte cok kıskanc hayvan ne zaman ne yapacagı bellı olmaz sahıplerını bıle oldurme rıskı cok yuksek sadık degıller sıddete cok megıllı hayvanlar dıye ....
Gercekten pıtbullar nasıl hayvanlar yavruyken alıp buyutmeyı hala cok ıstıyorum acaba artı ve eksılerı nelerdır yardımcı olursanız cok ama cok sevınırım tesekkur ederım :)
rottan farkı yok huy konusunda eğer sevgiyle büyütürseniz on numara can dostu oluyor
NakkaSss
16-09-2012, 12:06
Bence köpeklerden çok onları sırf hava, civa hesabı çamaşır ipinden boynuna tasma yapıp altına çakma A&F eşofman giyip marifetmiş gibi sahilde milletin üstüne üstüne sürdüren tiplere ötenazi yapılmalı.. Hayvanların suçu günahı yok. Tek hayvanlar sahipleri..
Bence köpeklerden çok onları sırf hava, civa hesabı çamaşır ipinden boynuna tasma yapıp altına çakma A&F eşofman giyip marifetmiş gibi sahilde milletin üstüne üstüne sürdüren tiplere ötenazi yapılmalı.. Hayvanların suçu günahı yok. Tek hayvanlar sahipleri..
malesef egolarını tatmin etmek kişiliksel olan zayıflıklarını bu ırk köpekleri alarak baskılamaya çalışıyorlar.
Yazık günah ya ! nasıl böyle bir şey yapabiliyorlar or.spunun evlatları hiçmi içiniz cız etmiyor bu nasıl insanlık kahpenin evlatları insan hakları vs diye geziyorsunuz ortada hayvan hakları nereye gitti he !!! amk çocukları !!! böyle bir şey olamaz ya...
30 Eylül pazar günü 14 de taksimde yürüyüş var mutlaka orda olacağım !
Low-Rider
16-09-2012, 12:59
yazık günay ya:(izliyemedim valla kapattım yarısında
Köpekleri çok sevmem özellikle pitbull ları ancak içim acıdı...
Özellikle ilk beyaz olanın gözleri kapatışı...
Yazık günah ya ! nasıl böyle bir şey yapabiliyorlar or.spunun evlatları hiçmi içiniz cız etmiyor bu nasıl insanlık kahpenin evlatları insan hakları vs diye geziyorsunuz ortada hayvan hakları nereye gitti he !!! amk çocukları !!! böyle bir şey olamaz ya...
30 Eylül pazar günü 12 de taksimde yürüyüş var mutlaka orda olacağım !
http://www.techturkey.com/forum/6211026-post69.html
pitbulları sevmem ama canlı sonuçta içim kötü oldu..
hele o kahverengi bitirdi beni dili dışarda kaldı...:(
MuratGürakan
16-09-2012, 13:43
şerefsizler...
Bu nedir ya vicdansız şerefsizler
acim acıdı valla nerden izledim ki :(
rockford34
17-09-2012, 09:23
analarını s....m bunların o... cocukları yazık ya hayvanlarda kuzu gibi gözlerim doldu yaa nasıl bir katliyamdırbu ... :(
burkaykalyon
17-09-2012, 09:37
dedik işe başlicaz pazartesi bugün güzel geçsin yeni hafta yeni umutlar....ama bu videoyu izedikten sonra dedim ki keşke sabah dayak yeseydim daa iiydi...yazıktır günahtır şerefsizliktir adiliktir...
SOMEONESPECIAL
17-09-2012, 09:42
videoyu izleyemedim. iğne ile uyutuyorlar mı ? Neden böyle tepki gösterdiniz anlayamadım ???
burkaykalyon
17-09-2012, 09:48
videoyu izleyemedim. iğne ile uyutuyorlar mı ? Neden böyle tepki gösterdiniz anlayamadım ???
aynen öle abi saniye saniye gözlerinin kapanışı ve yere düşüşleri sora bi çöp gibi çöp poşetlerine konulup atılması vs.vs.vs...
SOMEONESPECIAL
17-09-2012, 09:56
aynen öle abi saniye saniye gözlerinin kapanışı ve yere düşüşleri sora bi çöp gibi çöp poşetlerine konulup atılması vs.vs.vs...
İyi de arkadaşlar bu en medeni öldürme şekli... Nede nböyle bir tepki veriyorsunuz.
Sahiplerinin egoları yüzünden Pitpulları öldürmek ne kadar doğru onu tartışırız.
Ama iğne ile öldürmek acısız kansız en iyi öldürme şekli. İnsanları idam ediyorlar
böyle. Ben kendi köpeğimi ellerimle götürdüm uyuttum bu şekilde.
Unutmayın ülkemizde, ben çocukken belediye ekiplerinin tüfekle, zehirli etle,
canlı canlı gömerek köpek öldürdüklerini bilmiyormuyuz ? Ben kaç kez şahit
olmaşumdur zehirli et yiyen köpeğin can çekişmesini... Kasılarak ağzından köpürerek
gözbebekleri renkten renge girerek... Ha keza tüfekle öldürülmelerine bile
şahit oldum. Canlı canlı gömüldüklerinide bi belediye çalışanı tarafından duydum.
burkaykalyon
17-09-2012, 10:04
İyi de arkadaşlar bu en medeni öldürme şekli... Nede nböyle bir tepki veriyorsunuz.
Sahiplerinin egoları yüzünden Pitpulları öldürmek ne kadar doğru onu tartışırız.
Ama iğne ile öldürmek acısız kansız en iyi öldürme şekli. İnsanları idam ediyorlar
böyle. Ben kendi köpeğimi ellerimle götürdüm uyuttum bu şekilde.
Unutmayın ülkemizde, ben çocukken belediye ekiplerinin tüfekle, zehirli etle,
canlı canlı gömerek köpek öldürdüklerini bilmiyormuyuz ? Ben kaç kez şahit
olmaşumdur zehirli et yiyen köpeğin can çekişmesini... Kasılarak ağzından köpürerek
gözbebekleri renkten renge girerek... Ha keza tüfekle öldürülmelerine bile
şahit oldum. Canlı canlı gömüldüklerinide bi belediye çalışanı tarafından duydum.
abi doğru söylüyorsun da hiç bir sebep yokken keyfi olarak öldürülürlerse? hastalık falan hiçbişi yokken.sadece vahşi bunlar die...
SOMEONESPECIAL
17-09-2012, 10:07
abi doğru söylüyorsun da hiç bir sebep yokken keyfi olarak öldürülürlerse? hastalık falan hiçbişi yokken.sadece vahşi bunlar die...
Bak onu tartışırız dedim. Başta belirttim. O hayvanı değil onu o şekilde
yetiştiren komplexli sahibini şeyinden tavana asmak lazım. Orada hemfikirim.
Yukarıda verdiğim örnekte de hiç sebep yokken öldürülen sokak köpeklerinden
bahsettim ayrıca...
burkaykalyon
17-09-2012, 10:08
Bak onu tartışırız dedim. Başta belirttim. O hayvanı değil onu o şekilde
yetiştiren komplexli sahibini şeyinden tavana asmak lazım. Orada hemfikirim.
Yukarıda verdiğim örnekte de hiç sebep yokken öldürülen sokak köpeklerinden
bahsettim ayrıca...
o zaman hem fikiriz abi...sahiplerinin egoları yüzünden derken ben anlamamışım demek istediğini...
anasını bacısını siktimin ****** çocukları
dogru soze ne hacet
SOMEONESPECIAL
17-09-2012, 10:11
o zaman hem fikiriz abi...sahiplerinin egoları yüzünden derken ben anlamamışım demek istediğini...
Belkide ben ne demek istediğimi ifade edemedim ;)
orhan_guney
17-09-2012, 10:13
ben izlemiycem morelimi bozmak istemıyorum az cok yorumlardan belli oluyor.
MuratCan07
17-09-2012, 10:16
3 yıl önce bi abimin pitbull unu ellerimle ötanazi(uyutmaya) yaptırmaya götürdüm..
oturur pozisyonda durdu arkasından kaburgalarının olduğu yere kadar tuttum.. kalp atışını hissedebiliyordum.. ilaç verildiğinde ön patilerinin üstüne yığıldı 30 saniye sonra kalbi durdu.. hissettim hepsini.. gerçekten çok kötü bir durum Allah kimseye yaşatmasın. onlarında yaşamaya hakkı var onları vahşi yapan sahipleri cezalandırılmalı..
bu arada uyuttuğumuz pitbull kemik kanseri olmuş bi bacağı davul gibiydi önce parça alıp patolojiye yolladık kurtarılamaz denildi acı çekmesin daha fazla diye uyuttuk.. sahibi öyle istedi..
Olay hayvana ötenazi ignesi yapilmasi diil olay o hayvanciklarin bu sekilde hayatlarinin son bulmasi
Otenazi ignesi vurulduktan snra solunum yavasliyo ztn uykuya daliyo sonra is bitiyo ama ne sekilde olursa olsn bi canlinin can vermesi heleki bu canli insanoglu karsisinda acizse durum cok daha icler acisi..
3 yıl önce bi abimin pitbull unu ellerimle ötanazi(uyutmaya) yaptırmaya götürdüm..
oturur pozisyonda durdu arkasından kaburgalarının olduğu yere kadar tuttum.. kalp atışını hissedebiliyordum.. ilaç verildiğinde ön patilerinin üstüne yığıldı 30 saniye sonra kalbi durdu.. hissettim hepsini.. gerçekten çok kötü bir durum Allah kimseye yaşatmasın. onlarında yaşamaya hakkı var onları vahşi yapan sahipleri cezalandırılmalı..
bu arada uyuttuğumuz pitbull kemik kanseri olmuş bi bacağı davul gibiydi önce parça alıp patolojiye yolladık kurtarılamaz denildi acı çekmesin daha fazla diye uyuttuk.. sahibi öyle istedi..
Hastalik durumunda zaten hayvan icn en dogrusu o aci cekio sonucta bnd ole premature dogan 3 kedi yavrumu uyuttum organlari disardaydi cnk hayvanlarin
Ama keyfekeder sirf agresif diye yapilio olmasi zulüm
allahtan yorumları okudum önce de videoyu izlemedim. kesin bütün günüm mahvolurdu. aynısını bunların yaramaz çocukları falan varsa onlara yapalım bakalım nasıl hissedecekler?
SOMEONESPECIAL
17-09-2012, 10:26
İnsanoğlu en medeni aynı zamanda da en vahşi yaratıktır :icon_tup:
coolvtec
17-09-2012, 10:32
köpekler de pek uysallarmış yaaa, yazık olmuş. bu görüntüleri hangi mantıkla çekip yayınladılar acaba :(
en mantıklısı; şu an yaşayanlara hiçbir şey yapmasınlar. çiftleşyirmeleri/üretimi yasaklansın bundan böyle.
Hayvanseverliği anlarım, duygusallığı anlarım, herşeyi anlarım da uyutma yapan ve bu işlem için eline mahkeme emri tutuşturulan adama küfretmeyi anlayamam.
Tüm dünyada tehlikeli olduğu kabul edilen bilinçsiz ellerde saçma sapan bi yaratığa dönüşen ve tehlike arz eden bi hayvan için ne yapmak gerekir.
Sanırım bunu size yada sevdiğiniz bi insana ya da hayvan saldıran bi köpek tecrübesi yaşadıkdan sonra sorsak daha güzel cevap verirsiniz.
3 yaşındaki çocuğun suratını parçalayan Pitbull u hatırlatırım
bu hayvanlar sahiplerinin hatalarından dolayı öldürülüyor. tamamen yetiştirilme tarzıyla alakalı. sadece pitbull vs. cinsler için değil tüm köpekler için geçerli bu yetiştirilme tarzı. ne yazık ki sert mizaçlarından dolayı pitbull, dogo argentino, cane corso gibi hayvanlar tüm dünya çapında köpek yetiştirmekten bihaber ''sert'' erkekler tarafından daha çok tercih ediliyor. bu hayvanlara bakanların hepsi böyledir demiyorum bu arada, bahsettiklerim, bırakın bu hayvanların sorumluluklarını taşımayı, kendi sorumluluklarını bilmeyen, 35 yaşına kadar götünü babasının toparladığı adamlar. bunlar amerikada da aynı türkiyede de ingilterede de.
sonuç olarak bu en başta devletin hatasıdır sonrasında sahiplerinin, bu hayvanları tehlikeli olarak sınıflandırıp yasak koyuyorsan, doğru düzgün bir takip ve fişleme sistemi koyacaksın. önüne gelen alamayacak bu köpeği. alan kişiler de belli kurallar içerisinde besleyebilecek. sen kalkıp adamın eline timsah ver, gitsin timsahla adam öldürsün sen timsahı öldür. adama da para cezası kesip sal gitsin var mı böyle bir mantık. ben arada bir fark göremiyorum.
ayrıca bu videoya küfür etme hakkım tabii ki var, çünkü bu hayvanlar hasta da olabilirler başka bir şey de olabilir fakat ne olursa olsun, bir canlının hayatına mutlu mesut son verip bunu videoya çekmek insanlığa yaraşır bir davranış değil. ya da ben insan değilim.
mesela yetiştirmeyle ilgili size güzel bir örnek vereyim, atlayın gidin maslağa custom garage'a orada dişi pitbulları var, adını hatırlayamıyorum şu an. bu kadar sevecen ve güzel bir hayvan olamaz. kimseyle de işi yok, tamamen serbest geziyor.
her kopek sahıbının huylarını ustune alır...
SALDIRGANLIK varsa sahıbınde o kopegıde oyle yetıstırıyordur. esas ıgneyı sahıbıne vuracaksın. yazık gunah.
cok yakın arkadasımda var pıttbull ve kedı gıbı masalah ıhc bır sadırganlıgını gormedım.duymadım sımdıye kadar.
yazık ıcım gıttı benımde...
extraVTS
17-09-2012, 18:49
yaa abi hep ****** cocukları yüsünden oluyo böyle işte dövüştürüyolar vahşileştiriyolar benım kopegım nıye kımseyı ısırmıyoo
yemin ederim yazılan yazılara bakim dedim herkes yazmış kötü oldum benmde 3 tane var dedim açmim kötü olurum bende kötü ne kelime şuan ne yazıcağımı ne hissettiğimi tarif edemiyorum bilmiyorum . allah belasını versin ona iğne yapan canını yakanlar diğer dünyada kazan içinde iğnelensin inşallah bakışına kurban olunur onlar evlat.ya sabaha kadar saysam az kahroldum burda
Bayrampaşalı
17-09-2012, 18:53
http://d1209.hizliresim.com/11/k/d4m1s.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Birde imza atalım..
Yaşam Hakkına Saygı - 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Deklarasyondur (http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/dilekce/dilekce_detay.asp?id=1311)
:icon_tup:
Yok 3 yasindaki cocugu yedi yok 5 yasindaki cocugun kolunu kopardi yok sahibini parcaladi
Unuttugunuz birsey var bu hayvanlar HİCBİRSEYİ unutmuyor sizin vurdugunuz 1 fiskeyi bile
Kalkip diyosunuzki cocugu parcaladi ACABA NİYE??? BUTUN SUC MU HAYVANDA HİCMİ SAHİBİNDE SUC YOK YA ALLAH RİZASİ İCİN ACİN SU YOUTUBE U ARATİN BEBEK&rottweiler bebek&pitbul diyeeeee bi izleyin o videolari 1 tane yok o videolardan 725482953659364 tane VAR!!!! Acin izleyin sonra camur atin kopeklere!
Bu hayvanlar dogada vardi insanoglu kendi islerinde kullanmak icin egitti evcillestirdi kimse hayvanlara kulp bulmasin! Kim ne yapiyosa insan yapiyo
Cocugu parcalamis yok isirmis COCUK KOPEGİN KAFASİNDA SOPA KİRARSA BENDE OLSAM BENDE PARCALARİM
annesi senelerce bebegi yerine koymus kopegini gozu gbi bakms cocugu olmus hoop kopegi safdisi birakmis BU KİSKANCLİKLİKLAR YUZUNDEN KARDES KARDESİ OLDURUYO kopek isirmis AAOOOWWW
Su hayvanlarin dusuncelerini duygularini hissettiklerini bi anlasaniz yaaaa!
ellerine sağlık :icon_tup:
amerika işte , tüm dünyadaki yönetim sistemini aynen köpeklerde bile uyguluyor , biri bir yandan yemek verirken diğeri zehir veriyor amerika
sonuna kadar izleyemedim, içim cız etti...
tek suçları apaçilerin eline düşmek bu canlıların!!!
ya abilerim ağladım ağlıcam bu nedir bunlar insan mı nasıl veriyo abi bir yandan sevip krakeri şerefsiz hassiyetsiz asıl hayvan sensin allahsızlar . öle hart hurt için köpek alıp yetiştiren benimki seninkini döver diye evlatları kavga ettirenlerinde bunlardan hiç bir farkı yok benim gözümde . köpeğim canecorso ben 1.79 boyudanyım omzuma kadar boylu 72 kilo 2 tane sokak köpeği haraketlendi gücünü nasl koruduğunu biliyorum ama yemin ederimki sarılarak uzaklaştım nie canını yaktırım zora sokim gelsin dükkanıma hırsız yaklaşabiliyomu onu görsün evlat işte öle olucak . ben burdan techturkey vasıtası ile karşıda bir abimizden aldım 9 aylıktı ona burdan bir kere daha teşekkür ederim çoçuğu gibi bakmış bende aynı şekilde devam ediyorum herkesede tavsiyem bu olması. ben oğlum diye severken ares ismi bu arada gözünün içine bakıyorum sarılıyorum içimden söylüyorum en başından beri öle yaptım şimdi görün biri yanına çağrıyo gözümün içine bakıyor gidim mi baba izizn verirmisn gibi bunu görün inanın çok harika bir duygu.
emirzukak
17-09-2012, 20:36
gözlerim doldu şerefsizim yazık yav madem uyutturcan alıp ne besliyoz aq çocuğu
Katletmenin yumuşatılarak olası tepkileri en aza indirgeyen hali.. Benim gözümde köpeği çifteyle vurmaktan farkı yok!
Hayvan birini ısırmış ya da yaralamış olabilir, ancak sırf sözlü ya da yazılı savunma yapamadığı için direkt idam fermanı imzalanması uygun değildir.
İnsanlar da yeri geldiğinde birbirlerine zarar verebiliyor, Hayvan da çevresine zarar vermiş olabilir. ancak yerleştirirsin uygun bir barınağa yaşamının sonuna kadar tecrit eder gerekli bakımını yaptırırsın, bir kaç dolar kar edilecek diye hayvana zehir enjekte edilerek katledilmesini kesinlikle doğru bulmuyorum..
Selcuk_RoL
17-09-2012, 23:05
şerefsiz kitapsiz allahsızlar ya allah belanızı versin a.k.ç o.ç a.s
AtmoSpheriC
17-09-2012, 23:41
adi şerefsizler!
Şimdi ben olaya şu yönde bakıyorum.
Hayvanların bir çoğu belkide tamamı düşünerek değilde tekrar etme ve alışageldik şekilde hareket eder.
Yani siz köpeği başka bir köpeğe kerşı kışkırtırsanız ve bunu tekrarlarsanız o köpek serbest kaldığında ilk gördüğü köpeğe saldıracaktır.
Sevgiye oyuna alıştırırsanız ilk gördüğü ele başını uzatacak yada oyun oynamaya çalışacaktır.
Eğer pitbull lar uyutulunca çözüm olmuş oluyorsa
o halde ben birini bıçakla delik deşik edeyim bıçağımı eritmeye imhaya yollasınlar benide serbest bıraksınlar.
Aynı mantık.
Şuan yan odada 55 günlük pitbull yavrusu uyuyor.
Bebek gibi bakıyorum.Ne yüksek ses ne bir kışkırtma görmüyor.
Bu akşam parkda çocukların oynamasına izin verdim 1 saat koşturdular çocuklarla yuvarlandı.
bebeklik döneminden itibaren diğer insanlar ve hayvanlarla sosyalleşen.agresyon görmemiş bir pitbull ördek yavrusu kadar tehlikelidir ancak..
Ama eğer istersem bana bir goldenretriver yada yasal olan iyi huylu bir köpek verin size 6 ayda bir canavar ve tehlike öbeği şekline getireyim!
Köpeklerin kafa sistemi alışkanlıklar ve tekrarlar şeklindedir.
Sen neye alıştırırsan onu yada benzerlerini yapar.
Bu pitbull konusunun çözümü ise bence sahiplenecek insanı psikolojik test e tabi tutulup ona göre ruhsat verilip sahiplendirme yapılmasıdır.
diye düşünüyorum ben.
döl israfı ibneler yazıktır yahu
içim cızzz etti yaa hayvanın agzında kaldı mama :(