Orijinalini görmek için tıklayınız : New Balance Tavsiye
Arkadaslar selamlar,
New Balance U410 420 model ayakkabi almak istiyorum, avm'lerde bulunan new balancelarda fiyatlar sisik, diger kendi satan magazalardada numarami 44 bulamadim.
Ist Anadolu yakasinda uygun fiyatli orjinal ayakkabi alabilecegim bir yer tavsiye eder misiniz ? Goztepede Tutuncu Mehmet Efendi cad uzerinde bir yer var ama 10 lira bile inmiyor abim sagolsun :)
aybarsdnr
16-09-2012, 16:55
limango.com aşağı yukarı haftada bir defa new balance indirimleri oluyor..fiyatlar modele göre 50-60 tl arası düşüyor.
Low-Rider
16-09-2012, 17:18
Deriden'in outlet gibi bir mağazası vardı anadolu yakasında, orada uygun fiyatlı oluyor
Onun dışında kendi mağazaları ya da avm içersinde saıtlan diğer mağazalarda olsun fiyatlar aynı hemen hemen
İbrahim33
16-09-2012, 17:20
İlk defa duydum daha adını...Mağaza fiyatları kaç lira ?
993 modeli cok rahat tavsiye ederim.
Biakçgün önce donanımhaberin sıcak fırsatlar kısmında konusu açılmıştı ama detayını bilmiyorum bi bak istersen
Murat Ç.
16-09-2012, 23:12
ciddi çok rahat ayakkabı newbalance heleki sürekli ayakta çalışanlar için iyi bir tercih olur senin için...
daybuyday.com 89 tl su an fiyatlar gecikmeden al bencee :)
En fazla çakması olan model olur kendileri.. Rahattır, ergonomiktir, çabuk dağılır..
2 adet N eskittikten sonra tekrar adidas'a döndüm.. Adidas ROM-Dragon gibisi yok :)
Alışveriş sitelerinde bolca kampanyası oluyor da olanlar hep elde kalan genelde tercih edilmeyen training shoe modelleri genellikle.. Ort. mağaza fiyatı 155tl civarında olsa gerek..
https://www.grupmekan.com/erkek_new_balance burdan bak bide ben 1-2 şey aldım sorunsuzdu
çok çabuk dağılıyor newler
Lacoste Ayakkabı, Ayakkabı Modelleri (http://www.modagram.com/erkek/lacoste-ayakkabi-gribeyaz/detay/6518/29387)
benim tavsiyem lacos bu ayakkabıyla ev taşıdım sanayinde motor şanzıman indirdim benzin deposu temizledim balık tuttum denize girdim tekneden atladım koştum bisiklet sürdüm ayakkabıda daha tık yok okadar marka denedim ama bukadar kaliteli bir ürün ben daha karşılaşmadım parasını sonuna kadar hak ediyor
Şu an Limango'da New Balance kampanyası var. Bir çok model var.
TOLGACANSAHIN
18-09-2012, 17:09
zizigo.com a bakmanı tavsiye ederim indirimleri güzel olur ekstradan üye olursan 20 tl indirim çeki veriyor ve vadesiz taksit imkanıda var
YunusAydn
18-09-2012, 17:10
bende hemen hemen her çeşidi var fakat modelini bile bilmiyorum ne garip :)