Orijinalini görmek için tıklayınız : Doğumgünü hediyesi park sensörü!
Merhabalar;
Arkadaşımın polosuna doğumgünü hediyesi olarak park sensörü almaya karar verdim:D
Tercihim kaliteli ve istanbul/bakırköye yakın ve benim için ucuz yollu bir iş olması.
Önerileriniz ve tecrübelerinizi rica ediyorum :D
Not: Yarın taktırmayı düşünüyoruz
Teşekkürler
Cok manidar bir hediye olucak :D park etmeyi bilmiyosun mesaji vermis olmayinda istemeden allah yasini artirsin arkadasinizin nice senelere:D
Low-Rider
16-09-2012, 22:52
Bakırköy'e yakın olsun diyorsan, Şirinevlerde aksesuarcıların olduğu bir sokak var.
Orada yaptırabilirsin..
Şirinevler yada Floryadaki sanayi tercihim olucak galiba, evet vermek istediğim mesaj belli bu hediyede :D :D
Marka / model tavsiyeleriniz nelerdir?
arac garantıdeyse garantı dısı kalabılır aklınızda olsun.
baska bır konu ıse Türkiye şartlarında servisi olan bi marka olsun mısal cenmax cyclone gıbı .
cogunlugu ıthal edılıyor zaten bazı türk yapımlarıda mevcut.
ekranlımı yoksa led ısık uyarılımı veya seslı uyarılımı olucagına once karar verın gerısı kolay.
hem ışık hem sesli uyarılı olsun oluyorsa tabi,
ekranlı olmasına gerekyok.
nette bırsuru var hepsının ozellıklerı bırbırıne yakın .acıkcası tavsıye olarak konusan almayın.kufur edersınız sus be arkadas bı dıye :D
ekranlı ve seslı yeterlı olur .
torpıdoya en uygun olanını secın bıtek servısı olsun yeterlı bnce bırebır degısım garantılıde olur.
ekranlı olanlarda gereksız yer ısgal edıyor.
mısal bn olsam rengarenk led ekranlı deılde tek renk yanan bısey bakardım.